canlar benim can kızım İlke Ada 21 temmuz çarşamba günü genel sezeryanla dünyaya geldi.
kilosu 3490,boyu 52 cm
sezeryan sonrası ilk gün benim için çok zordu.
acı eşiğim bayağı düşükmüş bunu anladım ama katlanılmayacak birşey değil kimse endişelenmesin hele sonunda kavuştuğunuz şeyle kıyaslanınca:)
2 gün hastanede kaldım, dünden beri evimdeyim.
sütüm hemen gelmedi 2 gündür var ama tam verimli besleyemiyorum galiba çünkü huysuzlanıyor bebeğim ve 30-40 cc mama takviyesi yapıyorum.
buna da şükür yine de.
belki de birkaç gün içersinde sütüm çoğalır mamaya gerek kalmaz inşallah...
bende haberler böyle, sonbahar, kkgm, misskapris de doğum yapmış gördüğüm kadarıyla..
Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın.
bekleyenleri de tez zamanda bir avazda kurtarsın inşallah...
Gecmiş olsun cnm benım de annem kaldı persembe gunu gıttı bugun ve pazar esımle bakıcaz pazartesı gunu kayınvalıdem gelıcek ama sadece 1 hafta kalıcaz valla bende sezeryan oldum sadece geceleri bebegı park yataktan alırken bıraz karnım acıyor ayaga kalkmaya usenıyorum yataktan alınca da karnımdan guc alıyorum .. benım ılk gunlerkı halım yok sımdı daha ıyıyım bakabılırım dıye dusunuyorum .
kızlar meraba,artık bilgisayar başına oturabilmek benim için lüks oldu. özledim hepinizi. yorgunluk uykusuzluk göğüslerimin acısı yani perişanlık dizboyu. ama bebeğimi emzirebildiğim sürece herşeye katlanıyorum. ama bazen yine de doyuramıyorum mama vermeye mecbur kalıyorum.neyse geçecek bu süreçler herkes benzer şeyler yaşıyormuş. burda ne var ne yok sanırım birçok arkadaş doğum yapmış. umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına almıştır.hepinizi öpüyorum görüşürüz.
Benim de buraya artık uğramam zorlaştı.Geçmişi zaten okumak güç.Doğum yapanlara Allah sağlık ve güç versin.:Saruboceq:Çok güzel ama çok da zor bir süreçteyiz.Benim hem annem hem ablam hem de eşim varken hepimize yetiyor.Hele gazı varsa çok huysuzlanıyor.Bir de gündüz daha çok uyuduğundan sanırım gece daha az uyuyor.Gece uykularımız harap oldu.Benim de ilk 3 gün sütüm gelmedi.4. gün az az geldi.Yemediğim içmediğim şey kalmadı.Ben de kaşıkla az az mama takviyesi yapıyorum.Emzirmeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor.Aslında ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ama doymuyor ağlıyor.Bir de ilk 3 gün kakasını yaptı ama 3 gündür yapamıyor.Aynı durumda olan var mı?
Kızlar benim oğlan malesef anne sütü alamıyor 27 günlük olduk malesef benim sütüm yok denecek kadar az herşeyi denedim ama olmadınan olmuyor malesef:sinifsinif: mecburen pre aptamil kullanıyorum 1 aylık olunca 1 numaraya geçicem çok sverek yiyor kiloda maşallah alıyor....Benim gibi aynı olan arkadaşlar varmı?
slm kızlar ...öncelikle tüm doğum yapan anneleri tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün...bizimde bugün 24üncü günümüz çok şükür hastaneye yatmadık ama sarılığımız tamamen geçmiş değil ama bayağı azaldı hiç ışıksız ortamda bırakmıyorum ve elimden geldiğince emziriyorum kakasıyla atıyormuş sanırım gaz problemimizde var ve kesinlikle yediklerimle çok alakalı olduğunu öğrendim bigün lahana yemiştim oğlum hiç durmadı kendini sıkarken morardı yavrum şimdi düzenli olarak zinco damla kullanıyorum biraz ii geldi gibi humana çaya ilk günden beri devam ediyorum ve 40a kadar devam etmeyi düşünüyorum şimdilik paylaşacaklarım bunlar Allah hepimize kolaylık versin...
kızlar iyi geceler ben eylül annesiyim. doğum hikayelerinizi okumak istiyorum
ayrı bir link var mı acaba?
selam kızlar nasılsınız
ben şükür biraz iyiyim
20.07.2010 salı qünü sabah 8,20 de epudural sezeryanla oqlum enesim dünyya qeldi3,950qr 50 cm boyu 37+5 qünlük doqum yaptım
şimdi biraz sarılıqımız war hastaneye qittik kan werdik çok zor oldu biraz yüksek dedi pzt tekrar qidicez inşallah düşer deqerleri
doqum yapmayan arkadaşlar kaldımı acaba allah yardımcıları olsun onlarda tatsın bir an önce bu duyquyu
Benim de buraya artık uğramam zorlaştı.Geçmişi zaten okumak güç.Doğum yapanlara Allah sağlık ve güç versin.:Saruboceq:Çok güzel ama çok da zor bir süreçteyiz.Benim hem annem hem ablam hem de eşim varken hepimize yetiyor.Hele gazı varsa çok huysuzlanıyor.Bir de gündüz daha çok uyuduğundan sanırım gece daha az uyuyor.Gece uykularımız harap oldu.Benim de ilk 3 gün sütüm gelmedi.4. gün az az geldi.Yemediğim içmediğim şey kalmadı.Ben de kaşıkla az az mama takviyesi yapıyorum.Emzirmeye çalışıyorum ama yeterli olmuyor.Aslında ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar ama doymuyor ağlıyor.Bir de ilk 3 gün kakasını yaptı ama 3 gündür yapamıyor.Aynı durumda olan var mı?
Kızlar benim oğlan malesef anne sütü alamıyor 27 günlük olduk malesef benim sütüm yok denecek kadar az herşeyi denedim ama olmadınan olmuyor malesef:sinifsinif: mecburen pre aptamil kullanıyorum 1 aylık olunca 1 numaraya geçicem çok sverek yiyor kiloda maşallah alıyor....Benim gibi aynı olan arkadaşlar varmı?
bulgur kısır soğan süt yapıyor ama bebekler 1 aylık olmadan yimeyin çok gaz yapar valla ama soğanı kavurarak yerseniz hem yemeğin yanında çok güzelde hemde gerçekten bunları güzel uygularsam sütüm çok artıyor ama ben son 1 haftadır 2 küçük çocuğa tek başıma baktığım için kendim güzel beslenemiyorum hele akşamları eşimle bakıyoruz 10 günlükten beri ee eşim ertesin gün çok erken kalkıyor die kıyamıyorum ona uyu sen diyorum bölece uykusuzluk yeterli gıda yok iyice sütün azaldı şimdi 60cc çıkıyor annem varken ilk 10 günde 120 cc bile gördüm fazla geliyodu da saklıyodum iyi besleniyordum ama şimdi atıştırma şeklinde hep :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?