Slm kızlar..Oğluşum pazartesi dünyaya geldi..Bugün hastaneden çıktım.şimdi evdeyiz..Oğluşum uyurken gireyim dedim biz çok iyiyiz. Oğlum 3560 gr.52 cm doğdu. Bizden haberler bu kadar..Umarım herkes iyidir.
gülcüm kıyafet konusunda önerin var mı 0-3 ler büyükmü geldi bebeğine birde günde kaç kez değiştiriliyor
0 beden almaya gerek varmı
ilk etapta kaç badisi olması gerek
selam kızlar nasılsınız biz geldik 20,07,2010 sabah 8,20 de oqluşumu epudural sezeryanla doqum yaptım şimdi ewimizdeyiz şükür..
allahım tüm bekleyenlere hayırlı doqumlar nasip etsin fazla oturamıyorum.şimdilik doqum hikayemizi we resimlerimizi sonra koyarız hepinizi öpüyoruzzz
ben kaldım yaseee bıde bıkac arkadas daha var ama onların gubu bellı benım degıliyi akşamlar
herkes iyidir umarım...
çok merak ediyorum doğum yapan arkadaşlar olmuş
bu aralar nete çok giremiyorum
annem temizlik yapıyo ben de elimden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyorum
artık bayağı ağırlaştım ayakklarım davul gibi oldu, eşim her akşam masaj yapıyo şişliği iniyo,ertesi gün gene aynı
doğum yapmayan kimler kaldı acaba?
selam kızlar nasılsınız biz geldik 20,07,2010 sabah 8,20 de oqluşumu epudural sezeryanla doqum yaptım şimdi ewimizdeyiz şükür..
allahım tüm bekleyenlere hayırlı doqumlar nasip etsin fazla oturamıyorum.şimdilik doqum hikayemizi we resimlerimizi sonra koyarız hepinizi öpüyoruzzz
selam kızlar. prensesim 14 temmuzda geldi. çok şükür sağlığı yerinde. şimdi uyuyor, ben de fırsat bulmuşken size haber vereyim dedim. doğum epidural sezeryan ile oldu. normal doğum için suni sancı verildi ama açılma olmayınca ameliyata alındım. doğum anını hiç unutamıyorum. hemşire yanıma getirince kendimi tutamadım artık. minicik elleri vardı ve mis gibi kokusu. yüzünü görünce hissettiklerimi anlatamam, çok güzel duygular. şükürler olsun Allah'a. inşallah kuzularımız sağlıklı bir şekilde büyürler. benden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.
selam kızlar. prensesim 14 temmuzda geldi. çok şükür sağlığı yerinde. şimdi uyuyor, ben de fırsat bulmuşken size haber vereyim dedim. doğum epidural sezeryan ile oldu. normal doğum için suni sancı verildi ama açılma olmayınca ameliyata alındım. doğum anını hiç unutamıyorum. hemşire yanıma getirince kendimi tutamadım artık. minicik elleri vardı ve mis gibi kokusu. yüzünü görünce hissettiklerimi anlatamam, çok güzel duygular. şükürler olsun Allah'a. inşallah kuzularımız sağlıklı bir şekilde büyürler. benden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.
selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra akıntı geldi sarımtrak ve içinde nokta kadar kan vardı acaba bu nişanmıdır sancılarım hafif hafif belime vurmaya başladı karnım süreklı kasılıyo bakalım ne olucak belkı doguma giderim die ütülerimi yaptım evi toparladım sempatiksalakcinni
selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra akıntı geldi sarımtrak ve içinde nokta kadar kan vardı acaba bu nişanmıdır sancılarım hafif hafif belime vurmaya başladı karnım süreklı kasılıyo bakalım ne olucak belkı doguma giderim die ütülerimi yaptım evi toparladım sempatiksalakcinni
Kızlar yarın saat 8:00'da allahın izniyle bebeğime kavuşcam..Çok çok heyecanlıyım tabi..Burada destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..Ara ara tekrar girmeye çalışıcam..Doğurmayan arkadaşlarım,allah bir avazda kurtarsın...
merhaba arkadaşlar çok yazanlardan değilim ama fırsat buldukça yazılanları takip ediyorum.Bebeği olanlar allah analı babalı büyütsün bekleyenler allah en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasıp etsin.... Benim oğlum yani Atakan Uras 14/07/2010 tarihinde dünyaya geldi.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?