2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar 10 15damla kadar qeldi şimdi yok ama aqrı ara ara qiryo duş aldım şimdi

Cnm zaten kanama devamlı gelmıyor sadece bı kac damla agrında varsa dogumun baslamıstır suyun da gelebılır her an ama az az gelıyor panık yapma sakın dus al esyalarını hazırla ama acılman cok olmadan sunnı sancıyı hemen kabul etme cnm yoksa senı sezeryana alırlar .. Dogum hemen bı anda olmuyor panık yapma ıkı gun sonrasını bıle bulabılır .. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah sabah doktorun gelene kadar ıdare edebılırsın ...

cnm benim sezeryan zaten

Yaa hepımız forumda dogurduk neredeyse :)) Cnm sakın panık yapma gercekten sakın ve guvenlı ol ki kocan bıle gurur duysun senınle yanında bırılerı var dıy mı ?

karçiçeğim
bence doktora git seninki bariz kanama gibi görünüyor senin de için rahatlasın
arkadaşların dediği gibi panik yapma sakın sakin ol
benim de 2 gün oldu nişan geldi ama pembemsi bir akıntı olarak adet kanaması dozunda bir kanaman olursa doktorum gel demişti
allah yardımcın olsun

2 gün oldu nişanım geleli ne sancım var ne suyum geldi şaşırdım ne yapacağımı
gelesi yok heralde Duru kızımın çok nazlı ve inatçı mı olacak ne

aradım kızlar ben doquma qidiyorum dua edin banaa

valla inanamıyorum şok oldum
hadi canım hakkında hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına almışsındır yavrunu darısı başıma opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,
Bugün doğuracak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.
Bizim de artık az günümüz kaldı.
Yatcaz kalkcaz,yatcaz kalkcaz veeeeeeeeeeeee bebişim kollarımda olacak inşallah.
Ahh yaa ışınlasınlar beni o güne.

kızlar sezeryan sonrası rahatlıkla banyo yapabılırsınız ama önce medıkalden su gecırmeyen bantlardan alın.benım dr almamızı ıstedı su gecırmez bantlar var onu yapıstırın hıc su almıyor ayakta banyo yapabılırsınız.

günaydın canım.az kalmıs bol dua et sakın kendını aglamaya verme dua et bo bol.

selam kızlar
doğum yapcaklar dualarım sizinle

doğum yapanlarrrrrrr
yardım edin ben napıcam yaa
2 gündür ceren hiç uyuyamıyoo
gaz sancısı var çığlıklarla uyanıyo
vee gazını çıkaramıyorum napıcam ben ya
kızımıngözleri kıpkırmızı oldu dün uykusuzluktann:gitme:

Cnm benım o bant 1 hafta takılı kaldı banyo yaptım sonra doktor cıkardı dus alabılırsın dedı yıne alsam mı o bantlardan sen kac gun taktın hergun dus almam lazım sıcaktan duramıyorum bı yandan da korkuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…