selam kızlar. ben çarşamba sabah 5.30 da normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim. bebekle uğraşmaktan yeni girip haber verebildim. doğum hikayemi de yazıcam inş. bebeğim 3 kilo 90 gr 51 cm uzunluğunda dünyaya geldi. şimdi ikimizde çok iyiyiz. oğlumun gaz sancıları hariç:) darısı bekleyenlerin başına
kızlar selam..pazartesi sabahı 39+4te 10.40ta epidural sezaryenle dünyaya geldi oğluşum :) 50 cm boyu, kilosu da 4.310 gr.illk başta çok iyiydi..ama hastanedekiler bana göbek bakımını eksik anlattığı için göbeği enfeksiyon kapmış oğlumun..3. gün testleri için sağlık ocağına gidince öğrendik..ben anlamamıştım..üzerine bolca alkol dökmek gerekiyormuş temizlerken..o yüzden ateş ve sarılık da başlamış..hemen ateşini düşürdük..sarılığı da takibe başladı..iğne yiyor yavrum şimdi şu anda sarılığı iyileşiyor..ateşi de hep düşük seyrediyor..sürekli ölçüyorum.36.5 olmalı dediler.göbeğinin geçmesini bekliyorum..sütüm fena gelmiyor.ama meme ucunu alamadığı için avent kelebek uç kullanıyorum..önceden almıştım,mutlaka edinin.sadece ilk gece 40 cc mama verdik.ondan sonra süt verdim hep..kilosu 4010 olmuş..iyi dediler..böyle işte..göbeğe ve ateş konusuna dikkat edin diye yazdım..benim cahilliğime denk geldi..allah hayırlısıyla kurtarsın kalanları :)
canım maşallah. Allah analı babalı büyütsün...
umarım en kısa zamanda tüm sıkıntılarınız geçer... yerimseniben
canım sağolasın..cümlemizin..hastanede herşey çok güzeldi nazosancım..çok ilgiliydiler..sadece çıkışta çocuk dru çok ilgilenmedi bizimle..ben de heyecanlıydım çok didiklemedim..o yüzden böyle oldu zaten..her şeyi her şeyi sor..gece herşeye koşup ilgilendiler..bir sorun olmadı..sezaryen olursan mutlaka kalkıp 2 saatte bir yürü koridorda..allah yardımcınız olsun..
evet egepol..süper bir ameliyat ekibi var merak etme..anestezi uzmanı selda hanım süper..10. dakikada bebişin çıkıyo,30. dakikada sen :) bebişi sana gösteriyolar,yanağına değdiriyolar :)ebelerden birine makine ver bi sürü foto çekiyolar :) epiduralde sakın hareket etme.sinek ısırmış gibi oluyo..hemşireleri de ilgili ve elleri çok hafif..iki kişilik oda iste,büyük olasılıkla gece kimse gelmiyo,refakatçin de yatabiliyo..bende öyle oldu..tabi yanına bi başka hasta gelmesi riski var.sezaryen bandı su geçirmiyo, 3. gün duş aldım ben..epidural kateterinin yerine batikon sür 3. gün gazlı bezi açınca.ha bi de en önemlisi bebişi eve gelir gelmez hastane çıkışı takımlardan çıkar,kolsuz body ve ince çorap giydir sadece..kim ne derse desin..ben milleti dinledim de ateşi çıktı çocuğumun..sakın kalın giydirme dedi doktor..allah kurtarsın..şimdiden hayırlı olsun..foruma sık giremiyorum artık..sorun olursa özel msj at,aynı şehirdeyiz ne de olsa :)
selam kızlar nasılsınız qiremedim epeydir nette sorun war
qeçmişide okuyamdım inşallah herkez iyidir
bende oqluşumla uqraşıyorum allahım herkeze yaştsın bu duyquyu detayları sonra anlatırım öpüyorum hepiniziizemuszemus
iyi akşamlar yase
buralar artık çok ıssızlastı :ecrin_bebek:
o da dikiş sezeryan da dikiş olur mu ya.. sezeryan bildiğiniz ameliyat.. 7katman mı ne kesiyorlarmış:S öteki dikiş ise bi yeriniz kesilse dikiş atıyorlar ya öyle bişeydir.. anne-bebeğin ilk buluşması çok önemli imiş, ilk koku, ilk ses.. sezeryanda (hele ki tam anestezi ise) bunlar ne mümkünnormale teşvik lazım
,nazosan yarınki dogumun için sana geçmiş olsun simdiden.bebeginide allah analı babalı büyütsün hersey geçecek göz açıp kapayıncaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?