sanırım bende bu akşam gidicem hastaneye ayağımı kaşıdım mahvettim kaşıntı öyle hafif değil çıldırtan derecede az önce eşimle konuştum eve geliyor bakalım son kararı vericez ben şimdi ne yapıyım hadi birşeyler söyleyin
saat 5 de giriyormuşum içeri eşim öyle dedi doktorla konuşmuş. ben çok korkuyorum ağlamaya bile başlaşdım. ben hazır değilim sanki. çok kötü oldum şimdi ya. gidiyimde çantaları kontrol ediyim tekrardan. hoşcakalın kızlar
saat 5 de giriyormuşum içeri eşim öyle dedi doktorla konuşmuş. ben çok korkuyorum ağlamaya bile başlaşdım. ben hazır değilim sanki. çok kötü oldum şimdi ya. gidiyimde çantaları kontrol ediyim tekrardan. hoşcakalın kızlar
Safkan ben de senın gıbı beklıyordum yuruyusun gercekten faydası oluyor deli gibi son eksıklerı alırken sancılarım cıktı bı sabah buyuzden bol bol yurumenı tavsıye ederım bırde daha ınce yazmıstım dusta sadece sabun kullan vucudun ıcın onun cok faydası var catlamadıysa zaten catlamaz karnın kucukse .. Bırde sezeryan bıle olacaksan sanclıların gelmesı ıyı oluyor ınsan daha cok sakınlesıyıor ve doguma motıve oluyor ama tabı bebek senın bebegın ınsan son zamanlarda ıyıce stres yapıyor hayırlısı olsun dıyelım cnm : )
bakalım 27 temmuz benım gunumun sonu o gun bellıolacakbende normal doğurcam bi aksilik olmassa 31 temmuz diyo doktor ama o kadar kalmasa ne güsel olur..normal doğuranlara soralım doktorun verdiği tarihten erkenmi oldu geçmi??
ben fıkrımı soyledım yerınde olsam 1 hafta onceden aldırırdım ama tercıh senınsanırım bende bu akşam gidicem hastaneye ayağımı kaşıdım mahvettim kaşıntı öyle hafif değil çıldırtan derecede az önce eşimle konuştum eve geliyor bakalım son kararı vericez ben şimdi ne yapıyım hadi birşeyler söyleyin
herkes kurtuldu ne guzel artıkın yenı dogum yapmıs anneler topıgınde falan bulusuruz tabı dogurabılırsem:):teytey:herkese mrb !!!
inatla gelmek istemeyen kızımı sonunda sezeryanla zorla çıkarttık yerinden
16/07/2010 tarihinde dünyaya geldi kızım...
doğum yapıcak diğer annelere de kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
sonbaharcım sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım dualarımı seninle...
bende sondadan korkuyorum ama epiduralle uyuşukken takıp çıkarıyorlarsa zaten anlamayızki ne zmn takıp çıkardıklarını. dün komşum geldi, ona epiduralden önce takmışlar sondayı çok şaşırdım aaa olurmu öle şey fln dedim ama o ne ki dedi , 3. aydan sonra 9. aya kadar dr hep oğlan oğlan dedi kız doğurdum dedi. psikolojimiz altüst oldu dedi. bütün hazırlıklarım maviydi hepsini değiştirdim dedi. anlatınca basit gibi ama aslında bu skandal yahuu CADIARZU
Slm kızlar..Oğluşum pazartesi dünyaya geldi..Bugün hastaneden çıktım.şimdi evdeyiz..Oğluşum uyurken gireyim dedim biz çok iyiyiz. Oğlum 3560 gr.52 cm doğdu. Bizden haberler bu kadar..Umarım herkes iyidir.
herkese mrb !!!
inatla gelmek istemeyen kızımı sonunda sezeryanla zorla çıkarttık yerinden
16/07/2010 tarihinde dünyaya geldi kızım...
doğum yapıcak diğer annelere de kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
sonbaharcım sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım dualarımı seninle...
selam kızlar.. dün bebişimle hastaneye yattık. sarılık yüksek çıktı, fototerapi verdiler. düştü çok şükür.. aman yüzünde gözünün akında sarılık görürseniz ihmal etmeyin. gerçi tedavisi var çok şükür.. doğuma giden gidene. Allah kurtarsın hepinizi, kavuşun cimcimelere :)
Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan
ALLAHIM tez zamand ahepinizi kurtarsın
kızlar cumatesi saat 07:00 de epidural sezeryan için hastanede olacağız... delikafadulden
08:00de de ameliyata gireceğiz hayırlısı ile...
selam kızlar. bu sefer doğurdum da geldim. dün cadı kızım saat 14.30 da normal doğumla aramıza katıldı. ikimiz de çok iyiyiz.detayları sonra yazıcam. hepinizi koccaman öpüyorum
Slm kızlar..Oğluşum pazartesi dünyaya geldi..Bugün hastaneden çıktım.şimdi evdeyiz..Oğluşum uyurken gireyim dedim biz çok iyiyiz. Oğlum 3560 gr.52 cm doğdu. Bizden haberler bu kadar..Umarım herkes iyidir.
gözünaydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
bir şey sorucam 0-3 ler büyükmü geldi tammı oldu birde çokmu sık değiştiriliyor kıyafetler
gözün aydın canım hayırlı olsun allahım sağlıklı ve uzun bir ömür versin :))
geçmiş olsun canımm bizdede düşük seviyede bir sarılık çıktı beslenmesine dikkat et sorun yok dedi.
şuan doğmuştur bebiş ))
hayırlı olsun canımm gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
hayırlı olsun canım :))
gözün aydınnnn canımmmm))) hayırlı olsunnn :))
kaydirigubbakcemile5
canım hayırlı olsun allahım tüm bebişlerimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.
Sağol canım. Ben bir takım onlu iki takım beşli götürdüm.Yeterli oldu. 0-3 aylık iyi oldu .
denizcim peki lansinohu sadece göğüs ucuna mı sürüyorsun yoksa kahverengi yuvarlak yere olduğu gibi mi? bende son 1 haftadır sürüyorum doğumdan sonra sıkıntı olmasın şimdiden rahatlasın diye ama tereddüt ettim sadece ucuna sürüyordum, yuvarlak kısmın acıdığını farkettim orayada sürdüm..
Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan
ALLAHIM tez zamand ahepinizi kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?