2010 Temmuz Anneleri : )

naber kızlar?

benim bebiş kucağa alıştı..hiç kucağa almadğımız halde 2 gündür huy değiştirdi..kucağa alınca iyi bırakınca yaygarayı basıyor..

bu arada 2 gündür göğüslerim yumuşak yumuşak yaa..sütüm mü azalıyor anlamadım..

kısır yaptım biraz önce yedim..KK da okumuştum bulgur sütü artırıyor diye bakalım fayda edecek mi?
Human still çay içiyorum ama 2 gündür bitti alamadım..ona da devam edeyim bari..

herkes iyidir umarım bu arada.

sen de güya korkuyordun erken doğum riskinden..
bak hala gelmemiş bebiş.
olsun herşeyin vakti zamanı var..hayırlısı ile alırsın inş.kucağına..

slm kızlar
herkezde emzirme problemi var sanırımmm ...
bazen benm göğüslerde çok yumuşak oluyor ama emdikçe artar süt merak etme getirir onlarrr ...
şimdi uyuyor bizim sıpaa akşama gene bana uyku yok...
ve tam bir gazman benm oğluşummm gaz sancısı uyandırıyor yavrumuuu ... çok zormuş bebek bakımı
ama herşeye rağmenn annelik mükemmel

Gül ; Benım bebiş ac mı degıl mı sutum yetıyor mu anlamıyorum valla ama emerken kendısnı bırakıyor doymustur dıye dusunuyorum umarım yanılmıyorumdur artık ılk kontrolunde kılosuna gore ogrenıcez : ) ,

DenizGunes ; Benım goguslerım de yumusadı ama doktorum goguslerım sutle dolup tıkandıgı zaman yumusacık olması lazım demıstı boyle daha rahat emıyor zaten ..

Ayse Cınarlı ; bebısın gulusu cok tatlı benımkı de arada yapıyor ama kameraya alamadım : )

Aaa o zaman iyi..kızım emiyor sorun yok gibi ama ne bileyim bazen yumuşuyor ya göğüsler acaba süt mü azalıyor diyorum gerçi elimle sıkınca süt geliyor normal olarak ama annelik işte..

ben de güya tecrübeliyim ama 8 sene oldu ya unutmuşum bazı ayrıntıları:kedi:

ben şimdiye toplasan 5 kere mama vermişimdir , hadi diyorum anne sütü gibisi yok mama vermeyim ama aklım da hep mamada..sempatiksalakcinni

zaten annem ayrı kayınvalidem ayrı kızıyor mamaya alıştırıcan memeyi bırakacakkkkkkkkkkk diye.
poffffffffffffffkafamçokkarıştı.

oğlum 8 ay hem meme arada da mama emmişti sorun olmamıştı..sempatiksalakcinni

deniz güneşçim ben senin güzel kızını göremedim yawww bi ara gene resim koysana yaerucuğum gül kokulu kızını görelim maşalah diyelim

bide ilk 3 ay kucak çok önemliymiş doktorlar çok sık kucağa alın ilk 3 ay alışkanlık oluşmaz bebeklerde diyor doktorlar gerçektende ben mertte hep kucaktaytaydı çok gazlıydı ama şuan kucaktan nefret ediyor sıkılıveriyor önemli olna 3 ay sonunda yavaş yavaş oyuncaklardan anlamaya başlayınca onu bıralıkıp ilgisini başka şeylere çekmek gerek

bugün bende bulgur pilavı yaptım yedim çok çok ama bu defada çok gaz yaptı galiba şuan çok ağlıyor babası gezdiriyor onu nurse harvers die bitkisel şurup aldık hep çok iyi gelridi pırtlardı ama bu defa oda fayda etmedi çok gazı var sanırım ıkınıyor devamlı bu gidiple sap simplex alıcaz galiba olmıycak böle erkek çocuğu birazdaha fazla gazlı oluyor ya ne yaptıksay çıkmıyor gazlar

denizcim ben hem mama hem meme veriyorum ..memeyi asla bırakmıyorlar..ki memeye yeni yeni başladım..sağıyordum önceleri..
şu an aksine biberon verince anca çok açsalar alıyorlar değilse yüzlerini buruştup isteksiz içiyorlar..meme verince özellikle oğlum canavar gibi ...

Benim oglumda sankı etrafında baska bebısler var da memeye kaptırıcakmıs gıbı kapıyor arada da kavga edıyor memeyle bulamayınca cok guluyorum onun bu halıne : ) Off kızlar bende kayınvalıdeme sınır oldum hergun bana soruyor ne yemegı yapayım dıye bende ınadına farketmez dıyorum . Annem mutfaga gecer doktururdu hosaflar haslamalar fılan ..Kayınvalıdem ıse zaten cok yavas bı ınsan sallana sallana gelıyor ne yapayım dıyor bugun bana ınat mı bılmem menude : bıber dolması ve patates haslaması vardı : ))) Yanı ne salata ne bısey yahu ben logusayım suanda resmen karnım ac mıdeme oturdu sankı . . Yarın da ben ınadına bı suru sey mı yaptırsam dıyorum .. Aksam yemegınden sonra kocamı markete gonderıp cubuk kreker aldırdım onu yedım sonra da pudıng yaptırdım ..

benimkiler de 3.600 küsur olmuşlar..ne çabuk büyüyorlar de mi boshayallersmile

yaaa bizimde gaz sancısı derdimiz var uyutana kadar canım çıkıyor. doğumdan bikaç gün sonraki kontrolümüzde 190 gram zayıflamıştı şimdi tartıyoruz evde 4 kiloyu geçti boyuda 57 cm oldu :)) babası gibi uzun olacak oğluşum :))

aynen...:ecrin_bebek:

biberonla içerken ellerini yumruk yapıp kollarını iki yana yukarı kaldırıyorlar :))

Biberonla tanışmadı bizimki henuz bide meme emerken cok homurdanıyorlar yaa bayılıyorum o seslere soylene soylene iciyorlar sankı onunden alan var : ))

Slm KIzlar.. bende sık giremiyorum siteye... tum gun yavruşumla ugrasıyorum ve ara boşluklarda uyuyuyorum..
ALLAH kayıvalidemden binkere razı olsun... dogum yaptıgım gunden beri yanımda.. bana kendi kızı gibi bakıyor.. bebekle ilgieniyor.. hakkını ödeyemem yanii...
Bende gunde 1 veya 2 kez mama veriyorum.. zaten ılk 3 gun sütüm inmedi.. ama şimdi geldı HAMD olsun..
dogum yapan tüm aneleri kutluyorum... ALLAHIM analı babalı buytsün... 9 ayı hep birlikte gecirdik... ahh bir dogsaydılarla kaydirigubbakcemile3 Şimdide ahh bir 40 ları cıksaa ahh bir 3 aylık olsalarla kaydirigubbakcemile3

ALLAHIM saglıkla buyutmek nasip etsin hepimizeee :Saruboceq:

bizim geçmeyen sarılığmız dışında herşey yolunda çok şükür..haa bir de çığlık çığlığa uyandığımız gaz sancıları dışındabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…