2010 Temmuz Anneleri : )

sana tamamen katılıyorum..
evden dışarı adım atamaz oldum.. sıkılıyorum... her doktora gittiğimde gözünün içine bakıyorum artık.. kasılma var, açılma var falan desin diye...
bugün tekrar gideceğiz bakalım hayırlısı bilmiyorumkismile

maşallah bebeğine
benim bebeğim doğum kanalında ama sancı falan çıkmıyor. :uhm:
herkeste değişik oluyor bu işler.. Allah hayırlısını versin hepimiz için...

benim günüm belli ama aşırı stresliyim aslında rahattım ama geceleri uyuyamayınca cinlerim tepeme çıkıyor gerçekten hiç bu kadar sinirli değildim CADIARZU Allahım sizlere kolaylık versin gün belli olmadan beklemek daha da zor. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama bu son zaman geçmek bilmiyor. Allahım bize yardım etsin. hepimize. bekleyiş zor ve sıkıntılı . beklemenin sonunda kucağımıza alacağımızı meleğimizi düşünmek biraz rahatlatıyor. keşke Allah tarafından birşey olsa da hepimiz bu akşam sancılanıp bebekleri dünyaya getirsek

maşallah bebişe.. benimde göbek bacaklarımın arasında geziyorum nerdeyse o kadar indi yani. sancılar minik minik açılma hiç yok artık başka doğum belirtiside yok ama göbek aşırı düştü. herkesin farklı farklı oluyor.

sonbahar bizim satımız aynı sana doktor kaçına gün verdi doğum için

aklım sizde ama işleri bi türlü yoluna koyamadm.artık son işleri yoluna koyayım bi kuaföre gidip geleyim yarına hazırım inş:))
o kadar koşturmacaya geçmiyo bugün yaaa...
akşama teyzem gelecek yanımda kalmak için.bakalım sabahı nasıl edicem bu heyecanla:))
bu saatlerde kızım kollarımda olur mu acaba?

evet canım şimdilik öyle, bakalım...
sana gün verdimi doktorun?

haftaya pazartesi sezeryan için vericem gün dedi bizim doktor ağırdan alıyor ama ben normali bekleyemezdim zaten biraz paniğimdir bir şeymi olucak diye allah hepimizin bebeklerine sağlık versin

39+0 da 23 temmuz cuma günü sabah 8 buçuk. yani bu cuma yani 4 gün korkuyorummm
:gitme:

hiç korkma sezeryandan hemen sonra bebişin yanıbaşında olucak birde ben anestezi oldum daha evvel doktor sayarken ben gitmişim3dediğini hatırlıyorum sonra her şey olup bitmişti kızkardeşimin hiç ağrısı olmamıştı canım

ben korkan arkadaşlara epidural önermem anestezi daha iyi epidurl anında panik olunabilir bence

cnm ya uyuyamassan burdayım nasılsa ben gece bol bol yazışırız

ben olsam heyacandan zıp zıp zıplardım hiç duramazdım sen yine tecrübelisin

benim anestezi olucak canım allahın izni ile ama sakinleştirici işe yarayabilir

bende epidural yapıldıktan sonra ya panikten orda tepinmeye başlarsam aramızda kalsın acayip korkuyorum belkide benide genele alırlar rahat durmazsam

ben okadar normal dogum olsun dıye ıstıyorum ama sanırım artık devır degısmıs
eskıden kadınlar normal dogurumus ama camasırlarını elde yıkarlarmıs her seylerını kendılerı yaparlarmıs bence bunlar dogumu kolaylastıran seyler
sımdı evlerımıze kadar bıle asansorle cıkıyoruz boyle oluncada tabı dogum mogum zzorlasıyor bence ve cogu bu yuzden sezeryan oluyor
sanırım bende epısez olucam malesef oyle gozukuyor

safkan çok doğru yazmışsın teknoloji ilerdikçe sanırım tembelleşiyoruz millet olarak. zaman zaman bulaşıkları makinadan çıkarmak veya makinaya yerleştirmek bile zor geliyor bana. sabah balkon açamaşır astım şuan onları toplamak katlamak yerleştirmek işkence gibi walla. aslında bulaşığı yıkayan makine, çamaşırı yıkayan makine.. yok yok ben çok tembelim biliyordum zaten bir kez daha anladım. eskiden çalışıyorlarmış işte çalışan demir paslanmaz sonrada kolayca pırt pırt doğurmuşlar. ben bu tembel vücutla onlar gibi doğuramamki..

haklısın valla. birazda biz mi nazlanıyoruz anlamadım...
neyse, hayırlısı hakkımızda.. öyle ya da böyle hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım tez zamanda :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…