2010 Temmuz Anneleri : )

Herkes bebıslerıne bakıyor sanırım ama bıraz daha buyuduklerı zaman bu kadar ara bıle bulamıycaz yaa herkes nerde ? Safkan dogum yaptı sanırım hıc ses soluk yok ondan ınsallah saglıklı bısekılde yapmıstır dogumunu ..

canım sana da kolay gelsin Allah kuvvet versin. Allah razı olsun annem bana gündüzleri geliyo yemeğimi yapıp gidiyo , şimdilik idare ediyoruz bu şekilde.

Kızlar yaa benım oglum pişik yada isilik olmus sanırım poposu kırmızı kırmızı nokta nokra ne yapmam gerekıyor bılen var mı ?

canım sana da kolay gelsin Allah kuvvet versin. Allah razı olsun annem bana gündüzleri geliyo yemeğimi yapıp gidiyo , şimdilik idare ediyoruz bu şekilde.

Bizim kayınvalıde de bugn menemen yapmaya kalktı bende doyurucu olmaz o dedım ne yapayım dıyor hala .. OFFFFFFFFFFFFF .. sen soyle ben yapayım dıyor allahım ıkı gun daha sabretmem lazım .. Zaten sadece yemek yapıyor onu da ben yapıverırım yaa . Rahat rahat yatamıyorum bıle aslında onun tek yaptıgı yemek yapmak ama cok yoruluyo gıbı gezınce bende uzanamıyorum napıcam bılmıyorum : ((

Kızlar yaa benım oglum pişik yada isilik olmus sanırım poposu kırmızı kırmızı nokta nokra ne yapmam gerekıyor bılen var mı ?

mustellanın pişik kermi cok iyi bide bol bol bebe yagı sürüp bez balamadan havalandırın diyolar istersen bi dene her gün yıkamaktada yarar var. kolay gelsin canım

sen en güzeli ona bir liste ver primera, şunu yap bunu yap diye..yoksa bu gidişle aç kalıcaksın canım baksana..neyse ki az kalmış 2 gün daha dayan.

kızlar bu arada siizn bebişlerin göz rengi ne renk ? yenidoğanların süt mavisi olur derler sizlerin de öyle mi ? yoksa direkt kahverengi veya mavi mi ? bizimki lacivert gibi ama kahveye de dönebilir ,

kızlar bu arada siizn bebişlerin göz rengi ne renk ? yenidoğanların süt mavisi olur derler sizlerin de öyle mi ? yoksa direkt kahverengi veya mavi mi ? bizimki lacivert gibi ama kahveye de dönebilir ,

bizim de lacivert gibi
annem mavi olcak diyo ama
benim gözlerim mavi eşimin kahve nolcak bakalım merakla bekliyorum:)

selam kızlar. bende bir haftalık aradan sonra geldim. zor günler geçirdik. bebeğim beslenme yetersizliğinden su kaybetmiş biraz da sarılığı vardı 2 gün küvezde tedavi gördü. sonra turp gibi çıktı maşallah.:) sonra ben lohusa ateşi denen bişey varmış. ona yakalandım. iki gün 39 un üstündeydi ateşim. göğüsler süt dolunca bebek te tam boşaltamayınca oluyomuş. (geçmişi okudum sizde geçiren olmamış galiba). göğsümü sağdım sürekli geçti çok şükür. ama şimdi de sanki sütüm azaldı gibi. inşallah oğluma yetiyordur. böyle böyle alışıcaz öğrenicez anneliği galiba.
benim oğlanın gözleri de lacivert gibi. benim gözlerim yeşil babasının ki koyu kahve. bakalım ne renk olacak.

merhabalar....kimsecikler yok galibaa...doğurmayan kaldımı kızlar.onu merakettim..giremiyorum ki artık

slm herkese
umarım hepiniz ve de bebişleriniz iyisinizdir
benim oğlum emmiyo kızlar yaa:1no2:
ağlıycam artık sinirlerim bozuldu bu yüzden
sütüm var çocuk emmiyo deli olcamsempatiksalakcinni
elektrikli pompa alcam sanırım..bu işin sonu öyle olcak gibi.sağıp vercem kesilene kadar napim
bu arada kızlar biberon kullananlar temizliğini nasıl yapıyo
ben hergün kaynatıyorum ama yine de temiz olmuyo gibi geliyo
hijyenik hijyenik emse de beni de yormasa bu oğlan olmuyo sanki:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…