2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar nasılsınız biz geldik 20,07,2010 sabah 8,20 de oqluşumu epudural sezeryanla doqum yaptım şimdi ewimizdeyiz şükür..
allahım tüm bekleyenlere hayırlı doqumlar nasip etsin fazla oturamıyorum.şimdilik doqum hikayemizi we resimlerimizi sonra koyarız hepinizi öpüyoruzzz

iyi akşamlar
herkes iyidir umarım...
çok merak ediyorum doğum yapan arkadaşlar olmuş
bu aralar nete çok giremiyorum
annem temizlik yapıyo ben de elimden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyorum
artık bayağı ağırlaştım ayakklarım davul gibi oldu, eşim her akşam masaj yapıyo şişliği iniyo,ertesi gün gene aynı
doğum yapmayan kimler kaldı acaba?

gülcüm kıyafet konusunda önerin var mı 0-3 ler büyükmü geldi bebeğine birde günde kaç kez değiştiriliyor
0 beden almaya gerek varmı
ilk etapta kaç badisi olması gerek

canım 0-3 ler uygun oldu benim kuzuma. 0 hiç almadım ben.

ayyyyyyyyyyy canımmmmm gözün aydınnnnnnnnn bebeğimiz hoşgelmişşşşşş :))) allahım analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinnnn :)))

ben kaldım yaseee bıde bıkac arkadas daha var ama onların gubu bellı benım degıl
senın gunun bellımı

Hayırlı olsun cnm cok sevındım

of of kaldım bi başıma temmuz annelerinde sempatiksalakcinni

Kızlar yarın saat 8:00'da allahın izniyle bebeğime kavuşcam..Çok çok heyecanlıyım tabi..Burada destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..Ara ara tekrar girmeye çalışıcam..Doğurmayan arkadaşlarım,allah bir avazda kurtarsın...

merhaba arkadaşlar çok yazanlardan değilim ama fırsat buldukça yazılanları takip ediyorum.Bebeği olanlar allah analı babalı büyütsün bekleyenler allah en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasıp etsin.... Benim oğlum yani Atakan Uras 14/07/2010 tarihinde dünyaya geldi.:ecrin_bebek:

selam kızlar. prensesim 14 temmuzda geldi. çok şükür sağlığı yerinde. şimdi uyuyor, ben de fırsat bulmuşken size haber vereyim dedim. doğum epidural sezeryan ile oldu. normal doğum için suni sancı verildi ama açılma olmayınca ameliyata alındım. doğum anını hiç unutamıyorum. hemşire yanıma getirince kendimi tutamadım artık. minicik elleri vardı ve mis gibi kokusu. yüzünü görünce hissettiklerimi anlatamam, çok güzel duygular. şükürler olsun Allah'a. inşallah kuzularımız sağlıklı bir şekilde büyürler. benden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.

ay canım gözün adın ben de sizi merak ediyordum Yase ve sen ortadan kayboldun demek geldi bebişin..
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın.hihoyyyt

selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra akıntı geldi sarımtrak ve içinde nokta kadar kan vardı acaba bu nişanmıdır sancılarım hafif hafif belime vurmaya başladı karnım süreklı kasılıyo bakalım ne olucak belkı doguma giderim die ütülerimi yaptım evi toparladım sempatiksalakcinni

günaydın.... artık kimseler yok buralarda çok az doğurmayan kaldı bu gidişle ağustosta doğracam galiba :çok üzgünüm: herşeyin hayırlısı diyorum ama beklemek çok zor burası da sessizleşti canım sıkılıyor :sinifsinif:

kızlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün

hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz...opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün. bende bursada oturuyorum nerde yaptınz dogumunuzu. suni sancıyı kaç saat çektiniz.

hayırlısı bakalım canım umarım güzel bir doğum geçirirsin allah bir avazda kurtarsın :))

gözün aydın canımmm allahım yavruna uzun hayırlı sağlıklı bir ömür versin :))

ayyy evet canım yaaa o bekleyiş çok heyecanlı hayırlı doğumlarrrr :))

gözün aydınnnn allah analı babalı büyütsün.

meraba kızlar, geçmişi okumaya hiç vaktim yok umarım hepiniz iyisinizdir,henüz doğurmayan hamiş arkadaşlarıma Allahtan kolaylık diliyorum. ben biliyorsunuz geçen cuma epidural sezeryanle doğum yaptım. oğlumu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. ilk günler çok zor geçiyor anlatıp ta hiçbirinizin moralini bozmak istemem ama en önemlisi sağlıklı olmak tabiiki emzirme sorunları insanı bunaltıyor gerçekten neyse bebeğim 3880gr 52 cm doğdu. çok şüküğr sağlıklışimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz emzirmek için her yolu deniyorum 4 kişi başında şebeğe dönüyoruz. benim meme başlarım içine kaçık olduğu için onları çıkartmak ona aldırmak için kan ter içinde uğraşıyoruz. onun uyuduğu aradaki yarım -1 saatlerde uyuman yemek yemen banyo yapman lazım çoğu zaman yemeğin yarısındayken kalkıp yine emzirmen gerekiyor dolayısıyla hiç vakit yok ama sanırım düzene girecek daha doğrusu tecrübeli annelerimiz düzene giriyor diyolar. meme başlarım tabiiki yara:1no2:böyle işte. Allah herkese kuzucuklarını sağlıkla bağışlasın çok muhteşem bir duygu. dün topuk kanı alınırken ağladı hastenede gözyaşlarım sular seller gibi boşaldı insan hiç kıyamıyor canından can. neyse çok uzattım şekerler. kendimden haber veriyim dedim öpüyorum hepinizi.bu arada dün sünnetmizi de olduk. erkek annelerine tavsiye ederim çok kolay oldu.kız annelerine duyurulur oğlum sünnetli yakışıklı bir delikanlıdır artık. :lepi:yakında fotolarını da koyarım inşalalh.

önümüzdeki 1 hafta içinde doğurmayan kalmayacak sanırım
kapanısıda ben yapıcam sanrım
tum doguran arkadaslara haıylrlı ugurlu olsun artık hızlarına yetısemıyorum toptan yazayım dedım doguran dogurana masallah
darısı dogurmamıs olan benım gıbı bırkac kısının basına olsun
hayırlsııyla bızde kucagımıza saglıklı sekılde alırız ınsallah

floversun senı merak etmıstım sonunda sende sagsalım tamamladın maratonu buna sevındım darısı bıze olsun

herkese selamlar...

ayın 20 sinde bizde paşama kavuştuk. 3700 gr doğdu bebeğim. genel anlamda sağlık durumu gayet iyi.

yalnızca gözlerimiz iltihap kağmış şiştiler. kirpiklerimiz bile içine kaçtı gözlerin şişlikten dolayı.

benim sağlık durumum gayet iyi epiduraldan 4 saat sonra ayağa kalktım hemen hemen aynı gün ayakta gönlümce dolanabildim. ağrı falan sonrasında hiç hissetmedim.

ama benimde maalesef sütüm yok doktorlar 3 gün içinde gelir dedi bugün biraz geldi. doktorumuz mama vermemi istemiyor. şimdi pompa ile biraz sağdım sütümü. süt artana kadar biraz emerek biraz pompayla idare edeceğiz artık.

yakın zamanda size resimlerini koyar gösteririm oğlumun.

şimdilik hoşçakalın.

arkadaslar en ıyı pompa hangısı
bizim eczanede bebedorun el pompası var
ordakı kadında onu kullanmıs memnun kaldım falan dedı
fıyatıda makul 20 lıra gıbı bıseydı sanırım
almayı dusunuyorum
sız ne tavsıye edersınız
eger bebek ememezse kı memeucum cok kucuk benım oyuzden ememeyebılır pompa alıp sagarım dıye dusunuyorum
gunduz 1-2 bıberon sagmayı dusunuyorumkı gece babası ıcırsın boylece uykusuz kalmamıs olurm hem babasıda bu gunlerı paylasmıs olur ıyı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…