ne guzel anlatmıssın suan hayal gıbı gelıyor banabende cok korkuyodum hatta o gece agrılarım basladı hastanede nts ye bagladılar 100 e kadar yükseldiğini gördük .ama sabah bı telase nasıl aşagıya indiğimi anlamadım . odayı süslerken hadi vakıt geldi dediler asagıda epidurali taktılar o arda esimde geldi derken bi aglama sesi hele yanıma verdıklerınde tüm dünyayı unuttum sonrada aman emzireyim aman söyle böyle derken bak bu gün adam 12 günlük oldu bile darısı sizlere sıkma canını gecıyo zaman
selam kizlar..
az once ben de doktor kontrolunden geldim.. bugun 38+6 yiz.. artik yarin 40. haftaya giriyoruz..
Aynen ben de sizin gibi doktorun agzinin icine baktim haftaya aliriz sezeryanla demesini.. Ama demediii...( Tam aksine dedi ki ( ben normal dogum istedigimi soylemistim daha once)
"Beklenen dogum tarihine kadar (27 temmuz) bekleriz. Gelmezse artik 27/07 den sonra hergun suyuna acilmana bakariz hergun nstye girersin. Eger yine gelmez ve su vs de normal olursa artik en gec 6 agostos'ta mudahele ederiz.. Once suni sanci veririz.. O da olmadi sezeryan.."
Ama ben artik coook sıkıldım bu durumdan.. Zaten felaket bir sıcak var.. Annemle babam yanimizda yarin kayinvalidemle kayinpederim geliyor.. her kafadan bi ses cikiyor "onu yapma onu etme, evden cikma, sicakta dolasma".. acaip sıkılmıs durumdayim..
Normal dogum istiyorum ama daha erken gelecegini dusunmustum bebisimin.. Onun da bana yaptigina bakin..(
Allaha sukur herseyi yolunda ama.. 3300 gr olmus.. Artik dogum kanalinda oldugu icin yuzunu gostermiyor.. karnimin sagina yerlesti, milim kipirdamiyor.. Ama dogmak icin de herhangi bir cabasi yok kuzumun...
Oooofff ooooffffffff... Gelsin artik bebislerimiz yaaa...
herkes tek tek dökülüyor ıyıca azalıyoruzyarın sabah 8 de oğluma kavuşuyorum inşallah.
dua edin kızlar benim için...
ne guzel anlatmıssın suan hayal gıbı gelıyor bana
ıstanbuldakı arkadaslar hangı hastanede dogurdugunuzu ve memnunıyetınızı yazarsanız daha acıklayıcı olur
darısı bıze olsun
aynen benı anlatmıs gıbısın zaten sata gore benımde 27 temmuz
ama beklemek cok zor hem bebek ırı olursa ustelıkte normal olup olmayacagıda bellıd egıl ya normal olmassa okadar beklemıs olucam oysakı o tarıhe kadar 1-2 haftada dahada ıyıleşmiş olurdum
hayırlısıyla gelseydı oglum
herkes tek tek dökülüyor ıyıca azalıyoruz
yakında kımse kalmıcak burdaalkisalkisalkis
yarın sabah 8 de oğluma kavuşuyorum inşallah.
Safkan sen hala doguramadın mı canım yaa : )) Bol bol yuruyus yap bak ben gezdım tozdum en sonunda sancım cıktı ..
ne sekılde dogum olursa olsun ılkı bıkac gun agrılı olur bencede ama heralde agrı kesıcı alınca geçmesı lazımBaharcım hıc heyecanlanma hersey yolunda olacaktır ben cok panık yapıyordum ama en sonunda hastane bana otel gıbı gelmeye baslamıstı hatta cıkmak bıle ıstemedım . Ama ılk gun cok agrın olacak ıkıncı gun ıse agrı kesıcı ıgne mutlaka yaptır . Hadı hayırlı olsun sımdıden ..
arada bı bakkala gıdıyorum ama bıse olmuyo karnım yukarıda hemende ınmeyecek gıbı
keske dogursam hayırlısıyla
bıaklım dıyo cocuga karısmım o vaktınde gelır hem boylece burcuna gelecegıne etkı etmım dıyorum
bı aklımda dıyorkı gıt epı-sez ol
ılk 1 haftayı atlat gerısı kolay sorasında cabucak ıyılesıp denıze gıt dıyor
ne yapmalıyım bılmıyorum ?
ne sekılde dogum olursa olsun ılkı bıkac gun agrılı olur bencede ama heralde agrı kesıcı alınca geçmesı lazım
:1shok:
delikafadulden
HADİ CANIM HAYIRLISI BİR ŞEY SORUCAM BENİM 12 SANIYORDUM 0-3 AYLIK BODY MEĞER 6 SI BİRAZ BÜYÜKMÜŞ -3-6 AYLIK GİBİ BU GÜN FARK ETTİMkafamçokkarıştı
6 TANE MİNİK BADİ VAR SİZ KAÇTANE ALDINIZ 0 3 6 TANE YETMEZ DEMİ
bizim doktor daha gün vericek of off
bir kişi daha annelik duygusunu tadıyor yarın... hatta iki kişi kkgm de yarın kavuşuyor meleğine. kızlar ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum. kaç aydır burda herşeyimizi paylaştık. şimdi kendimi, sizi teker teker doğuma uğurluyor gibi hissediyorum bu koca karnımla... :a015:
genel anesteziyi bilmiyorum ama epiduralde okadar ağrı olmaz merak etmeyin. epiduralden sonra hemşire kalk dediğinde kalkıp yürürseniz gerisinde hapşurmak öksürmek ve gülmek dişında hiç ağrınız olmaz. tek tavsiyem yürüyün yürüyün yürüyün :)
5 yıl önce epidural sezaryen ile doğum yaptım. yürümeyenlerin ağrısı çok oluyor.yürüdükçe iyileşiyoruz. hepimize kolay gelsin.
bir kişi daha annelik duygusunu tadıyor yarın... hatta iki kişi kkgm de yarın kavuşuyor meleğine. kızlar ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum. kaç aydır burda herşeyimizi paylaştık. şimdi kendimi, sizi teker teker doğuma uğurluyor gibi hissediyorum bu koca karnımla... :a015:
arada bı bakkala gıdıyorum ama bıse olmuyo karnım yukarıda hemende ınmeyecek gıbı
keske dogursam hayırlısıyla
bıaklım dıyo cocuga karısmım o vaktınde gelır hem boylece burcuna gelecegıne etkı etmım dıyorum
bı aklımda dıyorkı gıt epı-sez ol
ılk 1 haftayı atlat gerısı kolay sorasında cabucak ıyılesıp denıze gıt dıyor
ne yapmalıyım bılmıyorum ?
ne sekılde dogum olursa olsun ılkı bıkac gun agrılı olur bencede ama heralde agrı kesıcı alınca geçmesı lazım
canim ben genel sezeryan oldum senin gibi bende normal istiyordum ama sartlar oyle gelisti 10 gun oldu gobek baya az kaldi ama bebegi kaldirirken filan dikis yerlerim aciyor sne bilirsin canim benim zorunluluk vardi senin boyle bisey de yok sen bilirsin ama gecenlerde ordan dikis atildi filan diye yazmistin o dikislere zarari olmuyor mu normalin doktorunla gorustun mu bu konuyu
Kizlar dogum hikayemi yazdim ben tek basima ameliyata girdim ayrintilar orda ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?