aynı ben kaydirigubbakcemile3
bana da doktor geçtiğimiz salı yaptı çatı muayenesi. normal doğuma elverişli dedi.
ama doğum ay sonunu bulacak gibi dedi. neyse artık sağlıklı olsunlarda...
benim kızımda 3200gr çıktı dün
oh iyi yapmışsın.. zemuszemus
yarın için hakkında hayırlısı canım.. her türlü yarın kavuşacaksın minik kuzuna.. ne mutlu sana..
yok yok seninki benden önce olur. benim ki doğum pozisyonunda ama henüz kanala girmiş değil. senin ki en azından kanala girmişkaydirigubbakcemile3
baş ağrım geçmedi yaa minosette yok evde. daha doğrusu bizim evimizde ilaç olmazki.. normalde de kullanmayız hiç. kan hapım vardı onu içtim ee tabi ne alaka oda geçirmez baş ağrısınınescafe içicem belki kafein keser burda okumuştum onuda.
baş ağrım geçmedi yaa minosette yok evde. daha doğrusu bizim evimizde ilaç olmazki.. normalde de kullanmayız hiç. kan hapım vardı onu içtim ee tabi ne alaka oda geçirmez baş ağrısınınescafe içicem belki kafein keser burda okumuştum onuda.
aslında biliyordumda itiraf etmek gerekirse türk kahvesi yapmak zor geldi kaydirigubbakcemile3
bende gece 11 de yatıp bugün 12 ye doğru uyandım. güzel uyumuşum ama aşırı uyuyunca başım ondan ağrıyor. akşam kadar geçer herhalde beklicem.
ben aylardır tembelliğe baya alıştım günün büyük kısmını yatıp yuvarlanarak geçiriyorum. zaten hareketlerim kısıtlı. bebiş doğduktan sonrada tembelliğim geçmezse yandım ben yandım
offf bende evde patlamak üzereyim.
annem ve kayınvalidem buradalar. beni sinirden erken doğurtacaklar. git yat diyip diyip duruyolar az önce bağırdım biraz ağrım yok kendimi iyi hissediyorum bana hasta muamelesi yapmayın diye.
hemen doğurup kargaşadan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?