herkese selam kızlar
ben 9 temmuz gecesi doğum yaptım yani 10 temmuz oldu:) suni sancıyla oldu sancı biraz ağır geçti ama doğum iyiydi çok dikişim wardı yalnızoturup kalkamadım 1 hafta
oğlum sağlıklı doğdu maşallah ama meme almuyor uğraşıp duruyorum onunlaa
sizlerinde bebekleri olmuşş yaşları uzun olsunn güle güle büyütünn:)
slm yasmın
normal doguran bırını daha gormek ne guzel
1 hafta ustune oturamamak bıse degıl ben ona razzıyım bu sure 1 ay olmasında
kolay dogumlarımız olsun ınsallah
sanada hayırlı olsun
ben sut sagma makınası almayı dusnuyorum cunku 2-3 ay sora calısmayı dusunuyorum
olmassa makınayla sag kasıkla ıcır dıycem ama bence ısrar et belkı alısır memene sonucta anne sutu gıbısı olmaz dıyorlara.s
tesekurler cnm
genelde 2. ellerıne bakıyorum 70-90 cıvarı bıde kullanılmısya ıcıme sınmedı
yenılerı 110-150 lıra arasında degısıyor
hastaneyebsordum sut sagma makınaları varmı
sutum gelmesse hastanede sagarım gelırse zaten bıkac gun sorada alabılırım acelesı yok
bı sıtede buldum 125 tl medela pıllı maınaymıs onu almayı dusunuyorum
ama bu sıteyı ogrendıgım ıyı oldu belkı baska seylerde bakarım:icecream:
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..
sarılık için de geçmiş olsun..
merhabalar taze anneler.. ben de sizlerle aynı dönemde hamile kalmıştım.. ilk günlerimi bu sitede geçirmiştim hep... sonra bebeğimi kaybettim.. ancak hep bu siteye girip kontrol ettim kimler ne durumda diye... bebişim beni bırakıp gitmeseydi hangi aşamada olacakmışım diye... allah hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun bir ömür versin... geçmişi çok okuyamadım ama gülll vardı misskapris katrem oya bu arkadaşları hatırlıyorum.. bir de liyadora vardı noldu onun durumu riskliydi bilgisi olan var mı??? hepinizi çok öpüyorum.. bebişlerinize iyi bakın... :)))hihoyyyt
aa sende normalmı dogurdun ne guzel bende normal dogurmak ıstıyorum ama gelmesse bebek epıdural sezeryanle kolayına kacıcam gıbı artık kolayınamı zorunamı kacıcam bılmıyorumtabi 2. el bende istemem... ben avent kullandım hemde çok kullandım 1 yıl emdi kızım sürekli sağdım bende işteyken... hem emdi hem biberon aldı ... her çocuk farklı
elektrikli kullandım çok rahat ettim. manuelini tavsiye etmem.
hastanede makine var...
ben epidural normal doğum yaptım... tavsiye ederim.. başağrım falanda olmadı hiç. korkma 1 hafta sonra tüm hayatın eskiye dönüyor. hastaneden kucağımda bebeğimle rahat rahat yürüyerek çıktım. evde hiç yatmadım. 1 hafta oturmamda problem oldu o kadar. 40. gün tamamen eskisi gibiydi herşey...
cnm o acıkırsa aglayarak kalkar senıde kaldırır merak etme ama sen yınede 4 saatı gecırme bence 3-4 saatı gecerse kaldır emzır o zaten emdıkten sora yıne uyur yeterkı karnı tok uyusunselamm kızlar bugün kızıma zinco verdim gaz için
hiç uyanmıyor ondan mı acaba
offf emiyo tekrar uyuyo sabah 11 de görmüştüm gözlerini enson.. ne yapsam uyanmıyo
slm lorılorımerhabalar taze anneler.. ben de sizlerle aynı dönemde hamile kalmıştım.. ilk günlerimi bu sitede geçirmiştim hep... sonra bebeğimi kaybettim.. ancak hep bu siteye girip kontrol ettim kimler ne durumda diye... bebişim beni bırakıp gitmeseydi hangi aşamada olacakmışım diye... allah hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun bir ömür versin... geçmişi çok okuyamadım ama gülll vardı misskapris katrem oya bu arkadaşları hatırlıyorum.. bir de liyadora vardı noldu onun durumu riskliydi bilgisi olan var mı??? hepinizi çok öpüyorum.. bebişlerinize iyi bakın... :)))hihoyyyt
canım allah sana en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin inş.
liyadoranin durumu riskliydi evet ama biliğim kadarıyla biraz erken bir doğumla bebeklerini kucağına aldı.
oya da mayısta falan doğum yaptı erken ama bildiğim kadarıyla sağlıklı onun bebeği de.
inşallah senin de güzel haberlerini alırız en yakın zamanda...:Saruboceq:
selamm kızlar bugün kızıma zinco verdim gaz için
hiç uyanmıyor ondan mı acaba
offf emiyo tekrar uyuyo sabah 11 de görmüştüm gözlerini enson.. ne yapsam uyanmıyo
işe yararsa haber wer nolur ben de deniyim.sab damla kullanıyoruz biz bir de papatya rezene ılamur çayı werdi doktorumuz ama bizimki biraz fazla gazlı hala gazı oluyo[/QUOTE
bu 3 ayri cayi karisitiriyormusun yoksa ayri ayri mi?birde bunlar poset cay mi yoksa taze papatya ve ihlamur mu?
merhabalar taze anneler.. ben de sizlerle aynı dönemde hamile kalmıştım.. ilk günlerimi bu sitede geçirmiştim hep... sonra bebeğimi kaybettim.. ancak hep bu siteye girip kontrol ettim kimler ne durumda diye... bebişim beni bırakıp gitmeseydi hangi aşamada olacakmışım diye... allah hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun bir ömür versin... geçmişi çok okuyamadım ama gülll vardı misskapris katrem oya bu arkadaşları hatırlıyorum.. bir de liyadora vardı noldu onun durumu riskliydi bilgisi olan var mı??? hepinizi çok öpüyorum.. bebişlerinize iyi bakın... :)))hihoyyyt
Kızlar slm.. sezeryan sonrası dikişlerimin 2 santım yanında şiddetli agrı oluyor.. sanki her hareketimde yırtılıcakmıs gıbı..mafoldumben boyle sorun yasayan oldumu ?
coktandır giremiyorum.. dogum yapamayan anne kaldımı ? ALLAHIM herkesın yardımcısı olsun..
Anne olmak gercekten harıka bır duygu... :asigim:
slm kızlar 14 temmuz da sezeryanla doğum yaptım bebişle uğraşmaktan size haber veremedim darısı başınıza
canım ömürlü olsun bebeğin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahselamlarr bende kısa bir süre servis dışı kaldıktan sonra tekrar aranızdayım. ohh bee raatladım walla doğurunca hafifledim sankim içimde bi boşluk var ne acba yerimseniben
Kızlar slm.. sezeryan sonrası dikişlerimin 2 santım yanında şiddetli agrı oluyor.. sanki her hareketimde yırtılıcakmıs gıbı..mafoldumben boyle sorun yasayan oldumu ?
canım benimde oluyordu o ağrılar otururken değilde sanki kalkarken tekrar kesiyorlar gibi bende 2009 temmuz annesiyim bendede olmuştu ama belli bir süre sonra geçiyor hepside korkma
coktandır giremiyorum.. dogum yapamayan anne kaldımı ? ALLAHIM herkesın yardımcısı olsun..
Anne olmak gercekten harıka bır duygu... :asigim:
Kızlar bebıslerınızı nasıl gıydırıyorsunuz ? Pencere acık yatıyor musunuz ? Havalar cok sıcak ben nasıl gıydırecegımı sasırdım kısa kollu ve esofman altıyla yatırıyorun uzerıne de hafıf bı penye battanıye ortuyorum ama korkuyorum usuyor mu dıye cunku pencere de acık ama bızım ev hamam gıbı butun pencereler acık olsada hıc esmıyor sadece sabaha karsı hafıf bı serınlık oluyor . Bırde sezeryan sonrası belımde agrı olustu kalcamın hemen ustunde yururken . Ama amelıyattan degıl emınım cunku hamıleyken de olmustu . agırlık merkezı degısımı yada vucudumuzun eskı halıne donme cabası mı acaba ? Bir de sız dısarı cıkıyor musunuz ? SAclarınızı ne zaman kestırmeyı dusunuyorsunuz yada boyamayı 40 cıkmasını beklıycek mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?