2010 Temmuz Anneleri : )

kızlarr ben çok kötü alerji oldum
dr cildim gerildiği için olduğunu söyledi pazartesi, bir de losyon verdi.
losyon kaşıntıları alıyo ama bacaklarımda ve kollarımda kırmızı kırmızı kabarcıklar var ve geçmiyo:sinifsinif:
soğuk suyla duş alıyorum, buzluğa havlu koydum onları çıkartıp bacaklarıma koyuyorum ama sadece yanması biraz hafifliyo...
haftasonundan beri böyle. geçecek olsa şimdiye geçerdi heralde...
eşim gelsin dru arayıp cildiyeciye gitcem bugün.
size de oldu mu hiç böyle bir şey?
inşallah kötü birşey çıkmaz:çok üzgünüm:

canım benim hastane çıkışımdan da saç bandı çıktı, ben çok gülmüştüm kaydirigubbakcemile3
ama şapkası da vardı. şapkasız hastane çıkışı görmedim ben gerçekten. ilginçmiş o :uhm:

canım hamilelikte olmadı ama normalde çok alerjik bir bünyem vardır. o kadar çeşitli döküntülerim oldu ki.. hiçbirinden de önemli birşey çıkmadı... testler, tahliller hep temiz çıkardı.
şimdi karaciğerine baskı durumu da varya onunla alakalı birşeydir belki de.
ya da çok tükettiğin bir yiyecek varsa...
ama doktorun derinin gerilmesi ile ilgili olduğunu söylemiş. dermatoloji uzmanı mı söyledi bunu yoksa kendi doktorun mu?

selvacım geçmiş olsun sıcaktan isilikte olmuş olabilirsin sen yinede git doktora acı çekme boşu boşuna. walla bende olmadı. yani şöyle söliyim ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum ama kırmızı benekcikler olmadı. benim kaşıntımda ben sinek böcek gibi şeyler görünce huylanıp kaşınmaya başlıyorum ondan yani.

floversun allah kurtarsın sonunda kurtuluyorsun
hadı darısı bizeeeee

flovers nasılsın canım heyecanlısın diymi yarın için inşallah yarın bu vakitlerde bebeişin kollarında olucak

canım sen son günlerde çok yoruldun, çok ağrı çektin ama sonunda yavruna sağlıkla kavuşuyorsun inşallah
hiç ağrın olmasın
bol bol sütün olsun:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çok saolun ilginize çok teşekkür ederim. dün gece iyi uyudum hiç ağrım yok bugün. 24 saatten az kaldı çok heyecanlıyım. eyvahedigeldismile dua etmekten dilim şişti. bebeğim sağlıklı olsun ağrım olmasın sütüm gelsin die die :)) inşallah size tecrübelerimi de yazarım. evdekiler daha telaşlı valla annemi görseniz acaip stresli şu anda. rahat ol biraz die ben sakinleştiriyorum. aklınızda olsun sezeryanden 1 gün önce katı şeyler yemeyin fazla dedi doktor. ben bugünü karpuz çorba gibi hafif şeylerle geçiştiricem. halbuki memleketten ne börekler ne gözlemeler sarmalar neler geldi eşimin ailesi göndermiş .sezeryan sırasında lavman yapıyolarmış ama yetmeyebiliyomuş sonrasında katı kaka ya da gaz sancı yapıyomuş zor oluyomuş. bir de anestezi alma durumuna karşı gece 12den sonra hiçbir şey yiyip içmiyorsun su dahil. haberiniz olsun.görüşürüz ara ara fırsat buldukça yazarım.

kendi drum yani kadın doğum uzmanı, olabilirmiş gebelikte.
benim de cildim hassastır baharda falan da olurdu alerjim ama hamileyken olunca korkuyo insan..
bir de gece daha da çoğalıyo.. uykumu alamıyorum...
zaten kendi ağırlığım, sıkıntılarım yetiyo bi de sıcakta kaşıntı(
çok rahatsızım artık

aslında hamılelıgın dısında bıtane test varmıs
parmagınızdan kan alıp bakıyorlar
hangı yıyıeceklere alerjınız var hamgılerı sıze dokunuyor ona bakıyorlarmıs ve cok ıse yarıyor duyenlerı duymustum
mesela elmaya yada bugdaya alerjı cıkabılıyo kısı bunları kesınce bas agrılarından veya kılolarında sındırım sorunlarından falan kurtuluyormus dıyorlar
ama teskı nerde kaça yapıyorlar bılmıyorum tv de duymustum

dün gece iyi uyuman isabet olmuş canım, çok sevindim. inşallah bu gece de çok güzel bir uyku çekersin.
stresli olmanız çok normal, ben yazını okurken bile stres yaptım. hele annen, kıyamam. Allah hepinizin yardımcısı olsun...
memleketten gelen yiyecekleri kimse yemeyecekse gönderebilirsin, biz seve seve tüketiriz kaydirigubbakcemile3
herşey gönlünce olsun;
- bu gece iyi uyu,
- bebişin sağlıklı doğsun, sende sağlıklı ol..
- gaz sancısı vs gibi dertlerin hiç olmasın,
- sütün kısa sürede bol bol gelsin
:Saruboceq: burda sana dua edecek bir çok kişi olduğunu da unutma.. :1hug:

canım çok az kaldı... sabretmekten başka yapacak birşeyimiz yok pek maalesef :teselli:
benimde dün inanılmaz gaz sancım vardı mesela. ben nst de kesin kasılma çıkar dedim meğer o gaz sancısıymış. inanılmaz ağrıdı. artık ağlayacak hale geldim. duş, yürüyüş vs hiçbirşey kar etmedi.. olduk biz artık. doğurmamız lazım a.s

canım ben üniversite hastanesinde alerji birimine gitmiştim.
iki kolumunda iç tarafında yaklaşık 50 şer tane jilet gibi birşeyle deri altına değişik solüsyonlar verdiler. 20 dk kadar bekledikten sonra neye alerjin var neyin yok anlaşılıyor..
çok kolay olmuyor ama yaptırmak şart oluyor eğer alerjik bünyeliysen...

sana da geçmiş olsun canım, gaz sancısı çok fena insanı canından bezdiriyo
allah hepimize sabır, güç versin işallah:Saruboceq:

yok canım değişik birşey kullanmadım sanırım
penye bi elbise almıştım evde giymek için, aldığım hiçbir şeyi yıkamadan giymem normalde.
eşime gösteriyim diye giydim o da güzel oldu değiştirme deyince çıkartmadım..
birtek o geliyo aklıma ondan olabilir belki.

görüntüsünden ziyade onlar kaşınır durur acı çekiyorsun ya ondan dedim öyle. b,ir an önce gitki son zamanlarını kaşıntı acısıyla geçirme cnmcım. ya bende de baş ağrısı başladı kafam kopacak gibi kafamçokkarıştı

canım en kısa zamanda sen bir dermotoloji uzmanına görün derim ben.. yani sen rahat edersin.
doktorun çok önemsemediyse eminimki mühim değildir ama böyle de resmen yaşam kaliteni etkiliyor. canın yanıyor... :teselli:

herkese merhabalar...

geçmişi okuyayım dedim ama çok uzunmuş.

ayşeçınarlı harika bir resim bu aylardır bizde bu tablonun hayalini kuruyoruz. allah mutluluğunuzu daim etsin.

flowersun canım seninde yarınmış allah kurtarsın inşallah. dualarımız seninle canım.

hemen bir ılık duş, ardından bir minoset....
iyi gelir...

offf bende evde patlamak üzereyim.

annem ve kayınvalidem buradalar. beni sinirden erken doğurtacaklar. git yat diyip diyip duruyolar az önce bağırdım biraz ağrım yok kendimi iyi hissediyorum bana hasta muamelesi yapmayın diye.

hemen doğurup kargaşadan kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…