ben varım hayat arayamadım şapkayı geri geldim ayakta duramıyorum..
*
sennormalmi bekliyorsun yoksa sezaryan günün belli mi??
bende hep korktum korktum gittim sezoş tarihi aldım. dün dr dan gelirken yold eşime diyorum acaba hata mı yaptık diye ? eşimde en sonunda dedi ee sende bir karar ver diye. ne biliyim ya korkum herşeyin önüne geçiyor. eşimde diyorki çok sıkıntıya girmeden günün sattin belli olsun gidip bebişi alıp gelelim. ben gün aldım ama bi tarafım hiç rahat değil. çünkü herkes doğum uzmanı kesilmiş anlamsız bir normal normal baskısı var ya fıttırcam artık. kimse anlamıyormu ne kadar korktuğumu bu önemsiz birşey mi?
o zaman ben üzülmiyim mi yanımda kimse yok diye?? bende hergün üzülüyorum tek kalıyorum diye.. CADIARZU
haftaya bugün bu saatlerde kızım kollarımda olacak inşallah opuyorumnanaktan
ayyy canım sakın üzülme yalnızım diye.
insan evinde rahata alışınca sürekli etrafında birileri olması ve her yaptığın işde mantar gibi yanında bitmeleri insanı sinir krizlerine sevk ediyor.
ben bide hastalık derecesinde titizim. evi kendim hergün silmezsem rahat edemem. kayınvalidemde tutturmuş ben vileda ile silecem diye. diyorum vileda ile olmaz ben elimle silecem dur o zaman şurayıda ben sileyim diyo bende arkasından geri siliyorum tabi.:))
selam kızlar..bu sabah kızımın kontrolu vardı hastaneye geldik sarılık çıktı yüksek oranda.
hastaneye yatış yaptık bu gece burdayız..
inş yarın öğlende çıkıcaz..
hastaneden yazıyorum..
umarım sizler iyisinizdir.
selam kızlar..bu sabah kızımın kontrolu vardı hastaneye geldik sarılık çıktı yüksek oranda.
hastaneden yazıyorum..
hastaneden yazıyorum..
ayy inşallah hayırlısı ile....:Saruboceq:
kızlarımızın arasında 1 gün olacak... [/B]
teşekkürler canım..geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatır
ya merak ettim bebekler nie sarılık oluyolar ya :kedi:
canım çok geçmiş olsun.
her bebek sarılık oluyor nedense...
en kısa zamanda sağlığınıza kavuşup evinize dönersiniz inşallah.
geçmiş olsun denizcim minik bebeklerde sıklıkla görülüyor nedense.. acaba bunun sebebi nedir biliyormusun? bizde önlem alalım. bu arada sen nasılsın? vücudun kendini toparladı mı? biz kuluçkada bekleyenlereolarak sen bizimle paylaş tecrübelerini.. minik defneye de çok çok geçmiş olsun. en kısa sürede atlatır umarım.
selam kızlar ..
bir görünüp kaçacağım yine... akşama kayınvalidem ve teyzemler gelecek. evimiz kalabalık ve benim hiç kafam kaldıracak gibi değil... nasıl dayanıcam bilmiyorum :1shok:
belki dayanamam doğururum :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?