2010 Temmuz Anneleri : )

sanırım bende bu akşam gidicem hastaneye ayağımı kaşıdım mahvettim kaşıntı öyle hafif değil çıldırtan derecede az önce eşimle konuştum eve geliyor bakalım son kararı vericez ben şimdi ne yapıyım hadi birşeyler söyleyin

bir gün önce, bir gün sonra farketmez..
zaten 38 haftayı tamamlamışsın..
Allah yardımcın olsun canım..
Allah kolaylık versin...

saat 5 de giriyormuşum içeri eşim öyle dedi doktorla konuşmuş. ben çok korkuyorum ağlamaya bile başlaşdım. ben hazır değilim sanki. çok kötü oldum şimdi ya. gidiyimde çantaları kontrol ediyim tekrardan. hoşcakalın kızlar

canım derin derin nefes al... sakin olmaya çalış.
dua edeceğiz biz... hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
opuyorumnanaktan
Allah'ım yardım etsin... :Saruboceq:

hani bir laf vardır ya;
''Kul kurar, kader gülermiş''
bazen bazı şeyler elimizde olmadan gelişir...
kısmet bugüneymiş canım..
Allah kolaylık versin,
Allah yardımcın olsun..
merak etme kızını görür görmez,
kokusunu alır almaz, kendinde annelik gücünü daha fazla bulacaksın..

selam kızlar.. dün bebişimle hastaneye yattık. sarılık yüksek çıktı, fototerapi verdiler. düştü çok şükür.. aman yüzünde gözünün akında sarılık görürseniz ihmal etmeyin. gerçi tedavisi var çok şükür.. doğuma giden gidene. Allah kurtarsın hepinizi, kavuşun cimcimelere :)

hayırlısı olsun canım, moralini yüksek tut

herkese mrb !!!
inatla gelmek istemeyen kızımı sonunda sezeryanla zorla çıkarttık yerinden
16/07/2010 tarihinde dünyaya geldi kızım...
doğum yapıcak diğer annelere de kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum
sonbaharcım sanada hayırlı doğumlar diliyorum canım dualarımı seninle...

bakalım bende ıstıyorum ama bebekte suanlık bıse yok bırazdan yuruyuse cıkıcam
altıma ped falan koyucamkı suyum muyum gelırse rezıl olmım sokakta zaten mıllet hamıle gormemıs gıbı karnıma bakıp duruyor
ben normalde organık sabunla dus alıyorum ama karnıma onu bıle kullanmıyorumkı kurutmasın da catlamasın dıye
kırmısı kucuk seyler oldu karnımda sıvılce gıbı ama degıl olsun sıvılce gecer ama catlak gecmıyor ama sıvılce degıl kırmızı ısılık gıbı

bende normal doğurcam bi aksilik olmassa 31 temmuz diyo doktor ama o kadar kalmasa ne güsel olur..normal doğuranlara soralım doktorun verdiği tarihten erkenmi oldu geçmi??
bakalım 27 temmuz benım gunumun sonu o gun bellıolacak
acılmam yoksa valla alın bebegı dıycem cunku 3200 gr dedı dr
kılosu ıyı gıbı
ben fıkrımı soyledım yerınde olsam 1 hafta onceden aldırırdım ama tercıh senın
korkma uyutuyorlar bıse hıssetmıyosunkı
allah aneztesıyı ıcat eden dıs hekımınden razı olsun

herkes kurtuldu ne guzel artıkın yenı dogum yapmıs anneler topıgınde falan bulusuruz tabı dogurabılırsem:):teytey:

yuh ya bu kadar olmaz artıkkafamçokkarıştıdelikafadulden

Slm kızlar..Oğluşum pazartesi dünyaya geldi..Bugün hastaneden çıktım.şimdi evdeyiz..Oğluşum uyurken gireyim dedim biz çok iyiyiz. Oğlum 3560 gr.52 cm doğdu. Bizden haberler bu kadar..Umarım herkes iyidir.

Slm kızlar..Oğluşum pazartesi dünyaya geldi..Bugün hastaneden çıktım.şimdi evdeyiz..Oğluşum uyurken gireyim dedim biz çok iyiyiz. Oğlum 3560 gr.52 cm doğdu. Bizden haberler bu kadar..Umarım herkes iyidir.

gözünaydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
bir şey sorucam 0-3 ler büyükmü geldi tammı oldu birde çokmu sık değiştiriliyor kıyafetler

gözün aydın canım hayırlı olsun allahım sağlıklı ve uzun bir ömür versin :))

geçmiş olsun canımm bizdede düşük seviyede bir sarılık çıktı beslenmesine dikkat et sorun yok dedi.

şuan doğmuştur bebiş ))

Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan

ALLAHIM tez zamand ahepinizi kurtarsın

hayırlı olsun canımm gözün aydın allah analı babalı büyütsün.

kızlar cumatesi saat 07:00 de epidural sezeryan için hastanede olacağız... delikafadulden
08:00de de ameliyata gireceğiz hayırlısı ile...

hayırlı olsun canım :))

selam kızlar. bu sefer doğurdum da geldim. dün cadı kızım saat 14.30 da normal doğumla aramıza katıldı. ikimiz de çok iyiyiz.detayları sonra yazıcam. hepinizi koccaman öpüyorum

gözün aydınnnn canımmmm ))) hayırlı olsunnn :))

kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı olsun allahım tüm bebişlerimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.

gözünaydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin
bir şey sorucam 0-3 ler büyükmü geldi tammı oldu birde çokmu sık değiştiriliyor kıyafetler

Sağol canım. Ben bir takım onlu iki takım beşli götürdüm.Yeterli oldu. 0-3 aylık iyi oldu .

gülcüm kıyafet konusunda önerin var mı 0-3 ler büyükmü geldi bebeğine birde günde kaç kez değiştiriliyor
0 beden almaya gerek varmı
ilk etapta kaç badisi olması gerek

gull....canım hayırlı olsun allahım tüm bebişlerimize uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah.[/QUOTE]
Çok tşkr ederim canım. Allahım tüm bebişlerimizi korusun sağlıklı uzun ömürler versin meleklerimize..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben ucuna sürüyorum sadece..

Kızlarrrrr yafrumaa kavuşşştum.... ayrıntıları bir ara anlatırım... sip.sezeryan oldum...opuyorumnanaktan

ALLAHIM tez zamand ahepinizi kurtarsın

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…