2010 Temmuz Anneleri : )

Canım yemene ıcmene dıkkat etmelısın sen gazlı seyler yememeye calıs ben ılk bır hafta aynı hastanedekı yemeklerden yaptım hem karnım rahat ettı hem de bebek .. Yagsız tuzsuz haslamalar fılan ye bılıyorum pek keyıflı deıl ama en azından sen de bebekde rahat eder

canım senin de doktorun takmış zaten o bantlardan benim gibi..
bana da hastaneden çıkarken duş serbest, su geçirmez bant taktım dedi..
sonra kendi çıkardı dün..ve ben dün eve geldiğim gibi duş aldım yine..
niye korkuyorsun ki...al duşunu.bilmiyorumkismile.

slm kızlar nasılsınız benimde dün kızım çok sıkıntılıydı hergün uyuyan yavrum dün hiç uyumadı bugün çok şükür daha sakin şimdi mışıl mışıl uyuyorben 2 gündür acayip cola içtim içim yanıyor galiba bebişime gaz yaptı artık çok dikkat edecegim ders oldu bana.bende duş sürekli alıyorum ve bandajımı doktor alıncada yaptım ben duş yapışkan yerleri keseledim çıktı ama oralar pişik olmuş böyle kırmızı kırmızıydı çok acıyordu ama cok sükür geçti onlarda su an rahatım ALLAHIMA SÜKÜRLER OLSUN AMA HAFİF AGRILAR VAR AYAKTA ugrasınca onlar ne zamn geçiyor kızlar

benım dıkısım yok orda cnm
hersey normal
dr normal olsun dıyo sımdılık musaıt dıyo
haftaya bellı olur acılman olmassa bakarız dıyo
yanı hersey son anda bellı oluyormus
hayırlısı

hadı gözun aydın darısı bıze bızde bı dogurup ıyılesıp tatılımızı yapsaydık hayırlısıylan

kızlar şimdi birazcık kanamam oldu dr kanaman olur suyun boşalır aqrın olur hemen qel demişti sizce ne yapayımeyvahedigeldismile
benceacele etme 5 dk bı agrı gırıyosa son dk hastaneye gıtmek lazım onlarda artık sabırsız olmuslar cunku gunde onlarca dogum yaptırmaktan beklemeye sabırları kalmamıs
hemen sezeryana alabılırler yada epızyoyu genıs atabılırler oyuzden ıyıce acılman vs olsun hastaneye gıt ama sezeryan olacaksan hemen gıt ne kadar cabuk gıdersen okadar hızlı yaparlar sende hızlı ıyılesırsın
hadı bakalım ıyıcew azaldık

kızlar 10 15damla kadar qeldi şimdi yok ama aqrı ara ara qiryo duş aldım şimdi

aradım kızlar ben doquma qidiyorum dua edin banaa
darısı bıze cnm

ben sımdı dr kontrolunden geldım nst de bıse cıkmadı
acılma yok tık tok 40 haftaya gırdım
haftaya dogurmam gereken gun olucak haftaya dogmassa dogrutucaklar yada epı-seze alıcaklar sanırım
hayırlısı
dr bolbol yuru dedı

yedıgın seyler sut yolule bebege gecer ve onda gaz yapar dıyorlar
akrabamız mesela barbunya kurufasulye falan yemıyordu kı cocuga gaz olmasın dıye sen dırekt gazlı içiecek ıçmıssın yavrucaga gaz yapmıstır ondan aglıyodur annesı dıkkat et bencede
ben daha doguramadım oyuzden sana yardımcı olamıcam ama doguran arkadaslar bolbol tecrubelerını ve duygularını paylasırsa bızım ıcınde yol gösterıcı olur zemuszemus

doğum yapmış olan anneler bebeklerinizi sağlıcakla büyütün inşallah
yapacak olanları da Rabbim bir avazda kurtarsın onlarada yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin
ben de ağustos annesi olmaya hazırlanıyorum i.üniversitesinde çalışmaktayım bu nedenlede kendi kurumumun hastanesi olan cerrahpaşa da yaptırdım rutin kontrollerimi
evim ise pendikte normal doğum düşünüyorum ama cerrahpaşa çok uzak o nedenle de pendik te bir hastanede doğum yapmak istiyorum (normal olur inşallah) tavsiye edebileceğiniz bi hastane var mı pendikte doğum yapan var mı aranızda cevaplarsa sevinirim

merhaba herkese kaydirigubbakcemile2
dün akşam doktor kontrolüm vardı. kızım 3350gr olmuş maşallah.... suyunda azalma yok.
nst de birşey çıkmadı yine, açılmam da yok. yani kısacası kızımın gelmeye hiç niyeti yok boshayallersmile
doktorumunda dediğine göre ki bende öyle okudum, bu dönemde bile hiç kasılma çıkmaması bundan sonra birdenbire çıkacağı anlamına gelmez. biz yine bekleyelim 3-4 gün ama sanmıyorum dedi.
kasılmalar ufak ufak çıkarmış herkeste bende tık yok bilmiyorumkismile
sanırım önümüzdeki cumartesi sezeryan olacak, hayırlısı bakalım.. belli de olmaz tabi. o ana kadar kızım aniden karar değiştirir bilemem...

nazo durumlarımız tamamen aynııı
sennen aynı gunmu doguracazz needelikafadulden

slm herkese
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
ben 14 temmuzda doğum yaptım kızlar
doğum hikayemi yazcam size inşallah
spinal sezeryanla geldi benim paşa
emmiyo:1no2:
çok üzüyo beni
emmiyo diye sarılık olcaktı az kalsın
ama düzelttik şükür
emsin diye uğraşıyorum saatlerce,dikişlerim acıyo bu sefer de
sağıp veriyorum artık napim
bizden haberler böyle
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv:

ay canım benim Allah bağışlasın senin paşa nazlı çıktı demek emmiyor. aç kalınca mecbur emcek annesii. ay kıymam ben ona . gözün aydın canım

selam canım.
Allah bağışlasın. çok sevindim :dance:
umarım en kısa sürede emme problemini aşarsınız.

gözün aydın canımmm allahım analı babalı büyütsün :) aman emmiyor diye aç bırakma biz eşimle sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden bizimki emiyor ama sütüm gayet iyi düzeyde olmasına ramen yetmiyor bende dayanamıyorum mama veriyorum. belkide yetiyor ama bebeğim aç gözlü bilemiyorum. eşimde verme mama alışacak diyor ama bebeğim aç kalıyormuş gibi hissedince dayanamıyorum (( eşimden gizli mama veriyorum (

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..
bıkmadan usanmadan emzirmeye çalış..
mutlaka emer, emzirdikçe sütün artacak unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…