sancım var bebek iyice baskı yapmıs ama açılmam yok bol bol yürü dedi yarın tekrar kontrol var açılma başlasın artık sıkıldım valla millet soruyo dogum ne zaman eşim dio kısmetse 2011 e inşallah kaydirigubbakcemile3 ama ben bu sorulardan bunaldım kımseyle konusmak istemıyorum bazen hiç doguramıcakmısım içimde kalacakmıs gibi hissediyorum bu arada bebegim 3.600 gr 50 cm olmuş teyzeleri
slm kızlarr...
göbeğimde mütiş bi acı var anlam veremediğim çıban gibi acıyo dokununca
sezeryanda böle mi olur acaba :bbo:
bide emzirirken sol göğsün çok feci ağırıyo ağlıycak gibi oluyorum sanırım süt kaldı içerde
size de böle oluyomu ???
ozoff naber görüşemez olduk :) benim göğsümde çok acıyor bebiş öyle bir kuvvetli çekiyorki ağlayacak oluyorum üstelik hergün lansinoh sürüyorum yara olmadı ama ilk bir kaç çekişi çok acıtıyor
ozoff naber görüşemez olduk :) benim göğsümde çok acıyor bebiş öyle bir kuvvetli çekiyorki ağlayacak oluyorum üstelik hergün lansinoh sürüyorum yara olmadı ama ilk bir kaç çekişi çok acıtıyor
sürmeye devam et kremi her emzirmeden sonra..
Umutlu ve Yase henüz doğurmadı ..hadi bakalım hayırlısı
kızlar çatlaklar için rejene krem varmış hem hamilelikte hem de sonrasında kullanılabiliyormuş çatlak görünümünü azaltıyormuş duyan ya da kullanan var mı?
işe yararsa haber wer nolur ben de deniyim.sab damla kullanıyoruz biz bir de papatya rezene ılamur çayı werdi doktorumuz ama bizimki biraz fazla gazlı hala gazı oluyo
herkese selam :sm_cool:
geçtiğimiz cumartesi yani 24 Temmuzda 3075gr ağırlığında, dünya tatlısı kızım Ceren doğdu...
ikimizde iyiyiz:)
mrb kızlar bende cuma günü oğluşuma kavuştum.gerçekten doğum yapmamış arkadaşlara tek öenrim spinalle sezeryan.tabi sezeryan olacaksa.benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu gerçekten çok kötüydü.bu sefer daha iyi geçti allaha şükürler olsun.korkacak hiçbişe yok.hepinizi öpüyorum..
merhaba kızlar.
bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim doğumdan iki gün sonra 200 gr vermişti şişlikleri indiği için.
bugün tartıldık 100 gr almış iyidir herelde. doktor sağlık durumu iyi dedi ama ben yinede az kilo almış gibi geldi. sarılığımızda çok az dedi test falan yapmadı bize.
sağlık ocağına gidip topuk kanı verdik çok ağladı yavrum kan çıkmadı topuklarından. çok zorlandık yarım saat uğraştık. sizin nasıldı?
oradaki hemşire az emdiği için olmuştur dedi sinir etti beni...
merhaba kızlar.
bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim doğumdan iki gün sonra 200 gr vermişti şişlikleri indiği için.
bugün tartıldık 100 gr almış iyidir herelde. doktor sağlık durumu iyi dedi ama ben yinede az kilo almış gibi geldi. sarılığımızda çok az dedi test falan yapmadı bize.
sağlık ocağına gidip topuk kanı verdik çok ağladı yavrum kan çıkmadı topuklarından. çok zorlandık yarım saat uğraştık. sizin nasıldı?
oradaki hemşire az emdiği için olmuştur dedi sinir etti beni...
mrb kızlar bende cuma günü oğluşuma kavuştum.gerçekten doğum yapmamış arkadaşlara tek öenrim spinalle sezeryan.tabi sezeryan olacaksa.benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu gerçekten çok kötüydü.bu sefer daha iyi geçti allaha şükürler olsun.korkacak hiçbişe yok.hepinizi öpüyorum..
herkese selam :sm_cool:
geçtiğimiz cumartesi yani 24 Temmuzda 3075gr ağırlığında, dünya tatlısı kızım Ceren doğdu...
ikimizde iyiyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?