2010 Temmuz Anneleri : )

ya bi de bebekleriniz günde kaç saat uyuyo?? ben uyandıramıyorum da..

çok soru sordum ama d vitamini verdi mi doktorunuz??

selam kızlar ben mart annesiyim bi bakam dedim de. benim kızımda uykuculardan. sen iki saatte bir emzir mama veriyorsan ver. aç kalmasınn d vitamini herkes kullanıyo ama doğumdan 15 gün sonra galiba. hepinize sağlıklı huzurlu günler

teşekkür ederim sümeyracımemziremiyorum işte uyanmıyo sıpa
ne yaparsam yapayım yok almıyo 2 dk sonra acıkınca öyle bi alıyo ki biraz önceki bebek nu mu diyorum
uyurken baygın gibi oluyo uykucu:)

flowersun hoşgeldin canımm seni merak ediyodum ben de
bugün baktım haberini aldım
tebrikler..kuzuna da maşallah

çatlaklardan ben de çok çektim dr bepanten tavsiye etti süper geliyo ama kesinlikle her emzirmeden sonra sür kremi
bir de en acılı zamanında ben 20 saat hiç emzirmedim mama verdim sonra geçti yavaş yavaş,artık hiç yok
kesinlikle çok acırken verme yoksa iyileşmiyo

herkeze selam bugün doktora gittim benim kızın gelmeye hiç niyeti yok günü doldugu halde.doktor yarın gel tahlillerini yapalım yrın olmadı yatışını yapcaz dedi 41 haftalık dedi günü doluyor dedi.bakalım yatırcaklarmı acaip heycanlandım paylaşmak istedim.hiç sancım yok ne olur dua edin eger yatırırlarsa kolay olsun doğum

canım allah yardımcın olsun içini ferah tut . bak bizimkiler dogdular hayırlısıyla oda yakında aramızda olucak

melahatcım cereni beklettim
pencereyi actım çıtçıtlı badisi varken tam güneşe koydum 2-3 dk
hem sarılığınada faydası olur belki

merhaba kızlar.salı sabahı kavuştum kızıma.geçmişi okuyamadan girdim siteye ama doğum yapan yada yapacak olan arkadaşlarımı çok öpüyorum.ew çok kalabalık olduğu için giremedm hiç ve sanırım 1 hafta kadar da giremem.ama ara ara girer yazarım.doyuşamıyoruz kızmla hiç ayrılamıyorum yanından...
allahım isteyen herkese nasip etsn inş....
gelmeye çalışırım hepiinizi sadece haber vermek istedm.kendinize ii bakın kızlar.görüşürüz...opuyorumnanaktan

aman da aman heyecanlı anne adayı da anne oldu demek..
Allah analı babalı büyütsün gözümüz aydın..:lepi::teytey:

canımmmmmmm senin de gözün aydın Allah analı babalı büyütsün..:lepi::dance::dance:

maşallah bebişlere arka arkaya geliyorlar. doğuran arkadaşların hepsine hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı biz bekleyenlerin başına kaş kişi kaldık ki şurda....off offfff

canım bende ondan aldım evde bulunsun diye ma pek memnun kalmadım memede süt olmasına ramen çekmiyor vakum yapıyor ama süt çıkmıyor. tabi sütü çeşme gibi memesinden akanlar memnun kalır muhtemelen.
ozaman almayayım 20 lıra 20 lıradır
mandelanın elektırklısıne ıyı dıyolar ama oda 200 lıra falanmıs
bazılarıda goguslerı acıtıyor motorlu sagma makınaları falan demıs valla kararsız kaldım ne yapsam yaa
o zaman mandelanın elle sagma makınasınımı alsam acaba yoksa motorlusunumu ya memelerımı acıtırsa

ınsallah bol bol su iç ve köfte ye bence

dedıklerını aklımda utcam ama kılo yapmasın yazın zaten tahın helvasınıda cok severım rezene bıtkısınıde sımdıden hazır ettım bıle helebı gelsın bızım oglanda ınsallah

maşallah bebişlere arka arkaya geliyorlar. doğuran arkadaşların hepsine hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. darısı biz bekleyenlerin başına kaş kişi kaldık ki şurda....off offfff
cakır ben kaldım bıse yase var sanırım
nazoda doğurmadı ama gunu bellı c.tesı dogurucak
gunu bellı olmayan 3-4 kısı kaldık sanırım
benıum önumuzdekı salı gunü kontrolüm var eger açılma yoksa epıdural sezeryanla alsın dr hıc zorlamıcam napıyım
hergun 30 dk yuruyorum ama dısarıda zor oluyor yurumek kasıklarıma agrı gırıyor yoldayken
hayırlısı bakalıma.s

nasılsınız kızlar maşallah doguran dogurana allah analı babalı buyutsun allah nazarlardan saklasın yavrularımızı amin.benim oglumda 2.bucuk aylık oldu teyzeleri

herkese iyi akşamlar...

ben kaldım yaseee bıde bıkac arkadas daha var ama onların gubu bellı benım degıl
senın gunun bellımı

benim günüm de belli değil canım pazar günü kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

ay canım gözün adın ben de sizi merak ediyordum Yase ve sen ortadan kayboldun demek geldi bebişin..
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın.hihoyyyt

denizcim haklısın çok sık giremiyorum ama arada durumdan haberdar etmek için yazıyorum, en fazla yarım saat takılıyorum. genellikle kimsecikler olmuyo
bu arada defnecik nasıl alışabildiniz mi birbirinize opuyorumnanaktan

kızlar benim kızım yarın doğacaktı ama dün doğdu. gayet sağlıklıyız ikimizde. dünden beri hastanedeyiz. yarın taburcu olcaz inş. laptopum yanımda ama giremiyorum çünkü dikişlerim çok acıyor. ayrıntıları sonra yazıcam bende öpüyorum herkesi

hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.kendine dikkat et

hayırlı olsun güle güle büyüt melegini

gözün aydın Sonbaharrrrrrrr canım Allah analı babalı büyütsün.......:)))

Son düzenleme:
kızlar biraz moralim bozuk...kızımın renginde bugün yine hafif sararma izledim...

yarın da kontrolu vardı zaten değerine bakılacaktı ama sanırım yine biraz yükseldi..:1no2:
ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.
sık sık emziriyorum sütüm de var ama anlamadım..

doktorunu aradık söyledim..
mama verin yarın bakarız dedi..eşim de mama almaya gitti almamıştık..
umarım yarın değeri yine yüksek çıkmaz..poffff((Saruboceq:

herkes de yüzüne sarı örtü örtmediniz diye oldu diyor:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…