2010 Temmuz Anneleri : )

çokkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam şekerim hoşgelmişsin :)))

gülcüm seni gördüğüme çok sevindim ne yapıyor yakışıklı oğlun?

burası da çok sıcak yanıyorum şimdi duştan çıktım ama terledim bile :)

benim kızım hala içimde cuma günü çıkacak nasipse

oooo medaa anne hoşgeldin.... nasılsın? bebeğin nasıl?

biz doğuramayanlar kulübü olarak devam etmekteyiz

bir avuç kaldık zaten , bebeğini kucağına alan uğramaz oldu...

oooo medaa anne hoşgeldin.... nasılsın? bebeğin nasıl?

biz doğuramayanlar kulübü olarak devam etmekteyiz

bir avuç kaldık zaten , bebeğini kucağına alan uğramaz oldu...

ufaklıklar sağolsunlar boş bırakmıyorlar ki
nasıl uğrayalım
barış efendi saat başı kalkıp emiyor sempatiksalakcinni
kalan zamanda da biraz ev işi biraz dinlenelim derken günler geçiyor
ama çok mükemmel bi duygu opuyorumnanaktan
hayırlısıyla sizlerde alırsınız kucağınıza bebekleriniz inşallah olumunekankayizsmile

canım hala sancı çekiyorum. 7 dakikada bire indi sancılar. sabaha karşı giderim heralde hastaneye

hadi hayırlısı o zaman acı çekiyorsun üzülüyorum ama sana ve diğer doğum yapanlara da imrenmiyor değilim.allah kolaylık versin hayırlısıyla yavrunu sabaha alırsın inşallah kucağına

canlar ben yarın sabah kızçeme kavuşuyorum inşallah..
darısı bekleyenlerin başına Allah hepimizin kalbine göre versin:Saruboceq:

ben 40. haftayı geçtim ama hiç niyeti yok kızın.adet tarihime göre 16 ekim bebek geri dediler bir hafta 23 temmuz dediler en son gitmem de 26 temmuz dediler.şimdi gittimde agustos diyecekler galiba.beklemek çok zor.göbegimde falanda bir inme yok.en son ben doğum yapcam galiba:bbo:

yarın doğum yapacak arkadaşları tebrik ediyorum. allah yardımcınız olsun.:Saruboceq:

ben gidiyorum tekrar yatmaya. off sinirlerim bozuldu uyuyup uyanınca baş baş
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydınnnnnnnnnnn millet..kızım uyanınca ben de uyandım emdi uyuyor tekrar..ama benim uykum kaçtı.

günaydın kızlar
ben de Allahın izniyle yarın bu saatlerde kızıma kavuşmuş olcam
çok heyecanlıyım
inşallah hayırlısıyla atlatırız şu doğumu dua edin lütfen bana sempatiksalakcinni

günaydın kızlar
ben de Allahın izniyle yarın bu saatlerde kızıma kavuşmuş olcam
çok heyecanlıyım
inşallah hayırlısıyla atlatırız şu doğumu dua edin lütfen bana sempatiksalakcinni

inşallah canım hayırlısıyla meleğinikucağına alırsın. sakin ol olurmu.. diyene bak :)) benimde cuma günü senden bir gün sonra daha şimdiden yerimde duramıyorum acayip heyecanlıyım kendimi sakinleştiremiyorum. en azından seni şöyle rahatlatıyım inan bana heyacanına ortak oluyorum. Allahım hemencecik kurtarıversin seni
:Saruboceq:

kızlar selva arkadaşımız kızına kavuşmuş annede bebekte iyilermiş..
şimdi face den okudum malum benim gözyaşları yine çağladı...
çok duygulandım. cuma günüde sıra bende. bu nasıl bir duygu böyle tarifsiz ve muhteşem olsa gerek..
:asigim: senağlama

bende uyuyamıyorum kızlar huzursuzum uyurkende klima açıyorum yine aynı dün pazara gittim kadının birinin bebeği vardı 2 aylıkmış bana seninki 6 aylıkmı dedi zaten sinirim bozuk kocaman karnım var daha ne kadar büyük olması gerek acaba yoksa gerçekten küçükmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…