arkadaslar en ıyı pompa hangısı
bizim eczanede bebedorun el pompası var
ordakı kadında onu kullanmıs memnun kaldım falan dedı
fıyatıda makul 20 lıra gıbı bıseydı sanırım
almayı dusunuyorum
sız ne tavsıye edersınız
eger bebek ememezse kı memeucum cok kucuk benım oyuzden ememeyebılır pompa alıp sagarım dıye dusunuyorum
gunduz 1-2 bıberon sagmayı dusunuyorumkı gece babası ıcırsın boylece uykusuz kalmamıs olurm hem babasıda bu gunlerı paylasmıs olur ıyı olur bence
selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra akıntı geldi sarımtrak ve içinde nokta kadar kan vardı acaba bu nişanmıdır sancılarım hafif hafif belime vurmaya başladı karnım süreklı kasılıyo bakalım ne olucak belkı doguma giderim die ütülerimi yaptım evi toparladım sempatiksalakcinni
meraba kızlar, geçmişi okumaya hiç vaktim yok umarım hepiniz iyisinizdir,henüz doğurmayan hamiş arkadaşlarıma Allahtan kolaylık diliyorum. ben biliyorsunuz geçen cuma epidural sezeryanle doğum yaptım. oğlumu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. ilk günler çok zor geçiyor anlatıp ta hiçbirinizin moralini bozmak istemem ama en önemlisi sağlıklı olmak tabiiki emzirme sorunları insanı bunaltıyor gerçekten neyse bebeğim 3880gr 52 cm doğdu. çok şüküğr sağlıklışimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz emzirmek için her yolu deniyorum 4 kişi başında şebeğe dönüyoruz. benim meme başlarım içine kaçık olduğu için onları çıkartmak ona aldırmak için kan ter içinde uğraşıyoruz. onun uyuduğu aradaki yarım -1 saatlerde uyuman yemek yemen banyo yapman lazım çoğu zaman yemeğin yarısındayken kalkıp yine emzirmen gerekiyor dolayısıyla hiç vakit yok ama sanırım düzene girecek daha doğrusu tecrübeli annelerimiz düzene giriyor diyolar. meme başlarım tabiiki yara:1no2:böyle işte. Allah herkese kuzucuklarını sağlıkla bağışlasın çok muhteşem bir duygu. dün topuk kanı alınırken ağladı hastenede gözyaşlarım sular seller gibi boşaldı insan hiç kıyamıyor canından can. neyse çok uzattım şekerler. kendimden haber veriyim dedim öpüyorum hepinizi.bu arada dün sünnetmizi de olduk. erkek annelerine tavsiye ederim çok kolay oldu.kız annelerine duyurulur oğlum sünnetli yakışıklı bir delikanlıdır artık. :lepi:yakında fotolarını da koyarım inşalalh.
herkese selamlar...
ayın 20 sinde bizde paşama kavuştuk. 3700 gr doğdu bebeğim. genel anlamda sağlık durumu gayet iyi.
yalnızca gözlerimiz iltihap kağmış şiştiler. kirpiklerimiz bile içine kaçtı gözlerin şişlikten dolayı.
benim sağlık durumum gayet iyi epiduraldan 4 saat sonra ayağa kalktım hemen hemen aynı gün ayakta gönlümce dolanabildim. ağrı falan sonrasında hiç hissetmedim.
ama benimde maalesef sütüm yok doktorlar 3 gün içinde gelir dedi bugün biraz geldi. doktorumuz mama vermemi istemiyor. şimdi pompa ile biraz sağdım sütümü. süt artana kadar biraz emerek biraz pompayla idare edeceğiz artık.
yakın zamanda size resimlerini koyar gösteririm oğlumun.
şimdilik hoşçakalın.
selam kızlar nasılsınız biz geldik 20,07,2010 sabah 8,20 de oqluşumu epudural sezeryanla doqum yaptım şimdi ewimizdeyiz şükür..
allahım tüm bekleyenlere hayırlı doqumlar nasip etsin fazla oturamıyorum.şimdilik doqum hikayemizi we resimlerimizi sonra koyarız hepinizi öpüyoruzzz
Kızlar yarın saat 8:00'da allahın izniyle bebeğime kavuşcam..Çok çok heyecanlıyım tabi..Burada destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim..Ara ara tekrar girmeye çalışıcam..Doğurmayan arkadaşlarım,allah bir avazda kurtarsın...
merhaba arkadaşlar çok yazanlardan değilim ama fırsat buldukça yazılanları takip ediyorum.Bebeği olanlar allah analı babalı büyütsün bekleyenler allah en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasıp etsin.... Benim oğlum yani Atakan Uras 14/07/2010 tarihinde dünyaya geldi.:ecrin_bebek:
selam kızlar. prensesim 14 temmuzda geldi. çok şükür sağlığı yerinde. şimdi uyuyor, ben de fırsat bulmuşken size haber vereyim dedim. doğum epidural sezeryan ile oldu. normal doğum için suni sancı verildi ama açılma olmayınca ameliyata alındım. doğum anını hiç unutamıyorum. hemşire yanıma getirince kendimi tutamadım artık. minicik elleri vardı ve mis gibi kokusu. yüzünü görünce hissettiklerimi anlatamam, çok güzel duygular. şükürler olsun Allah'a. inşallah kuzularımız sağlıklı bir şekilde büyürler. benden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.
önümüzdeki 1 hafta içinde doğurmayan kalmayacak sanırım
kapanısıda ben yapıcam sanrım
tum doguran arkadaslara haıylrlı ugurlu olsun artık hızlarına yetısemıyorum toptan yazayım dedım doguran dogurana masallah
darısı dogurmamıs olan benım gıbı bırkac kısının basına olsun
hayırlsııyla bızde kucagımıza saglıklı sekılde alırız ınsallah
selam kızlar. prensesim 14 temmuzda geldi. çok şükür sağlığı yerinde. şimdi uyuyor, ben de fırsat bulmuşken size haber vereyim dedim. doğum epidural sezeryan ile oldu. normal doğum için suni sancı verildi ama açılma olmayınca ameliyata alındım. doğum anını hiç unutamıyorum. hemşire yanıma getirince kendimi tutamadım artık. minicik elleri vardı ve mis gibi kokusu. yüzünü görünce hissettiklerimi anlatamam, çok güzel duygular. şükürler olsun Allah'a. inşallah kuzularımız sağlıklı bir şekilde büyürler. benden haberler böyle. hepinizi öpüyorum.
selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra akıntı geldi sarımtrak ve içinde nokta kadar kan vardı acaba bu nişanmıdır sancılarım hafif hafif belime vurmaya başladı karnım süreklı kasılıyo bakalım ne olucak belkı doguma giderim die ütülerimi yaptım evi toparladım sempatiksalakcinni
meraba kızlar, geçmişi okumaya hiç vaktim yok umarım hepiniz iyisinizdir,henüz doğurmayan hamiş arkadaşlarıma Allahtan kolaylık diliyorum. ben biliyorsunuz geçen cuma epidural sezeryanle doğum yaptım. oğlumu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. ilk günler çok zor geçiyor anlatıp ta hiçbirinizin moralini bozmak istemem ama en önemlisi sağlıklı olmak tabiiki emzirme sorunları insanı bunaltıyor gerçekten neyse bebeğim 3880gr 52 cm doğdu. çok şüküğr sağlıklışimdi birbirimize alışmaya çalışıyoruz emzirmek için her yolu deniyorum 4 kişi başında şebeğe dönüyoruz. benim meme başlarım içine kaçık olduğu için onları çıkartmak ona aldırmak için kan ter içinde uğraşıyoruz. onun uyuduğu aradaki yarım -1 saatlerde uyuman yemek yemen banyo yapman lazım çoğu zaman yemeğin yarısındayken kalkıp yine emzirmen gerekiyor dolayısıyla hiç vakit yok ama sanırım düzene girecek daha doğrusu tecrübeli annelerimiz düzene giriyor diyolar. meme başlarım tabiiki yara:1no2:böyle işte. Allah herkese kuzucuklarını sağlıkla bağışlasın çok muhteşem bir duygu. dün topuk kanı alınırken ağladı hastenede gözyaşlarım sular seller gibi boşaldı insan hiç kıyamıyor canından can. neyse çok uzattım şekerler. kendimden haber veriyim dedim öpüyorum hepinizi.bu arada dün sünnetmizi de olduk. erkek annelerine tavsiye ederim çok kolay oldu.kız annelerine duyurulur oğlum sünnetli yakışıklı bir delikanlıdır artık. :lepi:yakında fotolarını da koyarım inşalalh.
herkese selamlar...
ayın 20 sinde bizde paşama kavuştuk. 3700 gr doğdu bebeğim. genel anlamda sağlık durumu gayet iyi.
yalnızca gözlerimiz iltihap kağmış şiştiler. kirpiklerimiz bile içine kaçtı gözlerin şişlikten dolayı.
benim sağlık durumum gayet iyi epiduraldan 4 saat sonra ayağa kalktım hemen hemen aynı gün ayakta gönlümce dolanabildim. ağrı falan sonrasında hiç hissetmedim.
ama benimde maalesef sütüm yok doktorlar 3 gün içinde gelir dedi bugün biraz geldi. doktorumuz mama vermemi istemiyor. şimdi pompa ile biraz sağdım sütümü. süt artana kadar biraz emerek biraz pompayla idare edeceğiz artık.
şimdilik hoşçakalın.
mrb arkadaşlar
topiğinizin güzel annesi misskapris bugün 12:30 itibariyle
tatlı oğluşu Rüzgarına kavuştu.
epidural sezeryanla çok güzel bi doğum sonrasında 3420 gr 52 cm boyunda
şeker bir oğlancık dünyaya geldi.
şimdiden bebeğini emzirip uyutmuş bile.
en kısa zamanda gelip analtıcaktır .
tek kelimeyle çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.
darısı benim gibi, sizler gibi bebişini bekleyenlere
sağlıkla kavşmayı nasip etsin.
Rüzgarımıza kocamannnnn maşalllahhhhhhh
almayı dusunuyorum
sız ne tavsıye edersınız
eger bebek ememezse kı memeucum cok kucuk benım oyuzden ememeyebılır pompa alıp sagarım dıye dusunuyorum
gunduz 1-2 bıberon sagmayı dusunuyorumkı gece babası ıcırsın boylece uykusuz kalmamıs olurm hem babasıda bu gunlerı paylasmıs olur ıyı olur bence
mrb kızlar.bende yarın sezeryana gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin.öpüyorum hepinizi..
arkadaşlar merhaba allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.bende eylül annesi olucam inş.aranızda çatı muaynesinin hangi haftada yapılıp nasıl bakılduğını bilen var mı acaba
sutum gelmezse dıye alayım dedım cunku memeuclarım cok ufakCanım benim goguslerim dogumdan yaklasık 1 hafta sonra tıkandı ve sistı fazla sutten dolayı hemsıre arkadasım geldı cabuk hastaneye kos pompayla cektır yoksa goguslerın sıser ates yapar dedı cogu logusada ozellıkle sezeryan dogumlarda bebegın emme tembellıgı yuzunden fazla sut gogusu sısırıyor ve gogus sısınce emzırme zor oluyor zor oldukca sut doluyor ve emzıremıyor musum tam bır kısır dongu yanı . Bende hastaneye kostum zaten slıkon uclarla emzırıyordum cunku sertlestıgınden alamıyordu bebek meme basını . Onlar sut pompası alın dedıler eczaneye gıttık senın bu dedıgınden aldık can havlıyle ama oda elle pompalı bısey o sıskınlıkle gogsu ıcıne dogru cekıyor ne sut cıkıyor ne bısey hıc memnunkalmadım hanı eskıler sırt agrısına ıspırtoyla sıseyle cekerler ya etı aynen oyle meme basını cektıkce ıcıne cekıyorr acayıp bısey hıc bosa para verme . Once bı bak emzırebılıyor musun .. Eger sutun bosalırsa zaten gerek yok . Madela dıye bı marka varmıs herkes onu tavsıye edıyor ınernetten arastırabılırsın 100 lıra cıvarı ama en azından kullanıslı ... Buarada benım duruma dusunler de ates te cıkabılıyormus hatta goguste sut kesılmesıne kadar uzanıyormus . Tavsıyem memede sısme olduktan sonra elle sagman bı sure sımdı 12 gun fılan oldu goguslerım yumusadı .. Ilk bı haftaya dıkkat cnm ...
oda bebegıni kucagına almıstır nazosonbahardan haber var mı kızlar..
dün saat 17:00 de hastaneye gidecekti :uhm:
hadı gözun aydın ya benımde kesınlessın artıksafkan benim cumartesi sezeryanım kesinleşti...
Allah ımın izni ile cumartesi sabah 08:00 de ameliyata gireceğim :1shok:
sonbahardan haber var mı kızlar..
dün saat 17:00 de hastaneye gidecekti :uhm:
merhabalar,, şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim...
ben geçen hafta yani 38. haftamda çatı muayenesi oldum...
hiç korkulacak bir yanı yok, tamam çok güzel birşey de değil ama çok çabuk olup bitiveriyor... doktor eliyle bakıyor... yani ben öyle anladım çünkü göbeğimden göremedim doktorun ne yaptığını kaydirigubbakcemile3
hissettiğim üzere eliyle yaptı
almayı dusunuyorum
sız ne tavsıye edersınız
mrb arkadaşlar
topiğinizin güzel annesi misskapris bugün 12:30 itibariyle
tatlı oğluşu Rüzgarına kavuştu.
epidural sezeryanla çok güzel bi doğum sonrasında 3420 gr 52 cm boyunda
şeker bir oğlancık dünyaya geldi.
şimdiden bebeğini emzirip uyutmuş bile.
en kısa zamanda gelip analtıcaktır .
tek kelimeyle çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.
darısı benim gibi, sizler gibi bebişini bekleyenlere
sağlıkla kavşmayı nasip etsin.
Rüzgarımıza kocamannnnn maşalllahhhhhhh
herkese selamlar...
şimdilik hoşçakalın.
mrb kızlar.bende yarın sezeryana gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin.öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?