merhaba, benim beklenen tarihim 2 ağustos ama belki erken de gelebilirmiş.. birşey sorucam: bu kan haplarını doğum sonrası da kullanacak mıyız..ve/ya başka kullanacağımız ilaç olacak mı..ona göre s.ocağından yazdırıym..
gunaydıın herkese
doguranlar sarılık vs ıle ugrasmaya baslamıs
benım gıbı dogurmayanlar dogurmak ıcın can atıyor ama boyle dahamı rahat ne
ama bısekılde vaktı gelınce dogacak bebeklerımız saglıklı hayırlısı olsunda
arkadaslar mandelanın el pompasını alan varmı yoksa ıllakı elektrıklısınımı alsam kararveremıyorum
bıde aventın pompası varmıs
aventın elektırıklısıde var
hangısı ıyıse onu almak ıstıyorum
kıslar günaydın..bugün doktora gittim nst ye girdim sancı falan çıkmadı.39 haftadayım,doktor da baktı sonuca iyi dedi haftaya gel dedi.başka bişi demedi..yani hiç ultrasonda falan bakmıyolar hastanede sinir oluyorum,burda bi sürü şey okuyoruz yok eş yaşlanması,su azalması,bebeğin kakasını yapması falan bunları anlaması için bakması gerekmezmi ne bilim?özel muaynehanesinede gidiyoruz birde yani..ama en son gideli 2 hafta oldu bende paranoyak oldum ya bebişe bişi olursa diye..
Selam kizlar
bugun ben de nstye gittim 39 + 3 teyim ve yine herhangi bir sanci vs cikmadi. Ben de artik hem sicaklardan asiri bunaldim hem de artik biran once gelsin bebis diye esimle karar verdik ve doktorla konustuk.
Beklenen tarihi olan 27 temmuza kadar bekleyelim. Gelirse normal dogum olsun. Eger gelmezse 27 sinde sezeryan olsun. Dedik. Umarim bebisim icin de benim icin de dogru bir karar vermisizdir.
Oglusum bir hafta once 49cm 3300 grdi. Bekliyoruz ama gelmek bilmedi tembel bebisim. Biz yine de normal suresini tamamlasin olmazsa sezeryan olsun dedik.
Bugune kadar hic sezeryan dusunmedigim hep normale kendimi odakladigim icin bi garip hissediyorum kendimi. Umarim yanlis bi karar vermiyorumdur...eyvahedigeldismile
bende de ne bir kasılma ne bir sancı, açılma vs hiçbirşey yok...
yarın için sezeryana karar verdik çünkü bebeğim irileşiyor, büyüyor. çatı muayenesinde çatım normal ama vajina ağzı dar dedi doktor. bu da çok dikiş olacağı anlamına geliyor. ben 2800gr doğmama rağmen annemde 9 dikiş olmuş..
valla orda bu kadar dikiş olmasındansa sezeryan olmayı tercih ettim.. halbuki normali çok çok istiyordum...
bende de ne bir kasılma ne bir sancı, açılma vs hiçbirşey yok...
yarın için sezeryana karar verdik çünkü bebeğim irileşiyor, büyüyor. çatı muayenesinde çatım normal ama vajina ağzı dar dedi doktor. bu da çok dikiş olacağı anlamına geliyor. ben 2800gr doğmama rağmen annemde 9 dikiş olmuş..
valla orda bu kadar dikiş olmasındansa sezeryan olmayı tercih ettim.. halbuki normali çok çok istiyordum...
Bana cati muayenesi yapmadi doktorum. Kalcam dar degil belki rahat bi normal dogum yaparim ama o kesigi mutlaka yapiyorlar vajinaya kontrolsuz yirtilma olmasin diye. O da dikis sezeryan da dikis aslinda..
Yine de icim bi garip iste. Mutluyum da aslinda zamani belli oldugu icin. Az once randevu oklendi 27 temmuz sabah 08.30 da sezeryan olucam. Tabi daha erken gelmezse oglusum..
inş canım bizim de öğlende kontrolumuz var tekrar ölçülecek..
inş inş bebişlerin değerleri düşmüştür..:Saruboceq:
benım doktorum benım daha once kullandıgım elevıt vıtamın ve omega 3 u hamılelıgımın son 2 ayı kestırdı bebek ırı olmasın dıye ama dogumdan sonra bunlara devam et sutunu artırır dedımerhaba, benim beklenen tarihim 2 ağustos ama belki erken de gelebilirmiş.. birşey sorucam: bu kan haplarını doğum sonrası da kullanacak mıyız..ve/ya başka kullanacağımız ilaç olacak mı..ona göre s.ocağından yazdırıym..
slm facedekı temmuz annelerı bolumu kapandımı goremeıyorum artık facedekıslar günaydın..bugün doktora gittim nst ye girdim sancı falan çıkmadı.39 haftadayım,doktor da baktı sonuca iyi dedi haftaya gel dedi.başka bişi demedi..yani hiç ultrasonda falan bakmıyolar hastanede sinir oluyorum,burda bi sürü şey okuyoruz yok eş yaşlanması,su azalması,bebeğin kakasını yapması falan bunları anlaması için bakması gerekmezmi ne bilim?özel muaynehanesinede gidiyoruz birde yani..ama en son gideli 2 hafta oldu bende paranoyak oldum ya bebişe bişi olursa diye..
aynen benımle aynı gıbısınSelam kizlar
bugun ben de nstye gittim 39 + 3 teyim ve yine herhangi bir sanci vs cikmadi. Ben de artik hem sicaklardan asiri bunaldim hem de artik biran once gelsin bebis diye esimle karar verdik ve doktorla konustuk.
Beklenen tarihi olan 27 temmuza kadar bekleyelim. Gelirse normal dogum olsun. Eger gelmezse 27 sinde sezeryan olsun. Dedik. Umarim bebisim icin de benim icin de dogru bir karar vermisizdir.
Oglusum bir hafta once 49cm 3300 grdi. Bekliyoruz ama gelmek bilmedi tembel bebisim. Biz yine de normal suresini tamamlasin olmazsa sezeryan olsun dedik.
Bugune kadar hic sezeryan dusunmedigim hep normale kendimi odakladigim icin bi garip hissediyorum kendimi. Umarim yanlis bi karar vermiyorumdur...eyvahedigeldismile
nazo doguran gıdıyo bebesıyle ugrasmayakimse yok burda :umursamaz:
ne guzel normal doguran bı kısı daha gormek bana cesaret verıyor dogrususelam kızlar. ben çarşamba sabah 5.30 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. bebekle uğraşmaktan yeni girip haber verebildim. doğum hikayemi de yazıcam inş. bebeğim 3 kilo 90 gr 51 cm uzunluğunda dünyaya geldi. şimdi ikimizde çok iyiyiz. oğlumun gaz sancıları hariç:) darısı bekleyenlerin başına
dogru dıyosunda normal dogum ulkemızde cok uygulnamıyoro da dikiş sezeryan da dikiş olur mu ya.. sezeryan bildiğiniz ameliyat.. 7katman mı ne kesiyorlarmış:S öteki dikiş ise bi yeriniz kesilse dikiş atıyorlar ya öyle bişeydir.. anne-bebeğin ilk buluşması çok önemli imiş, ilk koku, ilk ses.. sezeryanda (hele ki tam anestezi ise) bunlar ne mümkünnormale teşvik lazım
selam kızlar. ben çarşamba sabah 5.30 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. bebekle uğraşmaktan yeni girip haber verebildim. doğum hikayemi de yazıcam inş. bebeğim 3 kilo 90 gr 51 cm uzunluğunda dünyaya geldi. şimdi ikimizde çok iyiyiz. oğlumun gaz sancıları hariç:) darısı bekleyenlerin başına
MERHABALAR TEMMUZ MELEKLERİ,ÖZLEDİM SİZLERİ ÇOK UZUN ZAMANDIR UĞRAYAMADIM TOPİŞİMİZE İÇİMİZDEN ÇOĞU DOĞUMUNU TAMAMLAYIP MELEKLERİNE KAVUŞMUŞTUR RABBİM HEPSİNE SAĞLIKLA UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH DAHA GÜN BEKLEYEN ARKADAŞLARIM SİZLERE DE ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN İNŞALLAH SİZLERDE SAĞLIKLA KAVUŞURSUNUZ YAVRULARINIZA...
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?