benim 6.günde bıçakla kesmiş gibi geçti canım..zaten anestezi uzmanım da 1 hafta sürer geçer demişti..en son konuştuğumda şunu önerdi, dikloren jel verdi onu sürdüm ense köküme sıcak havlu koyup o gece öyle yattım ter içinde kaldım ama dayandım sabah kadar..sabah hafiflemişti akşamı da kesildi..
ayrca ayakta dururken boynunu yere eğip çeneni göğsüne değdirmeye çalış, yapabiliyorsan sorun kalmamış demektir..
mutlaka geçer ama seninki biraz daha uzun sürmüş..geçmiş olsun..
seni çok iyi anlıyorum..
Haaaa orda durrr..eyvahedigeldismile
evet o başağrısını ben de yaşadım..eyvahedigeldismile daha doğrusu ona başağrısı demek hafif kalır..
doktorumu ayrı aradım anestesi uzmanımı ayrı aradım..onun verdiği volteren adında bir kasgevşetici iğne vurundım günde 2 kez 1 hafta boyunca..normal oldğunu en fazla 1 haftada geçeceğini söylediler ... ayrıca ağrı kesici ilaçlar..
ama kabus gibiydi.KK da okumuştum başağrısı oluyor diye hazırlıklıydım ama bu kadarını beklemiyordum..dediğim gibi başağrısı değildi ki..enseme balyozla indiriyorlardı..akannehir
eh ben dikiş yerimle sorun yaşamadım ama bunu çok şiddetli yaşadım..
herkesin farklı işte.
ama geçiyor bitiyor....................:lepi:
aynı doktorda aynı anestezi uzmanında ben de 1-2 ay önce doğum yapan 2 arkadaşımda ise hiç başağrısı olmamıştı halbuki.
misskaprıs sanada hayırlı olsun bebegın
cok sevınıyoum boyle haberlerı duyunca darısı halaaaaa başıma hayırlısıyla ınsallah dıyordum
maddıa bence sutun ıyı cunku az olsaydı elle sagma pompasıyla okadar cok cıkmazdı bence ıyı demekkı bıde pıılı motorla ceksen daha cok cıkacak
bebegıne gecmıs olsun
gobegının etrfını kutu tut kulak cubuguyla etrafını temızle
oyle yazıyordu kıtapta aklinialirimsmile
zelıha sanada hayırlı olsun
bence once bolbol emzır en son az mıktarda mama ver
hatta her seferınde mmayı azalt sora vazgecer belkı
yada bıberona alıstıysa sutunu makınada sag bıberona sutunu koy onu emsın dıycem bı fıkır ama sen yınede druna sor cnm
ama uzulme o her sekılde doyuyordur aç olsa kıyametı kopararak aglardı merak etme
Allah analı babalı büyütüsn canım..:lepi:
canım 2 saatte bir 20-30 dk emziriyorsan bence doyuyordur..ama uyuyması ilaç ekisiyle de olabilir.
canım kucakta şimdi hoşuna gidiyor ama ilerde zor gelecek bence çok alma kucağına :) allahım yavrularımızı bize bağışlasın allahım uzun ve sağlıklı bir ömür versin :))
geçmiş olsun canım bence sütünün miktarı gayet iyi :)
bende de hiç olmadı canım..
doktorum ve anestezi uzmanı çok su iç dedi
3-4 litreyi bulsun dediler
düşünün hem serum hem 5 litreye yakın su içtim ilk gün ..biara çıkardım bile yani sadece su..çok komikti:)
2.gün okadar fazla içmedim ama hiç ağrım olmadı
amaa benim dikiş yerim anestezinin etkisi geçince o kadar çok ağrıdı ki
anlatamam o acıyı
ağrı kesici falan hiç etki etmedi
arayıp bilgi ver en azından..sağlık ocakları ciddi kayıt alıyorlar..
ben herşeyi hastanede yaptık dememe rağmen eve gelip bilgi aldılar..sempatiksalakcinni
sunny sana gecmıs olsunçok şanslısın o zaman ..benim doktor veya anestezi uzmanı su içmemi söylemediler..hatta anestezi uzmanına sordum başağrım olur mu diye hayır çok sorunsuz oldu senin epiduralin kaçak olması imkansız dedi ve aptal insan onun yüzünden 1 hafta resmen sürüm sürüm süründüm...bu acıyı çekene kadar normal doğum yapardım yemin ederim ki...dikiş yeri acısını bu başağrısı yüzünden unuttum bile...
inş birşey çıkmaz canım..çıksa da düzeliyor bebekler zamanla ama biz üzülüyoruz işte..
ilk kontrolde doktor sarılık çok yüksek hemen yatıyorsunuz deyince ben bir ağlamaya başlamıştım bebeği bırakıp herkes benle ilgilendi acayip sinirlerim bozuldu..ama oluyor işte ..biz de tamemen atlatmadık ama değerler düştü en azından..
üzme kendini varsa da geçer.
hadi bakalımŞeniz
arayıp bilgi ver en azından..sağlık ocakları ciddi kayıt alıyorlar..
ben herşeyi hastanede yaptık dememe rağmen eve gelip bilgi aldılar..sempatiksalakcinni
çok şanslısın o zaman ..benim doktor veya anestezi uzmanı su içmemi söylemediler..hatta anestezi uzmanına sordum başağrım olur mu diye hayır çok sorunsuz oldu senin epiduralin kaçak olması imkansız dedi ve aptal insan onun yüzünden 1 hafta resmen sürüm sürüm süründüm...bu acıyı çekene kadar normal doğum yapardım yemin ederim ki...dikiş yeri acısını bu başağrısı yüzünden unuttum bile...
sezeryan olanlara bir sorum olacak kızlar, belki biraz özel ama kanama ile ilgili.. 40 gün sürer diye biliyorum gerçi erkende sonlabiliyormuş. benim 12.günümde kesildi artık yok. normal mi sizce?
kizlar herkese mrb
selamlarr bende kısa bir süre servis dışı kaldıktan sonra tekrar aranızdayım. ohh bee raatladım walla doğurunca hafifledim sankim içimde bi boşluk var ne acba yerimseniben
valla doğru söylüyosun canım.
bende hafifledim bayağı. gerçi ayaklarımın şişi hala inmedi. ama kilomun galiba büyük kızmını verdim. ufak bir göbeğim kaldı oda bir haftalık taze anne için normaldir herelde.
birde ülerken sanki göbeğim zıplıyomuş gibi oluyo çok gevşek çünkü:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?