Cnm benım o bant 1 hafta takılı kaldı banyo yaptım sonra doktor cıkardı dus alabılırsın dedı yıne alsam mı o bantlardan sen kac gun taktın hergun dus almam lazım sıcaktan duramıyorum bı yandan da korkuyorum .
Herkese merhaba.18 Temmuz 2010 Pazar saat 16.30'da normal doğumla oğlum Arda dünyaya geldi.Çoook güzel bir duygu ama çok da zor.Sütüm gelmiyor malesef.:çok üzgünüm:Mecburen mama verdik.Emziriyorum ama sık sık inşallah birkaç güne gelir.:Saruboceq ualarınızı eksik etmeyin.Doğum hikayemi bir ara yazacağım.
birileri bana bişeyler desin nişanım geleli bugün 3.gün ama başka hiçbir belirti yok doğumun başladığına dair merak heyecan garip duygular çevreledi etrafımı..neden gelmez canım kızım...bilmiyorumkismile
gözün aydın canımm sen emzirmeye devam et mama verdim diyede üzülme aç kalmasın yavrun o daha önemli. umarım kısa zamanda gelir sütün.
canım nişandan sonra doğumun başlaması birkaçgün sürebilir diye biliyorum ama senin 3 gün olmuş.
selam herkese. benim sancılarım başladı kızlar. şu an 10 dakikada bir şiddetli adet sancısı çekiyorum. doktora gittim ama açılma yok dedi. sancılar 5 dakikada bire indiğinde ve çok şiddetlendiğinde, ya da suyun gelirse gel dedi.sabahtan beri sancılar 10 dakikada bir geliyo ama şiddeti ve süresi her seferinde artıyo. bebeğin kafasıda hala kanala girmemiş.nası doğurucam ben. ya bir iki gün sürerse. bu çekilmez bişey çok canım yanıyo sancı geldiğinde
allahım!.. herkesin derdi başka herkese allahım hayırlı doğumlar nasip etsin.
allahım sana sabırlar versin arkadaşım.1-2 gün sürmez bence içini ferah tut
inşallah en geç sabaha doğururum çok canım yanıyo sancı vurdugunda. nası dayanıcam bilmiyorum
Herkese merhaba.18 Temmuz 2010 Pazar saat 16.30'da normal doğumla oğlum Arda dünyaya geldi.Çoook güzel bir duygu ama çok da zor.Sütüm gelmiyor malesef.:çok üzgünüm:Mecburen mama verdik.Emziriyorum ama sık sık inşallah birkaç güne gelir.:Saruboceq ualarınızı eksik etmeyin.Doğum hikayemi bir ara yazacağım.
merhaba arkadaşlar.
bende 06.07.2010 9:24 te salih kerem oğluma kavuştum.genel narkoz ile sezryan oldum. korktuğum kadar zor değilmiş sezeryan. 3.680 doğdu. ona kavuşmak çok güzl birşey. Rabbim doğanlara haylrı ömürler nasip etsin. doğacak olanlara da kolaylıklar versin.emzirirken yara oldu. onun acısı daha kötüymüş. hala geçmedi. bildiğiniz bir yöntem varmı. mor renkli bir krem sürdüm ama ilk günn zorladalr emzirmem için büyükler(((( yara oldu. süt yoktu. o acı çokkkkk kötü.
o kadar mı ağrılı oluyor canım!..Allah güç kuvvet versin sana.benim bir arkadaşım 4 cm açılması vardı eve gelmeyi seçti.sonra ılık suya oturmuş evde 2 cm felan da öyle açılmış suyu da gelince hastaneye gitmiş.
merhaba herkese kaydirigubbakcemile2
dün akşam doktor kontrolüm vardı. kızım 3350gr olmuş maşallah.... suyunda azalma yok.
nst de birşey çıkmadı yine, açılmam da yok. yani kısacası kızımın gelmeye hiç niyeti yok boshayallersmile
doktorumunda dediğine göre ki bende öyle okudum, bu dönemde bile hiç kasılma çıkmaması bundan sonra birdenbire çıkacağı anlamına gelmez. biz yine bekleyelim 3-4 gün ama sanmıyorum dedi.
kasılmalar ufak ufak çıkarmış herkeste bende tık yok bilmiyorumkismile
sanırım önümüzdeki cumartesi sezeryan olacak, hayırlısı bakalım.. belli de olmaz tabi. o ana kadar kızım aniden karar değiştirir bilemem...
bende mi ılık suya otursam. zararı yok mudur acaba. suyum gelirse suyun içinde nası anlıcam ama
ayni durumdayiz canim... Ben de 40 haftaya girdim ve tik yok. Ama benim bir arkadasim gecen cumartesi nstye girdi hicbir sancisi yoktu. 39+3 teydi. O gece sancisi basliyor ve sabaha karsi dogum yapiyor. Yani sanci yoksa bundan sonra da kolay kolay gelmez diye bisey yok..
ne güzel doğum haberleri geliyor darısı biz heyecanla bekleyenlerin başına inşallah
merhaba arkadaşlar.
bende 06.07.2010 9:24 te salih kerem oğluma kavuştum.genel narkoz ile sezryan oldum. korktuğum kadar zor değilmiş sezeryan. 3.680 doğdu. ona kavuşmak çok güzl birşey. Rabbim doğanlara haylrı ömürler nasip etsin. doğacak olanlara da kolaylıklar versin.emzirirken yara oldu. onun acısı daha kötüymüş. hala geçmedi. bildiğiniz bir yöntem varmı. mor renkli bir krem sürdüm ama ilk günn zorladalr emzirmem için büyükler(((( yara oldu. süt yoktu. o acı çokkkkk kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?