Bana cati muayenesi yapmadi doktorum. Kalcam dar degil belki rahat bi normal dogum yaparim ama o kesigi mutlaka yapiyorlar vajinaya kontrolsuz yirtilma olmasin diye. O da dikis sezeryan da dikis aslinda..
Yine de icim bi garip iste. Mutluyum da aslinda zamani belli oldugu icin. Az once randevu oklendi 27 temmuz sabah 08.30 da sezeryan olucam. Tabi daha erken gelmezse oglusum..
beklıyorum bakayım cnm
kısmet ne zamansa
sende dogurmadın dımı
yanılmıyorsam sende normal dusünuyordun dimi
sımdı gıdıp sofrayı kurmam lazım cnm
arada bı gırıp bakıyorum ve cevaplamaya calısıyorum
facedekı temmuz annelerı grubuna ne oldu kapandı galıba goremıyorum artık
selam...
bugün kızımın kontrolu vardı sarılığı düşmüş çok şükür..
herkes iyidir umarm ama ben çok sıkıldım ya evde durmaktan..
bebiş biraz büyüse de arabama atlayıp çıksam poffffffff
Bana cati muayenesi yapmadi doktorum. Kalcam dar degil belki rahat bi normal dogum yaparim ama o kesigi mutlaka yapiyorlar vajinaya kontrolsuz yirtilma olmasin diye. O da dikis sezeryan da dikis aslinda..
Yine de icim bi garip iste. Mutluyum da aslinda zamani belli oldugu icin. Az once randevu oklendi 27 temmuz sabah 08.30 da sezeryan olucam. Tabi daha erken gelmezse oglusum..
beklıyorum bakayım cnm
kısmet ne zamansa
sende dogurmadın dımı
yanılmıyorsam sende normal dusünuyordun dimi
sımdı gıdıp sofrayı kurmam lazım cnm
arada bı gırıp bakıyorum ve cevaplamaya calısıyorum
facedekı temmuz annelerı grubuna ne oldu kapandı galıba goremıyorum artık
yarın için bana dua edin olur mu? fisfisfis
08:00de ameliyatım ,, inşallah hayırlı haberlerimi ulaştırırım size tez zamanda :Saruboceq:
slm kızlar
sezeryan mı normal doğum mu daha iyi diye konuşuyoruz ya hep
ben 9 saat suni sancı çektikten sonra spinal sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim
sezeryana ağlaya ağlaya girdim hiç istemiyodum zaten
10 gün oldu nerdeyse hala yataktan kalkarken birilerinin desteği olmadan rahatca kalkamıyorum,eğilip kalkmak acı verici..
şansım olsa normal doğum yapardım kesinlikle
kızlar biraz moralim bozuk...kızımın renginde bugün yine hafif sararma izledim...
yarın da kontrolu vardı zaten değerine bakılacaktı ama sanırım yine biraz yükseldi..:1no2:
ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum.
sık sık emziriyorum sütüm de var ama anlamadım..
doktorunu aradık söyledim..
mama verin yarın bakarız dedi..eşim de mama almaya gitti almamıştık..
umarım yarın değeri yine yüksek çıkmaz..poffff(( Saruboceq:
herkes de yüzüne sarı örtü örtmediniz diye oldu diyor:1no2:
slm kızlar
sezeryan mı normal doğum mu daha iyi diye konuşuyoruz ya hep
ben 9 saat suni sancı çektikten sonra spinal sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim
sezeryana ağlaya ağlaya girdim hiç istemiyodum zaten
10 gün oldu nerdeyse hala yataktan kalkarken birilerinin desteği olmadan rahatca kalkamıyorum,eğilip kalkmak acı verici..
şansım olsa normal doğum yapardım kesinlikle
slm facedekı temmuz annelerı bolumu kapandımı goremeıyorum artık facede
bizim dr muhakkak ultrasonda suyuna bakıyor cunku suyu bıtınce yada cok azalınca hemen sezeryana alıyoröar dıye bılıyorum cnm bence druna sor bı
Bu biraz da agri ve aci esigi ile ilgili olabilir. Tabii ki bir de doktorla. Benim bi arkadasim sezeryan oldugu gun rahat bi sekilde kalkti dolasti. Ama benim abimin esi 2 ay sonra bile hala iki buklum yuruyodu. Ote yandan eltim normal yapti bir ay oturup kalkamadi baska bi arkadasim normal yapti ertesi gun ayaktadi
coook degisken cooookkkk
kızlar benimde 13.günüm, epidural olmuştum. ve çok rahat geçmişti, kayınvalidem yanımdaydı, artık yalnız kalmak istiyorum dedim alışmak için. bugün gitti. çok şükür ağrım sızım yok maşallah..sizlerin kaçıncı gününe kadar kalıyorlar yakınlarınız? 40 gün kalanlar oluyor , kimisi bir iki hafta..
herkez doğuam gitmedi ben burdayım bu gidişle ağustos da doğurcam doktor cuma günü gel belki yatırcam dedi sonra yolladı geri daha var acelesi yok dedi.beklemedeyim hala herkez doğurcak ben kalcam korkuyorum
Kızlar gobeklerınız ve kılolarınız ne durumda ? Ben 52 kıloda hamıle kalmıstım . en son 68 e cıkmıstım . Sımdı 58 kıloyum : )) 8 kılo daha vermem lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?