2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın herkese...

canım maşallah bebeğine ben de aynı durumdayım. artık beklemekten vazgeçtim. doğuramadın mı diye şaka yapanlara tahammulum kalmadı direkt ters algılayıp yüzüm asılıyor bütün gün bazen diyorum ki keşke doktorlar tarih söylemeseler daha iyi olur bana da doktor yürüyüş yap dedi ama zorlanıyorum yüyürken dinlene dinlene yürüyorum onunda fayadsı var mı bilmiyorum bakalım ben de perşembe gideceğim doktora.bir yandan bebeğime kavuşmak istiyorum bir yandan da demekki daha zamanı değil diye kendime teselli veriyorum. Allah bize sabır versin.

slm kızlarr...
göbeğimde mütiş bi acı var anlam veremediğim çıban gibi acıyo dokununca
sezeryanda böle mi olur acaba :bbo:
bide emzirirken sol göğsün çok feci ağırıyo ağlıycak gibi oluyorum sanırım süt kaldı içerde
size de böle oluyomu ???

herkese selam kızlar umutlucumm daha doğurmadınmı kuzum sen yaa inşallah güzel haberlerini bekliyorum ben ben doğuym yaptım 17 günlük oldu bebeişimm

ozoff naber görüşemez olduk :) benim göğsümde çok acıyor bebiş öyle bir kuvvetli çekiyorki ağlayacak oluyorum üstelik hergün lansinoh sürüyorum yara olmadı ama ilk bir kaç çekişi çok acıtıyor

sürmeye devam et kremi her emzirmeden sonra..

Umutlu ve Yase
henüz doğurmadı ..hadi bakalım hayırlısı

sürmeye devam et kremi her emzirmeden sonra..

Umutlu ve Yase
henüz doğurmadı ..hadi bakalım hayırlısı

İKİNİZİNDE GÖZÜ AYDIN KIZLAR BEBEİŞLERİNİZİ GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN EMİNİM ÇOK TATLIDIR PRENSESLER ANNELERİ GİBİ..opuyorumnanaktan

kızlar çatlaklar için rejene krem varmış hem hamilelikte hem de sonrasında kullanılabiliyormuş çatlak görünümünü azaltıyormuş duyan ya da kullanan var mı?

herkese selam :sm_cool:
geçtiğimiz cumartesi yani 24 Temmuzda 3075gr ağırlığında, dünya tatlısı kızım Ceren doğdu...
ikimizde iyiyiz:)

işe yararsa haber wer nolur ben de deniyim.sab damla kullanıyoruz biz bir de papatya rezene ılamur çayı werdi doktorumuz ama bizimki biraz fazla gazlı hala gazı oluyo

benim kızım 18 aylık 3 ay gaz sancısı çektik. gece kaç kere dr koştuk birşeyi var diye saatlerce aglardı...

sonunda bir dr bulduk... gaz sancısı hareketsizlikten olurmuş ... emzir yatır yapınca gaz sıkışması olurmuş bebeği hareket ettirmek lazımmış... sağa sola çevirin demişti... sırtına vurmak tek yeterli değilmiş... çevirmek lazımmış ayaklarını kollarını hareket ettirmek lazmmış...yavaş yavaş kusturmadan tabii..

kendinizden düşünün yeseniz sürekli yatsanız hareketsiz kalsanız ne olur sizdede gaz olur sürekli demişti...

annenin yedikleriylede alakalı değilmiş gaz sancısı bilginize....

mrb kızlar bende cuma günü oğluşuma kavuştum.gerçekten doğum yapmamış arkadaşlara tek öenrim spinalle sezeryan.tabi sezeryan olacaksa.benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu gerçekten çok kötüydü.bu sefer daha iyi geçti allaha şükürler olsun.korkacak hiçbişe yok.hepinizi öpüyorum..

geçtiğimiz cumartesi yani 24 Temmuzda 3075gr ağırlığında, dünya tatlısı kızım Ceren doğdu...

gözünüz aydın kıslarrrrrrrr allah yavrularımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin :))

merhaba kızlar.

bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim doğumdan iki gün sonra 200 gr vermişti şişlikleri indiği için.

bugün tartıldık 100 gr almış iyidir herelde. doktor sağlık durumu iyi dedi ama ben yinede az kilo almış gibi geldi. sarılığımızda çok az dedi test falan yapmadı bize.

sağlık ocağına gidip topuk kanı verdik çok ağladı yavrum kan çıkmadı topuklarından. çok zorlandık yarım saat uğraştık. sizin nasıldı?

oradaki hemşire az emdiği için olmuştur dedi sinir etti beni...

canım hemşireleri takma inan hepsi başka şeyler söylüyor. bebişler doğumdan sonra ağırlık kaybederlermiş 3-4 gün kaka yapıyorlar birde şişlikleri iniyor. benim bahar kızım ağırlık kaybetmedi 100 grm almış bizimde yarın haftamız dolacak. halası dün göürdü sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya. ben gitmedim çünkü dayanamazdım. benim kızımda ortalığı ayağa kaldırmış. ama eve gelince hor hor uyudu aynı babası gibi uykucu zor uyandırıyorum emzirebilmek için.

evet canım benim oğluşumda 5 gün sonra kontrole gittiğimizde 190 gram vermiş çıktı doktor artık kilo almaya başlaması lazım dedi ve alıyor görüntüsünden belli oluyor. :))

gözünüz aydın...hayırlı olsun arkadaşlar. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…