bugün doktorda kontrolum vardı..sezeryan yerim gayet iyiymiş..bence de iyiydi zaten..
10 gün sonra istersen dikiş yerine kese falan yapablirsin dedi..
duş zaten serbestti bana..
1,5-2 ay sonra tatil düşünüyoruz... dedim sorun yok deniz havuz serbest dedi..
çok şükür atlattım yani.
yanıyorum...
sıcaktan tepincem şimdidelikafadulden
yazılar silinmiş yine
bugün kontrolün vardı gittin mi dr a canım ?
ewet cnm qittim bülent bey düşmemden korktu ama şükür bebişlimde bişey yokmuş ama burnuma ameliyat diybilirler dedi flim isteyecekler diye ben qitmedim
weeeeee 24,07,2010 cumartesi sabah 7,15 oqluşum qeliyooooozemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :lepi:
2 gündür göbeğim kaşınmaktan mahvoldu çatladı kıpkırmızı yol gibi çizgiler. çatlamasını boşverin acı çekiyorum. delirtecek vaziyette kaşınıyor. duş alıyorum ıslak mendille siliyorum dove sürüyorum fayda etmiyor. doğuma 4 gün kala delircem. varmı önerisi olan arkadaşlar boshayallersmile
yanii şafak :5 :lepi::teytey:
bende az önce tekrar duştan çıktım bebe yağı sürdüm aldı kaşınıtsını.bugün bana da nazo söyledi. böyle kırmızı kalın çizgiler oldu. benimde şafak :4 cuma büyük günüm. :teytey:
canim sen dus aldin mi ameliyat sonrasi benim suan 9 gun oldi havalar coksicak hergun dus almadan duramam ama o dikis yeri yumusar filan diye korkuyorum iki gunde bir almaya calisiyorum sen ne yapiyorsun bide korse ne zaman takmayi dusunuyorsunuz
bebğime kavuşmama saatler kaldı canım hiç uyumak istemiyor.
hamileliğin son günü ve bu ayrılık beni üzecekmiş gibi geliyor.
aslında duygularım çok karışık içimde tarif etmemin mümkün olmayacağı hisler var.
bakalım duygularım yarın nasıl şekillenecek.
Doğuma kalmış 3 gün ben neden Bursaya gitmedim pişmanlığını yaşıyorum.
Burdaki hastaneye güvenemiyorum.
Sonra da Allahın dediği olur ne kadar lüks ve iyi hastanelerde de insanların başına neler gelebiliyor buradaki hastanede doğum yapan ve çocukları sapasağlam olan üstelik kendileri de sezeryandan çok memnun kalan arkadaşlarım var diyorum.
Off kızlar yaa bi rahat olabilsem.,
Bıktım bu sıkıntılardan,
beni hemen uyutsunlar ve bebeğimin kollarımda olduğu ana ışınlanayım.
Beni sizlerden başkası anlamaz anlattığım herkes boş boş teselli vermeye çalışıyo halime gülüyo yok çok pimpirikliymişim de falan filan.
bebğime kavuşmama saatler kaldı canım hiç uyumak istemiyor.
hamileliğin son günü ve bu ayrılık beni üzecekmiş gibi geliyor.
aslında duygularım çok karışık içimde tarif etmemin mümkün olmayacağı hisler var.
bakalım duygularım yarın nasıl şekillenecek.
kızlar şimdi birazcık kanamam oldu dr kanaman olur suyun boşalır aqrın olur hemen qel demişti sizce ne yapayımeyvahedigeldismile
yatmadan bi son kez size bakmak istedim.her anımı sizlerle yaşadım ben.dert ortağım oldunuz hep bana.çok çok teşk ederim hepinizeopuyorumnanaktan
vakit geçmek bilmiyor hiç.saatler kaldı kızımın doğmasına ama ben daha henüz yatağın yolunu tutmuş değilim.yarın bu saatlerde kollarımda olur inş kızım:))
hepinize dua edicem.allah hayırlı doğumlar nasip etsin inş...
hayırlı geceler kızlar.hepinizi çok seviyorum...
eyvahedigeldismile kızlar bi cewap werin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?