2010 Temmuz Anneleri : )

yok yok seninki benden önce olur. benim ki doğum pozisyonunda ama henüz kanala girmiş değil. senin ki en azından kanala girmişkaydirigubbakcemile3

baş ağrım geçmedi yaa minosette yok evde. daha doğrusu bizim evimizde ilaç olmazki.. normalde de kullanmayız hiç. kan hapım vardı onu içtim ee tabi ne alaka oda geçirmez baş ağrısını nescafe içicem belki kafein keser burda okumuştum onuda.

ben başım ağrıdığında nescafe değilde türk kahvesi içerim. iyi gelir...

bence baş ağrısının en ii ilacı uyku. uyu uyanınca hiçbişeyin kalmaz.

bende gece 11 de yatıp bugün 12 ye doğru uyandım. güzel uyumuşum ama aşırı uyuyunca başım ondan ağrıyor. akşam kadar geçer herhalde beklicem.

ben aylardır tembelliğe baya alıştım günün büyük kısmını yatıp yuvarlanarak geçiriyorum. zaten hareketlerim kısıtlı. bebiş doğduktan sonrada tembelliğim geçmezse yandım ben yandım

bende gece 11 de yatıp bugün 12 ye doğru uyandım. güzel uyumuşum ama aşırı uyuyunca başım ondan ağrıyor. akşam kadar geçer herhalde beklicem.

evet canım bazen çok uyumak baş ağrısı yapıyo ben migren hastası olduğum için sana tavsiyem eğer viks varsa evde biraz ondan sür başına bide tülbentle sar ve uzan biraz o çok iyi geliyo

ben aylardır tembelliğe baya alıştım günün büyük kısmını yatıp yuvarlanarak geçiriyorum. zaten hareketlerim kısıtlı. bebiş doğduktan sonrada tembelliğim geçmezse yandım ben yandım

geçer geçer... "tembellik" kelimesini hatırlayabilecek misin bakalım??? zemuszemus

doğum yaklaştıkça beni tarif edilmez bir heyecan bastı... sinirli biri oldum.. kırıyorum etrafındakileri ya ... sonra birde üzülüyorum :çok üzgünüm:

bende gidip hastane çıkışının şapkasını arıyım belki taşınırken başka bir yere karışmıştır CADIARZU

Doğuracak olan arkadaşları Allah bir avazda kurtarır inşallah..Bende bebeğimi kollarıma alAcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..

ben varım hayat arayamadım şapkayı geri geldim ayakta duramıyorum..
*
sennormalmi bekliyorsun yoksa sezaryan günün belli mi??

Ayyyynneeeennn... Benim de annemle babam yanimda henuz kayinvalidem gelmedi
bu halde bile bizimkiler onumden arkamdan ayrilmiyorlar hic bisi yaptirmiyorlar
evden cikmaya bile laf ediyorlar . Boyle olunca vakit de gecmiyor. Guyya sakin gecirmemiz zamanlarken bunlar gerim gerim geriliyorum

biran once gelsin bebis de bitse su durum biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…