2010 Temmuz Anneleri : )

30 temmuz ama gelmeye niyeti yok oğluşumun ağustosa bile sarkabilir eyvahedigeldismile

hayırlısı ile kavulursun inş cnm oğluşuna...
temmuz bebeleri ilk zamanlar pek aceleci davrandılar doğmak için aama şimdilerde pek naza çekiyorlar kendilerini.sata göre benm de 26 temmuz ama bakalım nazlı kızım ne zaman gelmek isteyecekkaydirigubbakcemile3

peki doğumdan sonra ne olacak böyle mi kalcaz acaba? o zaman klima vantilator değil cam bile açamayız sanırım hastalanmamak için. o dönemi nasıl atlatıcaz korkusu başladı.

aynen bana da düşüyor tasası bakalım nasıl atlatıcaz o günleri...:umursamaz:

bu bizi anlatıyor sanırımmmkaydirigubbakcemile3

şuan gözlerim acıyor biliyormusun yatıyorum kalkıyorum yatıyorum kalkıyorum sadece 10 dk uyuyabilmişim

walla artık gelse ii olur kociş zona oldu sıkıntıdan ona ne oluosa sanki o doğurcak

şuan gözlerim acıyor biliyormusun yatıyorum kalkıyorum yatıyorum kalkıyorum sadece 10 dk uyuyabilmişim

kıyamam gülüm yaaaaa...
aynı durumdan muzdaribim ben de ben onu da uyuyamadm.sersem oldum yat kalk.bebeler gelmeden başladık uykusuzluğa.inş uslu olurlar da gece uyku sorunları bari olmaz:Saruboceq:

kıyamam gülüm yaaaaa...
aynı durumdan muzdaribim ben de ben onu da uyuyamadm.sersem oldum yat kalk.bebeler gelmeden başladık uykusuzluğa.inş uslu olurlar da gece uyku sorunları bari olmaz:Saruboceq:

ayy inşallah canım belkide geceleri uykusuz kalıp gündüzleri uyuruz sanki ben gündüzleri daha rahat uyuyorum gece oldumu bir haller oluyor bana. sıkıntı gece, sancı gece, uykusuzluk gece, sıcak gece.. yani oldu mu hep gece oluyor. gündüzleri sapasağlamım çok şükür

burdayım zar zor tırnaklarının kesmeye çalışıom alkisalkisalkis

kolay gelsin.. else kolay, ayak bakımı yapmak akrobasi yapmaya benziyor şu sıralar benim için.. bütün tırnaklarım yamuk. hepsini aynı yönde yamuk kesmişim buda bir başarıdır kaydirigubbakcemile3

benm kendi adıma gündüz ayakta olmam şart oğlum var bi de benm..
hamişlikten gülüm şimdi tüm sıkıntıların geceye dair.inş doğumdan sonra geçecek....

bende hep diyorumki benim ev en üstte 10. katta o yüzden sıcak oluyor diye düşünüyorum ama peki şuan bu odada horlayan biri var o nasıl uyuyor ev sıcaksa?? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demekki sıcak olan ev değil ben yanıyorum

sonbaharrr gülümm face de şimdi resimlerini gördümmm .maşallah gülümm pek güzelmişsin..allahım eşin ve meleğinle daim etsin mutluluğunu.allah nazarlardan saklasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

bende senin oğlunun resimlerini gördüm maşallah kocaman ve çok güzel bir çocuk tam abi olma yaşı gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…