benimde doğumum %90 önümüzdeki cumartesi gerçekleşecek.. yani 24/07 de... bugün doktorla konuşacağız. hayırlısı bakalım...
bende sondadan korkuyorum ama epiduralle uyuşukken takıp çıkarıyorlarsa zaten anlamayızki ne zmn takıp çıkardıklarını. dün komşum geldi, ona epiduralden önce takmışlar sondayı çok şaşırdım aaa olurmu öle şey fln dedim ama o ne ki dedi , 3. aydan sonra 9. aya kadar dr hep oğlan oğlan dedi kız doğurdum dedi. psikolojimiz altüst oldu dedi. bütün hazırlıklarım maviydi hepsini değiştirdim dedi. anlatınca basit gibi ama aslında bu skandal yahuu CADIARZU
denizcim peki sakinleştirici ne zaman yapılıyor seni doğuma hazırlarlarken mi? yoksa ameliyathaneye girince mi? bu benim için çok önemli..
denizcim peki sakinleştirici ne zaman yapılıyor seni doğuma hazırlarlarken mi? yoksa ameliyathaneye girince mi? bu benim için çok önemli..
Sonbahar bana sakınlestırıcı yapmadılar benın ıcın de cok onemlıydı aslında doktorumu amelıyathaneden once goremedıgım ıcın yapın bıle duyemedım ama dogum resımlerını bakıyorum da cogu kısının elınde serum dogum oncesı ben anlamadım valla acıl oldugu ıcın Denız yazarsa cok ıı olur ben de merak edıyorum
kızlar cumatesi saat 07:00 de epidural sezeryan için hastanede olacağız... delikafadulden
08:00de de ameliyata gireceğiz hayırlısı ile...
benim de acil oldu canım..gece 3 de doktorum eşofmanlarıyla geldi.kaydirigubbakcemile3..bu yüzden ayrıntıları ben de soramadım o an..sonradan da aklıma gelmedi..[/QUOT
Allah korumus senı de cnm cunku senın ıkıncı sezeryandı neysekı doktorlarımız cok basarılı gece gunduz demeden kosturuyorlar .. Sonbahar da benım gıbı panık sanırım ama cnm hıc panık yapma o anda bı sakınlık cokuyor zaten korkma herseyı olurunda bırak ..Ben beklerken televızyon ızledım cumartesıydı haylı komık seyler vardı .. Bı anda gelıp gecıcek cnm ..
hadi hayırlısı canım peşpeşe günlerde anne olucaz inşallah yaşasınn zaten satlarımızda aynıydı :lepi::lepi: şimdiden gözün aydın cuma cumartesi görüşemeyiz ne de olsa bebiklerle oynuyor oluruz :1hug:
ayyy çok heyecanlııııı hihoyyyt
aklıma geldikçe tuvalete gidiyorum heyecandan delikafadulden
senağlama
oleyy normal doguran bırısı cıktı sonunda
ayrıntıları acıl beklıyoruzz
ozellıkle normal dununen benım gıbı hamısler
tabı bebe normal zamanında gelırse
Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan
ALLAHIM tez zamand ahepinizi kurtarsın
delikafadulden delikafadulden delikafaduldenayyy çok heyecanlııııı hihoyyyt
aklıma geldikçe tuvalete gidiyorum heyecandan delikafadulden
Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan
ALLAHIM tez zamand ahepinizi kurtarsın
saol canımmzeymuşş canım sabahtan beri seni düşünüyorum yaw... ne zaman kavuştun ? gözün aydın. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :lepi:
canım çok sevindimmm .. Allah analı babalı büyütsün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?