görüntüsünden ziyade onlar kaşınır durur acı çekiyorsun ya ondan dedim öyle. b,ir an önce gitki son zamanlarını kaşıntı acısıyla geçirme cnmcım. ya bende de baş ağrısı başladı kafam kopacak gibi kafamçokkarıştı
canım en kısa zamanda sen bir dermotoloji uzmanına görün derim ben.. yani sen rahat edersin.
doktorun çok önemsemediyse eminimki mühim değildir ama böyle de resmen yaşam kaliteni etkiliyor. canın yanıyor... :teselli:
dün gece iyi uyuman isabet olmuş canım, çok sevindim. inşallah bu gece de çok güzel bir uyku çekersin.
stresli olmanız çok normal, ben yazını okurken bile stres yaptım. hele annen, kıyamam. Allah hepinizin yardımcısı olsun...
memleketten gelen yiyecekleri kimse yemeyecekse gönderebilirsin, biz seve seve tüketiriz kaydirigubbakcemile3
herşey gönlünce olsun;
- bu gece iyi uyu,
- bebişin sağlıklı doğsun, sende sağlıklı ol..
- gaz sancısı vs gibi dertlerin hiç olmasın,
- sütün kısa sürede bol bol gelsin
:Saruboceq: burda sana dua edecek bir çok kişi olduğunu da unutma.. :1hug:
herkese merhabalar...
flowersun canım seninde yarınmış allah kurtarsın inşallah. dualarımız seninle canım.
offf bende evde patlamak üzereyim.
annem ve kayınvalidem buradalar. beni sinirden erken doğurtacaklar. git yat diyip diyip duruyolar az önce bağırdım biraz ağrım yok kendimi iyi hissediyorum bana hasta muamelesi yapmayın diye.
hemen doğurup kargaşadan kurtulmak istiyorum
öyle canım zıplıyorum resmen yerimde(
saol moral verdiğin içinolumunekankayizsmile
selca canım sanada geçmiş olsun doktordan gelince bizi durumdan haberdar et lütfen...
Selam aranızda bağsur sorunu yüzünden sezeryan olucak var mı?
selva yıkanmamıs kıyafetten olabılır
kımyasal deterjanlar kullanma organık sabunlarla dus al yıkan vs
dıkkat et
ben organık kullanıyorum herseyı ona ragmen bazen bacagım ayagım falan kasınıyo ama sora gecıyo senın baya kabarmıs
merhem sur iyi gelir bepanten olabılır
bıde karacıger enzımlerıne baktır gebelık zehırlenmesı falan olmasın dra sor
gecmıs olsun
Selam aranızda bağsur sorunu yüzünden sezeryan olucak var mı?
slm kızlar sonunda benimde günüm belli oldu.23 temmuz.sonbahar canım senle günlerimiz aynı.allahım günler geçmek bilmiyor.9 ay geçtide şu son günler geçmiyor ya
herkese selam. bende bugün doktora gittim. nst de sancı çıkmadı. doktor senin doğum ay sonunu bulur diyo. ilk defa çatı muayenesi de yaptı normal doğuma elverişli bi çatım varmış ama oğlanın gelmeye niyeti yok
3400 gr olmuş bu gidişle 4 kiloyu bulacak ve ben nasıl doğurucam bilmiyorum
slm kızlar ben doğurmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3
yarın doktor son kez muayne edip açılmaya balıcak eğer yine hiç açılma yoksa direk sezeryana alıcakmış
ama biraz açılma çıkarsa suni sancı denicem dedi
bakalım sonumuz ne olcak
herkese selam. bende bugün doktora gittim. nst de sancı çıkmadı. doktor senin doğum ay sonunu bulur diyo. ilk defa çatı muayenesi de yaptı normal doğuma elverişli bi çatım varmış ama oğlanın gelmeye niyeti yok
3400 gr olmuş bu gidişle 4 kiloyu bulacak ve ben nasıl doğurucam bilmiyorum
slm kızlar ben doğurmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3
yarın doktor son kez muayne edip açılmaya balıcak eğer yine hiç açılma yoksa direk sezeryana alıcakmış
ama biraz açılma çıkarsa suni sancı denicem dedi
bakalım sonumuz ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?