2010 Temmuz Anneleri : )

denedim yapabiliyorum ...şu anda o zamanki gibi berbat bir ağrı yok sadece agrıdan boyle sersemlemişim sanki ...hafif bir ağrı var..allahım nerden epidural oldum ben ya..genel anestezi varken neyse artık olan oldu...daha kötüsü de olabilirdi..sana da geçmiş olsun beni anlamana sevindim bi ara resmen moralim çökmüştü daha yeni düzeldim..sen serum yedin mi bana serum verildi sıvı alımını hızkandırmak için çünkü 5 lt içiyorum gene ağrıyodu

bende de hiç olmadı canım..
doktorum ve anestezi uzmanı çok su iç dedi
3-4 litreyi bulsun dediler
düşünün hem serum hem 5 litreye yakın su içtim ilk gün ..biara çıkardım bile yani sadece su..çok komikti:)
2.gün okadar fazla içmedim ama hiç ağrım olmadı

amaa benim dikiş yerim anestezinin etkisi geçince o kadar çok ağrıdı ki
anlatamam o acıyı
ağrı kesici falan hiç etki etmedi

Allah analı babalı büyütüsn canım..:lepi:

canım 2 saatte bir 20-30 dk emziriyorsan bence doyuyordur..ama uyuyması ilaç ekisiyle de olabilir.

kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız..yarın kontrol var,kilosundan da anlarız dedi doktor..inşallah kilo almıştır bebişim..

merhaba kızlar...

bebeğimi yıkadım şimdi uyuttum kendimde duş aldım biraz size bakayım dedim.

sezeryan sonrası bende hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. ne bir ağrım oldu nede başka birşey şükür.

ama bu göğüs ucu yarası beni öldürüyor. zaten ilk günler sütüm hiç gelmedi. bebeğimde alamadı memeyi pompayla sağmaya çalışırken bitiyordum. şimdi kanıyor uçları ama kendimi sıka sıka emziriyorum bebeğimi. sütüm yeterli mi bilmiyorum hiç. doyuyodur herelde çünkü ağlama gibi bir durumu yok allaha şükür. günde üç kerede falan kakasınıda yapıyor. bakalım yarın kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek....

kızlar valla korkmuyordum amayazılanları gorunce bıraz korktum
benım sanırım artık epıdıral sezeryan olur eger normal gelmessekı gelmedı
bazılarınızın bas agrıları olmus
bas agrısı olmayanların dıkıs agrısı olmus
onuda olmayanların memeucları yara olmus kanamıs
sanırım bu anne olmak cok zor bısey
ama napalım allah herkese sabır ve saglık versın bı sekılde kalkacagız ustesınden
ne demısler ölüm harıc herseyın cozumu vardır
ben suan fellık fellık ıyı bı sut sagma pompası arıyorum ama heryerde yok
herkez medelanın pıllı pompasından memnun ama 140 lırada fazla geldı yanıbelkı manullerle halledebılırmıyım acaba dıye dunusunuyorum
bızım burda bebedorun 20 lıra ama memnun olmayanlar olmus
eczacı kız memnunum dedı ama demekkı eczacı kızın sakır sakır gelıyodu sutu
eger sutum gelmesse ıse yaramaz ozaman medela almam gerekır yada manule yada uygun fıyata ıyı baska hangı marka ve model var bılmıyorum
yarına kadar alsam ıyıydı cunku gogus ucum yok sutumde gelmesse makınayla sagmam lazım

çok şanslısın o zaman ..benim doktor veya anestezi uzmanı su içmemi söylemediler..hatta anestezi uzmanına sordum başağrım olur mu diye hayır çok sorunsuz oldu senin epiduralin kaçak olması imkansız dedi ve aptal insan onun yüzünden 1 hafta resmen sürüm sürüm süründüm...bu acıyı çekene kadar normal doğum yapardım yemin ederim ki...dikiş yeri acısını bu başağrısı yüzünden unuttum bile...

arayıp bilgi ver en azından..sağlık ocakları ciddi kayıt alıyorlar..
ben herşeyi hastanede yaptık dememe rağmen eve gelip bilgi aldılar..sempatiksalakcinni

sunny sana gecmıs olsun
bende duymustum epıdurallerde bas agrısı oluyor dıye demekkı bolbol su ıcmek lazım
onuda burda ogrenmıs bulunuyorum ama hayırlısıyla norma dogum olursa heralde daha ıyı olur benım ıcın valla bende bılmıyorum artık
bındık bır alamete .....

ayy bizim bebiş de sarılık oldu doktor aynı şekilde değerler yüksek çıktı bu akşam hastanedesiniz dedi nasi moralim bozuldu ağlamamak için zor durdum berbat bi hale geldim bütün gece zavallıcak küvezde çırpındı durdu şimdi de sürekli tepesindeyim

arkadaşıma dr.u bitter çikolata ye demişti başağrısı için ve 5 lt su içmişti o da hastanede.
bende yanımda götürmüştüm ama hiç başağrısı olmadı çok şükür gerek kalmamıştı ama iyi geliyormuş aklınızda olsun... kahve de içebilirsiniz, kafein başağrısını kesiyormuş. hastanede kahve söylemişti kız :)

sezeryan olanlara bir sorum olacak kızlar, belki biraz özel ama kanama ile ilgili.. 40 gün sürer diye biliyorum gerçi erkende sonlabiliyormuş. benim 12.günümde kesildi artık yok. normal mi sizce?

selamlarr bende kısa bir süre servis dışı kaldıktan sonra tekrar aranızdayım. ohh bee raatladım walla doğurunca hafifledim sankim içimde bi boşluk var ne acba yerimseniben

safkan teşekkürler, hayırlısı ne ise o olsun de, umarım sorunsuz bir şekilde doğumu gerçekleştirirsin..

sezeryan olanlara bir sorum olacak kızlar, belki biraz özel ama kanama ile ilgili.. 40 gün sürer diye biliyorum gerçi erkende sonlabiliyormuş. benim 12.günümde kesildi artık yok. normal mi sizce?

canım bir arkadaşımında söylediğin gibi olmuştu.

ama birkaç gün ara verdikten sonra tekrardan kanaması başlamıştı.

selamlarr bende kısa bir süre servis dışı kaldıktan sonra tekrar aranızdayım. ohh bee raatladım walla doğurunca hafifledim sankim içimde bi boşluk var ne acba yerimseniben

valla doğru söylüyosun canım.

bende hafifledim bayağı. gerçi ayaklarımın şişi hala inmedi. ama kilomun galiba büyük kızmını verdim. ufak bir göbeğim kaldı oda bir haftalık taze anne için normaldir herelde.

birde ülerken sanki göbeğim zıplıyomuş gibi oluyo çok gevşek çünkü:)))

ayy canım hepimizin gözü aydın walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…