2010 Temmuz Anneleri : )

ne guzel anlatmıssın suan hayal gıbı gelıyor bana
ıstanbuldakı arkadaslar hangı hastanede dogurdugunuzu ve memnunıyetınızı yazarsanız daha acıklayıcı olur
darısı bıze olsun

aynen benı anlatmıs gıbısın zaten sata gore benımde 27 temmuz
ama beklemek cok zor hem bebek ırı olursa ustelıkte normal olup olmayacagıda bellıd egıl ya normal olmassa okadar beklemıs olucam oysakı o tarıhe kadar 1-2 haftada dahada ıyıleşmiş olurdum
hayırlısıyla gelseydı oglum

yarın sabah 8 de oğluma kavuşuyorum inşallah.

dua edin kızlar benim için...
herkes tek tek dökülüyor ıyıca azalıyoruz
yakında kımse kalmıcak burdaalkisalkisalkis

Safkan sen hala doguramadın mı canım yaa : )) Bol bol yuruyus yap bak ben gezdım tozdum en sonunda sancım cıktı ..

Kızlar dogum yapanlar ıcın ayrı bı sayfa mı acsak yaa bebek bakımları hakkında konusmamız gerekıyor. Yoksa buradan mı devam edecegız ?

Baharcım hıc heyecanlanma hersey yolunda olacaktır ben cok panık yapıyordum ama en sonunda hastane bana otel gıbı gelmeye baslamıstı hatta cıkmak bıle ıstemedım . Ama ılk gun cok agrın olacak ıkıncı gun ıse agrı kesıcı ıgne mutlaka yaptır . Hadı hayırlı olsun sımdıden ..

Safkan sen hala doguramadın mı canım yaa : )) Bol bol yuruyus yap bak ben gezdım tozdum en sonunda sancım cıktı ..

arada bı bakkala gıdıyorum ama bıse olmuyo karnım yukarıda hemende ınmeyecek gıbı
keske dogursam hayırlısıyla
bıaklım dıyo cocuga karısmım o vaktınde gelır hem boylece burcuna gelecegıne etkı etmım dıyorum
bı aklımda dıyorkı gıt epı-sez ol
ılk 1 haftayı atlat gerısı kolay sorasında cabucak ıyılesıp denıze gıt dıyor
ne yapmalıyım bılmıyorum ?

ne sekılde dogum olursa olsun ılkı bıkac gun agrılı olur bencede ama heralde agrı kesıcı alınca geçmesı lazım

genel anesteziyi bilmiyorum ama epiduralde okadar ağrı olmaz merak etmeyin. epiduralden sonra hemşire kalk dediğinde kalkıp yürürseniz gerisinde hapşurmak öksürmek ve gülmek dişında hiç ağrınız olmaz. tek tavsiyem yürüyün yürüyün yürüyün :)
5 yıl önce epidural sezaryen ile doğum yaptım. yürümeyenlerin ağrısı çok oluyor.yürüdükçe iyileşiyoruz. hepimize kolay gelsin.

:1shok:
delikafadulden

bizim doktor daha gün vericek of off

Teşekkürler kızlarrrr...

Dualarımız seninle canımmmmm

bir kişi daha annelik duygusunu tadıyor yarın... hatta iki kişi kkgm de yarın kavuşuyor meleğine. kızlar ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum. kaç aydır burda herşeyimizi paylaştık. şimdi kendimi, sizi teker teker doğuma uğurluyor gibi hissediyorum bu koca karnımla... :a015:

BENİM DOKTOR DAHA GÜN BİLE VERMEDİ BEN NAPİM NORMAL DOĞURMAMI İSTİYO GALİBAdelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı

genel anesteside evet uyandığın gibi bayağı fazla bir acıyla uyanıyorsn(en azından benim öyle olmuştu oğlumda)

ama bu sefer epiduralde belden aşağı uyuşuk olduğu için ağrılı geçen ilk saatleri çok kolay atlatıyorsun hiçbirşey anlamıyorsun..sonrasında da ürekli ağrı kesiciler vs yapıldğı için sezeryan yeriyle ilgili hiçbir ağrın olmuyor doğru dürüst..

beni sezeryandan sonra sanırım 4-5 saat sonra yürüttüler sonra da sık sık yürüttüler..

yani bence epidural daha rahat oluyor..

hiiiççç korkulacak gibi değil..zaten ameliyat esnasında da çok rahat oluyorsunuz sanırım sakinleştirici de veriyorlar ben çok rahattım muhabbet falan ettik hep..

evet herkes sırayla doğuruyor ..

herşeyn zamanı var canım..
hayırlısı olsun..

canim ben genel sezeryan oldum senin gibi bende normal istiyordum ama sartlar oyle gelisti 10 gun oldu gobek baya az kaldi ama bebegi kaldirirken filan dikis yerlerim aciyor sne bilirsin canim benim zorunluluk vardi senin boyle bisey de yok sen bilirsin ama gecenlerde ordan dikis atildi filan diye yazmistin o dikislere zarari olmuyor mu normalin doktorunla gorustun mu bu konuyu

bugün doktorda kontrolum vardı..sezeryan yerim gayet iyiymiş..bence de iyiydi zaten..

10 gün sonra istersen dikiş yerine kese falan yapablirsin dedi..
duş zaten serbestti bana..

1,5-2 ay sonra tatil düşünüyoruz... dedim sorun yok deniz havuz serbest dedi..

çok şükür atlattım yani.

Son düzenleme:

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜMESİNİ NASİP ETSİN CANIM BEBİŞİNİ NASIL ŞİMDİ:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…