2010 Temmuz Anneleri : )

Bende bugün nst ye girdim sancı falan çıkarsa alttan bakarmı diye sorduydum benim doğum pazartesi temizliğimi pazar yapacaktım. Ne olur ne olmaz diye bugün hastaneye gitmeden hallettim çok şükür.Nst de sancı çıkmadı .Yarın tekrar gidip kan verecem bide anestezi uzmanıyla görüşecem.

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir defnecik...

bende vercem emzik :ecrin_bebek:

böyle komik emzikler var diş şeklinde onlaranda alırım ilerde foto çekerim

komik hatıra olur

bende emzik aldım ama hastaede hemen verir miyiz çantaya koysam mı acaba?

ben eve gelince veririm diye düşünmüştüm.

Ben de hastane çantasına emzik koydum.Bir de siz hastane çantasına kaç tane bebek bezi ve hasta bezi koydunuz?

Ben de hastane çantasına emzik koydum.Bir de siz hastane çantasına kaç tane bebek bezi ve hasta bezi koydunuz?

ben de hastane cantasina herseyi koymustum. Bebek bezi pisik kremi emzik biberon vs.
Ama sonra hastane ile konustum ve hepsinin hastane tarafindan verilecegini soylediler o yuzden hepsini geri cikardim.. Onun icin derim ki once dogum yapacaginiz hastane ile gorusun...

Sezoş tarihi ha :roflol: kaydirigubbakcemile5

bende sadece ped koydum bence yeter
emzık almadım sadece bıberon aldım oda damaklımı damaksızmı bılmıyorum okadar bebek kulturum gelısmedı ılerde gelısır artıkın :)

Sanırım sezaryanın etkisi herkeste farklı oluyor..2. gün ev işi yapanlara helal olsun..bana çok ütopik geliyor..yataktan yardımsız kalkamadım dikiş yerlerim günlerce acıdı..öksürmek,boğazımı temizlemek istemek,gülmek karnımı acaip acıtıyordu,dikişlerim patlıcak sanıyordum.yeni yeni sezayan ağrım geçti ama bel ağrısı başladı..göbeğim inerse o ağrı da geçecek inşallah..

bu arada bebekleri uyutmak için asla ayağımda sallamıyorum,kendiliğinden uyuyorlar..Tavsiyem siz de alıştırmayın arkadaşlar,illa sallanmak isterle her defasında,çok zorlanır insan..
uykusuzluk felaket ama..eşimle telefonla konuşurken uyuyakalmışım düşünün artık..saniyeler içinde kendimden geçip uyuyacak hale geliyorum..
kiminiz annelerin kayınvaldelerin yardımından bunaldığını yazmış..kıymetini bilin..2-3 saate 1 emzirmek,alt almak,gaz çıkarmak kolay gibi ama yorucu..özellikle yeni sezayan sonrası insan çok zorlanıyor..ben sözde annemdeyim ama nerdeyse tüm iş bana düşüyor..yorgunluktan resmen sızıyorum olduğum yerde..küçük oldukları için beslenmeleri de öyle şipşak hızlı değil..çok sabır gerekiyor..internete girmek vs lüks artık..eğer yardım eden birileri olmazsa çok zor ilk günlerde...

selam kızlar bugün gittim bende hastaneye,çatı muaynesi oldum nihayet atlattım..normal doğum yapabilirsin dedi doktor,biraz zorlanırsın ama yaparsın dedi.kendini sık normal yap dedi..bakalım bende tamam dedim.
bu arada ben çantaya 6 bebek bezi 3 hasta bezi koydum kızlar.emzikte koydum hatta biberonda koyucam,süt gelmezse diye..
birdeeeeeeeee yarın akşam annem ve kız kardeşim geliyooo oh rahatım artık..15 gün kaldı doğuma yaaaa.en son ben kurtulcam.
eşimde diyoki sen kalırsın bence ağustosa diyo beni sinir ediyoooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…