2010 Temmuz Anneleri : )

benimde doğumum %90 önümüzdeki cumartesi gerçekleşecek.. yani 24/07 de... bugün doktorla konuşacağız. hayırlısı bakalım...

sağolun kızlar güzel destekleriniz için ama dayanabildiğim kadar dayancam ben çünkü bebişler fazladan 1-2 gün bile kalsa kar kardır. ama baktım dayanamıyorum gece mece demem atlar giderim.

kızlar sezeryandan önce lavman yapılıyor mu?

bir arkadaşıma doğumdan 2 gün sonra tuvaletini yapamadı diye yapmışlar. diğer arkadaşıma hiç yapmamışlar o wc ye gitmiş kendiliğinden. ama yapılsada öyle acımıyormuş aksine rahatlatan bişeymiş dediler beni kandırdılar belkide korkmıyım diye
-tatlicadiarzu-

selam kızlar. bu sefer doğurdum da geldim. dün cadı kızım saat 14.30 da normal doğumla aramıza katıldı. ikimiz de çok iyiyiz.detayları sonra yazıcam. hepinizi koccaman öpüyorum

rahatlatan birşey olduğunu biliyorum bana da öyle dendi. ama sezeryandan önce yapılıp yapılmadığını bilmiyordum.. tabii bugüne kadar normal düşündüğüm için sorma gereği bile duymadım açıkçası... normalden önce yapılıyor çünkü...

sağolun kızlar güzel destekleriniz için ama dayanabildiğim kadar dayancam ben çünkü bebişler fazladan 1-2 gün bile kalsa kar kardır. ama baktım dayanamıyorum gece mece demem atlar giderim.
ama bu senın saglıgını olmusuz etkılıyorsa bekleme
sen bılırsın arkadasım
ama ben sezeryan olacak olsam ınan 38. haftadan sora bebegı aldırırdım
nıye karnım catlasınkı hem bebek 37 haftada gelışımını tamamlıyorsa ne gerek var
zaten benımde bu salı son gun dahada dogmassa aldırıcam sezeryanla
karnım kucuk oldugu ıcın beklemeye karar verdım ama bu salı son gun olmassa sezeryan olucam her ne kadar ıstemesemde
bence herseyde önce kendınızı dusunun
turk kadını cok fedakar oluyor ama sonra ızlıyoruz tv lerde bır kadın 5 cocuga bakıyor ama 5 cocuk yerı gelıyor annesıne bakamıyor
tabı tum evlatlar oyle olacak dıye ıse yok aslında bunu yazmamın yerıde degıl ama sunu belırtmek ıstedım saglıgımızı tehlıkeye atacak kadar kendımızı ıhmal etmeyelım bence
nebılım hayırlısı

selam kızlar. bu sefer doğurdum da geldim. dün cadı kızım saat 14.30 da normal doğumla aramıza katıldı. ikimiz de çok iyiyiz.detayları sonra yazıcam. hepinizi koccaman öpüyorum

hayırlı, uğurlu olsun shelan.. çok sevindim. opuyorumnanaktan
şimdi face de gördüm, aynı anda burda gördüm..
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah :Saruboceq:

Evet o spreyden bana da sıktı valla sıcaklarda durulmuyor zaten hele de emzırırken dus almadan durulmuyor ben de artık bayagı ıyılestım rahatca oturup kalkıyorum dusumu da alıyorum 1 ay sonra gel dedı son kez kontrol edıcek . Artık saglıcakla buyuturuz insallah ogluslarımızı : )

senağlama

oleyy normal doguran bırısı cıktı sonunda
ayrıntıları acıl beklıyoruzz
ozellıkle normal dununen benım gıbı hamısler
tabı bebe normal zamanında gelırse

gözün aydın şilan... tebrik ederim .ALlah analı babalı büyütsün..

normal doğumla bebek dünyaya getiren kişileri duydukça insana cesaret geliyor ne güzel..

Safkan ben de senın gıbı beklıyordum yuruyusun gercekten faydası oluyor deli gibi son eksıklerı alırken sancılarım cıktı bı sabah buyuzden bol bol yurumenı tavsıye ederım bırde daha ınce yazmıstım dusta sadece sabun kullan vucudun ıcın onun cok faydası var catlamadıysa zaten catlamaz karnın kucukse .. Bırde sezeryan bıle olacaksan sanclıların gelmesı ıyı oluyor ınsan daha cok sakınlesıyıor ve doguma motıve oluyor ama tabı bebek senın bebegın ınsan son zamanlarda ıyıce stres yapıyor hayırlısı olsun dıyelım cnm : )

,tüm yeni dogum yapan annelere geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.dogum yapan anneler bebekler nasıl

kızlar ben de geçmişi okuyamıyorum lütfen kusurabakmayın..

doğum yapan tüm arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün..

Misscapris, sonbahar
sizin daha yakın doğumlarınız Allah sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsin..

teacforalt canım geçmiş olsun benim kız da sarılık oldu biz de 2 gün yattık çok şükür iyi ama cuma biz de son kez tahlil vericez..topuktan kan alıp bakıyorlar kızım çok ağlıuoyr o an babası tutuor onu ben dayanamıyorum kulaklarımı tıkıyorum..inş bizim de iyice düşmüştür de kurtuluruz bu sarılıktan.

açlık tetikliyormuş sarılığı kızlar doktora sordum benim ilk 2 gün sütüm azdı sanırım ondan oldu..şimdi sık sık emziriyorum uyusa da alıp emziriyorum ki değer düşsün diye..

Hayır cnm bısey yemedıysen yapmıyorlar .. Sondayı da amelıyathanede uyustuktan sonra yapıyorlar amelıyattan 1 saat sonra fılan cıkarıyorlar ..

bana lavman yapmadılar ki ben acil alındım sezeryana...ama son birşelyer yiyeli 4-5 saat olmuştu yine..

sondayı da epidurali yaptıktan snra takmışlar benim haberim yoktu.

sagol cnm
karnım kucuk derken ınce ve sıvrı ama nede olsa 40 haftalık oldu one dogru baya gıttı
hem tasıması zorlastı hemde gece yatarken karın ıclerım acıyor sora akcıgerlerede baya baskı yapıyor
bı kurtulsaydım hayırkısıylan adakım var valla
ne guzel hepınız kurtuldunuz bısede dua edın nolur hemen bızde kurtulalım kızlar
dogum yapanlarında bebeklerı kendılerıne ve etraflarına hayırlı ve sağlıklı bırer ınsan olurlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…