kızlar 10 15damla kadar qeldi şimdi yok ama aqrı ara ara qiryo duş aldım şimdi
kızlar 10 15damla kadar qeldi şimdi yok ama aqrı ara ara qiryo duş aldım şimdi
Cnm zaten kanama devamlı gelmıyor sadece bı kac damla agrında varsa dogumun baslamıstır suyun da gelebılır her an ama az az gelıyor panık yapma sakın dus al esyalarını hazırla ama acılman cok olmadan sunnı sancıyı hemen kabul etme cnm yoksa senı sezeryana alırlar .. Dogum hemen bı anda olmuyor panık yapma ıkı gun sonrasını bıle bulabılır .. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah sabah doktorun gelene kadar ıdare edebılırsın ...
cnm benim sezeryan zaten
aradım kızlar ben doquma qidiyorum dua edin banaa
ewet cnm qittim bülent bey düşmemden korktu ama şükür bebişlimde bişey yokmuş ama burnuma ameliyat diybilirler dedi flim isteyecekler diye ben qitmedim
weeeeee 24,07,2010 cumartesi sabah 7,15 oqluşum qeliyooooozemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 :lepi:
Günaydın kızlar,
Bugün doğuracak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.
Bizim de artık az günümüz kaldı.
Yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz veeeeeeeeeeeee bebişim kollarımda olacak inşallah.
Ahh yaa ışınlasınlar beni o güne.
kızlar sezeryan sonrası rahatlıkla banyo yapabılırsınız ama önce medıkalden su gecırmeyen bantlardan alın.benım dr almamızı ıstedı su gecırmez bantlar var onu yapıstırın hıc su almıyor ayakta banyo yapabılırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?