2010 Temmuz Anneleri : )

bende sondadan korkuyorum ama epiduralle uyuşukken takıp çıkarıyorlarsa zaten anlamayızki ne zmn takıp çıkardıklarını. dün komşum geldi, ona epiduralden önce takmışlar sondayı çok şaşırdım aaa olurmu öle şey fln dedim ama o ne ki dedi , 3. aydan sonra 9. aya kadar dr hep oğlan oğlan dedi kız doğurdum dedi. psikolojimiz altüst oldu dedi. bütün hazırlıklarım maviydi hepsini değiştirdim dedi. anlatınca basit gibi ama aslında bu skandal yahuu CADIARZU

benimde doğumum %90 önümüzdeki cumartesi gerçekleşecek.. yani 24/07 de... bugün doktorla konuşacağız. hayırlısı bakalım...

Nazosan hayırlı doğumların olsun canım şimdiden.
Mesajlarınzı bulmuşken yazayım diyorum sonra geçmişi okumak zor oluyor.

benim oğlumda da sezeryandan önce takmışlardı.

biranlık acıyor canım hemen geçiyor..

denizcim peki sakinleştirici ne zaman yapılıyor seni doğuma hazırlarlarken mi? yoksa ameliyathaneye girince mi? bu benim için çok önemli..

Sonbahar eger kı ayılkken ıstemıyorsan hemsırelere soylebılırsın sahsen ben de ıstemezdım cıkarırlarken bıle tuhat oluyor ama acımıyor merak etme hatta takılı oldugunun bıle farkında degıldım ben yatarkenc :) Buarada dogum yapanlar saclarınızı ne zaman kestırmeye yada boyamayı dusunuyorsunuz ? Ben 9 ay bısey yapamadıgım ıcın cok sıkıldım hem kestırıp hem de boyatmayı dusunuyorum ama 40 ın cıkması mı lazım yaa ?

denizcim peki sakinleştirici ne zaman yapılıyor seni doğuma hazırlarlarken mi? yoksa ameliyathaneye girince mi? bu benim için çok önemli..

Sonbahar bana sakınlestırıcı yapmadılar benın ıcın de cok onemlıydı aslında doktorumu amelıyathaneden once goremedıgım ıcın yapın bıle duyemedım ama dogum resımlerını bakıyorum da cogu kısının elınde serum dogum oncesı ben anlamadım valla acıl oldugu ıcın Denız yazarsa cok ıı olur ben de merak edıyorum

bana odada falan birşey yapmadılar..
sezeryan esnasında yaptılarsa bilemem ondan da haberim yok..

ama epiduralin etkisi midir yoksa o anda yapıyorlar mı nedir bilemem ama gayet rahatlıyorsun hatta ben esneye esneye bir hal oldum ilk dakikalarda, doktora da dedim.... yaa uyku bastırdı birande dedim, normaldir tansiyonun ıdüşüş yaptı geçer şimdi..dedi o kadar sonra gerçekten uykum açıldı ama yine de üzerimde bir sakinlik vardı..

belki de epiduralle birlikte yaptılar bilemem..

benim de acil oldu canım..gece 3 de doktorum eşofmanlarıyla geldi.kaydirigubbakcemile3..bu yüzden ayrıntıları ben de soramadım o an..sonradan da aklıma gelmedi..

kızlar cumatesi saat 07:00 de epidural sezeryan için hastanede olacağız... delikafadulden
08:00de de ameliyata gireceğiz hayırlısı ile...

kızlar cumatesi saat 07:00 de epidural sezeryan için hastanede olacağız... delikafadulden
08:00de de ameliyata gireceğiz hayırlısı ile...

hadi hayırlısı canım peşpeşe günlerde anne olucaz inşallah yaşasınn zaten satlarımızda aynıydı :lepi::lepi: şimdiden gözün aydın cuma cumartesi görüşemeyiz ne de olsa bebiklerle oynuyor oluruz :1hug:

denizcim peki lansinohu sadece göğüs ucuna mı sürüyorsun yoksa kahverengi yuvarlak yere olduğu gibi mi? bende son 1 haftadır sürüyorum doğumdan sonra sıkıntı olmasın şimdiden rahatlasın diye ama tereddüt ettim sadece ucuna sürüyordum, yuvarlak kısmın acıdığını farkettim orayada sürdüm..

ya ben ne zaman büyüdüm okudum evlendimde anne oluyorum...

daha dün gibi çoğu şey.. hayat işte garip ve süprizlerle dolu..

herşeyin hayırlısı...
:Saruboceq:

ayyy çok heyecanlııııı hihoyyyt
aklıma geldikçe tuvalete gidiyorum heyecandan delikafadulden

Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan

ALLAHIM tez zamand ahepinizi kurtarsın

yaaa bende bugünümü hep wc de geçirdim sürekli gidiyorum 2 damla geri geliyorum alışkanlıkmı edindim ne yaptım hep wc ye gidiyorum bugün kaydirigubbakcemile3

senağlama

oleyy normal doguran bırısı cıktı sonunda
ayrıntıları acıl beklıyoruzz
ozellıkle normal dununen benım gıbı hamısler
tabı bebe normal zamanında gelırse

bende normal doğurcam bi aksilik olmassa 31 temmuz diyo doktor ama o kadar kalmasa ne güsel olur..normal doğuranlara soralım doktorun verdiği tarihten erkenmi oldu geçmi??

Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan

zeymuşş canım sabahtan beri seni düşünüyorum yaw... ne zaman kavuştun ? gözün aydın. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :lepi:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
sus sus bak yine gidicem şimdi :roflol:

canım çok sevindimmm .. Allah analı babalı büyütsün....

zeymuşş canım sabahtan beri seni düşünüyorum yaw... ne zaman kavuştun ? gözün aydın. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :lepi:
saol canımm
Dun saat 16.15 te canım.. saat 12 .00 de suni sancı almaya basladım,saat 4 e kdr. rahim acılmadı, sancıda gelmedi... bende bagıran normal dogum yapanları gorunce hemen dedımkı sezeryan:lepi: iyikide demişim.. dr. senın sonun zaten sezeryanmış.. kordon dolanmış.. pisliğinide yapmış dedi...hayırlısı böyledir İNŞAALLAH.. zaten hiç bir zaman normal doguracagıma ınanamadım.. bende o K......ç nerdee :kedi:
Şimdi kızımla birlikteyız ama tek sorunum sütüm hiç gelmedi.. mamayla beslenıyoruz.. umarım bir kac gün içinde gelir.. dua edin ltfn..

canım çok sevindimmm .. Allah analı babalı büyütsün....

saolasın canım.. aminnn... ALLAHIM hewrkesi tez zamand akurtarsın..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…