ipekböcüğücüm dün bana bir soru sormuşsun defalarca cevaplamaya çalıştım ama kk gitti o sıra.. sezaryan günü veripte açılmaya bakıyormu diye. benimki şöyle oldu sezaryan günümü 39+0 olduğu için, bende doktora erken gelirmi diye sorunca doktorda açıklığa bakıp rahimde açılma yok , plesanta duvardan ayrılmaya başlamamış yanıtını verdi. benim açıklığa hiç alttan bakmadı. aynı karından usg ile bakıyor. yani öyle çatı muayenedi gibi ya da alttan bakmadı
selam kızlar..bu sabah kızımın kontrolu vardı hastaneye geldik sarılık çıktı yüksek oranda.
hastaneye yatış yaptık bu gece burdayız..
inş yarın öğlende çıkıcaz..
hastaneden yazıyorum..
umarım sizler iyisinizdir.
kızlar bu arada bebeklerinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz?
kızlar bu arada bebeklerinize emzik vermeyi düşünüyor musunuz?
bende vercem emzik :ecrin_bebek:
böyle komik emzikler var diş şeklinde onlaranda alırım ilerde foto çekerim
komik hatıra olur
bende emzik aldım ama hastaede hemen verir miyiz çantaya koysam mı acaba?
ben eve gelince veririm diye düşünmüştüm.
walla ben koydum çantaya ilk başta aldı aldı yoksa almıyolar bi dahalmaz:
o zaman bende kalkayım da koyayım çantaya.
ben damaklı aldım seninki nasıl ??
Ben de hastane çantasına emzik koydum.Bir de siz hastane çantasına kaç tane bebek bezi ve hasta bezi koydunuz?
Ben de hastane çantasına emzik koydum.Bir de siz hastane çantasına kaç tane bebek bezi ve hasta bezi koydunuz?
bende hep korktum korktum gittim sezoş tarihi aldım. dün dr dan gelirken yold eşime diyorum acaba hata mı yaptık diye ? eşimde en sonunda dedi ee sende bir karar ver diye. ne biliyim ya korkum herşeyin önüne geçiyor. eşimde diyorki çok sıkıntıya girmeden günün sattin belli olsun gidip bebişi alıp gelelim. ben gün aldım ama bi tarafım hiç rahat değil. çünkü herkes doğum uzmanı kesilmiş anlamsız bir normal normal baskısı var ya fıttırcam artık. kimse anlamıyormu ne kadar korktuğumu bu önemsiz birşey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?