2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım iyiyiz çok şükür ama yazdığım gibi sanki bugün yine rengi sararmaya başladı inş bana öyle gelmiştir..yarın tahlilde çıkar zatenbenneyaptımki

Kızlar herkese merhabalar...Biz geldik kızımlaaaa...opuyorumnanaktan...
Çook özlemişim klübü ve sizlerii...Bugün tam 31 günlük olduk büyüyoruz yavaş yavaş...Zorlu günler geçirdik biraz çok şükür şimdilik iyiyiz...Öpüyoruz hepinizi...Ne var ne yok kimler aldı bebişlerini kucaklarına hhiiç bilmiyorum....Biraz göz atayım...

Denizcim gözünaydın canım bebeğini almışsın kucağına...Sağlıcakla büyüsün inş..
Bizde sarılıkla uğraştık ilk değerimiz 15.2 iydi sonra düştü çok şükür inş.sizin değerlerinizde düşer...

selamm
denizcim bizim de yükseldi tekrar sarılık
hlbuki geçen hafta dr düşüşe geçti korkmayın demişti
niye oldu anlamıyorum

canım merhabaaaa....valla çok özledik seni..bir doğurdun kayboldun...sempatiksalakcinni

evet tatlım malesef bu sarılık ilk zamanlar uğraştırıyor bazı bebişleri..ne güzel siz tamamen atlatmışsınız inş biz de tamamen atlatırız en kısa zamanda..
bebişe ve kendine iyi bak..

doğum hikayeni yaz birara..hepimiz yazdık..

selamm
denizcim bizim de yükseldi tekrar sarılık
hlbuki geçen hafta dr düşüşe geçti korkmayın demişti
niye oldu anlamıyorum

off valla anlamadım..belki de bana öyle geliyor dediğim gibi yarın çıkar tahlilde bakıcaz artık..
inş yükselmemiştir de bana öyke gelmiştir.:Saruboceq:

size de çook geçmiş olsun.

gözünüz aydın maşallah

denizcim yeni doğanlarda çok sık görülüyor sarılık..Umarım anne evhamıdır seninki..

canım benimki 18 lere kadar çıktı, bugün kontrolü var. inş. düşmüştü fototerapide öyle kalmıştır. dua edelim bebişlerimiz iyi olsunnn...

canım benimki 18 lere kadar çıktı, bugün kontrolü var. inş. düşmüştü fototerapide öyle kalmıştır. dua edelim bebişlerimiz iyi olsunnn...

inş canım bizim de öğlende kontrolumuz var tekrar ölçülecek..
inş inş bebişlerin değerleri düşmüştür..:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnn.... aman bebişler sarılık olmuş kıyamam onlara...Allah şifa versin en kısa sürede tüm bebişlere... :Saruboceq:

gunaydıın herkese
doguranlar sarılık vs ıle ugrasmaya baslamıs
benım gıbı dogurmayanlar dogurmak ıcın can atıyor ama boyle dahamı rahat ne
ama bısekılde vaktı gelınce dogacak bebeklerımız saglıklı hayırlısı olsunda

arkadaslar mandelanın el pompasını alan varmı yoksa ıllakı elektrıklısınımı alsam kararveremıyorum
bıde aventın pompası varmıs
aventın elektırıklısıde var
hangısı ıyıse onu almak ıstıyorum

merhaba, benim beklenen tarihim 2 ağustos ama belki erken de gelebilirmiş.. birşey sorucam: bu kan haplarını doğum sonrası da kullanacak mıyız..ve/ya başka kullanacağımız ilaç olacak mı..ona göre s.ocağından yazdırıym..

kıslar günaydın..bugün doktora gittim nst ye girdim sancı falan çıkmadı.39 haftadayım,doktor da baktı sonuca iyi dedi haftaya gel dedi.başka bişi demedi..yani hiç ultrasonda falan bakmıyolar hastanede sinir oluyorum,burda bi sürü şey okuyoruz yok eş yaşlanması,su azalması,bebeğin kakasını yapması falan bunları anlaması için bakması gerekmezmi ne bilim?özel muaynehanesinede gidiyoruz birde yani..ama en son gideli 2 hafta oldu bende paranoyak oldum ya bebişe bişi olursa diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…