valla doğru söylüyosun canım.
bende hafifledim bayağı. gerçi ayaklarımın şişi hala inmedi. ama kilomun galiba büyük kızmını verdim. ufak bir göbeğim kaldı oda bir haftalık taze anne için normaldir herelde.
birde ülerken sanki göbeğim zıplıyomuş gibi oluyo çok gevşek çünkü:)))
canim mrb sen nasil dogum yaptin merak ettim normal isitiyordun ya?Bende kilomun cogunu verdim ama gobegimde bir sislik var hemde cok gevsek dedigin gibi;-))
ben 5-6 kg verdim,sizin kaç kilo gitti doğumdan sonra kızlar?
ben henüz tartılmadım bakalım yarın doktora kontrole gideceğim o zaman bakacağım. ama bayağı vermişim gibi geliyor bana.
birazdan eski pantolonlarımı deneyeceğim içine giremem muhtemelen ama bir kıyaslama yapacağım.
kızlar bu arada benim göğüslerimde çok yumuşak acaba yeterli süt olmadığı için midir?
oğlum huysuz değilemip uyuyor ama ben yinede tedirgin oldum. sütüm yeterli geliyor mudur?
benim kanamam 14-15 gün sürdü ve kesildi..
benim hastanede 5 kilo gitti..
6 kiloda bu zamana kadar gitti (şişlik) toplama 11 kilo gitti.
16 kilo almıştım yani 11 kilo gitti 5 kilo fazlalığım var hamile kaldığım kiloya ulaşmam için..o da çok önemli değil verirlir.
amin insallah yarın bende hayırlısıyla doguracagımsafkan teşekkürler, hayırlısı ne ise o olsun de, umarım sorunsuz bir şekilde doğumu gerçekleştirirsin..
ben varım bıde 3 arkadas daha var yanı toplam 4 kısıyızheralde cok az kisi kaldi dogum yapmayanopuyorumnanaktan
ben zaten 11-12 kılo almıstım oh onlarda gıderse bıse kalmazbenim kanamam 14-15 gün sürdü ve kesildi..
benim hastanede 5 kilo gitti..
6 kiloda bu zamana kadar gitti (şişlik) toplama 11 kilo gitti.
16 kilo almıştım yani 11 kilo gitti 5 kilo fazlalığım var hamile kaldığım kiloya ulaşmam için..o da çok önemli değil verirlir.
:icecream:
amin insallah yarın bende hayırlısıyla doguracagım
artık dra soylıcem beklemek ıstemedıgımı
sunı sancıyla dogurtmak ısterse ok
ama bekleyelım derse epıdural sezeryan ıstıcemeyvahedigeldismile
ben varım bıde 3 arkadas daha var yanı toplam 4 kısıyız
ama ben yarın dogurabılırım :ecrin_bebek:
ben zaten 11-12 kılo almıstım oh onlarda gıderse bıse kalmaz
demekkı cok kılo almamısım kaydirigubbakcemile2
4 yaşında oğlu olan ve ilk zamanlarda aynı problemleri yaşayan bi anne olarak yazdıklarını görünce bişeyler yazmak istedim ben de. öncelikle emzirmek için uyanmasını bekleme canım. her bebek acıkınca uyanmaz ve aksine açlıktan halsizleşip daha çok uyuyabilir, uyudukça acıkır, acıktıkça uyur. bi nevi kısır bi döngü bu. öncelikle bu kadar uyuması bana sarılık mı acaba diye düşündürüyo. rengi iyi diyosun gerçi ama ölçtürdün mü yakın zamanlarda. özellikle gözlerinin beyazının rengine dikkat et. oğlumda sarılık 3 ay geçmedi, çok aşırı değildi değerler. 4. ayında 6'lara falan düşmüştü ama hala sarıydı ve hala gece bıraksam sabaha kadar uyuyodu. gündüz de dokunmasam 5 saat deliksiz uyuyodu. her gece saat kurdum. ilk zaman biraz zorlanacaksın belki ama bunların geçici olduğunu düşünüp sabret canım. mümkün olduğunca kendi sütünle beslemeye çalış, mamaya son çare başvur. doyuyor mu diye tereddüt etme. sıktığında sütün geliyorsa emiyodur bebek de. az bir miktarı bile gayet doyurucu o sütün merak etme. bir de bebeklerin doyduğunun en önemli iki göstergesi emerken kakasını yapması ve kusmasıdır. bunlar varsa zaten hiç korkma...
.
sagol cnm amınsafkan korkma sakın olurmu normalde olsa sezaryanda olsa gerçekten çok büyük rahatlkımış doğum yapmak. inşallah hayırlısıyla sende yawruna kavuşursun arkadaşım
ılk sen sonuncuda ben olabılırımooooo arkadaşlar çoğumuz kacağına almış galiba bebişleri ama içinizde ilk ben aldım sanırım
1 temmuz...saat 8.40da
sagol cnmHadi hayirlisi safkancim.. Seninle satimiz ayniydi yanlis hatirlamiyorsam 27/07. Ben de yarin epidural sezeryan olucam. Son ana kadar normal istedigim icin 2-3 gun once sezeryana karar vermistim. Az once doktorum aradi be anestezi tetkikler icin normalden bir saat once orada olmamli istedi. Yani toplam 2,5 saat once oradanolacagim
yarin dogum yaparsan hayirli dogumlar diliyorum sana..
Siz de benim icin dua edin
hayirlisi ise yarin sbh 9 da oglusum ates yanimizda olacak:lepi:
kızlar valla korkmuyordum amayazılanları gorunce bıraz korktum
benım sanırım artık epıdıral sezeryan olur eger normal gelmessekı gelmedı
bazılarınızın bas agrıları olmus
bas agrısı olmayanların dıkıs agrısı olmus
onuda olmayanların memeucları yara olmus kanamıs
sanırım bu anne olmak cok zor bısey
ama napalım allah herkese sabır ve saglık versın bı sekılde kalkacagız ustesınden
ne demısler ölüm harıc herseyın cozumu vardır
ben suan fellık fellık ıyı bı sut sagma pompası arıyorum ama heryerde yok
herkez medelanın pıllı pompasından memnun ama 140 lırada fazla geldı yanıbelkı manullerle halledebılırmıyım acaba dıye dunusunuyorum
bızım burda bebedorun 20 lıra ama memnun olmayanlar olmus
eczacı kız memnunum dedı ama demekkı eczacı kızın sakır sakır gelıyodu sutu
eger sutum gelmesse ıse yaramaz ozaman medela almam gerekır yada manule yada uygun fıyata ıyı baska hangı marka ve model var bılmıyorum
yarına kadar alsam ıyıydı cunku gogus ucum yok sutumde gelmesse makınayla sagmam lazım
gögüs pompası için bu siteye bak lütfen hiç kullanmayıp yarı fiyatına elinden çıkarmak isteyenler oluyor....
Trkiye'nin ilk ve tek 2. el cocuk eya sitesi cocuktancocuga.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?