2010 Temmuz Anneleri : )

bahar snaada hayılrı olsun
vede bebege gecmıs olsun darısı bıze bakalım
valla boyle duydukca gıdeyım epıdural sezeryan yaptırayım bebgı kucagıma alayım dıyorum bı an önce
ıyıcw karnım sıstı cunku 40 haftadayım az degılkı

ben doğumun bu kadar kolay olacağını ve sonrasınında bu kadar güzel geçeceğini hiç tahmin etmemiştim.

her işimi hemen hemen ilk gün bile kendim yapabildim. hatta hastanede hemşireler yürütmeye kaldırdılar otur istersen yorulduysan diyolar ama ben yok gayet iyiyim diyip hep yürüyüş yaptım. kendi sağlığım çok şükür çok iyi. inşallah sütüm gelirde oğlumu kolayca beslerim.

Canım benim goguslerim dogumdan yaklasık 1 hafta sonra tıkandı ve sistı fazla sutten dolayı hemsıre arkadasım geldı cabuk hastaneye kos pompayla cektır yoksa goguslerın sıser ates yapar dedı cogu logusada ozellıkle sezeryan dogumlarda bebegın emme tembellıgı yuzunden fazla sut gogusu sısırıyor ve gogus sısınce emzırme zor oluyor zor oldukca sut doluyor ve emzıremıyor musum tam bır kısır dongu yanı . Bende hastaneye kostum zaten slıkon uclarla emzırıyordum cunku sertlestıgınden alamıyordu bebek meme basını . Onlar sut pompası alın dedıler eczaneye gıttık senın bu dedıgınden aldık can havlıyle ama oda elle pompalı bısey o sıskınlıkle gogsu ıcıne dogru cekıyor ne sut cıkıyor ne bısey hıc memnunkalmadım hanı eskıler sırt agrısına ıspırtoyla sıseyle cekerler ya etı aynen oyle meme basını cektıkce ıcıne cekıyorr acayıp bısey hıc bosa para verme . Once bı bak emzırebılıyor musun .. Eger sutun bosalırsa zaten gerek yok . Madela dıye bı marka varmıs herkes onu tavsıye edıyor ınernetten arastırabılırsın 100 lıra cıvarı ama en azından kullanıslı ... Buarada benım duruma dusunler de ates te cıkabılıyormus hatta goguste sut kesılmesıne kadar uzanıyormus . Tavsıyem memede sısme olduktan sonra elle sagman bı sure sımdı 12 gun fılan oldu goguslerım yumusadı .. Ilk bı haftaya dıkkat cnm ...

mrb arkadaşlar
topiğinizin güzel annesi misskapris bugün 12:30 itibariyle
tatlı oğluşu Rüzgarına kavuştu.
epidural sezeryanla çok güzel bi doğum sonrasında 3420 gr 52 cm boyunda
şeker bir oğlancık dünyaya geldi.
şimdiden bebeğini emzirip uyutmuş bile.
en kısa zamanda gelip analtıcaktır .
tek kelimeyle çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.
darısı benim gibi, sizler gibi bebişini bekleyenlere
sağlıkla kavşmayı nasip etsin.
Rüzgarımıza kocamannnnn maşalllahhhhhhh

[

Cnm hayırlı olsun bebegın gelıyor buyuk bır ıhtımalle sımdıden allah yardımcın olsıuun :)

Hayırlı olsun cnm aynen bende de oyle oldu slıkon gogus ucu bı sure kullanınca hem sutun artıyor goguslerın sısı ınıyor hem de meme bası cıkıyor tavsıye ederım . Sunnetı ben de ıstıyorum yaptırıcam ıns.

hayırlı olsun cnm saglcakla buyutun ınsallah

Karcıcegım hayırlı olsun cnm zaten sen burdan canlı yayında doguma gıtmıstın ogun cok sevındım saglıklı oldugunuza allah analı babalı buyutsun ..

hayat77 hayırlı olsun cnm allah analı babalı buyutsun

Haze hayırlı olsun cnm oglusunla sevdıklerınle guzel bı omur dılerım

Froya hayırlı olsun kısmey boyleymıs bebısıne kavusmussun allah analı babalı buyutsun

Insallah cnm sıra sana gelınce en guzelınden kolay bı dogum yaparsın : )

selam canım.. çok sevindim. maşallah sana da minişine de..
Allah analı babalı büyütsün.
darısı bizim başımıza :Saruboceq:

canım o muhtemelen nişan :)
doktorunla konuş bir an önce.. hayırlısı bakalım a.s

flower bizimde aklımız sendeydi.. iyi haberlerini duymak ne güzel olumunekankayizsmile
Allah analı babalı büyütsün.. nazarlardan saklasın
umarım en kısa zamanda bütün sorunları aşarsınız... fotoğraf bekliyoruz yerimseniben

baharcım tebrik ederim. Allah bağışlasın canım

çok selamlar miss ciğime....
iyi haberlerini duyduğuma sevindim hihoyyyt
ona ve oğluşu rüzgar paşaya da kocaman sevgilerimizi iletin lütfen opuyorumnanaktan

bana eltim verdi kendininkini.. avent in el pompası. o çok başarılı olduğunu ve kullanabildiğini söyledi. bende ne olur ne olmaz diye hastane çantasına onu koyacağım...
ben birde medela nın elektrikli pompasının çok iyi olduğunu duydum ama ihtiyaç olup olmayacağına emin olmadanda 100 küsür tl veremem diye almadım.

arkadaşlar merhaba allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.bende eylül annesi olucam inş.aranızda çatı muaynesinin hangi haftada yapılıp nasıl bakılduğını bilen var mı acaba

arkadaşlar merhaba allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.bende eylül annesi olucam inş.aranızda çatı muaynesinin hangi haftada yapılıp nasıl bakılduğını bilen var mı acaba

merhabalar,, şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim...
ben geçen hafta yani 38. haftamda çatı muayenesi oldum...
hiç korkulacak bir yanı yok, tamam çok güzel birşey de değil ama çok çabuk olup bitiveriyor... doktor eliyle bakıyor... yani ben öyle anladım çünkü göbeğimden göremedim doktorun ne yaptığını kaydirigubbakcemile3
hissettiğim üzere eliyle yaptı

sutum gelmezse dıye alayım dedım cunku memeuclarım cok ufak
bırde sutum gelse bıle gece babası versın dıye emzıreyım bende gece uyuyayım dıyorum
aslında bende mandelayı duydum onu ıstersen getırtelım dedı kız ama pahalı dedı ben bunu kullandım memnun kaldım falan dedı dıye bende madem memnun kalmıs fıyatıda uygun alayım barı dıye dusundum
ama daha almadım 20 lıra makul bence ama tabı deneyıp görecegız ınsallah ıyıdır

sonbahardan haber var mı kızlar..
dün saat 17:00 de hastaneye gidecekti :uhm:
oda bebegıni kucagına almıstır nazo
bı bız kaldık sanırım
benım arada bı kasıklarıma agrı gırıyor dogurmayan arkadaslarada oluyormu acaba

safkan benim cumartesi sezeryanım kesinleşti...
Allah ımın izni ile cumartesi sabah 08:00 de ameliyata gireceğim :1shok:

safkan benim cumartesi sezeryanım kesinleşti...
Allah ımın izni ile cumartesi sabah 08:00 de ameliyata gireceğim :1shok:
hadı gözun aydın ya benımde kesınlessın artık
bebıs gelmesse ben de epıdural sezeryan olmayı dusunuyorum
senınkı aslan burcuna gırdıgı gun dogacak tamda
bende gıdıp bıraz yuruyus yapıyım

dogurmayan arkadaslara kolay dogumlar olsun insallah

tşk ederim cvp verdiğin için.rabbim herkeze hayılrı doğular nasip etsin

canım bende ondan aldım evde bulunsun diye ma pek memnun kalmadım memede süt olmasına ramen çekmiyor vakum yapıyor ama süt çıkmıyor. tabi sütü çeşme gibi memesinden akanlar memnun kalır muhtemelen.

maşallahhhhhh bebeklrtimize allah analı babalı büyütsün sağlıklı ve uzun bir ömür versin inşallaahhhhhh :))

mrb kızlar.bende yarın sezeryana gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin.öpüyorum hepinizi..

allah yardımcın olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…