agustosun basına kadar yolu var demıstı ebe
yanı 42 hafta dolana kadar bekleyebılırlermıs ama ben beklemek ıstemıyorum cunku artık dayanamıycam karnımdakı gergınlıge
karnım dar oldugu ıcın ıyıce sıvrıldı ve gece zor oluyor uyumak falan
sezeryana razıyım bı haftada gezer sanırım onunda agrısı acısı
sezeryan olursam ustune nası yatıcam yanlıslıkla ustune yatarsam falan acımazmı acaba
offff
su 15 gunu bu gecırseydım yaa hayırlısıyla
burada herkes dogurdu
darısı bana
üzülme tek değilsin arkadaşım.ben de her gittiğimde bekle diyolar 41. hafta bitecek hala tık yok bende.korkuyorum artık içerde bu kadar kalmasıda iyi değil bebeğin yarın gidcem doktora.bide çakır vardı benim bildigim doğum yapmamış olan.agustosun basına kadar yolu var demıstı ebe
yanı 42 hafta dolana kadar bekleyebılırlermıs ama ben beklemek ıstemıyorum cunku artık dayanamıycam karnımdakı gergınlıge
karnım dar oldugu ıcın ıyıce sıvrıldı ve gece zor oluyor uyumak falan
sezeryana razıyım bı haftada gezer sanırım onunda agrısı acısı
sezeryan olursam ustune nası yatıcam yanlıslıkla ustune yatarsam falan acımazmı acaba
offff
su 15 gunu bu gecırseydım yaa hayırlısıyla
burada herkes dogurdu
darısı bana
benımde yarın muayene gunumbelkı yarın dogurtur drhanım bakalım ne olacaküzülme tek değilsin arkadaşım.ben de her gittiğimde bekle diyolar 41. hafta bitecek hala tık yok bende.korkuyorum artık içerde bu kadar kalmasıda iyi değil bebeğin yarın gidcem doktora.bide çakır vardı benim bildigim doğum yapmamış olan.
canım hakkında hayırlısı tabii ki normal doğum en iyisi ama sezeryan da çok kötü birşey değil..
ben acı falan yaşamadım sezeryan yerimde. sürekli ağrı kesici yaptılar ilk gün..
3.gün evde gayet rahat dolanıyordum..
5. gün arkadaşlarım gelmişti evde servisi kendim yaptım onlara annemler kızsa da..ev oturması gibi oturduk akşama kadar...:)
bilmiyorum belki de bünye meselesi,öyle emzirmekte zorlanmak falan olmadı ben de..
he ilk saatlerde hastanede biraz zorlanıyorsun ama acıdan değil acemilikten:)
bu kadar büyütmeyin sezeryanı kafanızda..
tabii en iyisi normal doğum bilimsel olarak da orası ayrı..
hayırlısı olsun.
ne gerek var 42.haftaya kadar beklemeye.
suni sancıyla doğurtsunlar o zaman ya..ne gerek var ki bekle dur?
benımde yarın muayene gunumbelkı yarın dogurtur drhanım bakalım ne olacak
heyecan falan kalmadı bukadar bekledıkten sora a.s
darısı basımıza ozaman ama artık doguralım bence cunku bayadır bebekler ıcerde ve ınsallah mıyad gecmesı olmaz:çok üzgünüm:
valla ıyı seyler duyunca rahatlıyorum
ben bu sonda ısını bıraz takıyorum
sonda takmasalar ıyı olur ama artıkın bazı seylere karısmıycaz
allah herseyın hayırlısını versın yaa ınsallah ehıl ellere duserız
özellikle saglık alanında allah acemılerden korusuna.s
selam kızlar
sarılığımız hala düşmedi bugün 21.gün(
hala 12.5 civarında ve gözleri sapsarı kızımın
çok canım sıkılıyo
kaç dra götürdük normal çok yüksek depğil değeeri di,yolar
ee ozaman niye geçmiyo
4.haftaya giriyoruz......(((
kızlar merhaba,
geçen hafta sonu epidural sezeryan ile bebişime kavuştum allaha şükür...bebişim ve ben çok iyiyiz..doğum yaptığım anları unutamam o kadar güzeldi ki yavrumu görmek..darısı doğum yapmamış olanların başına..
yalnız doğumdan 24 saat sonra spinal epidural den bir başağrısı başladı ki , aman yarabbim..ben böyle bir ağrı görmedim çekmedim...öldüm öldüm dirildim 1 haftadır...daha da tam geçmiş değil..keşke genel anestezi olsaymışım ...şimdi daha iyiyim ama hala ağrı var biraz...
kızlar günaydın
hepinizi sağlık ocağı aramış gelmiş sanırım.
beni cep telefonumdan aradılar adresim yanlışmış, ulaşamamışlar falan filan dediler. adresi verdim gelen olmadı. arasam mı. 14.günü bugün, geçmedi mi artık o test zamanı falan. mecburi mi acaba. hastanede yapılmıştı gerçi..
arayıp bilgi ver en azından..sağlık ocakları ciddi kayıt alıyorlar..
ben herşeyi hastanede yaptık dememe rağmen eve gelip bilgi aldılar..sempatiksalakcinni
kızlar günaydın
hepinizi sağlık ocağı aramış gelmiş sanırım.
beni cep telefonumdan aradılar adresim yanlışmış, ulaşamamışlar falan filan dediler. adresi verdim gelen olmadı. arasam mı. 14.günü bugün, geçmedi mi artık o test zamanı falan. mecburi mi acaba. hastanede yapılmıştı gerçi..
kızlar selam
yardımınıza ihtiyacım var hemde çok netim kapalıydı yeni açıldı
bebeğim bugün 17 günlük oldu
sezeryanla doğum yaptığım için sütüm gelmedi hastanede mamaya alıştı
zar zor memeye alıştırdık evde ama mamayı almadan asla uyumuyor kıyameti koparıyor ağlamaktan
memeyi emziriyorum neredeyse 40 akika emiyor üstüne birde mama alıyor ama mamayı az veriyorum
bir uyuyor ondan sonra 7 saat falan uyuyor
sabah öğle akşam emiyor mama yiyor başkada kalkmıyor uykudan
geçen zorla kaldırdım emzirdim sonra 5 saat uyumadı huysuzlandı
kontrolü haftaya
aç olsa uyanırmı yoksa uykuda unuturmu açlığını
sütüm önceleri az geliyordu emmiyordu şimdi emiyor ama ona yetiyormu yetmiyormu anlamıyorum
40 dakika emiyor bıraksam 1 saatde emecek ama doyuyormu anlamıyorum
göğsümü sıktığımda sütüm geliyor
ya ne yapayım kızlar
uyandırayımmı yoksa aç olduğunda kendi uyanırmı
çok üzülüyorum ilk bebeğim doktoru arıyorum cebi değişmiş hastanede telefonla bağlamıyor
haftaya kadar sabredemicem lütfen yardımcı olun
aç olunca kesin ağlarmı
rengi iyi kilosu iyi gibi geliyor bana hatta .çişini birkaç kere yapıyo günde
ishali falanda yok öyle
sizce ne yapmalıyım
sütüm yeiyormu nasıl anlarım
mama vermiyim dedim ama almayınca asla susmuyor
mamayıda aldıktan sonra kusuyor
hatta sonra bir hıçkırık tutuyor 10 dakika falan sürüyoır
hıçkırınca çok korkuyorum acaba mamadanmı hıçkırıyor
ama az veriyorum mamayı ne yapayım bırakmıyor bir türlü
acil cevap lütfennnnnnnnn
mesela akşam 11 gibi emiyor mamyıda alıyor gece hiç uyanmıyor sabah 6 da uyanıyor soınra öğlen 2 gibi uyanıyor gündüz 3,5 gibi uyuyıor sonra 9 gibi uyanıyor 10 gibi uyuyor sonra sabah 6 da uyanıyor yani epeyde uyanık kalıyor 1,5 saat falan
selam kızlar
sarılığımız hala düşmedi bugün 21.gün(
hala 12.5 civarında ve gözleri sapsarı kızımın
çok canım sıkılıyo
kaç dra götürdük normal çok yüksek depğil değeeri di,yolar
ee ozaman niye geçmiyo
4.haftaya giriyoruz......(((
Merhaba kızlar..
23 Temmuz günü doğumum gerçekleşti çok şükür,çok rahat bir doğum oldu.3500 gr bebeğm,54 cm..
şimdi bebeğim uyuyor yanına gitmeliyim..Ayrntıları yazarım..
bakalım dr hanım napıcak
anlamadımkı
mıyad gecmesındede korkuyorum ınsallah oyle bıse olmaz
akrabalar arıyor daha dogurmadınmı falan dıyorlar
yase dogurdumu acaba
Haaaa orda durrr..eyvahedigeldismile
evet o başağrısını ben de yaşadım..eyvahedigeldismile daha doğrusu ona başağrısı demek hafif kalır..
doktorumu ayrı aradım anestesi uzmanımı ayrı aradım..onun verdiği volteren adında bir kasgevşetici iğne vurundım günde 2 kez 1 hafta boyunca..normal oldğunu en fazla 1 haftada geçeceğini söylediler ... ayrıca ağrı kesici ilaçlar..
ama kabus gibiydi.KK da okumuştum başağrısı oluyor diye hazırlıklıydım ama bu kadarını beklemiyordum..dediğim gibi başağrısı değildi ki..enseme balyozla indiriyorlardı..akannehir
eh ben dikiş yerimle sorun yaşamadım ama bunu çok şiddetli yaşadım..
herkesin farklı işte.
ama geçiyor bitiyor....................:lepi:
aynı doktorda aynı anestezi uzmanında ben de 1-2 ay önce doğum yapan 2 arkadaşımda ise hiç başağrısı olmamıştı halbuki.
gunaydın
uyku tutmadı
karnım ıyıce gerılıyor uyyamıyorum artık
bıde ben dogurup kurtulsaydım hayırlısıyla yaa
bu gıdısle agustos annesımı olucam nee:ecrin_bebek:
üzülme tek değilsin arkadaşım.ben de her gittiğimde bekle diyolar 41. hafta bitecek hala tık yok bende.korkuyorum artık içerde bu kadar kalmasıda iyi değil bebeğin yarın gidcem doktora.bide çakır vardı benim bildigim doğum yapmamış olan.
Ben de dogurmadim canim daha merak etme. Bugun 39+6 yim ve hala tik yok. Yarin sabah 08.30 da sezeryan olucam hayirlisi ile. Normal dogum olmasini cok istedim ama beklemek de cok zor gercekten. Artil biran once gelsin istiyorum bebisim.
Benim icin dua edin lutfen. Umarim benim gibi bekleyenler de biran once bebeklerine saglikla kavusur
hem de ne ağrı yarabbim ya öldüm öldüm dirildim resmen..bir arkadaşa daha olmuş bebeğini bile emzirememiş allaha şükür ben emzirebildim ama ayağa kalktığım anda kafama balyozlarla vuruyorlar yatınca geçiyordu..1 hafta evde yattım bebeğimle ilgileneceğim zaman ayağa kalktım acı içinde...yemeğim falan yatağıma geliyodu kafamı yarı kaldırıp yiyebiliyordum...ay allahım ne kötü ...senin kaç günde geçti deniz ? benim 9 gün oldu 2 gün önce serum yedim şimdi biraz daha iyi gibiyim ama hala ağrı değilde böyle kafam ağrıdan sersemlemiş gibiyim sanki tam geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?