2010 Temmuz Anneleri : )

canim mrb sen nasil dogum yaptin merak ettim normal isitiyordun ya?Bende kilomun cogunu verdim ama gobegimde bir sislik var hemde cok gevsek dedigin gibi;-))

ben 5-6 kg verdim,sizin kaç kilo gitti doğumdan sonra kızlar?

ben henüz tartılmadım bakalım yarın doktora kontrole gideceğim o zaman bakacağım. ama bayağı vermişim gibi geliyor bana.

birazdan eski pantolonlarımı deneyeceğim içine giremem muhtemelen ama bir kıyaslama yapacağım.

kızlar bu arada benim göğüslerimde çok yumuşak acaba yeterli süt olmadığı için midir?

oğlum huysuz değil emip uyuyor ama ben yinede tedirgin oldum. sütüm yeterli geliyor mudur?

benim kanamam 14-15 gün sürdü ve kesildi..

benim hastanede 5 kilo gitti..
6 kiloda bu zamana kadar gitti (şişlik) toplama 11 kilo gitti.

16 kilo almıştım yani 11 kilo gitti 5 kilo fazlalığım var hamile kaldığım kiloya ulaşmam için..o da çok önemli değil verirlir.

ben henüz hiçbirine giremiyorum ama karnımız 40 gün içinde inecekmiş, rahim eski boyutuna dönecekmiş.
bi de pantolonlarıma girebilsem :)

kızlar bu arada benim göğüslerimde çok yumuşak acaba yeterli süt olmadığı için midir?

oğlum huysuz değil emip uyuyor ama ben yinede tedirgin oldum. sütüm yeterli geliyor mudur?

süt vardır ama çok bol değildir.

çünkü çok bol olduğu zaman taş gibi oluyor resmen hatta sancıyor hemen emzirmezsen...

benim ara ara bol oluyor ara ara senin de dediğin gibi yumuşak gibi ama süt geliyor..

ya ben paso yiyorum, yediriyorlar daha doğrusu :) ilk torun ya pek kıymetli, şunu ye bunu ye. hastane dönüşü evde tartıldım hala aynıyım ya heralde bol vitaminli, proteinli yiyorum vermedim hiç eve geldiğimden beri :)

biliyorsunuz ben toplamda 34 kg aldım doğumda sadece 6 kg gitmiş. eve geldim 2 kg daha gitti oplamda 8 gtti geriye kldı 26 kg.. şişliklerimde hala duruyor ben hala hamile gibiyim.

:icecream:
safkan teşekkürler, hayırlısı ne ise o olsun de, umarım sorunsuz bir şekilde doğumu gerçekleştirirsin..
amin insallah yarın bende hayırlısıyla doguracagım
artık dra soylıcem beklemek ıstemedıgımı
sunı sancıyla dogurtmak ısterse ok
ama bekleyelım derse epıdural sezeryan ıstıcemeyvahedigeldismile

heralde cok az kisi kaldi dogum yapmayanopuyorumnanaktan
ben varım bıde 3 arkadas daha var yanı toplam 4 kısıyız
ama ben yarın dogurabılırım :ecrin_bebek:

ben zaten 11-12 kılo almıstım oh onlarda gıderse bıse kalmaz
demekkı cok kılo almamısım kaydirigubbakcemile2

siz birde benim karnımı görseniz geşek ne kelime.. löpür löpür oynuyor. dünden beri korse kullanmaya başladım ama çok sıkı değil az sıkıbir korse

safkan korkma sakın olurmu normalde olsa sezaryanda olsa gerçekten çok büyük rahatlkımış doğum yapmak. inşallah hayırlısıyla sende yawruna kavuşursun arkadaşım

ooooo arkadaşlar çoğumuz kacağına almış galiba bebişleri ama içinizde ilk ben aldım sanırım
1 temmuz...saat 8.40da

Hadi hayirlisi safkancim.. Seninle satimiz ayniydi yanlis hatirlamiyorsam 27/07. Ben de yarin epidural sezeryan olucam. Son ana kadar normal istedigim icin 2-3 gun once sezeryana karar vermistim. Az once doktorum aradi be anestezi tetkikler icin normalden bir saat once orada olmamli istedi. Yani toplam 2,5 saat once oradanolacagim

yarin dogum yaparsan hayirli dogumlar diliyorum sana..
Siz de benim icin dua edin

hayirlisi ise yarin sbh 9 da oglusum ates yanimizda olacak:lepi:

canım teşekkürler yazdıkların için
uyandırmayı birkaç kere denedim neler yaptıysamda uyanmadı
zar zor uyandı
sonrada 2 -3 saat ayık kalıyor uyumuyor huysuzlanıyor ağlıyor
ne mama nede meme alıyor
bende artık kendi haline bıraktım
bugün ne oldu anlatayım gece 1 de emzirdim mama yedi yatırdım bebeğimi
gece saat 4 de acıktı ağlamaya başladı kalktım tekrar emzirdim
sabah 9 da kalktı emzirdim
sonra öğlen 2 de kalktı emzirdim
ama tabi her emzirişimde mamada veriyorum yaklaşık 40 dakika emiyor sonra emmek istemiyor bırakıp ağlamaya başlıyor mamayı alınca susuyor az versem bile susuyor
yani ne yaparsam yapayım kopmuyor mamadan ama bende her seferinde daha az veriyorum mamayı
bu arada gözlerine ve suratına dikkatlice bakıyorum herhangi bir şey göremiyorum,
bol bol çişini yapıyor hıçkırıyor kusuyor
inşaşşah böyle devam eder bugünkü gibi
daha 1 ay dolmadan kontrolede götürsem kilo alıp almadığı pek belli olmaz diyorlar 1 ay dolnadan
görenler gayet iyi diyor görünüşüne ve kilosuna (nazar değmesin)
bakalım yarında inşallah böyle devam eder

safkan korkma sakın olurmu normalde olsa sezaryanda olsa gerçekten çok büyük rahatlkımış doğum yapmak. inşallah hayırlısıyla sende yawruna kavuşursun arkadaşım
sagol cnm amın
bende rahatlayacagımı dusunuyorum ılk haftalar agrım olsada sorun degıl cunku agrılarım gecınce eskı halıme donecegım ıcın bunada razıyım
karnım buyumedıgı ıcın gergınlık ve baskı cok olsu sanırım cıldım cok gergın ve dıkı
aslında komık duruyor sıpsıvrı bı karın dıkdortgene benzıyor
ay ınsallah yarın kurtuluyorum aslında korkum agrı sancı degıl oğlum saglıklı olsunda en buyuk dusuncem oguclubacismileguclubacismile

ooooo arkadaşlar çoğumuz kacağına almış galiba bebişleri ama içinizde ilk ben aldım sanırım
1 temmuz...saat 8.40da
ılk sen sonuncuda ben olabılırım
bı arkadas bugun olcaktı galıba tubısle bende yarın dofurursam bıtıyo galıba yada en kötu ıhtımal sondan 2. yım:lepi::lepi:

sagol cnm
sanada hayırlı ve kolay dogumlar dılıyorum
ınsallah yarın kurtulacagız
bende neolur ne olmaz dıye ac gıdecegım hastaneye cunku bıan önce dogurmak ıstıyorum cocukta sıkıstı sankı karnımda gıbı karnım ufak bebekte olmus 3.5 kılo nedense karnım cok buyumedı benı goren herkes karnında ne guzel kucukmus dıyo ama gel bana sor oyle bı gergınlık varkı bıde ıc organlara baskı yapıp acıtıyor
neyse ınsallah yarın vuslata erıyoruz

:içelim::içelim::içelim:

gögüs pompası için bu siteye bak lütfen hiç kullanmayıp yarı fiyatına elinden çıkarmak isteyenler oluyor....

Trkiye'nin ilk ve tek 2. el cocuk eya sitesi cocuktancocuga.com

gögüs pompası için bu siteye bak lütfen hiç kullanmayıp yarı fiyatına elinden çıkarmak isteyenler oluyor....

Trkiye'nin ilk ve tek 2. el cocuk eya sitesi cocuktancocuga.com

tesekurler cnm
genelde 2. ellerıne bakıyorum 70-90 cıvarı bıde kullanılmısya ıcıme sınmedı
yenılerı 110-150 lıra arasında degısıyor
hastaneyebsordum sut sagma makınaları varmı
sutum gelmesse hastanede sagarım gelırse zaten bıkac gun sorada alabılırım acelesı yok
bı sıtede buldum 125 tl medela pıllı maınaymıs onu almayı dusunuyorum
ama bu sıteyı ogrendıgım ıyı oldu belkı baska seylerde bakarım:icecream:

herkese selam kızlar
ben 9 temmuz gecesi doğum yaptım yani 10 temmuz oldu:) suni sancıyla oldu sancı biraz ağır geçti ama doğum iyiydi çok dikişim wardı yalnız oturup kalkamadım 1 hafta
oğlum sağlıklı doğdu maşallah ama meme almuyor uğraşıp duruyorum onunlaa
sizlerinde bebekleri olmuşş yaşları uzun olsunn güle güle büyütünn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…