kızlar selva arkadaşımız kızına kavuşmuş annede bebekte iyilermiş..
şimdi face den okudum malum benim gözyaşları yine çağladı...
çok duygulandım. cuma günüde sıra bende. bu nasıl bir duygu böyle tarifsiz ve muhteşem olsa gerek.. :asigim: senağlama
ben 40. haftayı geçtim ama hiç niyeti yok kızın.adet tarihime göre 16 ekim bebek geri dediler bir hafta 23 temmuz dediler en son gitmem de 26 temmuz dediler.şimdi gittimde agustos diyecekler galiba.beklemek çok zor.göbegimde falanda bir inme yok.en son ben doğum yapcam galiba:bbo:
günaydın herkese....duruslv ve sonbahar Allah yardımcınız olsun en rahat şekilde alırsınız kuzularınızı kucağınıza insallah dualarım sizinle sizde bizlere dua edin doğum yapanın duaları kabul olur. ben de dün doktordaydım bebeğim 50 cm 3400 gr olmuş pek gelmeye niyeti yok doktor 1 hafta 10 gün içinde doğurman lazım bol bol yürü dedi daha sancı yok biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bekliyorum işte bu arada annem geldi :lepi: :sm_cool: keyfime diyecek yok...
bende uyuyamıyorum kızlar huzursuzum uyurkende klima açıyorum yine aynı dün pazara gittim kadının birinin bebeği vardı 2 aylıkmış bana seninki 6 aylıkmı dedi zaten sinirim bozuk kocaman karnım var daha ne kadar büyük olması gerek acaba yoksa gerçekten küçükmü
yağmur yağıyor ne güzel bu sabah sonunda biraz uyuyabildim zemuszemus
canım gözün aydın annen yardım eder artık sana benimde kızkardeşim gelicek ama yeğenim 4 yaşında acayip yaramaz ondan tırsıyorum
çakır kız hurma ye sende belki faydası olur.. bebişin nazlı çıktı 40 haftan bitiyor tickerından gördüm. canım benim ya sabret dicem ama demesi kolay sabretmesi zor..
canım bana dedileri bile sempatiksalakcinni benim sat 17 ekim 24-26 temmuz diyordu ultrasonda bu sefer 5 ağustos çıktı :2: inşallah zamanında gelir bebişlerimiz...
kızlar herkese merhabalar...
bende yarın saat 08:00 de kızıma kavuşuyorum..
şu ana kadar eşimle hep normal doğumu düşünürken,
son hafta bir takım nedenlerden ötürü epidural sezeryane karar verdik..
herkes gibi bende çok heyecanlıyım..
Allah yardımcımız olsun..
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın..
kızlar herkese merhabalar...
bende yarın saat 08:00 de kızıma kavuşuyorum..
şu ana kadar eşimle hep normal doğumu düşünürken,
son hafta bir takım nedenlerden ötürü epidural sezeryane karar verdik..
herkes gibi bende çok heyecanlıyım..
Allah yardımcımız olsun..
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın..
selam kızlar bende de tık yok,eşim sen kesin ağustosa kalırsın diye diye kalcam galiba..üffffffffffffffff..çok sıkıldım yahu..benim doktor da hiç yürü falan demiyo yani zaten ağzından zor laf alıyoruz..ben yürüyorum hergün 1 saat falan ama pek işime yaramaz gibi geliyor..az yürüyorum galiba.
karın büyüklüğü meselesini hiç takmıyorum çünkü kimisi ikiz galiba diyo çok büyük diyo,kimiside hamile olduğumu bile anlamıyooo.o yüzden boşverin kızlar..
sağol canım... yakın birinin yanında olması cok güzel ben çok korktum annem gelmeden doğurcam diye :) karnına küçük diyenlere boşver herkesin yorumu farklı oluyor kimine göre küçük geliyor kimi çok şişmişsin falan diyor takmamak lazım ama insan ister istemez etkileniyor. iltifat olarak düşün canım...
"ben formumu korudum şekerim" deseydin...
sinirlerini bozma. gerçi diyene bak bu günlerde cidden herşey sinir bozucu...-tatlicadiarzu-
hayırlı olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah... darısı bizim başımıza ben de doğurmak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?