2010 Temmuz Anneleri : )

Aslında uyumam lazım yarın erken kalkacam ama hiç uykum yok..Sabah 8.30 hastanede olacam tahliller için..

İlişkiyi kesmek değil de insanın yorgunluktan uykusuzluktan vakti olmuyor ipekçim...:CüvCüv:

Senin işin gerçekten zor iki tane bebişle uğraşması kolay değil Allah yardımcın olsun..Zaten insanı en çok uykusuzluk yoruyor. Ben kızımı sallarken uyuduğumu bilirim..Bizim hınzır gündüz uyur gece uyumazdı.İnşallah bu sefer aynı sıkıntıları yaşamam diye dua ediyorum..

yarın sabah sıra flowersun'da.. acaba şuanda ne yapıyor heyacan hat safhadadır. ben heyecandan uyuyamam şuan heyacansızken bile uyuyamıyorum o geceyi düşünemem yanisempatiksalakcinni

arkadaşlar ben bebeklerimi uyuturken hiç sallamıyorum,kendi kendilerine uyuyorlar..tavsiyem siz de alıştırmayın..sonra çok zor olur,her defasında sallanmak isterler...

eşimle telefonda konuşurken uyuyakalmışım....ki sadece 2-3 dakkalık konuşma,öyle saatlerce değil...

uykum geldi gibi deneyim bakayım uyuyabilecekmiyim.Uyuyamazsam döner gelirim gece kuşları..Size iyi geceler..By By..

ben dün ve bugün göğüs ucu kremi sürdüm 1 hafta var diye kullanmaya başladım. gerçi kremin tüpü o kadar küçük ki 1 hafta yeter zaten.

30 temmuz ama gelmeye niyeti yok oğluşumun ağustosa bile sarkabilir eyvahedigeldismile

inanılmaz sıcak vantilatör pırpır dönüyor uyuyamıyorum nefesim yetmiyor bana. kolonya banyosu yapıyorum şuanda

ayneeeennnn beni annattın valla gülüm.kaçtım oturma odasına sonunda.klimayı da açtım.azcık nefes almaya çalışıyorum.daha 10 günüm var benim sata göre nasıl dayanacaksam tabiii:umursamaz:

peki doğumdan sonra ne olacak böyle mi kalcaz acaba? o zaman klima vantilator değil cam bile açamayız sanırım hastalanmamak için. o dönemi nasıl atlatıcaz korkusu başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…