Sağlık ocağından damla verdiler sütte bulunmayan bir vitaminmiş sizede verdiler mi..
selam kızlar o terleme bende de war ne cam açabiliyorum nede kapı sıcaktan eriyorum resmenn yaaa:gitme:
kızlar bide loqusalıktan herşeye aqlar oldum sebepsiz yere ne yapacaqımı şaşırmış haldeyim warmı sizde de böyle olan yada bununla nasıl baş edebilirim :sinifsinif:
ohh içim rahatladı vallahi.
bugün sütüm sanki biraz daha fazla ağzının kenarlarında emerken görmüyordum sütü şimdi görüyorum.
allah hepimize bol sütler nasip etsin inşallah...
Sağlık ocağından damla verdiler sütte bulunmayan bir vitaminmiş sizede verdiler mi..
merhaba kızlar,
doğum yapalı 10 gün oldu ilk hafta yanımda annem kaldı, 2. hafta başında kayınvalidem bize kalmaya geldi annem sadece gündüzleri gelir oldu..en başta annemin yaptığı alınganlıklar nedeni ile kocama surat yapmaya başladı, kocam surat yaptı annem akşamları gelmemeye başladı. bunun uzerine benim moralim bozuldu ben surat yapmaya basladım..kayınvalidem de annem gelmedigi icin onu sucladıgımdan surat yaptıgımı dusunmus ki dun evden cekip gitti..gorumcem dogum tarihine tatil ayarlamıs ben de kayınvalideme sitem etmistim sanırım gidip yetistirmis...gorumcem bir geldi surat 5 karıs yuzume bile bakmıyor...giderken de bebege hediye getirdim bir zahmet acıp bakarsın diyince sen de zahmet ettin geldin sagol dedim ..sonra evden gittikten sonra sinirimi alamadım hediyesini kapının onune koydum..meger kayınvalidem bunu gormus geldi bana hesap sordu, sen karısma anne dedim ama dinlemedi..o benim kızım diyip kızını mudafaa etti cekti gitti evden...valla huzur muzur kalmadı annemi de aksam kocam gelmeden eve gonderdim...olay daha da buyumesin diye...kocam cok uzuldu hala uzgun...dolayısı ile bana da yansıyor..herkese o kadar kızgınım ki yani, bana yardıma geliyorsunuz sinirlerimi bozup gidiyorsunuz..simdi tek basıma kaldım oglenleri annem gelir sanırım yoksa yemek yapamam
d vitamini canım bizede doktor yazdı aldık 5 gündür kullanıyoruz.
canımmm ben hiçbişey yapmaya fırsat bulamıyorum. sağolsun annem çok yardımcı oluyor ama onunda bacağında sorun var ne olursa olsun benimde bişeyler yapmam gerekiyor. yani loğusa olduğumu bile anlayamadım(
offfffff yaaaaaaaaaa benim sütüm yetmiyor oğluma sağdım baktım yaklaşık 60-70 ml sütüm çıkıyor göğüslerim dolduğunda ama yetmiyor mama desteğide yapıyorum(((
selam kızlar
bebnim bebiş gündüzleri pek uyumuyor. yenidoğan bebekler 17-18 saat uyur diye okumuştum. sizinkiler ne durumda merak ettim ? hem emzir uyut emzir uyut mu yapılmalı, uyumuyorsa bırakılmalı. uyuyacak ki büyüyecek deniliyor bi de..
merhaba kızlar,
doğum yapalı 10 gün oldu ilk hafta yanımda annem kaldı, 2. hafta başında kayınvalidem bize kalmaya geldi annem sadece gündüzleri gelir oldu..en başta annemin yaptığı alınganlıklar nedeni ile kocama surat yapmaya başladı, kocam surat yaptı annem akşamları gelmemeye başladı. bunun uzerine benim moralim bozuldu ben surat yapmaya basladım..kayınvalidem de annem gelmedigi icin onu sucladıgımdan surat yaptıgımı dusunmus ki dun evden cekip gitti..gorumcem dogum tarihine tatil ayarlamıs ben de kayınvalideme sitem etmistim sanırım gidip yetistirmis...gorumcem bir geldi surat 5 karıs yuzume bile bakmıyor...giderken de bebege hediye getirdim bir zahmet acıp bakarsın diyince sen de zahmet ettin geldin sagol dedim ..sonra evden gittikten sonra sinirimi alamadım hediyesini kapının onune koydum..meger kayınvalidem bunu gormus geldi bana hesap sordu, sen karısma anne dedim ama dinlemedi..o benim kızım diyip kızını mudafaa etti cekti gitti evden...valla huzur muzur kalmadı annemi de aksam kocam gelmeden eve gonderdim...olay daha da buyumesin diye...kocam cok uzuldu hala uzgun...dolayısı ile bana da yansıyor..herkese o kadar kızgınım ki yani, bana yardıma geliyorsunuz sinirlerimi bozup gidiyorsunuz..simdi tek basıma kaldım oglenleri annem gelir sanırım yoksa yemek yapamam
kızlar bebişi olanlar emzik veriyor mu, yalancı emzik muamelesi yapmasın bebekler size diye duymuştum, devamlı emmek istiyorlar ya. uyurken falan vermek iyi mi acaba?
]ben arada veriyorum canım..
pek sevmiyor 2dk emip atıyor emziği ama vermesem bu sefer doyduğu halde göğsümde uyumak istiyor memede..ben de mecbur kalıyorum ben de..
zararlı falan denir ama ben oğlumda da vermiştim bir zararını görmedim..8 ay emdi sonra kendi kendine bıraktı emziği oğlum.
]ben arada veriyorum canım..
pek sevmiyor 2dk emip atıyor emziği ama vermesem bu sefer doyduğu halde göğsümde uyumak istiyor memede..ben de mecbur kalıyorum ben de..
zararlı falan denir ama ben oğlumda da vermiştim bir zararını görmedim..8 ay emdi sonra kendi kendine bıraktı emziği oğlum.
günaydın canım sıkma canını
her evde olan seyler sankı onlar logusa hemen alını veriyolar bende daha kendi annemle dün kapıştım .aynı olayı ısıtıp ısıtıp ortaya getiriyo yeter deyincede bozuluyolar sonrada aman kımseye kızma sütün gider oluyo nasıl oluyosa
üzüldüm cnm yaşadıkların iin boşwer takma kafana sen bebqinle ilqilen onlar düşüncesizmiş sen yeni annesin biras alttan almaları lazımdı sen cnını sıkma
merhaba kızlar.
bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim doğumdan iki gün sonra 200 gr vermişti şişlikleri indiği için.
bugün tartıldık 100 gr almış iyidir herelde. doktor sağlık durumu iyi dedi ama ben yinede az kilo almış gibi geldi. sarılığımızda çok az dedi test falan yapmadı bize.
sağlık ocağına gidip topuk kanı verdik çok ağladı yavrum kan çıkmadı topuklarından. çok zorlandık yarım saat uğraştık. sizin nasıldı?
oradaki hemşire az emdiği için olmuştur dedi sinir etti beni...
merhaba kızlar,
kızlar bebişi olanlar emzik veriyor mu, yalancı emzik muamelesi yapmasın bebekler size diye duymuştum, devamlı emmek istiyorlar ya. uyurken falan vermek iyi mi acaba?
bende arada uyuması için vermeye başladım sevmedi atıyor ama veriyorum. mememe yapışıyor bırakmıyor yoksa:) emme refleksi güçlenirmiş, damaklılar kötü değil zaten artık ne yapalımm..sarılık ne oldu , bizim devam ediyor cuma dr.a gidicez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?