2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşım gözün aydın ben de aynı gün sabah 7:30 gibi hastaneye gittim suyum geldi sancım yoktu ama suni sancıyla 13:45 gibi normal doğumla kızcağızım çok şükür sağlıklı olarak dünyaya geldi.allah herkeslere tüm bebek isteyip bekleyenlere bu duyguyu nasip eder inşallah.selamlar herkese...:sm_cool:

kızlar selam..pazartesi sabahı 39+4te 10.40ta epidural sezaryenle dünyaya geldi oğluşum :) 50 cm boyu, kilosu da 4.310 gr.illk başta çok iyiydi..ama hastanedekiler bana göbek bakımını eksik anlattığı için göbeği enfeksiyon kapmış oğlumun.. 3. gün testleri için sağlık ocağına gidince öğrendik..ben anlamamıştım..üzerine bolca alkol dökmek gerekiyormuş temizlerken..o yüzden ateş ve sarılık da başlamış..hemen ateşini düşürdük..sarılığı da takibe başladı..iğne yiyor yavrum şimdi şu anda sarılığı iyileşiyor..ateşi de hep düşük seyrediyor..sürekli ölçüyorum.36.5 olmalı dediler.göbeğinin geçmesini bekliyorum..sütüm fena gelmiyor.ama meme ucunu alamadığı için avent kelebek uç kullanıyorum..önceden almıştım,mutlaka edinin.sadece ilk gece 40 cc mama verdik.ondan sonra süt verdim hep..kilosu 4010 olmuş..iyi dediler..böyle işte..göbeğe ve ateş konusuna dikkat edin diye yazdım..benim cahilliğime denk geldi..allah hayırlısıyla kurtarsın kalanları :)

canım maşallah. Allah analı babalı büyütsün...
umarım en kısa zamanda tüm sıkıntılarınız geçer... yerimseniben

canım maşallah. Allah analı babalı büyütsün...
umarım en kısa zamanda tüm sıkıntılarınız geçer... yerimseniben

canım sağolasın..cümlemizin..hastanede herşey çok güzeldi nazosancım..çok ilgiliydiler..sadece çıkışta çocuk dru çok ilgilenmedi bizimle..ben de heyecanlıydım çok didiklemedim..o yüzden böyle oldu zaten..her şeyi her şeyi sor..gece herşeye koşup ilgilendiler..bir sorun olmadı..sezaryen olursan mutlaka kalkıp 2 saatte bir yürü koridorda..allah yardımcınız olsun..

canım tavsiyelerin için çok saol.
sen egepoldemi doğum yapmıştın?
Allah izin verirse yarın sabah 08:00de epidural sezeryan olacağım...
biraz endişelerim var haliyle eyvahedigeldismile

evet egepol..süper bir ameliyat ekibi var merak etme..anestezi uzmanı selda hanım süper..10. dakikada bebişin çıkıyo,30. dakikada sen :) bebişi sana gösteriyolar,yanağına değdiriyolar :)ebelerden birine makine ver bi sürü foto çekiyolar :) epiduralde sakın hareket etme.sinek ısırmış gibi oluyo..hemşireleri de ilgili ve elleri çok hafif..iki kişilik oda iste,büyük olasılıkla gece kimse gelmiyo,refakatçin de yatabiliyo..bende öyle oldu..tabi yanına bi başka hasta gelmesi riski var.sezaryen bandı su geçirmiyo, 3. gün duş aldım ben..epidural kateterinin yerine batikon sür 3. gün gazlı bezi açınca.ha bi de en önemlisi bebişi eve gelir gelmez hastane çıkışı takımlardan çıkar,kolsuz body ve ince çorap giydir sadece..kim ne derse desin..ben milleti dinledim de ateşi çıktı çocuğumun..sakın kalın giydirme dedi doktor..allah kurtarsın..şimdiden hayırlı olsun..foruma sık giremiyorum artık..sorun olursa özel msj at,aynı şehirdeyiz ne de olsa :)

yyaaa nasıl rahatlattın beni bilemezsin :1hug:
aklıma takılan birşey olursa mutlaka mesaj atarım sana..
tekrar saol opuyorumnanaktan

Tüm yeni anneleri tebrik ediyorum
eğer zamanında doğum yapsaydım yarın doğacaktı kuzularım...:asigim: :asigim:

bu arada ben ne eldiven ne de çorap giydirmiyorum..zaten izmir dayanılır gibi değil...çok sıcak..
kolsuz alttan çıtçıtlı badi ile duruyorlar..öğleden sonra da akşam yatıncaya dek bodylerini de çıkatıyorum alt bezleri ile duruyorlar..hiç sallamıyorum ,kendi kendilerine uyuyorlar..emzik için uğraştım ama ağızlarından atıverdiler..süt gelmeyince anladı akıllı bıdıklarım :))

,nazosan yarınki dogumun için sana geçmiş olsun simdiden.bebeginide allah analı babalı büyütsün hersey geçecek göz açıp kapayıncaya kadar

selam kızlar nasılsınız qiremedim epeydir nette sorun war
qeçmişide okuyamdım inşallah herkez iyidir
bende oqluşumla uqraşıyorum allahım herkeze yaştsın bu duyquyu detayları sonra anlatırım öpüyorum hepiniziizemuszemus

amin allah herşeyin ama herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını kısmet etsin

iyi akşamlar yase
buralar artık çok ıssızlastı :ecrin_bebek:

canım hoşgeldin burda olmana çok sevindim
çok sık giremiyorum kk ya
ben yazdığımda da kimsecikler olmuyo
ee sen nasılsın henüz doğumun olmamış senin de?

beklıyorum bakayım cnm
kısmet ne zamansa
sende dogurmadın dımı
yanılmıyorsam sende normal dusünuyordun dimi
sımdı gıdıp sofrayı kurmam lazım cnm
arada bı gırıp bakıyorum ve cevaplamaya calısıyorum
facedekı temmuz annelerı grubuna ne oldu kapandı galıba goremıyorum artık

selam...

bugün kızımın kontrolu vardı sarılığı düşmüş çok şükür..

herkes iyidir umarm ama ben çok sıkıldım ya evde durmaktan..

bebiş biraz büyüse de arabama atlayıp çıksam poffffffff

Tam anestezi dusunmuyorum zaten. Kesinlikle tabi bir engel yoksa epidural olup ilk temas ilk bulusmayi yasamak istiyorum.. Dikis konusuna gelince... Tabii ki farkli ama sonrasinda yasanabilecek sikintilar da farkli.. Normal dogum yapip 2-3 hafta toparlanamayan ama sezeryandan sonra 3 gun icinde ayaga kalkan insanlar taniyorum.. Her ikisinin de kemdine gore avantaj ve dezavantajlari var.. Kimse biri digerinden ustundur diyemez.. Ki ben bile bugune kadar normal dogum yapmayi isteyen ve hala son gunu bekleyen biri olarak hic bir yontem uzerinde israrci olmadim kendi adima.. Tercih meselesi...

iyi akşamlar kızlar
yarın sabah bir an önce olsa keşke, yoksa ben heyecandan bayılıcam akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…