kızlar sezeryandan önce lavman yapılıyor mu?
bir arkadaşıma doğumdan 2 gün sonra tuvaletini yapamadı diye yapmışlar. diğer arkadaşıma hiç yapmamışlar o wc ye gitmiş kendiliğinden. ama yapılsada öyle acımıyormuş aksine rahatlatan bişeymiş dediler beni kandırdılar belkide korkmıyım diye -tatlicadiarzu-
ama bu senın saglıgını olmusuz etkılıyorsa beklemesağolun kızlar güzel destekleriniz için ama dayanabildiğim kadar dayancam ben çünkü bebişler fazladan 1-2 gün bile kalsa kar kardır. ama baktım dayanamıyorum gece mece demem atlar giderim.
selam kızlar. bu sefer doğurdum da geldim. dün cadı kızım saat 14.30 da normal doğumla aramıza katıldı. ikimiz de çok iyiyiz.detayları sonra yazıcam. hepinizi koccaman öpüyorum
canım ben hastaneden çıkarken sprey gibi bişey sıktılar bu su geçirmez sen banyo yaptıkça kendi kendine çıkar rahat rahat duş yapabilirsin sadece dikişli bölgeni lifleme ovma o kadar dediler. bende hastaneden gelir gelmez duşumu aldım hergünde almaya devam :))
selam kızlar. bu sefer doğurdum da geldim. dün cadı kızım saat 14.30 da normal doğumla aramıza katıldı. ikimiz de çok iyiyiz.detayları sonra yazıcam. hepinizi koccaman öpüyorum
ama bu senın saglıgını olmusuz etkılıyorsa bekleme
sen bılırsın arkadasım
ama ben sezeryan olacak olsam ınan 38. haftadan sora bebegı aldırırdım
nıye karnım catlasınkı hem bebek 37 haftada gelışımını tamamlıyorsa ne gerek var
zaten benımde bu salı son gun dahada dogmassa aldırıcam sezeryanla
karnım kucuk oldugu ıcın beklemeye karar verdım ama bu salı son gun olmassa sezeryan olucam her ne kadar ıstemesemde
bence herseyde önce kendınızı dusunun
turk kadını cok fedakar oluyor ama sonra ızlıyoruz tv lerde bır kadın 5 cocuga bakıyor ama 5 cocuk yerı gelıyor annesıne bakamıyor
tabı tum evlatlar oyle olacak dıye ıse yok aslında bunu yazmamın yerıde degıl ama sunu belırtmek ıstedım saglıgımızı tehlıkeye atacak kadar kendımızı ıhmal etmeyelım bence
nebılım hayırlısı
kızlar sezeryandan önce lavman yapılıyor mu?
Hayır cnm bısey yemedıysen yapmıyorlar .. Sondayı da amelıyathanede uyustuktan sonra yapıyorlar amelıyattan 1 saat sonra fılan cıkarıyorlar ..
Safkan ben de senın gıbı beklıyordum yuruyusun gercekten faydası oluyor deli gibi son eksıklerı alırken sancılarım cıktı bı sabah buyuzden bol bol yurumenı tavsıye ederım bırde daha ınce yazmıstım dusta sadece sabun kullan vucudun ıcın onun cok faydası var catlamadıysa zaten catlamaz karnın kucukse .. Bırde sezeryan bıle olacaksan sanclıların gelmesı ıyı oluyor ınsan daha cok sakınlesıyıor ve doguma motıve oluyor ama tabı bebek senın bebegın ınsan son zamanlarda ıyıce stres yapıyor hayırlısı olsun dıyelım cnm : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?