kızlar bende eğer bu gece doğurmaz isem yarın yatışım yapılıyor ve suni sancı takılacak
yarın bende büyük ihtimal meleğime kavuşuyorum
kızlar bende eğer bu gece doğurmaz isem yarın yatışım yapılıyor ve suni sancı takılacak
inşallah cnm çok heyecanlıyım.dün gece ve bu sabahta nişan geldi bakalım kim kimden inat çıkcak bu gecede sancım tutabilireyvahedigeldismilehadi bakalım cnm hayılısıyla inşallah kavuşursun yavruna
amin nşallah cnnmmm darısıı size:ecrin_bebek:
bende bulamadımmben 1 saat kadar önce bişeyler yazmıştım nerde onlar bulamadım :uhm:
hadı hayırlı ugurlu olsunselam kızlarr az önce son kararımı verdim drumla karar kıldık.sabah 8 gibi sezeryanla kavuşuyorum inş meleğime..sizlere de haber vermek istedim...geçer mi ki bugün? :)
herkes yavas yavas fınısh yapıyor ben kaldım benım de sanırım yarın bellı olacak yarın sabah kontrolum varkızlar bende eğer bu gece doğurmaz isem yarın yatışım yapılıyor ve suni sancı takılacak
nısanın geldıyse dogum yakın demektır normal dogurma sansın yuksek ne guzel ısteinşallah cnm çok heyecanlıyım.dün gece ve bu sabahta nişan geldi bakalım kim kimden inat çıkcak bu gecede sancım tutabilireyvahedigeldismile
merhaba.ben ağustost annesiyim inş.size birşey sormak istiyorum.dr a gittim 4 gün önce.1 cm açılman var dedi.belki gününü beklemez erken doğar dedi.şimdilik bişi yok gerçi.sizlerden birinin başına böle bişi geldimi? herkese sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip olsun inş.
selamlar,
benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar oldu. benim bildiğim en azından miyad dolumuna kadar doğum olmasını engelleyecek ilaç veriyorlar. seninde zaten çok birşey kalmamış gibi... a.s
merhaba.ben ağustost annesiyim inş.size birşey sormak istiyorum.dr a gittim 4 gün önce.1 cm açılman var dedi.belki gününü beklemez erken doğar dedi.şimdilik bişi yok gerçi.sizlerden birinin başına böle bişi geldimi? herkese sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip olsun inş.
Canım rahım 1 cm acılınca devamı gelmıyorki korkma.. benımde yaklasık 10 gundur 1 cm acıklık var ama gunum doldugu halde ilerleme yok.. kaldıkı zaten 37 haftalıksın, erken dogum olaz dogursan bıle..
hmm başına gelen birinden bunu duymak iyi oldu.gerçi allah bilir zaten ne zaman doğacağını o ayrı konu zaten.ne bilim merak ettim işte.herşeyin hayırlısı.sizlere allah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin allah.bi avazda doğurun inş.tabii bendee.
2 gündür göbeğim kaşınmaktan mahvoldu çatladı kıpkırmızı yol gibi çizgiler. çatlamasını boşverin acı çekiyorum. delirtecek vaziyette kaşınıyor. duş alıyorum ıslak mendille siliyorum dove sürüyorum fayda etmiyor. doğuma 4 gün kala delircem. varmı önerisi olan arkadaşlar boshayallersmile
2 gündür göbeğim kaşınmaktan mahvoldu çatladı kıpkırmızı yol gibi çizgiler. çatlamasını boşverin acı çekiyorum. delirtecek vaziyette kaşınıyor. duş alıyorum ıslak mendille siliyorum dove sürüyorum fayda etmiyor. doğuma 4 gün kala delircem. varmı önerisi olan arkadaşlar boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?