ya bi de bebekleriniz günde kaç saat uyuyo?? ben uyandıramıyorum da..
çok soru sordum ama d vitamini verdi mi doktorunuz??
selam kızlar ben mart annesiyim bi bakam dedim de. benim kızımda uykuculardan. sen iki saatte bir emzir mama veriyorsan ver. aç kalmasınn d vitamini herkes kullanıyo ama doğumdan 15 gün sonra galiba. hepinize sağlıklı huzurlu günler
herkeze selam bugün doktora gittim benim kızın gelmeye hiç niyeti yok günü doldugu halde.doktor yarın gel tahlillerini yapalım yrın olmadı yatışını yapcaz dedi 41 haftalık dedi günü doluyor dedi.bakalım yatırcaklarmı acaip heycanlandım paylaşmak istedim.hiç sancım yok ne olur dua edin eger yatırırlarsa kolay olsun doğum
mrb arkadaşlar
topiğinizin güzel annesi misskapris bugün 12:30 itibariyle
tatlı oğluşu Rüzgarına kavuştu.
epidural sezeryanla çok güzel bi doğum sonrasında 3420 gr 52 cm boyunda
şeker bir oğlancık dünyaya geldi.
şimdiden bebeğini emzirip uyutmuş bile.
en kısa zamanda gelip analtıcaktır .
tek kelimeyle çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.
darısı benim gibi, sizler gibi bebişini bekleyenlere
sağlıkla kavşmayı nasip etsin.
Rüzgarımıza kocamannnnn maşalllahhhhhhh
merhaba kızlar.salı sabahı kavuştum kızıma.geçmişi okuyamadan girdim siteye ama doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlarımı çok öpüyorum.ew çok kalabalık olduğu için giremedm hiç ve sanırım 1 hafta kadar da giremem.ama ara ara girer yazarım.doyuşamıyoruz kızmla hiç ayrılamıyorum yanından...
allahım isteyen herkese nasip etsn inş....
gelmeye çalışırım hepiinizi sadece haber vermek istedm.kendinize ii bakın kızlar.görüşürüz...opuyorumnanaktan
ozaman almayayım 20 lıra 20 lıradırcanım bende ondan aldım evde bulunsun diye ma pek memnun kalmadım memede süt olmasına ramen çekmiyor vakum yapıyor ama süt çıkmıyor. tabi sütü çeşme gibi memesinden akanlar memnun kalır muhtemelen.
ınsallah bol bol su iç ve köfte ye benceben medelanın elektirikli sağma makinasını aldım çok memnunum..iyiki almışım.
göğüs uçlarım olmadığı için kızım önceleri meme tutamadı hem sağdım hem meme ucuyla verdim..sonrasında ateşlendim göğüslerim iltihaplandı yine sağarak verdim..
yani çok işime yaradı..
yanlız sütüm yetmiyor kuzuma..bir sağışta 40cc çıkıyor 2 göğsümden az değil mi?3 saatte falan..bol sıvı da alıyorum inş çoğalır
dedıklerını aklımda utcam ama kılo yapmasın yazın zaten tahın helvasınıda cok severım rezene bıtkısınıde sımdıden hazır ettım bıle helebı gelsın bızım oglanda ınsallahcanımmm tahin helvası günde 3 öğün kibrit kutusu büyüklüğünde. humana still tee günde 3 su bardağı, günde 1 su bardağı rezene çayı, incir ve kuru üzüm hoşafı, 2 su bardağı süt. ben bunlardan yiyorum çok faydasını gördüm. benimde sütüm azdı bunları yemeye başlayınca sütüm arttı :))önceden oğluma yetmiyordu her emzirme sonrası mamada yapıyordum ama şimdi günde sadece 2 defa mama veriyorum oda gece :)) bide 1,5-2 litre su içiyorum
cakır ben kaldım bıse yase var sanırımmaşallah bebişlere arka arkaya geliyorlar. doğuran arkadaşların hepsine hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı biz bekleyenlerin başına kaş kişi kaldık ki şurda....off offfff
ben kaldım yaseee bıde bıkac arkadas daha var ama onların gubu bellı benım degıl
senın gunun bellımı
ay canım gözün adın ben de sizi merak ediyordum Yase ve sen ortadan kayboldun demek geldi bebişin..
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın.hihoyyyt
kızlar benim kızım yarın doğacaktı ama dün doğdu. gayet sağlıklıyız ikimizde. dünden beri hastanedeyiz. yarın taburcu olcaz inş. laptopum yanımda ama giremiyorum çünkü dikişlerim çok acıyor. ayrıntıları sonra yazıcam bende öpüyorum herkesi
kızlar benim kızım yarın doğacaktı ama dün doğdu. gayet sağlıklıyız ikimizde. dünden beri hastanedeyiz. yarın taburcu olcaz inş. laptopum yanımda ama giremiyorum çünkü dikişlerim çok acıyor. ayrıntıları sonra yazıcam bende öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?