Güll,nazosan,yasminduru çok teşekkürler.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.:Saruboceq:Çok güzel bir duygu.Allah bekleyenleri en ağrısız şekilde kurtarsın.:Saruboceq:Ben normal doğum yaptım.Oğlum 2700 gr. 50 cm olarak dünyaya geldi.5 dikişim var.Dikişlerim hala acıyor.:çok üzgünüm:Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:Çok sık giremiyorum malum.Ama aklım ve gönlüm hep burada.
Kızlar hiç okuyamadan geçmişi yazmak zorundayım çünkü çok acelem var ama size uğramadan da çıkmak istemedim.
Koskoca 9 ayı beraber geçirdik,
Kah güldük kah ağladık.
Çoğu kişinin anlam veremediği sanal da olsa köklü dostluklar kurduk.
en özel anlarımızı paylaştık.
Şimdi vuslat gününe kavuşuyoruz tek tek.
Sıra bizde.
Yarın allah nasip kısmet ederse Rüzgarımızı kollarımıza alacağız.
Biliyorsunuz ben bulunduğum ilçedeki doktoruma ve hastaneye hiç güvenmiyordum.
bu nedenle çok stresliydim.
Halimi gören eşim buna dayanamamış ve Samsunda gittiğimiz özel hastaneden doğum için randevu almış.Canım benim.
Bir anda şok yaşadım ama içim artık o kadar rahat ki.
Yarın inşallah bir değişiklik olmazsa epidural sezeryanla bebeğimize kavuşacağız.Hatta doktorum durumuna bakalım belki epidural normale alırım seni dedi.
Bize dua edin kızlar.
Geri döndüğümüzde kollarıda Rüzgarımla sizlere yazmak ümidiyle.
Sizleri çok seviyorum.
Kader arkadaşlarım benim.
Bu arada sayfanın başında gördüm Sezen 59 bebişine kavuşmuşsun anladığım kadarıyla.Gözün aydın tatlım.Darısı başıma.allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Dualarınızı eksik etmeyin....
Güll,nazosan,yasminduru çok teşekkürler.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.:Saruboceq:Çok güzel bir duygu.Allah bekleyenleri en ağrısız şekilde kurtarsın.:Saruboceq:Ben normal doğum yaptım.Oğlum 2700 gr. 50 cm olarak dünyaya geldi.5 dikişim var.Dikişlerim hala acıyor.:çok üzgünüm:Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:Çok sık giremiyorum malum.Ama aklım ve gönlüm hep burada.
Kızlar hiç okuyamadan geçmişi yazmak zorundayım çünkü çok acelem var ama size uğramadan da çıkmak istemedim.
Kah güldük kah ağladık.
Sıra bizde.
Halimi gören eşim buna dayanamamış ve Samsunda gittiğimiz özel hastaneden doğum için randevu almış.Canım benim.
Yarın inşallah bir değişiklik olmazsa epidural sezeryanla bebeğimize kavuşacağız.Hatta doktorum durumuna bakalım belki epidural normale alırım seni dedi.
Bize dua edin kızlar.
Sizleri çok seviyorum.
Bu arada sayfanın başında gördüm Sezen 59 bebişine kavuşmuşsun anladığım kadarıyla.Gözün aydın tatlım.Darısı başıma.allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.
slm kızlar 14 temmuz çarşamba 9.45 te kızım Irmak spinal sezeryanle dünyaya geldi çok şükür.cuma taburcu olduk ama cumartesi bi daha yattık kızım sarılık oldu.pazartesi günü hastaneden çıktık hergün gidip tahlil veriyoruz ama değerleri hala düşmedi.delik deşik oldu kızmın topuğu da eli de mafoldumben şimdilik bu kadar.kızıma dua edin teyzeleri olur mu ? :Saruboceq:
Kah güldük kah ağladık.
Sıra bizde.
Bize dua edin kızlar.
Sizleri çok seviyorum.
slm kızlar 14 temmuz çarşamba 9.45 te kızım Irmak spinal sezeryanle dünyaya geldi çok şükür.cuma taburcu olduk ama cumartesi bi daha yattık kızım sarılık oldu.pazartesi günü hastaneden çıktık hergün gidip tahlil veriyoruz ama değerleri hala düşmedi.delik deşik oldu kızmın topuğu da eli de mafoldumben şimdilik bu kadar.kızıma dua edin teyzeleri olur mu ? :Saruboceq:
kızlar sabahtan yazmıştım ya kudururcasına kaşınıyorum ayaklarım ve karnım başka yerim değil. doktoru aradım sordum bebeğin vakti gelmiş, karaciğer artık fazla çalışmaya başlamış kaşınıtının sebebi oymuş. dedim dayanamıyorum her tarafım kıpkırmızı karnım harita gibi oldu dr da hemen toplan gel alalım bebeği dedi, bende ısrarla ilaç ismi söylemesini istedim. benim kızım 23 temmuz cuma gelmeli. kendimi ö yle şartladım. şimdi hastaneye gidersem yollarda bayılırım gidemem tansiyonum çıktı bile. ben 2 gün daha dayanıcam kaşıntıya. ilaç ismi söyledi eşim akşam gelirken getirecek. panikbir insan olmamdan hep şikayetçiyim bende biraz sakin soğukkanlı olabilmek istiyorum.
kızlar herkese merhabalar...
bende yarın saat 08:00 de kızıma kavuşuyorum..
şu ana kadar eşimle hep normal doğumu düşünürken,
son hafta bir takım nedenlerden ötürü epidural sezeryane karar verdik..
herkes gibi bende çok heyecanlıyım..
Allah yardımcımız olsun..
Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın..
Kah güldük kah ağladık.
Sıra bizde.
Bize dua edin kızlar.
Sizleri çok seviyorum.
kızlar sabahtan yazmıştım ya kudururcasına kaşınıyorum ayaklarım ve karnım başka yerim değil. doktoru aradım sordum bebeğin vakti gelmiş, karaciğer artık fazla çalışmaya başlamış kaşınıtının sebebi oymuş. dedim dayanamıyorum her tarafım kıpkırmızı karnım harita gibi oldu dr da hemen toplan gel alalım bebeği dedi, bende ısrarla ilaç ismi söylemesini istedim. benim kızım 23 temmuz cuma gelmeli. kendimi ö yle şartladım. şimdi hastaneye gidersem yollarda bayılırım gidemem tansiyonum çıktı bile. ben 2 gün daha dayanıcam kaşıntıya. ilaç ismi söyledi eşim akşam gelirken getirecek. panikbir insan olmamdan hep şikayetçiyim bende biraz sakin soğukkanlı olabilmek istiyorum.
kızlar merhaba
ben bebişimi 12 temmuzda beklerken o fazla dayanamayarak 10 temmuzda dünyaya geldi. Hayatımda yaşadığım en güzel duygu anne olmak. Allah herkese nasip etsin.
gözün aydın canımmm allah analı babalı büyütsün.
nazoş hani sormuştum sende ben bebe yağı sürdüm demiştin dünden önceki gün. bende sürdüm fayda etmedi. dove krem sürdüm fayda etmedi. silverdin yanık ve yara kremi buldum onu sürdüm fayda eder gibi oldu ama gece etkisi geçince uyurken kaşımışım. yana yana kaşınıyor. 3 gndür çekiyorum. dün geceden beri ayaklarıma vurdu. kabarcıklar oluyor kaşınıyor. bebe yağı dove süre süre bir hal oldum dün birde önceki gün 3 kez duşa girdim. ayy şaşırmıştım ne yapacağımı fenistil jel varmış onu sür cumaya kadar biraz rahatlatacak ama geçirmez dedi. tek çare doğum yapmak dedi. bende tamam dedim kapattım. ben bugün yarın gidemem ben cumaya şartladım kendimi.
kızlar merhaba
ben bebişimi 12 temmuzda beklerken o fazla dayanamayarak 10 temmuzda dünyaya geldi. Hayatımda yaşadığım en güzel duygu anne olmak. Allah herkese nasip etsin.
selam herkese. benim sancılarım başladı kızlar. şu an 10 dakikada bir şiddetli adet sancısı çekiyorum. doktora gittim ama açılma yok dedi. sancılar 5 dakikada bire indiğinde ve çok şiddetlendiğinde, ya da suyun gelirse gel dedi.sabahtan beri sancılar 10 dakikada bir geliyo ama şiddeti ve süresi her seferinde artıyo. bebeğin kafasıda hala kanala girmemiş.nası doğurucam ben. ya bir iki gün sürerse. bu çekilmez bişey çok canım yanıyo sancı geldiğinde
nazoş hani sormuştum sende ben bebe yağı sürdüm demiştin dünden önceki gün. bende sürdüm fayda etmedi. dove krem sürdüm fayda etmedi. silverdin yanık ve yara kremi buldum onu sürdüm fayda eder gibi oldu ama gece etkisi geçince uyurken kaşımışım. yana yana kaşınıyor. 3 gndür çekiyorum. dün geceden beri ayaklarıma vurdu. kabarcıklar oluyor kaşınıyor. bebe yağı dove süre süre bir hal oldum dün birde önceki gün 3 kez duşa girdim. ayy şaşırmıştım ne yapacağımı fenistil jel varmış onu sür cumaya kadar biraz rahatlatacak ama geçirmez dedi. tek çare doğum yapmak dedi. bende tamam dedim kapattım. ben bugün yarın gidemem ben cumaya şartladım kendimi.
nazoş hani sormuştum sende ben bebe yağı sürdüm demiştin dünden önceki gün. bende sürdüm fayda etmedi. dove krem sürdüm fayda etmedi. silverdin yanık ve yara kremi buldum onu sürdüm fayda eder gibi oldu ama gece etkisi geçince uyurken kaşımışım. yana yana kaşınıyor. 3 gndür çekiyorum. dün geceden beri ayaklarıma vurdu. kabarcıklar oluyor kaşınıyor. bebe yağı dove süre süre bir hal oldum dün birde önceki gün 3 kez duşa girdim. ayy şaşırmıştım ne yapacağımı fenistil jel varmış onu sür cumaya kadar biraz rahatlatacak ama geçirmez dedi. tek çare doğum yapmak dedi. bende tamam dedim kapattım. ben bugün yarın gidemem ben cumaya şartladım kendimi. [/QUOTE
Canım karnın ıyıce buyudugu ıcın de olabılır ama kasımamaya calıs kasıdıkca catlakların fazlalastıgını duymustum bırde dusta sakın duj jelı fılan kullanma sadece sabun kullan vucuduna bunlarda azaltıyor allah yardımcın olsun cok az kalmıs hıc merak etme sonucta sen de herkes gıbı guzel bebısını alıcaksın kucagına : )) Hem ne de pek bısey kalmamıs kendıne mesgale bulmaya calıs cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?