canım hemşireleri takma inan hepsi başka şeyler söylüyor. bebişler doğumdan sonra ağırlık kaybederlermiş 3-4 gün kaka yapıyorlar birde şişlikleri iniyor. benim bahar kızım ağırlık kaybetmedi 100 grm almış bizimde yarın haftamız dolacak. halası dün göürdü sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya. ben gitmedim çünkü dayanamazdım. benim kızımda ortalığı ayağa kaldırmış. ama eve gelince hor hor uyudu aynı babası gibi uykucu zor uyandırıyorum emzirebilmek için.
Merhabalar ben geldim..
Bugün işe geldimacilolan işler vardı mecburen geldim...
Ama çok zormuş kızımı evde bırakıp işe gelmek...
Ağladım burda allah kimseleri ayırmasın inş...
Evde internet olmadığı için giremiyorum çok mahrum kaldım burdan...
Herkes iyidir inş...
herkese selam :sm_cool:
geçtiğimiz cumartesi yani 24 Temmuzda 3075gr ağırlığında, dünya tatlısı kızım Ceren doğdu...
ikimizde iyiyiz:)
mrb kızlar bende cuma günü oğluşuma kavuştum.gerçekten doğum yapmamış arkadaşlara tek öenrim spinalle sezeryan.tabi sezeryan olacaksa.benim ilk doğumum genel anestezi ile olmuştu gerçekten çok kötüydü.bu sefer daha iyi geçti allaha şükürler olsun.korkacak hiçbişe yok.hepinizi öpüyorum..
Merhabalar ben geldim..
Bugün işe geldimacilolan işler vardı mecburen geldim...
Ama çok zormuş kızımı evde bırakıp işe gelmek...
Ağladım burda allah kimseleri ayırmasın inş...
Evde internet olmadığı için giremiyorum çok mahrum kaldım burdan...
Herkes iyidir inş...
hoşgeldin canım... iyiyiz çok şükür sadece bir kaç kişi daha doğuramadık az daha sabredersek ağustos annesi olacağız kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım eskisi kadar biz de giremiyoruz.
Slm kızlar..... oğlumu emzirdim şimdi uyuyor bende fırsattan istifade gireyim dedim...İnşallah herkes iyidir..Bi de ben çok terliyorum ömrümde bu kadar terlediğimi bilmem resmen su gibi akıyor ter..Şİmdilik sıcaktan başka sıkıntımız yok Allaha şükür...
Slm kızlar..... oğlumu emzirdim şimdi uyuyor bende fırsattan istifade gireyim dedim...İnşallah herkes iyidir..Bi de ben çok terliyorum ömrümde bu kadar terlediğimi bilmem resmen su gibi akıyor ter..Şİmdilik sıcaktan başka sıkıntımız yok Allaha şükür...
lohusalık terlemesiymiş canım bana hastanede söylediler su gibi oluyordum resmeeenn yapış yapış ııyyh:)
Selam hoşgeldinn...Bende öyleyimçok terliyorum hiç bilmem böyleterlediğimi..Emzirirken kan ter içinde kalıyoruz kızımda bende...
lohusalık terlemesiymiş canım bana hastanede söylediler su gibi oluyordum resmeeenn yapış yapış ııyyh:)
Hımm hay allah...Zaten havalarda sıcak olunca ister istemez sanırım...Ben doğumdan bir hafta sonra nezle bileoldum perişan oldum maske falan kullandım hep.Aman kızlar çok dikkat edin terleyince hemen değiştirin yada cereyanda falan kalmayın...
Ne lohusalık teriymiş eriyip gidecem bu gidişle..Çok dayanamaz hale gelince klima acıyorum ama belli bir süre sonra yine aynı..Böyle giderse eski kilomuza çabuk döneriz herhalde, bide önümüzde ağustos var yandık yani..:bbo:
Hoşbuldum Denizcim...Öyle tabi bebişler ilgi istiyorlar artık...Senin kızın nasıl geçende sarılıktan bahsetmişsin ne alemde şimdi..
evet canım benim oğluşumda 5 gün sonra kontrole gittiğimizde 190 gram vermiş çıktı doktor artık kilo almaya başlaması lazım dedi ve alıyor görüntüsünden belli oluyor. :))
canım hemşireleri takma inan hepsi başka şeyler söylüyor. bebişler doğumdan sonra ağırlık kaybederlermiş 3-4 gün kaka yapıyorlar birde şişlikleri iniyor. benim bahar kızım ağırlık kaybetmedi 100 grm almış bizimde yarın haftamız dolacak. halası dün göürdü sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya. ben gitmedim çünkü dayanamazdım. benim kızımda ortalığı ayağa kaldırmış. ama eve gelince hor hor uyudu aynı babası gibi uykucu zor uyandırıyorum emzirebilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?