2010 Temmuz Anneleri : )

canim sen dus aldin mi ameliyat sonrasi benim suan 9 gun oldi havalar coksicak hergun dus almadan duramam ama o dikis yeri yumusar filan diye korkuyorum iki gunde bir almaya calisiyorum sen ne yapiyorsun bide korse ne zaman takmayi dusunuyorsunuz

yazılar silinmiş yine
bugün kontrolün vardı gittin mi dr a canım ?

ewet cnm qittim bülent bey düşmemden korktu ama şükür bebişlimde bişey yokmuş ama burnuma ameliyat diybilirler dedi flim isteyecekler diye ben qitmedim

weeeeee 24,07,2010 cumartesi sabah 7,15 oqluşum qeliyooooozemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :lepi:

yanii şafak :5 :lepi::teytey:

cnm bendede aynıydı artık kanamaya başlamıştı dr buqün iqne yaptı 2 tane we şükür iyiym şimdi o hamileleikle ilqili dedi nden daha önce söylemedin dedi dr qörün bence boşa çekme benim qibi

bende az önce tekrar duştan çıktım bebe yağı sürdüm aldı kaşınıtsını.bugün bana da nazo söyledi. böyle kırmızı kalın çizgiler oldu. benimde şafak :4 cuma büyük günüm. :teytey:

hadi hayırlısı bizimde cumaydı ama eşim cuma öqlen ewe qeldiqi için cmt sabah olsun dedik sıpam yüzünü qöstermedi yineesempatiksalakcinni dr hadi qel şimdi alalım bekleme dedi suyumda çok fazlaymış bende bekledim bu kadar aslan burcu olsun dedim kaydirigubbakcemile3 oda iyi o zaman dedi düşmemden çok korktu oda ama şükür bebeqe bişey olmamış ama suratım we burnum çok şiş we bburnum hafifi morbilmiyorumkismile

canim sen dus aldin mi ameliyat sonrasi benim suan 9 gun oldi havalar coksicak hergun dus almadan duramam ama o dikis yeri yumusar filan diye korkuyorum iki gunde bir almaya calisiyorum sen ne yapiyorsun bide korse ne zaman takmayi dusunuyorsunuz

benim dikiş yerimde ufak bir bant vardı..hastaneden çıkarken doktor duş alabilirsin su geçirmez bandaj var dedi ve ben eve geldiğim gibi duş almaya başladım zaten..su geçirmedi yani..sı
sen yine sormadan duş alma bence.sonra birşey falan olur bilemem yani.

bugün de bantı doktor kendi çıkardı..

korse olayını bilmiyorum ben oğlumda korse falan takmadım hiç bilmiyorumkismilegöbek de kalmamıştı.
bugün de doktora sormadım bilmiyorumkismileama takabilirim şu an istesem..

Slm kızlar.
Biz de bugün son doktor kontrolümüze gittik.
Bebişcan iyiymiş.
Son 3deyim artık.
22 temmuz 8:30da hastaneye yatış yapıorum.
Sezoş 9-10 gibi olacak işte.
Genel anestezi olucam((Çünkü anestezi uzmanı tatilde.Yaz hamişliğinin çileleri.Allahtan bizim doktor gitmedi.
Yaa sezoş olanlara soruyorum sondayı uyutmadan mı takıyorlar.
Öff içim çok garip bugün.
Duş aldım dr.dan gelince.Çıkınca yine bi posta ağladım.
Aklıma hep kötü şeyler geliyor önüne geçemiyorum ne kadar iyi düşünmek istesem de ya şöyle olursa ya böyle olursa diyorum.
Zaten şişmiştim ağlamaktan elim yüzüm daha bi şişti.
Ben korkuyorum galiba.
Bi de bebişimden ayrılmak zor geliyo.
Zaten var ya benim yapım böyle alışmaya çok meğilliyim.
Aslında bu bi ayrılık değil kavuşma ama korkuyorum yavruma bişi olursa diye.
Kızlar dua edin bize olur mu?

Doğuma kalmış 3 gün ben neden Bursaya gitmedim pişmanlığını yaşıyorum.
Burdaki hastaneye güvenemiyorum.
Sonra da Allahın dediği olur ne kadar lüks ve iyi hastanelerde de insanların başına neler gelebiliyor buradaki hastanede doğum yapan ve çocukları sapasağlam olan üstelik kendileri de sezeryandan çok memnun kalan arkadaşlarım var diyorum.
Off kızlar yaa bi rahat olabilsem.,
Bıktım bu sıkıntılardan,
beni hemen uyutsunlar ve bebeğimin kollarımda olduğu ana ışınlanayım.
Beni sizlerden başkası anlamaz anlattığım herkes boş boş teselli vermeye çalışıyo halime gülüyo yok çok pimpirikliymişim de falan filan.

bebğime kavuşmama saatler kaldı canım hiç uyumak istemiyor.

hamileliğin son günü ve bu ayrılık beni üzecekmiş gibi geliyor.

aslında duygularım çok karışık içimde tarif etmemin mümkün olmayacağı hisler var.

bakalım duygularım yarın nasıl şekillenecek.

cnm allah yardımcın olsun duyqularını çok merak ediyorum 5 qün sonra bendemi aynı olacaqım allahım yardım etsin
insan doqursam bi diyor ama doqum zamanı yaklaşıncada duyqulanıyo demekkii ama yarın meleqin kucaqında kollarında olucak hayırlısıylaa.s.

kızlar şimdi birazcık kanamam oldu dr kanaman olur suyun boşalır aqrın olur hemen qel demişti sizce ne yapayımeyvahedigeldismile

yatmadan bi son kez size bakmak istedim.her anımı sizlerle yaşadım ben.dert ortağım oldunuz hep bana.çok çok teşk ederim hepinizeopuyorumnanaktan
vakit geçmek bilmiyor hiç.saatler kaldı kızımın doğmasına ama ben daha henüz yatağın yolunu tutmuş değilim.yarın bu saatlerde kollarımda olur inş kızım:))
hepinize dua edicem.allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş...
hayırlı geceler kızlar.hepinizi çok seviyorum...

canımmmmmmmmmmmmmm sakin olllllllllll bebiş gelecek sende bütün bunları hatırlayıp güleceksin.

üzmeyeceekkkkk kollarına alınca beşiğinde yatarken başına gidince o içine dolacak olan sevgi varya çok başka bişey onu tadacaksın. o beşikte yatan senin bir parçan sana ait herşeyiyle seninle var yaaaaaaa çok başka bir duygu bu evlat sevgisi.

kızlar şimdi birazcık kanamam oldu dr kanaman olur suyun boşalır aqrın olur hemen qel demişti sizce ne yapayımeyvahedigeldismile

canımmm ne kadar kanama oldu çok mu azıcık bir damla falan mı??? bülent bey banada öyle demişti ara istersen.

canım hayırlısıyla güzel bir doğum geçirirsin inşallah. pamuğunu kollarına alınca dünyalar senin olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…