2010 Temmuz Anneleri : )

Hayırlı olsun cnm sımdıden catı muayenesınde doktor dar mı genıs mı dıye bakmıyor kı cnm acılma var mı yok mu dıye bakıyor yanı sısmanlıkla zayıflıkla yada dar kalcayla genıs kalcayla alakası yok ne sısmanlar var doguramıyor ama ne zayıflar var hemencık doguruverıyor .. Anatomık olarak hepımız aynıyız hemen hemen sadece hamılelıgın son zamanlarında acılma oluyor ve bu dogumun yaklastıgını gosterıyor yada olmuyor ...Bı kac kısı daha boyle yazmıstı da ondan yazayım dedım cnm .. Insallah saglıkla alırsın bebısını kucagına

Kızlar ben sezeryan oldum zorunlukluk vardı dogum hıkayesınde yazmıstım . Ama ıcımde uhte kaldı valla normal dogum hele de o sancıları yasadıgım an doktorlar benı amelıyat ıcın bekletırken dogsa suan keske dıye az gecırmedım ıcımden . Artık oldu bıttı hayırlısı boyleymıs suan 13. gun cok rahatım yuruyorum kalkıyorum ama bebısımı kucagıma alırken amelıyat yerıme bısey olmasın dıye cok dıkkat edıyorum bebek agırlasınca daha da dıkkat etmelıyım .. Ayrıca belım agrıyor sanırım agırlık merkezını karnıma vermemeye calısmaktan oluyor . Yanında bırılerı olanlar ıcın sorun degıl belkı ama benım annem de dun gıttı yalnız kaldım 1 hafta kayınvalıdem gelıcek sonra oda gıdıcek .

ben face açmıyorum bir süredir o yüzden bilemicem şekerim
normal düşünüyorum o yüzden sürpriz bekliyoruz ya :)
bazen konuşuyorum oğlum ne zaman gelicen anneye söyle diyorum
öyle merak ediyorum ki...

aaa geçmiş olsun canım haberim yoktu benim
iyi olduğuna çok sevindim defneciğin zemuszemus
ben de sıkılıyorum artık çok ağırlaştım sürekli evdeyim
dün bi kaçamak yaptık annemle ev oturmasına gittik
yakın mesafe diye arabayla çıktık ama manevrada zorlandım biraz
bursanın dar sokaklarındaki park problemi yüzünden

kızlar ben artık çıkıyorum
Allah sizi ve bebeklerinizi korusun...

yok cnm kapanmadı hala devam edıyor

yarın için bana dua edin olur mu? fisfisfis
08:00de ameliyatım ,, inşallah hayırlı haberlerimi ulaştırırım size tez zamanda :Saruboceq:

slm kızlar
sezeryan mı normal doğum mu daha iyi diye konuşuyoruz ya hep
ben 9 saat suni sancı çektikten sonra spinal sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim
sezeryana ağlaya ağlaya girdim hiç istemiyodum zaten
10 gün oldu nerdeyse hala yataktan kalkarken birilerinin desteği olmadan rahatca kalkamıyorum,eğilip kalkmak acı verici..
şansım olsa normal doğum yapardım kesinlikle

Bu biraz da agri ve aci esigi ile ilgili olabilir. Tabii ki bir de doktorla. Benim bi arkadasim sezeryan oldugu gun rahat bi sekilde kalkti dolasti. Ama benim abimin esi 2 ay sonra bile hala iki buklum yuruyodu. Ote yandan eltim normal yapti bir ay oturup kalkamadi baska bi arkadasim normal yapti ertesi gun ayaktadi

coook degisken cooookkkk

Canım çok geçmiş olsun.Benim oğlumda sarılık olmuştu.Hemde öyle böyle değil,değerimiz 25 ti.1 gün fototerapi gördü.Çok şükür 1 gece kaldık.Tam 40 gün sürdü sarılığımız,2 günde bir kan alınıyordu kuzumdan,o ağladıkça bende ağlıyordum.Sarılık takip edildikçe zararı yok,sakın üzülme canım.Kızını öpüyorum.

Ben 2 kez sezeryan oldum.İlk sezeryanım spinaldi çok memnun kalmıştım,ağrım yok denecek kadar azdı.Ama ikinci anestezi ile oldu bayılttılar,uyanınca ağrım çok oldu.2 gün sıkıntılı oluyor.Gerçi ben hiç dinlenemedim oğlum 5 günlükken sarılık olunca hast.demir sandalyelerde bekledim saatlerce,sonra gün aşırı kan testi için gittik,hala ağrılarım oluyor.Dinlrnmek çok önemli sezeryanda.

Doğum yapan kuzusunu kollarına alan bütün arkadaşlarımı tek tek kutluyorum ve öpüyorum.Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrularınızı.

Teyzeleri benim oğlumda zamanında doğmuş olsaydı,şimdi 7 günlük olmuş olacaktı,ama biz 48 günlük olduk.Doğmakta acele ettiği gibi,şimdide çok sabırsız acıkınca hemen doyurulsun istiyor,olduda hemen emzirmezsem kıyametler kopuyor,iki eliyle nasıl ittiriyor göğsümü görmeniz lazım.:ecrin_bebek:

yok canım face deki temmuz anneleri grubunu ben açtım ve kapalı değil,açık..sadece pek işgi görmedi :))

doğum yapan tümm temmuz annelerinin,temmuz annesi olmayı beklerken haziran annesi olanlarında tabi hepimizin yawrularını miniklerini allahımız korusun inş.hepimize geçmiş olsun :) amaaa bence doğum bu gaz sancılarının yanında basit bişi kaldı.doğum oldu bitti şimdi sarılıkkkk,pişiiikkkk bide gazz sancılarıııı :sinifsinif:
bebişlerimiz biran önce ele avuca gelicek kıvama bi gelseler,agulamaya başlasalar gülücükler atmaya başlasalar...
gaz için sab simplex damla kullanıyoruz.gaz problemi için farklı işe yaradığını gördğünüz bişi warmı warsa paylaşırmısınız

kızlar benimde 13.günüm, epidural olmuştum. ve çok rahat geçmişti, kayınvalidem yanımdaydı, artık yalnız kalmak istiyorum dedim alışmak için. bugün gitti. çok şükür ağrım sızım yok maşallah..sizlerin kaçıncı gününe kadar kalıyorlar yakınlarınız? 40 gün kalanlar oluyor , kimisi bir iki hafta..

Gecmiş olsun cnm benım de annem kaldı persembe gunu gıttı bugun ve pazar esımle bakıcaz pazartesı gunu kayınvalıdem gelıcek ama sadece 1 hafta kalıcaz valla bende sezeryan oldum sadece geceleri bebegı park yataktan alırken bıraz karnım acıyor ayaga kalkmaya usenıyorum yataktan alınca da karnımdan guc alıyorum .. benım ılk gunlerkı halım yok sımdı daha ıyıyım bakabılırım dıye dusunuyorum .

Erkek bebek anneleri bebıslerıne sunnet dusunuyorlar mı ? Internetten arastırdım yenıdoganken olmazsa 6 yasında oluyormus . Bebek hareketlı oldugu ıcın kanama vs olmasın sıye salı gunu doktora gıdıp kontrol edılıcek bebısım eger uygunsa ben sunnet ettırıcem . 3 - 4 gunde ıyılesıyormus . Esımde kıyamıyor böyle cok masum dıyıp duruyor ama bebısım boyle daha kolay atlatıcak gıbı gelıyor ..

Kızlar gobeklerınız ve kılolarınız ne durumda ? Ben 52 kıloda hamıle kalmıstım . en son 68 e cıkmıstım . Sımdı 58 kıloyum : )) 8 kılo daha vermem lazım .

herkez doğuam gitmedi ben burdayım bu gidişle ağustos da doğurcam doktor cuma günü gel belki yatırcam dedi sonra yolladı geri daha var acelesi yok dedi.beklemedeyim hala herkez doğurcak ben kalcam korkuyorum

herkez doğuam gitmedi ben burdayım bu gidişle ağustos da doğurcam doktor cuma günü gel belki yatırcam dedi sonra yolladı geri daha var acelesi yok dedi.beklemedeyim hala herkez doğurcak ben kalcam korkuyorum

korkma şekerim bende kalıcam bu gidişle seninle..eşimde 5 ağustos da olcak bak görürsün diyip duruyor.offf..normal doğum iyi hoş da böyle beklemesi çok zor yahu..

selam kızlar bu hafta sakin bi hafta geçirdim annem 10 günlükten intibaren geceleri evine gidiyordu gündüz geliyordu bu hafta onuda gelmedi evde yanlız olmak iyide geldi bana aslında 2 oğluşumla sakin sakin baktım evde kişi sayısı artıkça curcunada artıyor tabiki böle çok zor oldu ama iyide oldu

daha doğum yapmayanlar varmış inşallah onlarda sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına bu aralar dertlerimiz hep aynı gaz uykusuz geceler nedensiz ağlamalar hepimiz evlerimizde aynı şeyleri yaşıyoruz :)))))

Kızlar gobeklerınız ve kılolarınız ne durumda ? Ben 52 kıloda hamıle kalmıstım . en son 68 e cıkmıstım . Sımdı 58 kıloyum : )) 8 kılo daha vermem lazım .

canım 62 kiloydum tedavi sürecinde 67 ye çıktım ve 67 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim şuan 66 kiloyum doğum yapalı 16 gün oluyor süt için hiçbişeyden kısmıyorum sadece aburcubur ve ekmeğe düşkünlüğüm yoktur o kadar. küçük bir göbişim var hafif sarkık oda rahim toplandıkça gidecek diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…