2010 Temmuz Anneleri : )

selca canım sanada geçmiş olsun doktordan gelince bizi durumdan haberdar et lütfen...

geçmiş olsun tatlım minoset iyi gelir

öyle canım zıplıyorum resmen yerimde(
saol moral verdiğin içinolumunekankayizsmile

herkese merhabalar...
flowersun canım seninde yarınmış allah kurtarsın inşallah. dualarımız seninle canım.

çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun. görüşürüz ara ara yazarım.

tamamen aynı psikolojideyim :umursamaz:
bir an önce olsada bitse keşke deyip duruyorum. ben öyle dedikçe kızımın gelmeye niyeti olmadığını öğreniyoruz her doktor kontrolümde kaydirigubbakcemile3
çok iyi baktım heralde çıkmak istemiyor zemuszemus

öyle canım zıplıyorum resmen yerimde(
saol moral verdiğin içinolumunekankayizsmile

ne demek şekercim, her zaman kaydirigubbakcemile5

selva yıkanmamıs kıyafetten olabılır
kımyasal deterjanlar kullanma organık sabunlarla dus al yıkan vs
dıkkat et
ben organık kullanıyorum herseyı ona ragmen bazen bacagım ayagım falan kasınıyo ama sora gecıyo senın baya kabarmıs
merhem sur iyi gelir bepanten olabılır
bıde karacıger enzımlerıne baktır gebelık zehırlenmesı falan olmasın dra sor
gecmıs olsun

bebek şampuanı kullanıyorum bu yüzden
bir de defne sabunu...
ama deterjanı değiştirmedim.
olmazsa sabun tozu kullanayım bari..
ovadril diye bi losyon verdi, ama o sadece biraz alevini alıyo bilmiyorumkismile
zaten kaşınmaktan da tahriş oldu acıyomafoldumben
off hepimize sabır ve güç diliyorum allahtan:Saruboceq:

slm kızlar sonunda benimde günüm belli oldu.23 temmuz.sonbahar canım senle günlerimiz aynı.allahım günler geçmek bilmiyor.9 ay geçtide şu son günler geçmiyor ya

bende bir yandan fox tv deki düğünü izliyorum roman düğünü yapıyorlar az önce sokaklara çeyiz sermişlerdi değişik birşey ilk kez gördüm

slm kızlar sonunda benimde günüm belli oldu.23 temmuz.sonbahar canım senle günlerimiz aynı.allahım günler geçmek bilmiyor.9 ay geçtide şu son günler geçmiyor ya

aa ne güzel aynı gün :)) şulecikte bizimle aynı gün. gerçi o giremiyor bu aralar. doktormu seçti senin tarihini ayşegül ? biz kendimiz seçtik dr 20 -21 demişti bizde tanışma yıldönümümüze denk gelsin diye 23 ü seçtik :)

Doktorumla henüz yüzyüze grüşmedik fakat bgün telefon actm sordum cok asırı ağrım var 2 gndür hiç bi iş yapamaz oldum kanama ya da kabızlık olmamasına rağmen acı cok doktorda normal doğumda ıkınmadan daha cok cıkıcanı sonra dikiş olucanıda düşünürsek cok sancılı olur dedi.Ama illa normal dersen olabşilirde dedi

herkese selam. bende bugün doktora gittim. nst de sancı çıkmadı. doktor senin doğum ay sonunu bulur diyo. ilk defa çatı muayenesi de yaptı normal doğuma elverişli bi çatım varmış ama oğlanın gelmeye niyeti yok
3400 gr olmuş bu gidişle 4 kiloyu bulacak ve ben nasıl doğurucam bilmiyorum

maşallahhh temmuz oğlancıkları tosuncuk oluyor

slm kızlar ben doğurmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3
yarın doktor son kez muayne edip açılmaya balıcak eğer yine hiç açılma yoksa direk sezeryana alıcakmış
ama biraz açılma çıkarsa suni sancı denicem dedi
bakalım sonumuz ne olcak

yani her halukarda yarın bebeğine kavuşuyorsun inş:) hadi gözün aydın.

aynı ben kaydirigubbakcemile3
bana da doktor geçtiğimiz salı yaptı çatı muayenesi. normal doğuma elverişli dedi.
ama doğum ay sonunu bulacak gibi dedi. neyse artık sağlıklı olsunlarda...
benim kızımda 3200gr çıktı dün

oh iyi yapmışsın.. zemuszemus
yarın için hakkında hayırlısı canım.. her türlü yarın kavuşacaksın minik kuzuna.. ne mutlu sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…