2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben hastaneden çıkarken sprey gibi bişey sıktılar bu su geçirmez sen banyo yaptıkça kendi kendine çıkar rahat rahat duş yapabilirsin sadece dikişli bölgeni lifleme ovma o kadar dediler. bende hastaneden gelir gelmez duşumu aldım hergünde almaya devam :))

Herkese merhaba.18 Temmuz 2010 Pazar saat 16.30'da normal doğumla oğlum Arda dünyaya geldi.Çoook güzel bir duygu ama çok da zor.Sütüm gelmiyor malesef.:çok üzgünüm:Mecburen mama verdik.Emziriyorum ama sık sık inşallah birkaç güne gelir.:Sarubocequalarınızı eksik etmeyin.Doğum hikayemi bir ara yazacağım.

birileri bana bişeyler desin nişanım geleli bugün 3.gün ama başka hiçbir belirti yok doğumun başladığına dair merak heyecan garip duygular çevreledi etrafımı..neden gelmez canım kızım...bilmiyorumkismile

gözün aydın canımm sen emzirmeye devam et mama verdim diyede üzülme aç kalmasın yavrun o daha önemli. umarım kısa zamanda gelir sütün.

canım nişandan sonra doğumun başlaması birkaçgün sürebilir diye biliyorum ama senin 3 gün olmuş.

selam herkese. benim sancılarım başladı kızlar. şu an 10 dakikada bir şiddetli adet sancısı çekiyorum. doktora gittim ama açılma yok dedi. sancılar 5 dakikada bire indiğinde ve çok şiddetlendiğinde, ya da suyun gelirse gel dedi.sabahtan beri sancılar 10 dakikada bir geliyo ama şiddeti ve süresi her seferinde artıyo. bebeğin kafasıda hala kanala girmemiş. nası doğurucam ben. ya bir iki gün sürerse. bu çekilmez bişey çok canım yanıyo sancı geldiğinde

sorma ya genelde aynı gün ya da 1 gün sonra başlıyor doğum.doktorum 2-3 gün sonra olabilir diyor.ama çok sabırsızlandım artık.hayırlısı diyorum ama..:roflol:

allahım!.. herkesin derdi başka herkese allahım hayırlı doğumlar nasip etsin.
allahım sana sabırlar versin arkadaşım.1-2 gün sürmez bence içini ferah tut

merhaba arkadaşlar.
bende 06.07.2010 9:24 te salih kerem oğluma kavuştum.genel narkoz ile sezryan oldum. korktuğum kadar zor değilmiş sezeryan. 3.680 doğdu. ona kavuşmak çok güzl birşey. Rabbim doğanlara haylrı ömürler nasip etsin. doğacak olanlara da kolaylıklar versin.emzirirken yara oldu. onun acısı daha kötüymüş. hala geçmedi. bildiğiniz bir yöntem varmı. mor renkli bir krem sürdüm ama ilk günn zorladalr emzirmem için büyükler (((( yara oldu. süt yoktu. o acı çokkkkk kötü.

inşallah en geç sabaha doğururum çok canım yanıyo sancı vurdugunda. nası dayanıcam bilmiyorum

o kadar mı ağrılı oluyor canım!..Allah güç kuvvet versin sana.benim bir arkadaşım 4 cm açılması vardı eve gelmeyi seçti.sonra ılık suya oturmuş evde 2 cm felan da öyle açılmış suyu da gelince hastaneye gitmiş.

canım Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün...

darısı bizim başımıza... sütün de en kısa zamanda gelir inşallah...
bir arkadaşıma tahin-pekmez önermişti doktoru. bilmem ki işe yarar mı? :uhm:

canım senin bebeğinde hayırlı olsun. maşallah
Allah analı babalı büyütsün...
lansinoh krem çok başarılı diye duydum... kremin o mu bilmiyorum....

bende mi ılık suya otursam. zararı yok mudur acaba. suyum gelirse suyun içinde nası anlıcam ama

ayni durumdayiz canim... Ben de 40 haftaya girdim ve tik yok. Ama benim bir arkadasim gecen cumartesi nstye girdi hicbir sancisi yoktu. 39+3 teydi. O gece sancisi basliyor ve sabaha karsi dogum yapiyor. Yani sanci yoksa bundan sonra da kolay kolay gelmez diye bisey yok..

gözün aydın arkadaşım allah analı babalı büyütsün ve inşallah sütün bol bol gelir.hurma ye çok iyi geldiğini duymuştum süt için.

doktorum da herşeye rağmen normal doğum olabilir diyor zaten. ama çok sık gördüğüm bir şey değil dedi. cumaya kadar bekleyeceğiz bakalım canım.. hayırlısı.. olur mu olur bakarsın kaydirigubbakcemile5
tercihim başından beri normalden yana, ama olmazsa da sorun yapmayacağım... sağlıklı bir doğum olsunda, şekli bu saatten sonra çok umrumda değil....

canım ben lansinoh kullandım birebir kullanmanı tavsiye edrim emzirirkende silmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…