2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar,
bebekler iğne aşı olurken yani kendilerini strese sokan acı veren işlemlerde annesinin yanında olmaması daha iyiymiş biliyor musunuz?
bebek annesinin yanında olduğu halde onu koruyamadığını düşünürmüş
artık nasıl düşünüyorsa:)

Merhabalar ben geldim..
Bugün işe geldimacilolan işler vardı mecburen geldim...
Ama çok zormuş kızımı evde bırakıp işe gelmek...
Ağladım burda allah kimseleri ayırmasın inş...
Evde internet olmadığı için giremiyorum çok mahrum kaldım burdan...
Herkes iyidir inş...

hoşgeldin canım... iyiyiz çok şükür sadece bir kaç kişi daha doğuramadık az daha sabredersek ağustos annesi olacağız kaydirigubbakcemile3

herkese selam :sm_cool:
geçtiğimiz cumartesi yani 24 Temmuzda 3075gr ağırlığında, dünya tatlısı kızım Ceren doğdu...
ikimizde iyiyiz:)

gözünüz aydın arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün.

hoşgeldin canım eskisi kadar biz de giremiyoruz.

Slm kızlar..... oğlumu emzirdim şimdi uyuyor bende fırsattan istifade gireyim dedim...İnşallah herkes iyidir..Bi de ben çok terliyorum ömrümde bu kadar terlediğimi bilmem resmen su gibi akıyor ter..Şİmdilik sıcaktan başka sıkıntımız yok Allaha şükür...

hoşgeldin canım... iyiyiz çok şükür sadece bir kaç kişi daha doğuramadık az daha sabredersek ağustos annesi olacağız kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldumm...Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inş..

hoşgeldin canım eskisi kadar biz de giremiyoruz.

Hoşbuldum Denizcim...Öyle tabi bebişler ilgi istiyorlar artık...Senin kızın nasıl geçende sarılıktan bahsetmişsin ne alemde şimdi..

Selam hoşgeldinn...Bende öyleyimçok terliyorum hiç bilmem böyleterlediğimi..Emzirirken kan ter içinde kalıyoruz kızımda bende...

lohusalık terlemesiymiş canım bana hastanede söylediler su gibi oluyordum resmeeenn yapış yapış ııyyh:)

lohusalık terlemesiymiş canım bana hastanede söylediler su gibi oluyordum resmeeenn yapış yapış ııyyh:)

Hımm hay allah...Zaten havalarda sıcak olunca ister istemez sanırım...Ben doğumdan bir hafta sonra nezle bileoldum perişan oldum maske falan kullandım hep.Aman kızlar çok dikkat edin terleyince hemen değiştirin yada cereyanda falan kalmayın...

Selam hoşgeldinn...Bende öyleyimçok terliyorum hiç bilmem böyleterlediğimi..Emzirirken kan ter içinde kalıyoruz kızımda bende...

Ne lohusalık teriymiş eriyip gidecem bu gidişle..Çok dayanamaz hale gelince klima acıyorum ama belli bir süre sonra yine aynı..Böyle giderse eski kilomuza çabuk döneriz herhalde, bide önümüzde ağustos var yandık yani..:bbo:

hoşgeldin canım :)) bende nezle oldum doğumdan yaklaşık 1 hafta kadar sonra ( halende burnum akıyor (

slm kızlar bebişler nasıl benim kzım uyuyo şimdi bende bi bakıyım dedim haftaya çarşamba aşımız var 1 ayı dolduracaz kaç kilo aldıgını çok merak ediyorum annemler ii kilo aldı diyolar ama annelik işte hep aklım onda oluyo bide 4 yasında kızım var o da ayrı ilgi istiyo kardeşi geldiğinden beri stres yapıyo evde ne zaman alışacak bakalım

heeehhhee ben o teri hastanede yaşadım..
hayatımda öyle terlememiştim..klima vardı ama bebeğe dokunur diye çalıştırmakdık

gerçi çok da sıcaklarda doğum yaptık..
hala çoook terliyorum ben de..

selam kızlar o terleme bende de war ne cam açabiliyorum nede kapı sıcaktan eriyorum resmenn yaaa:gitme:

kızlar bide loqusalıktan herşeye aqlar oldum sebepsiz yere ne yapacaqımı şaşırmış haldeyim warmı sizde de böyle olan yada bununla nasıl baş edebilirim :sinifsinif:

evet canım benim oğluşumda 5 gün sonra kontrole gittiğimizde 190 gram vermiş çıktı doktor artık kilo almaya başlaması lazım dedi ve alıyor görüntüsünden belli oluyor. :))

ohh içim rahatladı vallahi.

bugün sütüm sanki biraz daha fazla ağzının kenarlarında emerken görmüyordum sütü şimdi görüyorum.

allah hepimize bol sütler nasip etsin inşallah...

benim oğlumda 3 saat falan uyuyordu neyseki bugün 1,5 saatte bir uyanmaya başladı.

onu uyandırma çabasından kurtuldum en azından...

bu arada doktorum bana hastaneden çıkarken hemen korse tak demişti ama ben sıkıntıdan takmamıştım. bir de almaya fırsatım olmamıştı.

bugün gittim korseyi ihmal etme dedi hemen tak dedi.

bu arada 10 kilo gitmiş benden. minik bir karnım kaldı çok şükür. bu hızla gidersem eskisinden zayıf kalacağım...kaydirigubbakcemile3

bugün yine gittim doktora .bu seferde cumaya kadar bekle dediler.artık kafayı yiycem ya.safkanda gidecekti bugün doktora ne oldu acaba doğum a falanmı aldılar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…