2010 Temmuz Anneleri : )

banaiki gün sonra cuma günü sezeryan için gün vericek inşallh verir hafta başında bir gün ben çok telaşlıyım ya

gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin benim bebeşinde kilosu o cicarlarda olucak sanırım nasıl minik mi kuzu

Kızlar hiç okuyamadan geçmişi yazmak zorundayım çünkü çok acelem var ama size uğramadan da çıkmak istemedim.
Koskoca 9 ayı beraber geçirdik,
Kah güldük kah ağladık.
Çoğu kişinin anlam veremediği sanal da olsa köklü dostluklar kurduk.
en özel anlarımızı paylaştık.
Şimdi vuslat gününe kavuşuyoruz tek tek.
Sıra bizde.
Yarın allah nasip kısmet ederse Rüzgarımızı kollarımıza alacağız.
Biliyorsunuz ben bulunduğum ilçedeki doktoruma ve hastaneye hiç güvenmiyordum.
bu nedenle çok stresliydim.
Halimi gören eşim buna dayanamamış ve Samsunda gittiğimiz özel hastaneden doğum için randevu almış.Canım benim.
Bir anda şok yaşadım ama içim artık o kadar rahat ki.
Yarın inşallah bir değişiklik olmazsa epidural sezeryanla bebeğimize kavuşacağız.Hatta doktorum durumuna bakalım belki epidural normale alırım seni dedi.
Bize dua edin kızlar.
Geri döndüğümüzde kollarıda Rüzgarımla sizlere yazmak ümidiyle.
Sizleri çok seviyorum.
Kader arkadaşlarım benim.
Bu arada sayfanın başında gördüm Sezen 59 bebişine kavuşmuşsun anladığım kadarıyla.Gözün aydın tatlım.Darısı başıma.allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Dualarınızı eksik etmeyin....

hadi hayırlısı canım

hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler nasip etsin bebeğine... Allah analı babalı büyütsün...

canım benim gözün aydın içinin rahat olması kadar güzel birşey olamaz. güzel haberlerini bekliyorum. dualarım seninle sen de doğum sırasında bize dua et canım. kendine ve bebeğine dikkat et kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan

slm kızlar 14 temmuz çarşamba 9.45 te kızım Irmak spinal sezeryanle dünyaya geldi çok şükür.cuma taburcu olduk ama cumartesi bi daha yattık kızım sarılık oldu.pazartesi günü hastaneden çıktık hergün gidip tahlil veriyoruz ama değerleri hala düşmedi.delik deşik oldu kızmın topuğu da eli de mafoldumben şimdilik bu kadar.kızıma dua edin teyzeleri olur mu ? :Saruboceq:

kızlar sabahtan yazmıştım ya kudururcasına kaşınıyorum ayaklarım ve karnım başka yerim değil. doktoru aradım sordum bebeğin vakti gelmiş, karaciğer artık fazla çalışmaya başlamış kaşınıtının sebebi oymuş. dedim dayanamıyorum her tarafım kıpkırmızı karnım harita gibi oldu dr da hemen toplan gel alalım bebeği dedi, bende ısrarla ilaç ismi söylemesini istedim. benim kızım 23 temmuz cuma gelmeli. kendimi ö yle şartladım. şimdi hastaneye gidersem yollarda bayılırım gidemem tansiyonum çıktı bile. ben 2 gün daha dayanıcam kaşıntıya. ilaç ismi söyledi eşim akşam gelirken getirecek. panikbir insan olmamdan hep şikayetçiyim bende biraz sakin soğukkanlı olabilmek istiyorum.

gözün aydın canım sende hayırlısıyla kavuşmuşsun meleğine... tebrik ederim... sarılık içinde çok geçmiş olsun. seni rahatlatacaksa söliyim topicteki pek çok bebek sarılık oldu, sadece senin güzel kızın değil... inşallah güzel ırmakta diğer bebeklerde hemencecik iyileşir
.

miss canım hayırlısı olsun.. yarın umarım herşey yolunda gider. dua edeceğiz güzelim..
için rahat olsun, hayırlısı inşallah...
kendine ve rüzgarına çok iyi bak.
iyi haberlerini bekliyoruz..
opuyorumnanaktan

canım hayırlısı olsun.. Allah analı babalı büyütsün..
sarılık sorunu kimi bebekte biraz zor atlatılıyor maalesef. ama eminim en kısa sürede iyileşecek.. güzel kızına dualarımı gönderiyorum... tez zamanda iyileşsin kuzucuğun.. a.s

canım geçmiş olsun. bugün olan birşey mi?
ayy çok zordur kaşıntı. Allah yardımcın olsun. sık dişini canım 2 gün birşey kaldı şunun şurasında... cuma günü tüm sıkıntıların geçecek... :Saruboceq:

nazoş hani sormuştum sende ben bebe yağı sürdüm demiştin dünden önceki gün. bende sürdüm fayda etmedi. dove krem sürdüm fayda etmedi. silverdin yanık ve yara kremi buldum onu sürdüm fayda eder gibi oldu ama gece etkisi geçince uyurken kaşımışım. yana yana kaşınıyor. 3 gndür çekiyorum. dün geceden beri ayaklarıma vurdu. kabarcıklar oluyor kaşınıyor. bebe yağı dove süre süre bir hal oldum dün birde önceki gün 3 kez duşa girdim. ayy şaşırmıştım ne yapacağımı fenistil jel varmış onu sür cumaya kadar biraz rahatlatacak ama geçirmez dedi. tek çare doğum yapmak dedi. bende tamam dedim kapattım. ben bugün yarın gidemem ben cumaya şartladım kendimi.

kızlar merhaba

ben bebişimi 12 temmuzda beklerken o fazla dayanamayarak 10 temmuzda dünyaya geldi. Hayatımda yaşadığım en güzel duygu anne olmak. Allah herkese nasip etsin.

hayırlı doğumlar canımmm :))

içinin rahatlamasına çok sevindim canım güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz hayırlı doğumlar tatlım :)

gözün aydın canım bebiş içinde çok üzüldüm çok geçmiş olsun biran önce allah şifa versin (

canım bu durum bir sıkıntı çıkartmayacaksa bekle. yaaa sakin ol bacım bu ne panik (

söz konusu olan bebeklerimiz olunca malesef soğukkanlı olamıyoruz canım..
doktor teklif etmiş tabi ki tercih meselesi..
herkesin öncelikleri farklı..
en doğru kararı gene sen vereceksin..
düşünsene gitsen akşama kucağında bir bebek olacak,
gitmezsen 2 gün daha seninle beraber olacak kuzun..
2 gün daha beklemek sana ne kazandırır ya da ne kaybettirir..
dedim ya tamamen tercih meselesi..
mesela cuma günü aslan burcuna giriyor, bugün doğsa yengeç :ecrin_bebek:

ayyy hatırladım şimdi canım.. kafa mı kaldı, bi dünya oldu beynim son günlerde iyice...
zahmetin çok kıyamam. bepanthene falan denesen.. çok güzel nemlendiriyor. kaşıntını geçirmez ama derinin acısını alır..
panik olursun hemen alırlarsa iyice ama böylede acı çekiyorsun be kuşum...

kızlar merhaba

ben bebişimi 12 temmuzda beklerken o fazla dayanamayarak 10 temmuzda dünyaya geldi. Hayatımda yaşadığım en güzel duygu anne olmak. Allah herkese nasip etsin.

hayırlısı olsun canım. Allah bağışlasın...

sabret gececek
suan nasılsın hazıran x dogurdunmu gecmısın hepsını okuyamadımsenağlama

sonbahar bence korkma ve drunu dınle boyle seyler sakaya gelmez eger gercekten karacıger reaksıyon gostermısse karacıgere fazla yuklenme bence cunku organ sınyal verıyor vucudumuzda her yolunda gıtmeyen sey aslında saglıgımız hakkında sınyal verıyor demektır
bence nasıl olsa sezeryan olacaksın vaktı buymus hayırlısı buymus demekkı erken gelıyor
hersey bızım ıstedıgımız gıbı olmuyor bılıyorsun
hakkımızda hayırlısı olsun erkenden bebene kavusucan ıste daha ne ıstıyorsun ne guzel korkma rahat olopuyorumnanaktan

sonbaharcım,

hiç düşünmeden git doğumunu gerçekleştir. Hiç endişe edecek bişey yok. Dünyanın en güzel varlığını kucağına alacaksın daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…