2010 Temmuz Anneleri : )

ayyyy en çok korktugum şey..neden emmiyor acaba??çocuk doktoruyla görüştünmü canım..nette de bi bak ne yapmak gerekiyor..gerçi iki hafta gibi bir süre geçmiş.moralini bozmayim ama emse esenağlamamerdi heralde??

sen en güzeli ona bir liste ver primera, şunu yap bunu yap diye..yoksa bu gidişle aç kalıcaksın canım baksana..neyse ki az kalmış 2 gün daha dayan.

Aynen yaa az once ablamla konustum zaten oda bana aynı seyı soyledı hatta lısteyı o attı maılıme : ))) Sabah kahvaltısıyla duruyorum suanda kreker yemekten ıcım bayıldı ama soyleyemıyorum da hata bende : (( yemek bulamayanlar ıcın buradan da atayım lısteyı : ))) Cogu gaz yapabılır bu listedekilerin ama napayım artık yoksa ıyı beslenemıycem ..

* Kuru Fasulye (etli)
* Bezelye
* Taze fasulye (sen sevmessin ama yoğurtla güzel oluyo belki bebiş sever)
* Yeşil mercimek
* Kırmızı mercimek
* Mantarlı tavuk sote
* Fırında patatesli tavul butu
* Etli veya tavuklu patates yemeği
* musakka
* etli patlıcan yemeği
* Balık
* Etli bamya yemeği
* Köfte, patates & biber kızartma
* Barbunya
* Pilav, kısır veya mercimek köfteside güzel oluyo.

Slm kızlar.
artık biz de nete girebiliyoruz.
Özledik sizi.
Hadi oğluşum uyuyoken yemek öncesi biraz sohbet edelim.

kızlar merhaba,
bugün benim su geçirmez bandajımı çıkardı dr.
dikişlerim gayet iyiymiş.
eşine söle 1 ay daha rahat bıraksın seni dedisempatiksalakcinni
korse kullanayım mı diye sordum daha değil dedi.
sizlerden kullanan var mı ya da ne zaman kullanmaya başladınız?
bir de annem korse değil de sarsak daha iyi olur diyo pamuklu ince bir kumaşla..sizce hangisi?
bugün benim kızım da çok huysuzdu.
aksi gibi annem de teyzeme gitti kayınvalidem bizde.
bebek ağlarken bi ara şuna mama ver de kessin sesini dedi
kalbini kırmayım iki günlüğüne geldi dedim sesimi çıkarmadım ama çok içerledim:çok üzgünüm:
hemen herkeste de zaten benzer dertler var...
bugünleri de kolay atlatalım inşallah...

kızlar bu arada siizn bebişlerin göz rengi ne renk ? yenidoğanların süt mavisi olur derler sizlerin de öyle mi ? yoksa direkt kahverengi veya mavi mi ? bizimki lacivert gibi ama kahveye de dönebilir ,

Sunny bızımkının de koyu mavıydı hatta halen bıraz oyle : ))) kocamla bu bebısın gozlerı mavı olucak herhalde dedık cunku kayınvalıdemın gozlerı mavı benımkı ve esımın kı ela . Ama sımdı kahveye donucek gıbı duruyor . Sut mavısıymıs sanırım : ))

Selva gecmıs olsun canım bana da 40 gun ılıskı yasak dedı . Ayrıca korse takabılırsın dedı ama ben takmıyorum ne olur ne olmaz amelıyat olduk sonucta sarmayı da dusunmuyorum logusa camasırlarından kullanıyorum zaten o belıme kadar gelıyor .. Kayınvalıden de ayıp etmış valla hıc oyle denır mi yaa mınnacık bebege : ((

Canım kac saatte emıyor ? Ikı saatte bır emıyorsa sorun yok zaten ama hem bebekler ac kalmaz ne yapar eder cırlar memeyı ıster verırsın sende merak etme

Ahhh şu kaynanalar....hepsi ayrı bir dert..neden bizi anlamaya çalışmıyorlarkii.benim cadıda küs benimle.bir bahane buldu küstüü.hiç gelmioo.aramıyor bile.bir yandan böylesi daha iyi oldu..önceki doğumumda da bebeğin adını ne koyalım diye sormamışız diye küsmüştü.şimdide büyük kızımı ona yatmaya bırakmadım diye..ne varsa annemde var.kadın harab oldu doğumumdan beri...allah yardımcımız olsun...
Ilişki konusundada benım korkularım vardı..3 hafta oldu acaba zamanı geldimi diyordum.eşim adına üzülüyorum yaaa.ama sizden duyduguma göre daha beklemeliyim demekki.

Ya ben tıcker ımı yenileyemedim??neden ki acaba...kodu kopyalarken bi hata yapıorum heralde... Yardımmm

slm kızlar

bugün kontrolüm vardı, bebek çok iyi dedi
ayaklarım çok şişti idrar tahlili filan yaptı sonuç temiz çıktı
pazartesi yatışım olucak burda takip edelim dedi dr.
dualarınıza çok ihtiyacım var.

selvacım bebişlerin huysuzluk yapması normal onlar daha minik bünyelerini dış dünyaya alıştırmaya çalışıyorlar. benim kızımda zaman zaman çok huysuzlanıyor çıldıracak duruma geliyorum ama bana muhtaç olduğunu ne kadra savunmasız olduğunu ve benim isteğim üzerine dünyaya geldiğini düşününce hemen kalbim yumuşayıveriyor çıldırmam geçiyor :)) ben 4. günden itibaren korse kullanıyorum ama sıcakta çok zor ya walla istersen pamuklu bir kumaşla sıkı sıkı sarın belki daha rahat olur. benim su geçirmez bant su geçirdi 3. duşumu alırken içi su doldu mecbur çıkardım ertesi gün dr kontrole gittim zaten yapıştırma olduğu için 2 günde kaynıyormuş enfenksiyon kapmasın diye 1 hafta bantlı duruyormuş benimkide yapışmış izi bile belli değil bende kızım uyurken fırsat buldumda girdim

canım Allah yardımcın olsun... sezeryan için mi yatış yapacaksın.

yasecim Allah yardımcın olsun. dualarımız seninle.

kızlar merhaba
5 dk uğrayayım dedim cimcimem uyurken. ben süt olsun diye hamilelikte nasıl besleniyorsam öyle beslenmeye devam ediyorum. yani her gün et yemeye çalışıyorum ve öğlen yemeklerinde de sebze yemeye çalışıyorum. sadece bakliyatı kestim gaz olmasın diye. bir de rezene çayı içiyorum yine gaz için. tatlı yiyorum valla napayım canım çekiyor. kiloları düşünmüyorum şu aşamada, 6.aydan sonra artık. zaten 67,5 ile bitirmiştim, şimdi 59 kiloyum. verilir elbet.
benden haberler böyle arkadaşlar. fırsat buldukça uğrarım yine. öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…