2010 Temmuz Anneleri : )

Canım bende senin gibi bir ara acayip korktum ve tamam dedim kendi kendime.. sezeryan olucam.. olsaydım 1 hafta olmustu dogalı kızım...
benim eşimde senin eşin gıbı beni destekleyıp gidelim alalım gelelım dedı.. ama etrafta kı insanlar inanılmaz kafamı karıştırdı... pişman olursun en azından dene faln filan... bilemiyorum.. doktorda normal dogum için herşey normal deyince bekleme kararı aldım bende.. İNŞAALLAH hakkımızda hayırlısı böyledirr :Saruboceq:
Haa korkularım bittimii ? bilemiyorum.. ufak bır sancıda elim ayagıma dolaşıyor bilmiyorumkismile

herkese selammmmm kızlar. kocamla akşam üstü emirgan korusuna gittik yemek yedik gezdik biraz sonra da arvanutköyde birşeyler içtik. güzeldi ama şunu anladım artık iki adımda bir dinlenmem gerekiyor yoksa doğuma bir hafta mı kaldı ne kaydirigubbakcemile3delikafadulden

merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olarak bişeyler paylaşmak istiyorum. 7 temmuz günü günün ilk saatlerinde başladı hafif hafif sancılarım sancıda değil sızı gibi bişeydi. öğlen hastaneye gittim ntsye grdim dr. herşey normal dedi gönderdi eve geldim. işlerimi yapmaya devam ediyorum ama yaklaşık yarım saatte bir aynı sancıyı yaşamaya başladım ve bu durum akşam 10a kadar böyle sürdü tabiki sancıların aralığı 2-3 dk'ya düşmüştü bu arada. özel tahsin özbek hast. gittik eşimle büyük sancılarla dr. arıyolar ama tel. açmıyo dr. olmadan doğum yaptıramayız diyo ordaki 2 ebe. ben sancılar içinde kıvranıyorum bana bakan biri olsa hemen doğurucam ama 1 saat dr. aranıyo sonuç=dr yok seni ambulansla devlet hast. götürücez diyolar sedyeye ne güçlüklerle geçiyorum hadiiiiii gidiyoruz devlet hast. onun kapısında beni ambulanstan indirrken görevli sedyeyi düşürüyo patttt yere vuruyo zaten ben mahvolmuş durumdayım bide başımıza gelene bakın. veee hast. giriyorum 10 dk. geçmeden doğum yaptım. ertesi gün bi tel. geliyo özel tahsin özbek hast. kuru bir özür dileme işte bu kadar basitt ben çektiğimle kaldım. offf çok uzatmışım :) ama çok şükür bende kızımda çok iyiyiz şimdi. bi hafta geçivermiş bile. Allah herkese bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

AMİN inşallah. hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin içinde de bize...

hem gözün aydın hemde geçmiş olsun fatmacım. ALlahım sağlıkla sıhhatle büyütmeni nasip etsin inşallah. körfezde oturuyorum ama tahsin özbeğe gitmiyorum. konağa gidiyorum.

Kızlar slm.
DEniz-Güneş geçmiş olsun DEfneciğe Allah şifalar versin.
Flowesun Allah yardımcın olsun canım.

Ahh kızlar yaa ben de sezoş olucam.
ama bundan da içim rahat diil.
Baksanıza tickerımda 15 gün var yazıyo benim doğuma 1 hafta var.
1 hafta önceden alıcaz çocuğu yerinden.
Yazık onlara delimiyiz biz.
Ama korkuorum yapamam ki normal biliorum kendimi.
Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaz hepimize.

Çok sıkıntı çekmişsin ama sonu güzel bitmiş..Kızını kucağına alınca çektiğin sıkıntıyı unutmuşsundur. Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin..:Saruboceqarısı başımıza..

Selam.... Ama kimseler yok bi tek suny sen varsın herkes kaçmış herhal.

bende varımda pc bekleme moduna geçince kk dan çıkıyor . tv de de birşey yok yattım geri kalktım. zaten salonda yatıyoruz. buharlaşılası bir gece... vantilatörde çalışıyor. pöffff sıcak
boshayallersmile

Bende yatağıma yattım yelpaze elimde yelliyorum bizim klima salonda yatak odasına faydası yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…