2010 Temmuz Anneleri : )

canım annem halen yanımda 16. günümüz yaklaşık 10 gün sonra hepbirlikte antalyay gidicez ben işe başlıcam annem bakıcak bebişe :))

selam kızlarrrr nasılsınız
biz doğumdan beri annemlerde kalıyoruz tam 1 ay oldu
artık yarın evimize gidicez çok şükür
evimi hiç sevmiyorum ama özleyeceğim de aklıma gelmezdi

yaaa canım evde yalnız kalıp bunalmamışsın ne güzel. artık alışmışsınızdır yavrucuğunla birbirinize :)) .

canım annem halen yanımda 16. günümüz yaklaşık 10 gün sonra hepbirlikte antalyay gidicez ben işe başlıcam annem bakıcak bebişe :))

gull slm
işe baslayınce bebeye sutu nası verıcen
sut sagma makınası aldınmı
medelanınkını ben almayı dusnuyorum herkes genelde memnun medela mını elektrıklı sut sagma makınası olarak gecıyor
140 tl cıvarında
bu sıtedede var ama hemen gelırmıkı bılmıyorum ben bugun yarın dogurabılırım
suan da zaten 1-2 damla kan geldı beklıyorum suan

evını nıye sevmıyosun cnm merak ettım
ama artık seversın o evın ıcı bebekle neselenır artık :icecream:

güle sormuşsun ama ben atlayayımm :))
ben medela aldım çok güzel 149 a almıştım
memnunum

evimi sevmeme sebebim boğucu bir ev olması camlarım hep binalara bakıyor
bu yüzden karanlık ve havasız
evin içi çok güzel ama evler birbirine çok yakın o yüzden sevmiyorum

haklısın bencede evlerı cok yakın yapıyorlar ınsanın yasama alanını ahır gıbı kucultuyorlar bende gıcık oluyorum
oysakı yas kesen bas keser derler ataturk 1 agac ıcın köşkun yerını degıstırmıs bızım ınsanımızdakı mantalıte agacları yok edıp ev yapalım mantalıtesı
oysakı yeşil alan olmassa nereden nefes alıp yasayacagız ayrıca psıkolojık olarakta yesıl alanlar ınsanı rahatlatıyor
sana tamamne katılıyorum cnm allah akıl versın yetkılılıerede doga katlıamına son versınler ınsallah
herkes ıster dag ve orman manzaralı evlerde yasamayı encokta ben a.s

safkan canım kan mı geldi dedin nişan deniyor o mu?

oyle oldu gıbı oldu sora kesıldı beklıyorum agrım sızın yok
agrım olursa ve 5 dk bı gelırse ozaman hastaneye gıdeyım dıyorum suan sadece yururken kasıklarımda agrı var
:ecrin_bebek:

kızlar 20.07.2010 tarihinde genel sezeryan ile toprak özgün oğlum dünyaya gözlerini açtı.kilosu 4550 gr boyu 55 cm sizleri seviyorum

evet inşallah şöyle ferah güneş alan ve kocaman balkonlu bir evim olur
burası nasılsa kira :) Allah herkese kendi evini nasip eder

canım ılk bir duş al istersen
yine de doktoruna da haber ver nolur nolmaz

kızlar 20.07.2010 tarihinde genel sezeryan ile toprak özgün oğlum dünyaya gözlerini açtı.kilosu 4550 gr boyu 55 cm sizleri seviyorum

oyy maşallahh tosunummmm hayırlı olsun canımmm

zena kaç gün oldu ? ben 2 gün hastanede yattım eve geldim hemen tartıldım 6 kg gitmiş. yani söylenilen gibi 10-15 kg gitmedi bendende üzülme olurmu

korkma şekerim bende kalıcam bu gidişle seninle..eşimde 5 ağustos da olcak bak görürsün diyip duruyor.offf..normal doğum iyi hoş da böyle beklemesi çok zor yahu..

bu topiği artık biz doldururuz baktık temmuz bitti ağustos topiğine elimizi atarız.benim temmuzu geçecek gibi ne göbegim düştü ne agrı ne sancı beklemek çok zor gerçekden

canlar benim can kızım İlke Ada 21 temmuz çarşamba günü genel sezeryanla dünyaya geldi.
kilosu 3490,boyu 52 cm
sezeryan sonrası ilk gün benim için çok zordu.
acı eşiğim bayağı düşükmüş bunu anladım ama katlanılmayacak birşey değil kimse endişelenmesin hele sonunda kavuştuğunuz şeyle kıyaslanınca:)
2 gün hastanede kaldım, dünden beri evimdeyim.
sütüm hemen gelmedi 2 gündür var ama tam verimli besleyemiyorum galiba çünkü huysuzlanıyor bebeğim ve 30-40 cc mama takviyesi yapıyorum.
buna da şükür yine de.
belki de birkaç gün içersinde sütüm çoğalır mamaya gerek kalmaz inşallah...
bende haberler böyle, sonbahar, kkgm, misskapris de doğum yapmış gördüğüm kadarıyla..
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
bekleyenleri de tez zamanda bir avazda kurtarsın inşallah...

evet canım alıştık çok şükür
senin bebiş nasıl çok ağlıyor mu

canım bazen gazı olduğunda çok ağlıyor diğer zamanlarda normal :))

canım bende elektrikl sağma makinası alıcam mecburen aslında mağazaya oda yapılacak bebeğe ama her zaman gelmesi olmaz evde olduklarında sağıp koyarız.

zena kaç gün oldu ? ben 2 gün hastanede yattım eve geldim hemen tartıldım 6 kg gitmiş. yani söylenilen gibi 10-15 kg gitmedi bendende üzülme olurmu

canım 1 hafta sonraya şişliklerin gidince tartıl bide bak ben toplam 9 kilo aldım zaten hepside gitti hatta diğerlerinden vermeye başladım bayanssulusmile

hayırlı olsun tatlımmm :)) korkma gelir sütün zamanlada artar. ama bebeği sakın aç bırakma bak çoğumuz sarılık atlattık. eğer bebek yeteri kadar beslenemesse sarılık oranı dahada artıyor. emzik deliği küçük bir biberon yada kaşıkla yedir mamasını. ben drbrown biberon kullanıyorum deliği çok küçük bebek böylece memeden soğumaz. humana still tee ve rezene çayı kullanabilirsin fayda ediyor. tahin helvası ye kuru meyvelerden hoşaf yap iç.

kızlar iyi geceler ben eylül annesiyim. doğum hikayelerinizi okumak istiyorum
ayrı bir link var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…