2010 Temmuz Anneleri : )

böyle giderse ben doğumdada muhteşem bir duygu yaşıyamıycam her şey sinirlerimi bozuyor

günaydın herkese....duruslv ve sonbahar Allah yardımcınız olsun en rahat şekilde alırsınız kuzularınızı kucağınıza insallah dualarım sizinle sizde bizlere dua edin doğum yapanın duaları kabul olur. ben de dün doktordaydım bebeğim 50 cm 3400 gr olmuş pek gelmeye niyeti yok doktor 1 hafta 10 gün içinde doğurman lazım bol bol yürü dedi daha sancı yok biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bekliyorum işte bu arada annem geldi :lepi: :sm_cool: keyfime diyecek yok...

canım bana dedileri bile sempatiksalakcinni benim sat 17 ekim 24-26 temmuz diyordu ultrasonda bu sefer 5 ağustos çıktı :2: inşallah zamanında gelir bebişlerimiz...

canım gözün aydın annen yardım eder artık sana benimde kızkardeşim gelicek ama yeğenim 4 yaşında acayip yaramaz ondan tırsıyorum

kızlar ben kaşına kaşına mahvoldum gece falaket tırmalamışım yine

o kadar kötüki ne yapacağımı şaşırdım yahu

"ben formumu korudum şekerim" deseydin...

sinirlerini bozma. gerçi diyene bak bu günlerde cidden herşey sinir bozucu...
-tatlicadiarzu-

canım gözün aydın annen yardım eder artık sana benimde kızkardeşim gelicek ama yeğenim 4 yaşında acayip yaramaz ondan tırsıyorum

sağol canım... yakın birinin yanında olması cok güzel ben çok korktum annem gelmeden doğurcam diye :) karnına küçük diyenlere boşver herkesin yorumu farklı oluyor kimine göre küçük geliyor kimi çok şişmişsin falan diyor takmamak lazım ama insan ister istemez etkileniyor. iltifat olarak düşün canım...

çakır kız hurma ye sende belki faydası olur.. bebişin nazlı çıktı 40 haftan bitiyor tickerından gördüm. canım benim ya sabret dicem ama demesi kolay sabretmesi zor..

valla yicem canım ya şekerim de var ama az yerim artık bi de ananas mı yemek gerekiyordu benim oğlan da pek nazlı çıktı bol bol yürü dedi doktor bakalım her sabah bugün doğurur muyum diye düşünerek kalkıyorum. seninde az kaldı canım Allah sabır versin.

kızlar herkese merhabalar...
bende yarın saat 08:00 de kızıma kavuşuyorum..
şu ana kadar eşimle hep normal doğumu düşünürken,
son hafta bir takım nedenlerden ötürü epidural sezeryane karar verdik..
herkes gibi bende çok heyecanlıyım..
Allah yardımcımız olsun..
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın..

canım bana dedileri bile sempatiksalakcinni benim sat 17 ekim 24-26 temmuz diyordu ultrasonda bu sefer 5 ağustos çıktı :2: inşallah zamanında gelir bebişlerimiz...

o kadar merak ediyorum ki anlatamam sana benim gibi birinin olması güzel doktor dedi 42.haftaya kadar bekleriz.3500 gram olmuş bebegim.korkuyorum acaip kordon boynuna falan dolanır diye yarın tekrar gidicem doktora ama hiç bir belriti yok doğuma dair.:bbo:

selam kızlar bende de tık yok,eşim sen kesin ağustosa kalırsın diye diye kalcam galiba..üffffffffffffffff..çok sıkıldım yahu..benim doktor da hiç yürü falan demiyo yani zaten ağzından zor laf alıyoruz..ben yürüyorum hergün 1 saat falan ama pek işime yaramaz gibi geliyor..az yürüyorum galiba.
karın büyüklüğü meselesini hiç takmıyorum çünkü kimisi ikiz galiba diyo çok büyük diyo,kimiside hamile olduğumu bile anlamıyooo.o yüzden boşverin kızlar..

hayırlı olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah... darısı bizim başımıza ben de doğurmak istiyorum artık.

Allah yardımcın olsun inş kolay olur doğum ve sonran

en güzeli takmamak benimde karnım indimi inmedimi diye her gün göbegime saat başı bakıyorum.her lavobaya gititmde nişan falan görürüm diye bir heycanla bakıyorum.eşim zaten diyo doğsun sorcam bunların hesabını ona diyo.merakdan ölcez.benim doktorda hiç yürü demiyor ben kendim arada yürüyorum.

Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin bekleyen herkeze

saol canım

"ben formumu korudum şekerim" deseydin...

sinirlerini bozma. gerçi diyene bak bu günlerde cidden herşey sinir bozucu...
-tatlicadiarzu-

evet son günler geçmiycek gibi dokuz ay geçti ama son günleri beklemek zormuş

hayırlı olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah... darısı bizim başımıza ben de doğurmak istiyorum artık.

senin galiba bir hafta daha beklemen gerekebilir 9 ay on gün diyolar ya normal doğum için

Güll,nazosan,yasminduru çok teşekkürler.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.:Saruboceq:Çok güzel bir duygu.Allah bekleyenleri en ağrısız şekilde kurtarsın.:Saruboceq:Ben normal doğum yaptım.Oğlum 2700 gr. 50 cm olarak dünyaya geldi.5 dikişim var.Dikişlerim hala acıyor.:çok üzgünüm:Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:Çok sık giremiyorum malum.Ama aklım ve gönlüm hep burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…