bende 2 takım büyük hastane çıkışı vardı. hastaneye eşimin aldığını götürcem ama şimdi tekrar baktım şapkası yok. onun yerine saç bandı var. yaaa yeni doğan bebeğe saç bandımı olur. yani pes şapkasız hastane çıkışı... neyseki her kıyafetin şapkası varda bir tane rengi uyanlardan seçicem koycam içine.
kızlarr ben çok kötü alerji oldum
dr cildim gerildiği için olduğunu söyledi pazartesi, bir de losyon verdi.
losyon kaşıntıları alıyo ama bacaklarımda ve kollarımda kırmızı kırmızı kabarcıklar var ve geçmiyo:sinifsinif:
soğuk suyla duş alıyorum, buzluğa havlu koydum onları çıkartıp bacaklarıma koyuyorum ama sadece yanması biraz hafifliyo...
haftasonundan beri böyle. geçecek olsa şimdiye geçerdi heralde...
eşim gelsin dru arayıp cildiyeciye gitcem bugün.
size de oldu mu hiç böyle bir şey?
inşallah kötü birşey çıkmaz:çok üzgünüm:
floversun allah kurtarsın sonunda kurtuluyorsun
hadı darısı bizeeeee
flovers nasılsın canım heyecanlısın diymi yarın için inşallah yarın bu vakitlerde bebeişin kollarında olucak
canım sen son günlerde çok yoruldun, çok ağrı çektin ama sonunda yavruna sağlıkla kavuşuyorsun inşallah
hiç ağrın olmasın
bol bol sütün olsun:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim canım. dün doktordaydım yine. nst de sancı çıkmadı. bebek doğum kanalında ama açılmam yok henüz. böyle giderse gününü bekleyecek gibi duruyor. yani ay sonunu CADIARZU
ayy yarındı dimi senin canım ya. dua ederiz tabi etmez olur muyuz hiç....
Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerini bekliyor olacağız:))))
flower benimde aklım sendeydi kk bozulunca göremedim senide. aramızda tam 1 hafta var bende haftaya cuma 8 buçukta. arkadaşım hayırlısıyla kurtulacaksın inşallah. bak 24 saatten az kaldı ne mutlu sana bu akşam heyecandan duramassın yerinde inşallah bu akşam kk bozulmazda hepimiz burda oluruz
canım benim hastane çıkışımdan da saç bandı çıktı, ben çok gülmüştüm kaydirigubbakcemile3
ama şapkası da vardı. şapkasız hastane çıkışı görmedim ben gerçekten. ilginçmiş o :uhm:
canım hamilelikte olmadı ama normalde çok alerjik bir bünyem vardır. o kadar çeşitli döküntülerim oldu ki.. hiçbirinden de önemli birşey çıkmadı... testler, tahliller hep temiz çıkardı.
şimdi karaciğerine baskı durumu da varya onunla alakalı birşeydir belki de.
ya da çok tükettiğin bir yiyecek varsa...
ama doktorun derinin gerilmesi ile ilgili olduğunu söylemiş. dermatoloji uzmanı mı söyledi bunu yoksa kendi doktorun mu?
kızlar çok saolun ilginize çok teşekkür ederim. dün gece iyi uyudum hiç ağrım yok bugün. 24 saatten az kaldı çok heyecanlıyım. eyvahedigeldismile dua etmekten dilim şişti. bebeğim sağlıklı olsun ağrım olmasın sütüm gelsin die die :)) inşallah size tecrübelerimi de yazarım. evdekiler daha telaşlı valla annemi görseniz acaip stresli şu anda. rahat ol biraz die ben sakinleştiriyorum. aklınızda olsun sezeryanden 1 gün önce katı şeyler yemeyin fazla dedi doktor. ben bugünü karpuz çorba gibi hafif şeylerle geçiştiricem. halbuki memleketten ne börekler ne gözlemeler sarmalar neler geldi eşimin ailesi göndermiş .sezeryan sırasında lavman yapıyolarmış ama yetmeyebiliyomuş sonrasında katı kaka ya da gaz sancı yapıyomuş zor oluyomuş. bir de anestezi alma durumuna karşı gece 12den sonra hiçbir şey yiyip içmiyorsun su dahil. haberiniz olsun.görüşürüz ara ara fırsat buldukça yazarım.
kendi drum yani kadın doğum uzmanı, olabilirmiş gebelikte.
benim de cildim hassastır baharda falan da olurdu alerjim ama hamileyken olunca korkuyo insan..
bir de gece daha da çoğalıyo.. uykumu alamıyorum...
zaten kendi ağırlığım, sıkıntılarım yetiyo bi de sıcakta kaşıntı(
çok rahatsızım artık
aslında hamılelıgın dısında bıtane test varmıs
parmagınızdan kan alıp bakıyorlar
hangı yıyıeceklere alerjınız var hamgılerı sıze dokunuyor ona bakıyorlarmıs ve cok ıse yarıyor duyenlerı duymustum
mesela elmaya yada bugdaya alerjı cıkabılıyo kısı bunları kesınce bas agrılarından veya kılolarında sındırım sorunlarından falan kurtuluyormus dıyorlar
ama teskı nerde kaça yapıyorlar bılmıyorum tv de duymustum
canım çok az kaldı... sabretmekten başka yapacak birşeyimiz yok pek maalesef :teselli:
benimde dün inanılmaz gaz sancım vardı mesela. ben nst de kesin kasılma çıkar dedim meğer o gaz sancısıymış. inanılmaz ağrıdı. artık ağlayacak hale geldim. duş, yürüyüş vs hiçbirşey kar etmedi.. olduk biz artık. doğurmamız lazım a.s
canım ben üniversite hastanesinde alerji birimine gitmiştim.
iki kolumunda iç tarafında yaklaşık 50 şer tane jilet gibi birşeyle deri altına değişik solüsyonlar verdiler. 20 dk kadar bekledikten sonra neye alerjin var neyin yok anlaşılıyor..
çok kolay olmuyor ama yaptırmak şart oluyor eğer alerjik bünyeliysen...
işte böyle kızlar:
http://img571.imageshack.us/img571/4314/img0173e.jpg
selvacım sen vakit kaybetme istersen ilk fırsatte hemen git doktora. ben bu kadar tahmin etmemiştim.
güzelim çok benzeri benim yeni doğum yapan bir arkadaşımda oldu..
dermotolog ona değişik bir kimyasala alerjisi olduğunu söylemiş. birde solüsyon vermiş..
yani deterjan, yumuşatıcı, sabun vs.. farklı olarak kullandığın birşey var mı bu anlamda?
selvacım sen vakit kaybetme istersen ilk fırsatte hemen git doktora. ben bu kadar tahmin etmemiştim.
yok canım değişik birşey kullanmadım sanırım
penye bi elbise almıştım evde giymek için, aldığım hiçbir şeyi yıkamadan giymem normalde.
eşime gösteriyim diye giydim o da güzel oldu değiştirme deyince çıkartmadım..
birtek o geliyo aklıma ondan olabilir belki.
görüntüsünden ziyade onlar kaşınır durur acı çekiyorsun ya ondan dedim öyle. b,ir an önce gitki son zamanlarını kaşıntı acısıyla geçirme cnmcım. ya bende de baş ağrısı başladı kafam kopacak gibi kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?