2010 Temmuz Anneleri : )

benimkide zar zor alıyor, yüzünü ekşitiyor. alışsın artık ne yapayım. emme içgüdüsünden bizi yicekler yoksa:) uyumuyor bi de ya. o uyusada bende yatsam diyorum :)
herkes bebek uyuyunca uzan dinlen diyor ama bizimki uyumuyor pek. seninki nasıl.

kesinlikle canım ..iki anne aynı anda gelmesi de kötü oldu ama kayınvalidemin farklı yemek tarzı var doğru düzgün yemek yapmayı bilmez..kendi de diyor ben de annemi de çağırdım ki aç kalmayalım..yoksa yemeği kim yapacak..bi de bu dönemde insanın ihtiyacı olan annesidir kim ne derse desin..yani şaklabanlık yapacak halimiz yok ameliyatlıyız yeni anne olmuşuz güler yüz ilgi beklemeyen kaprisimizi çeken bir annelerimiz olur, diğerleri hala kendini düşünüp alınglanlıklar yaratıyorlar..kaldı ki ortada birşey yokken kendi başlarına fesatlanıyorlar..zaten dedigin gibi canım gece anne dışında kimse bakamaz çünkü bazen ağlayıp koynuna 2 dakika alınca susuyorlar bebişler..anne kokusunu özlüyorlar , gece birileri kaldığında da ben kimseyi uyandırmıyordum kendim bakıyordum bebeğime. aman sen de sabret zaten gidiyormuş şurada az kalmış.

offfffff yaaaaaaaaaa benim sütüm yetmiyor oğluma sağdım baktım yaklaşık 60-70 ml sütüm çıkıyor göğüslerim dolduğunda ama yetmiyor mama desteğide yapıyorum ((([/QUOTE]

canım bende yapıyorum hangi mamayı kullanıyorsun

slm anneler su an metin ışıktan arabesk bie parça var LAY LAY LOM SANA GÖRE SEVMELER ONU DİNLİYORUM hoşuma gitti valla ilk dinledim tavsiye edrimsırnaşık şey:)))valla kendimi arabeske verdim sunyy sana tavsiyem bu dönemler çokkk zor hiç kafana takma bak ben böyle stress atıyorum atlet sırtımda evdeyim hiç birseyi takmıyorum kafama kamtyoncu gibi gewziyorum evde valla:)))benim ilk hafta annem geldi yanımda kaldı sonra diger hafta kayınvalidem geldi bir haftada o kaldı ama hiç bir sey yapmadı ben hizmet ettim ilk hafta aanem yaptı işi gücü sonra hepppp ben yaptım yaptım yaptımm kimsedeyi istemiyorum hayata hep kendim tek başıma gögüs gerdim bebgimi bile tek başıma yıkıyorum sunnnyyy ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN SANA ANLATSAM SASARSIN.ALLAH SADECE BANA SAGLIK VERSİN BEN KENDİM YAPARIM HERSEYİ .AMA ÖNCE SAGLIK LAZIM.BEN BU DÜNYADA KİMSEDEN FAYDA GELMEYECEGİNİ ANALADIM ÇOKTANNNNN.HERSEY YALAN VE BOŞŞŞ BU DÜNYADA YALNIZIM. HERZAMAN BİR EŞİM YANIMDA ama inan onlarda bir yere kadar ...... daha neler var anlatsam offff offf.ama su an yanımda bir kişi daha var hayata sıkı sıkı baglanmam lazım kızım var çünkü canımın içi yavrummm herseye deger ooo:sm_cool:

canım anlamıyorlar kimse anlamıyor bende bazen eşime sinir oluyorum yapma dediğim şeyelri yapıyor ( bebeği kucağıma alıyorum karşıyor mama veriyorum karışıyor. sanki ben oğlumu onun kadar düşünmüyorum.

yaaaaaa benimkide obur saatlerce emse yorulmuyor :)) sütüm artsın diye yemediğim içmediğim bişey kalmadı (

kızlar bebişi olanlar emzik veriyor mu, yalancı emzik muamelesi yapmasın bebekler size diye duymuştum, devamlı emmek istiyorlar ya. uyurken falan vermek iyi mi acaba?

canım bende arada emzik veriyorum yoksa hem beni rahat bırakmıyor hemde bağırıyor ( ama emziği verene kadar canım çıkıyor bi öğürmediği kalıyor midesi bulanıyor. aynı şeyi biberonada yapıyor.

kızlar dammladan bahsetmişsiniz bize doktorumuz vermedi.

size doktor mu verdi..?

evet canım.

offfffff yaaaaaaaaaa benim sütüm yetmiyor oğluma sağdım baktım yaklaşık 60-70 ml sütüm çıkıyor göğüslerim dolduğunda ama yetmiyor mama desteğide yapıyorum (((

canım bende yapıyorum hangi mamayı kullanıyorsun
[/QUOTE]

milupa aptamil kullanıyorum canım doktor aptamil yada esema dedi eşimde aptamil almış. bebeişimde içiyor.

benim bebişde aynı kızlar bugün 2,5 saat emdi öldür Allah bırakmadı memeyi zorla bıraktırdım uyuttum göğsümün acısı yetiyo bide çok kötü yaaa((

Kızlar kayınvalıdeye ıs yaptırmak ısteyenler ıcın hıcbısey yapmadan benım gıbı butun gun televızyon ızleyın : )) ozaman yapıyorlar valla benım annem pıre gıbıydı ben sormadan camasırları yıkardı yemek yapardı kayınvalıdem ıse evın duzenıne karısmamak ıcın olsa gerek ben demeden pek bısey yapmıyor . Gecenler de ben ız bılmem yurt bılmem martketten alısverıs yapamam dedı kocam da para bıraktı anneme soyle tarıf et gıtsın alsın ne gereklıyse dedı senınkı bı anda sıp dıye marketı buldu : )) .. Ama oglum oldu benım buyuzden kaynanaya anlayıslı oluup hıııc kızmıyorum sınırlenmıyorum ama bısey de yapmıyorum canım ıstemıyor bı mıskınlık cöktü sadece bebısıme bakmak ıstıyorum ..

Slm kızlar yine kimsecikler yok..Tabi kuzucuklardan fırsat kalmıyor demi. Benim kuzucuk uyuyor gireyim dedim..Oğlumun dilinin üstü az beyazladı.Bide dudağının içinde az var. Dr karbonatlı su yapıp pamukla sil demişti. Henüz yapmadım ama sizin bebişlerde oldu mu. Kızımda da olmuştu o zaman dut pekmezine emziğin ucunu az değdirip verince geçmişti. Yani iyi gelmişti. Sizler ne yapıyorsunuz bu aftlar için..bilmiyorumkismile

Herkese slm.a.s.Oğlum uyuyor bir gireyim dedim.Buraya uğramaya pek fırsatım olmuyor umarım bir yaramazlık yoktur.Oğlum bir haftadır kaka yapmıyordu az önce yaptı.:teytey:Biz de rahatladık.Az önce banyo yaptırdık.Şimdi de mışıl mışıl uyuyor.Ama benim sütüm hala az.:çok üzgünüm:Yapmadığım yemediğim şey kalmadı.Mama takviyesi yapıyoruz.Aventin motorlu pompası ile sağıp veriyorum.Yarım saatte çıkan sadece 20 cc.Sizin ne kadar çıkıyor bir sağışta?

merhaba arkadslar.ben hiç sagmadım ama benım bebıste cok kalıyor memede.galıba benımde az sütüm.ara ara mama veriyorum bende.

selam kızlar... doktordan geliyorum benim oğlum temmuz çocuğu olmamaya karar verdi ağurstosta doğacak. beklemek çok zor. :çok üzgünüm: bebeğim 52 cm 3500 gr olmuş. doktor pazartesi yine gel durumu değerlendirelim dedi artık ne yapacak bilmiyorum. :sinifsinif:

kızlar ben medela elektirikli pilli pompayı kullanamıyorum. yorumlarda güya bebek emer gibi çeker yazmış herkes ama çekmenin ç si yok inanın. bu sabah 5 den 7 ye kdr uğraştım sadece 3 damla geldi. benim sütüm var hatta kendi kendine akıyor bile. sorun pompaada bugün hastane kontrole gittik orda rahat etmek için sağıp biberona koyayım dedim 2 saat boşa uğraştım bu pompadan alıp kullananlar bana bir yardımediversin lüften

Son düzenleme:

nazlı bebek ağustosta gelecek demek hyırlısı olsun hoşgelsin sefagelsin bu arada maşallah 3500 olmuş benim bebikte 3500 doğdu. ama ben çok kaşınıyorum diye 38+5 de alındı çok inatçı bir kızım var umarım seninki uslu olur benim kızım kızdığında saçları dik dik oluyor e kaşları hep çatık yaaaa hiç gülmüyor :umursamaz:

canım geçmiş olsun benim oğlumdada olmuştu bende karbonat yapmıştım biranönce yap iyice yara olup pamukçuya cevirdimi daha kötü meme bile alamıyorlar allah korusun karbonat iyi geliyor canım

canımm ömürlü olsun nasılsın kuzum çok güzel maşşallahhh
nasıl keyifleriniz

canımm ömürlü olsun nasılsın kuzum çok güzel maşşallahhh
nasıl keyifleriniz
çok şükür sevtapım iyiyiz bebişte iyi çok üzmüyor beni bende alışmaya çalışıyorum anneliğe daha çok yeniyiz :) pompayla başım dertte ya kafayı ona taktım galiba beceremedim onuda akannehir

valla canım ne yalan söyleyeyim ben hiç pompa kullanmadım devamlı beni emdi oğlan o yüzden pek yardımcı olamıcam sana
demek küçük bademinin sinirlerinice saçları kalkıyo yirim ben onu :)cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…