2010 Temmuz Anneleri : )

bir banyo yapıp kuaföre gidicem. kaşlarımı aldırayım artık orman adama döndüm sırnaşık şey
doğum olur falan rezillik çekmeyeyim birde... hoş doğum olsunda ben kaşlarımdan ötürü rezil olamaya razıyım :smiley-cool:

selam kızlar nasılsınız ara ara bakıyorum -takılıyorum sizlere
ay çok az kaldı hepinizin doğumuna zaten sona kaldınız sanırım
floversdan haber varmı nasıl geçmiş doğuımu
sonbaharcım seninde yazdıklarını okuyorum devamlı geceleri uyutmuyor bu sıpan seni :)
inşallah kurtulacaksınız bu sıkıntılarınızdan çok yakın sürede

bende duşumu aldım uyanınca saat 2 gibi. benimde bugün aklımda kuaföre gitmek ve kaşlarımı aldırmak ve de insana benzemek vardı ama gidemicem sanırım. vazgeçtim dellendim yine galiba geldiler bana sempatiksalakcinni

sevtapcım sorma wallahi yürüyen ruh oldum bende :))

sevtapcım sorma wallahi yürüyen ruh oldum bende :))

kız çok az kaldı doğuma şöyle bi çantanı gözden geçir
kuaföre git çık dolan
ben ne yapmıştım biliyormusun
benim oğlum perşembe günü doğdu çarşamba günü burda kıyafet pazarı var gittim gezdim
dolaştım biiyler baktım sona dr gittim nst ye bağlandım çıktım ordan toka aldım kendime lohusa tokası kırmızı :CüvCüv: eve gittim
akşama görümceme gittim eşim nöbetçiydi
görümcemlerde yemek yedik beraber balık yedim oğlana vitamin olsun diye kaydirigubbakcemile3
çok yemişim herhalde
ertesi günü oğlan 2 de doğdu düşün ne kadar çok gezdim bi gün öncesi
kız toplan biraz çık dolan

cnm ya uyuyamassan burdayım nasılsa ben gece bol bol yazışırız

ben olsam heyacandan zıp zıp zıplardım hiç duramazdım sen yine tecrübelisin

heyecanım var aslında ama soğuk kanlı olmaya çabalıyorum.tek sorun oğlumu ardımda bırakıp girmek.yoksa hiç bi korkum yok da...boshayallersmile
hakkımda hayırlısı...

sevtapcım dün bütün gün gezdim inanki. akşamda kayınpederime gittim orda yedik yemeğimizi bütün eile toplanmıştı bende çok umut ettim dün gece doğrurum diye bütün aile toplanmıştı ama sonunda yine evimize geldik ben yine 2 kişiyim hihi :)) eşimi bekliyorum 4 den sonra gelicem dedi eğer gelebilirse bende kırmızı değilde pembe kurdeleli taç alıcam geceliğime uysun diye

tamam canım al tabi hiç eksik bişiyini bırakma bak bi çantana tekrar
uyumaya çalış
çünkü çok uykusuz kalıcaksın ilk etapda

gördüm şimdi sevtapcım ay maşallah çok güzel yeni doğmuş hallerinide gördüm maşallah baya büyümüş Allah nazardan saklasın evladını sana bağışlaşsın

sonbahar bıtek senı degıl hepımızı tembellestırıyor bu teknolojının gelısmesı
ne yapsak bılmıyorumkı
ben merdıven cıkıcam artık dıycem ama evden cıkmıyorumkı sıcak dıye
zaten 2 tek kasım var onuda kendım alıyorum
allah yardımcımız olsun herseyın hayırlısı olsun

yok canım ya alakası ben her işimi yapıtım 9 ay bebek daha pozizyonunu bile almadı her gün dışardayım eşim tempolu yürütür hep yemek yeme kilo alıyosun dedi altı kilo aldım oda yarı bana yarısı bebeğe yaradı

dahada çok yesem bana yarıycak anladım bacaklarım falan kilo almış karnım büyümedi fazla kızkardeşimin eltisi 93 kilo oldu 37 de bebeği 2600 gr mış

ben aklıma geldikçe evin içinde bile yürüyüş yapar oldum. yeter ki bir an önce gelsin kuzum sağlıkla :1rolleyes:

bende kaşlarımı aldırıcam yüzümdeki tüyleri aldırıcam saçıma kesim röfle birde ağda yaspılıcak bir hafta var doğuma

doğumdan sonra giymek için kendime 3 tişört aldım birde kot pantolon paçaları geniş ispanyol gibihiç hamile kıyafeti almamıştım kendime

39+0 da 23 temmuz cuma günü sabah 8 buçuk. yani bu cuma yani 4 gün korkuyorummm
:gitme:

bende cok korkuyodum hatta o gece agrılarım basladı hastanede nts ye bagladılar 100 e kadar yükseldiğini gördük .ama sabah bı telase nasıl aşagıya indiğimi anlamadım . odayı süslerken hadi vakıt geldi dediler asagıda epidurali taktılar o arda esimde geldi derken bi aglama sesi hele yanıma verdıklerınde tüm dünyayı unuttum sonrada aman emzireyim aman söyle böyle derken bak bu gün adam 12 günlük oldu bile darısı sizlere sıkma canını gecıyo zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…