2010 Temmuz Anneleri : )

ewet teyzesi 5yaşından gün aldı çoktan geldi abi olma zamanı.inş ii anlaşırlar da...
ekliyorum hemen cnm:))

ewet teyzesi 5yaşından gün aldı çoktan geldi abi olma zamanı.inş ii anlaşırlar da...
ekliyorum hemen cnm:))

hatta eşimle beraber baktım eşim hep kız çocuk istiyordu beraber senin oğluşunun fotolarına bakmıştık hatta eşim bile bayıldı maşallah çok şeker Allah bağışlasın

profil resimlerime bir bakarmısın ne kadar şişkoyum di mi hihih kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hatta eşimle beraber baktım eşim hep kız çocuk istiyordu beraber senin oğluşunun fotolarına bakmıştık hatta eşim bile bayıldı maşallah çok şeker Allah bağışlasın

çok teşk ediyorum cnm...
kız ewlattan sonra inş bi oğluşun olur da eşinin de isteği olur...
allah hayırlı ewlat versn kız oğlan farketmez...

yatağın yolunu tutayım bi ben sabah 7.30 da çıkmam lazım kontrole gidicem.inş en azondan 1 saatçik uyuyabilirim.hepinizi çok öpüyorum kızlar.ii geceler herkeseea.s.

zena kaçarr
sabah temizlik için gelcekler
size ağrısız sancısız tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

çok teşk ediyorum cnm...
kız ewlattan sonra inş bi oğluşun olur da eşinin de isteği olur...
allah hayırlı ewlat versn kız oğlan farketmez...

yatağın yolunu tutayım bi ben sabah 7.30 da çıkmam lazım kontrole gidicem.inş en azondan 1 saatçik uyuyabilirim.hepinizi çok öpüyorum kızlar.ii geceler herkeseea.s.

canım eşim kız istiyordu kızımız oluyor zaten çok şükür sağlıklı olsunda benim için hiç farketmezdi...

benimde artık gözler dayanmıyoru. inşallah mışıl mışıl uyursun.. öpüyorum iyigeceler.. baş baş
:1hug:

selam kızlarr az önce son kararımı verdim drumla karar kıldık.sabah 8 gibi sezeryanla kavuşuyorum inş meleğime..sizlere de haber vermek istedim...geçer mi ki bugün? :)

selam hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk tatlım olumunekankayizsmile

selam kızlarr az önce son kararımı verdim drumla karar kıldık.sabah 8 gibi sezeryanla kavuşuyorum inş meleğime..sizlere de haber vermek istedim...geçer mi ki bugün? :)

ayyy canım hayırlısı bakalım. iyi haberlerini alırız inşallah.
şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. ziyarete geleyim mi seni? boshayallersmile

hadi cnm gözün aydın inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun yavruna darısı başımıza artıkın sositososito

kızlar bende eğer bu gece doğurmaz isem yarın yatışım yapılıyor ve suni sancı takılacak
yarın bende büyük ihtimal meleğime kavuşuyorum

hadi cnm gözün aydın inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun yavruna darısı başımıza artıkın sositososito

beklerim çok mutlu olurum cnmŞeniz
inş sağ salim kavuşurum meleğime:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…