30 temmuz ama gelmeye niyeti yok oğluşumun ağustosa bile sarkabilir eyvahedigeldismile
peki doğumdan sonra ne olacak böyle mi kalcaz acaba? o zaman klima vantilator değil cam bile açamayız sanırım hastalanmamak için. o dönemi nasıl atlatıcaz korkusu başladı.
şuan gözlerim acıyor biliyormusun yatıyorum kalkıyorum yatıyorum kalkıyorum sadece 10 dk uyuyabilmişim
kıyamam gülüm yaaaaa...
aynı durumdan muzdaribim ben de ben onu da uyuyamadm.sersem oldum yat kalk.bebeler gelmeden başladık uykusuzluğa.inş uslu olurlar da gece uyku sorunları bari olmaz:Saruboceq:
burdayım zar zor tırnaklarının kesmeye çalışıom alkisalkisalkis
ayy inşallah canım belkide geceleri uykusuz kalıp gündüzleri uyuruz sanki ben gündüzleri daha rahat uyuyorum gece oldumu bir haller oluyor bana. sıkıntı gece, sancı gece, uykusuzluk gece, sıcak gece.. yani oldu mu hep gece oluyor. gündüzleri sapasağlamım çok şükür
bende hep diyorumki benim ev en üstte 10. katta o yüzden sıcak oluyor diye düşünüyorum ama peki şuan bu odada horlayan biri var o nasıl uyuyor ev sıcaksa?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demekki sıcak olan ev değil ben yanıyorum
aa beni mi gördün?? ama benim resimlerim gizli başkasını görmedin di mi kapalı olan benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?