selammmmmm kıslarrrr oğluşumu yıkadık uyuttuk :))
slm anneler su an metin ışıktan arabesk bie parça var LAY LAY LOM SANA GÖRE SEVMELER ONU DİNLİYORUM hoşuma gitti valla ilk dinledim tavsiye edrimsırnaşık şey:)))valla kendimi arabeske verdim sunyy sana tavsiyem bu dönemler çokkk zor hiç kafana takma bak ben böyle stress atıyorum atlet sırtımda evdeyim hiç birseyi takmıyorum kafama kamtyoncu gibi gewziyorum evde valla:)))benim ilk hafta annem geldi yanımda kaldı sonra diger hafta kayınvalidem geldi bir haftada o kaldı ama hiç bir sey yapmadı ben hizmet ettim ilk hafta aanem yaptı işi gücü sonra hepppp ben yaptım yaptım yaptımm kimsedeyi istemiyorum hayata hep kendim tek başıma gögüs gerdim bebgimi bile tek başıma yıkıyorum sunnnyyy ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN SANA ANLATSAM SASARSIN.ALLAH SADECE BANA SAGLIK VERSİN BEN KENDİM YAPARIM HERSEYİ .AMA ÖNCE SAGLIK LAZIM.BEN BU DÜNYADA KİMSEDEN FAYDA GELMEYECEGİNİ ANALADIM ÇOKTANNNNN.HERSEY YALAN VE BOŞŞŞ BU DÜNYADA YALNIZIM. HERZAMAN BİR EŞİM YANIMDA ama inan onlarda bir yere kadar ...... daha neler var anlatsam offff offf.ama su an yanımda bir kişi daha var hayata sıkı sıkı baglanmam lazım kızım var çünkü canımın içi yavrummm herseye deger ooo:sm_cool:
canım sana da kolay gelsin Allah kuvvet versin. Allah razı olsun annem bana gündüzleri geliyo yemeğimi yapıp gidiyo , şimdilik idare ediyoruz bu şekilde.
Kızlar yaa benım oglum pişik yada isilik olmus sanırım poposu kırmızı kırmızı nokta nokra ne yapmam gerekıyor bılen var mı ?
mustellanın pişik kermi cok iyi bide bol bol bebe yagı sürüp bez balamadan havalandırın diyolar istersen bi dene her gün yıkamaktada yarar var. kolay gelsin canım
resim nasıl yüklenio kızlarrrr
Bizim kayınvalıde de bugn menemen yapmaya kalktı bende doyurucu olmaz o dedım ne yapayım dıyor hala .. OFFFFFFFFFFFFF .. sen soyle ben yapayım dıyor allahım ıkı gun daha sabretmem lazım .. Zaten sadece yemek yapıyor onu da ben yapıverırım yaa . Rahat rahat yatamıyorum bıle aslında onun tek yaptıgı yemek yapmak ama cok yoruluyo gıbı gezınce bende uzanamıyorum napıcam bılmıyorum : ((
kızlar bu arada siizn bebişlerin göz rengi ne renk ? yenidoğanların süt mavisi olur derler sizlerin de öyle mi ? yoksa direkt kahverengi veya mavi mi ? bizimki lacivert gibi ama kahveye de dönebilir ,
Saol cnm bende nıveanın kı vardı onu surdum sımdılık bakalım ınsallah gecer : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?