- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ayşe çınarlıcım maşallah bebişlerine çok güzeller diğer tarafada yazdım burayada bi maşallah yazıyım
selam minnoşlar ben hala doguramadım gittim bugun doktora bebiş gelmiyo aşagıya baskı yapmıs açılma yok nstde sancı çıkıyo hergün 3 saat yürüyorum sadece başı iice aşagıya basmış cumartesi durumuma bakacak sancım varsa yine bugunkı gibi sancı suni sancıyla başlatacaklar eger yoksa pazar günü tekrar nst var sancı durumuna bakılacak ve bu sefer kesin suni sancı verilecek açılma olmazsa sezeryan bakalım inşallah normal olur bugune kadar bekledim normal olsun die suni sancıyı yiyip sezeryan olursam çok çok üzülürüm hemde 2 acı birden çekicem mafoldumben bebiş bu arada 3750 olmuşiçerde kalmak bizim tombul kuşa yaradı :asigim:
Gül ; Benım bebiş ac mı degıl mı sutum yetıyor mu anlamıyorum valla ama emerken kendısnı bırakıyor doymustur dıye dusunuyorum umarım yanılmıyorumdur artık ılk kontrolunde kılosuna gore ogrenıcez : ) ,
DenizGunes ; Benım goguslerım de yumusadı ama doktorum goguslerım sutle dolup tıkandıgı zaman yumusacık olması lazım demıstı boyle daha rahat emıyor zaten ..
Ayse Cınarlı ; bebısın gulusu cok tatlı benımkı de arada yapıyor ama kameraya alamadım : )
ben şimdiye toplasan 5 kere mama vermişimdir , hadi diyorum anne sütü gibisi yok mama vermeyim ama aklım da hep mamada..sempatiksalakcinni
zaten annem ayrı kayınvalidem ayrı kızıyor mamaya alıştırıcan memeyi bırakacakkkkkkkkkkk diye.
poffffffffffffffkafamçokkarıştı.
oğlum 8 ay hem meme arada da mama emmişti sorun olmamıştı..sempatiksalakcinni
benimkiler de 3.600 küsur olmuşlar..ne çabuk büyüyorlar de mi boshayallersmile
Selam kızlar
Nasılsınız bakalım,bebişlerle hayat nasıl gidiyor.
Oğlum gününü tamamladıktan sonra,artık geceleri uyumuyor,gaz sancımız var,ağlıyoruz mız mızız birde.
Bugün kontrolümüz vardı.3680 gr.olmuş oğlum.boyumuzda 52 cm.olmuş.
Önceden yedir,gazını çıkar uyuyordu bütün gün.şimdi uyanıklık süresi arttı,ağlamayı öğrendi,edepsiz yani teyzeleri.
Ayşecim maşallah kızına,rabbim nazarlardan korusun.
Benim oglumda sankı etrafında baska bebısler var da memeye kaptırıcakmıs gıbı kapıyor arada da kavga edıyor memeyle bulamayınca cok guluyorum onun bu halıne : ) Off kızlar bende kayınvalıdeme sınır oldum hergun bana soruyor ne yemegı yapayım dıye bende ınadına farketmez dıyorum . Annem mutfaga gecer doktururdu hosaflar haslamalar fılan ..Kayınvalıdem ıse zaten cok yavas bı ınsan sallana sallana gelıyor ne yapayım dıyor bugun bana ınat mı bılmem menude : bıber dolması ve patates haslaması vardı : ))) Yanı ne salata ne bısey yahu ben logusayım suanda resmen karnım ac mıdeme oturdu sankı . . Yarın da ben ınadına bı suru sey mı yaptırsam dıyorum .. Aksam yemegınden sonra kocamı markete gonderıp cubuk kreker aldırdım onu yedım sonra da pudıng yaptırdım ..
Biberonla tanışmadı bizimki henuz bide meme emerken cok homurdanıyorlar yaa bayılıyorum o seslere soylene soylene iciyorlar sankı onunden alan var : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?