2010 Temmuz Anneleri : )

bugün aşırı heyecanlıyım ben, nedenini de bilmiyorum :1shok:

HADİ HAYIRLISI CANIM
BENDE BİR TUAFIM BENDE KUAFÖRE FALAN GİDEMEDİM YA DOĞUMDAN ÖNCE BİR ŞEY EKSİK KALIRMI ONUN TELAŞINDAYIM
DOĞUM SANCISI GELSE KUAFÖRE GİDEMEDİM DİYE ÜZÜLÜRÜM VALLAHİdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey:CüvCüv:

SANKİM SAHNEYE ÇIKICAMsempatiksalakcinni

ohhh kaşlarımız aldırdık,kollarımızı da...
miss gibi olduk kızımla hazırız artık doğumaa:lepi:

GÜZELİM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE ALIRSIN İNŞALLAH BEBİŞİNİ KUCAĞINA HAYIRLI DOĞUMLAR DİLERİM:teytey:

selam kizlar..

az once ben de doktor kontrolunden geldim.. bugun 38+6 yiz.. artik yarin 40. haftaya giriyoruz..

Aynen ben de sizin gibi doktorun agzinin icine baktim haftaya aliriz sezeryanla demesini.. Ama demediii... ( Tam aksine dedi ki ( ben normal dogum istedigimi soylemistim daha once)

"Beklenen dogum tarihine kadar (27 temmuz) bekleriz. Gelmezse artik 27/07 den sonra hergun suyuna acilmana bakariz hergun nstye girersin. Eger yine gelmez ve su vs de normal olursa artik en gec 6 agostos'ta mudahele ederiz.. Once suni sanci veririz.. O da olmadi sezeryan.."

Ama ben artik coook sıkıldım bu durumdan.. Zaten felaket bir sıcak var.. Annemle babam yanimizda yarin kayinvalidemle kayinpederim geliyor.. her kafadan bi ses cikiyor "onu yapma onu etme, evden cikma, sicakta dolasma".. acaip sıkılmıs durumdayim..

Normal dogum istiyorum ama daha erken gelecegini dusunmustum bebisimin.. Onun da bana yaptigina bakin..(

Allaha sukur herseyi yolunda ama.. 3300 gr olmus.. Artik dogum kanalinda oldugu icin yuzunu gostermiyor.. karnimin sagina yerlesti, milim kipirdamiyor.. Ama dogmak icin de herhangi bir cabasi yok kuzumun...

Oooofff ooooffffffff... Gelsin artik bebislerimiz yaaa...

merhaba kızlar,
ben de drdan geldim yeni.
kızçemin gelmeye niyeti yoktu bildiğiniz gibi.
kafası hala doğum kanalına girmemiş, karnım hala burnumda hiç inmedi
bu şekilde suyum ya da sancım gelirse kordon sarkabilirmiş, bebeğime oksijen gitmeyebilirmiş.suyum da biraz azalmış...
ben de beklemek yerine çarşambaya sezeryan için randevu aldım.
anlayacağınız çarşamba sabahı ben de anne olacağım inş.kaydirigubbakcemile3
bir yandan acaba beklesek mi gelecek haftaya kadar diyorum ama risk almak istemiyorum.
çok istiyordum normal doğurmayı ama hayırlısı buymuş diyelim...
ben çok heyecanlıyım hatta yarın dese yarına da evet diyecektim bekleyip daha fazla heyecanlanmamak için..sempatiksalakcinni
inşallah önce bebeğim sonra kendim için en doğru kararı vermişimdir..

he he.. ben de bugun doktor "hadi gel aliveriverelim bebisi" deseydi evet dicektim resmen... ama demeddiiiiiii....(

saglikla al kucagina bebegini insallah canim... darisi bizim gibi herhangi bir sancisi vs si olmayanlara...sempatiksalakcinni

he he.. ben de bugun doktor "hadi gel aliveriverelim bebisi" deseydi evet dicektim resmen... ama demeddiiiiiii....(

saglikla al kucagina bebegini insallah canim... darisi bizim gibi herhangi bir sancisi vs si olmayanlara...sempatiksalakcinni

amin canım:Saruboceq:
Allahım hepimizin kalbine göre versin inş:Saruboceq:
ben de hem sevindim kızıma nihayet kavuşacağım için hem de biraz buruk içim...-tatlicadiarzu-
hakkımızda hayırlısı olsun inş.

bende gidemedim kuaföre. eğer bugün doğum olursa benimde aklımda bu olacak. gitseydim keşke dicem kaydirigubbakcemile3
ama tekrar söylüyorum kızım gelsindee ben orman kaşla doğururum sorun değil. sağlıkla inşallah :Saruboceq:

ohh yarasın... güle güle kıllanın delikafadulden

selam canım.. hayırlısı olsun diyelim ne diyelim...
benim doktorum 40+3 den sonraya bırakmam demişti geçen hafta. yani haftaya pazartesiye kadar beklicez...
bugün ne olacak bilmiyorum tabii. her an herşey değişebilir.

canım bence iyi yapmışsın. riske atmaya değmez. bebeklerimizi sağlığı herşeyden önemli...
çarşamba büyük gün desene :teytey:

inşallah canımopuyorumnanaktan

Kıslar cuma günü doğum yapıyorummmmmmmmm :lepi:

HADİ CANIM HAYIRLISI BİR ŞEY SORUCAM BENİM 12 SANIYORDUM 0-3 AYLIK BODY MEĞER 6 SI BİRAZ BÜYÜKMÜŞ -3-6 AYLIK GİBİ BU GÜN FARK ETTİMkafamçokkarıştı
6 TANE MİNİK BADİ VAR SİZ KAÇTANE ALDINIZ 0 3 6 TANE YETMEZ DEMİ

Hayırlısı olsun cnm doktorun catı muayenesı fılan yapmamıs mıydı ? Acılma fılan varsa gelısı cok yakın oluyor cunku

Arkadaslar benim ticerım da hala hamiş gozukuyor ama ben 10 temmuz cumartesı ( 38 + 4 de) gunu genel anestezi ile sezeryan oldum . Dogum sancım kendılıgınden cumartesı sabahı geldı cuma gecesı burada muhabbet ederken cumartesı sabah sancım tuttu . Yanı 40 haftayı beklemeden de gelebılıyor bebısler aslında 11 temmuz gunu hastaneden yazmıstım ama sanırım o mesajlar sılınmıs yada yayınlanmamıs . . Anestezı seklıne anestezı uzmanı karar verdı cunku cok heyecanlanmıstım . Sancımla bırlıkte su ve nişanda geldi ama normalı maalesef deneyemedım .. Dogum hıkayemı dogum hıkayelerı bolumune ayrıca yazacagım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…