valla ben artık dogsun dıye beklıyorum 40 . haftama gırdım son gunşar gercekten daha zor oluyor
karın gergın oluyor ve artık ınsan sıkılıyor
benkı okadar normal dogum olsun ıstyorum ama artık dra epı-sez le alın demeyı dusunuyorum yarın sızce nasıl bu fıkrım
ay artık dogsun yaaa valla yeter sıcaklarda zor oluyor
gelsın artık hayırlısıyla surda 3 kısı kaldık dogurmayan
kizlar bende doktordan geliyorum. bebegim 3600 gr olmus. beklenen dogum tarihimiz 27 temmuz. bu bekleyis beni de cok boguyor. bebek daha asagi inmemis. sancilarimiz 70-80 e kadar cikiyor ama acilmamiz hala yok. normal olsun istiyorum ama kilolu olmasi da beni endiselendiriyor. persembe tekrar gidicem doktora. Allah kolaylik versin hepimize..
kizlar bende doktordan geliyorum. bebegim 3600 gr olmus. beklenen dogum tarihimiz 27 temmuz. bu bekleyis beni de cok boguyor. bebek daha asagi inmemis. sancilarimiz 70-80 e kadar cikiyor ama acilmamiz hala yok. normal olsun istiyorum ama kilolu olmasi da beni endiselendiriyor. persembe tekrar gidicem doktora. Allah kolaylik versin hepimize..
maşallah bebişe..benimde göbek bacaklarımın arasında geziyorum nerdeyse o kadar indi yani. sancılar minik minik açılma hiç yok artık başka doğum belirtiside yok ama göbek aşırı düştü. herkesin farklı farklı oluyor.
bende çok stresliyim :1closedeyes:
sonbahar bizim satımız aynı sana doktor kaçına gün verdi doğum için
nazocum sen normal doğumu bekliyorsun dimi canım
evet canım şimdilik öyle, bakalım...
sana gün verdimi doktorun?
39+0 da 23 temmuz cuma günü sabah 8 buçuk. yani bu cuma yani 4 gün korkuyorummm :gitme:
aklım sizde ama işleri bi türlü yoluna koyamadm.artık son işleri yoluna koyayım bi kuaföre gidip geleyim yarına hazırım inş:))
o kadar koşturmacaya geçmiyo bugün yaaa...
akşama teyzem gelecek yanımda kalmak için.bakalım sabahı nasıl edicem bu heyecanla:))
bu saatlerde kızım kollarımda olur mu acaba?
ben korkan arkadaşlara epidural önermem anestezi daha iyi epidurl anında panik olunabilir bence
ben okadar normal dogum olsun dıye ıstıyorum ama sanırım artık devır degısmıssana tamamen katılıyorum..
evden dışarı adım atamaz oldum.. sıkılıyorum... her doktora gittiğimde gözünün içine bakıyorum artık.. kasılma var, açılma var falan desin diye...
bugün tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile
ben okadar normal dogum olsun dıye ıstıyorum ama sanırım artık devır degısmıs
eskıden kadınlar normal dogurumus ama camasırlarını elde yıkarlarmıs her seylerını kendılerı yaparlarmıs bence bunlar dogumu kolaylastıran seyler
sımdı evlerımıze kadar bıle asansorle cıkıyoruz boyle oluncada tabı dogum mogum zzorlasıyor bence ve cogu bu yuzden sezeryan oluyor
sanırım bende epısez olucam malesef oyle gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?