2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar sütü az gelenler ne kadar mama veriyorsunuz?Günde kaç kez?

slm kızlar
bakıyorum herkes ben gibi emzirme derdinde
annem diyo ki eskiden çocuklar yapışırdı memeye doğar doğmaz,cukkur cukkur emerdi sizinkiler anormal diyokaydirigubbakcemile3
benimki emmiyo hiç.önceden az da olsa emiyodu şimdi hiç emmiyo
manuel pompayla sağıp veriyorum
dün doktora gittik hiç kilo almamış oğlum 1 haftadır
mamaya başla dedi
önceden mama takviye yapıyodum günde bir iki kez veriyodum
ama artık esirgemiyorum
sütüm az geldikçe veriyorum mamayı
ben yanlış yapmışım kızlar
emsin diye zorlayım derken,aç bırakmışım oğlumu
aman dikkat edin siz de yapmayın öyle

yerim ben onun dik saçlarını çatık kaşlarını maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bebeğini. bende alsam artık kollarıma, koklasam sarılsam oğluma... :Saruboceq: hayırlısı diyorum...

selam minnoşlar ben hala doguramadım gittim bugun doktora bebiş gelmiyo aşagıya baskı yapmıs açılma yok nstde sancı çıkıyo hergün 3 saat yürüyorum sadece başı iice aşagıya basmış cumartesi durumuma bakacak sancım varsa yine bugunkı gibi sancı suni sancıyla başlatacaklar eger yoksa pazar günü tekrar nst var sancı durumuna bakılacak ve bu sefer kesin suni sancı verilecek açılma olmazsa sezeryan bakalım inşallah normal olur bugune kadar bekledim normal olsun die suni sancıyı yiyip sezeryan olursam çok çok üzülürüm hemde 2 acı birden çekicem mafoldumben bebiş bu arada 3750 olmuş içerde kalmak bizim tombul kuşa yaradı :asigim:

canım benim bebeğine maşallah... senin sat neydi? bende aynı durumdayım bugün kontrol vardı doktor herşey hazır bebeğin hazırlanmış gelmeyi bekliyor dedi ama işin kötüsü bende sancı yok... pazartesi gel bakalım dedi sanırım suni sancı verecek çünkü kendi sancınla doğurursan daha kolay olur dedi. ama şu iki gün doğurmazsak ağustos annesi olacağız...kaydirigubbakcemile3 bu arada safkandan haber yok sanırım doğurdu.

herkese merhaba kızlar...
ben giremez oldum eskisi kadar nete.hatta ne zaman otursamm pc başına kızım ağlamaya başlıyor.gece gündüzü karıştırdı sanırım sabaha kadar ayaktayız 9 gündür.
yine mzıklamaya başladı kızım.ben yine gelmeye çalışırım.çok özledim sizi çok öpüyorum.allah yardımcımız olsun kızlar...a.s.

cnm senınde bebegine maşallah benım sat 19 ekimdi muhtemel dogum tarıhım 26 temmuzdu benımkıde iyice baskı yapmıs ama açılmam yok doktor banada senın normal dogurmanı çok istiyorum dedi kendi sancınla açılma olsun çok istiyorum dedi ama açılmazsa mecburi suni sancı onu çekipte sezeryan da olmak istemiyorum kısmet herşey valla şaka maka agustos annesi oluyoruz :) inşallah safkanda almıstır kuzusunu kucagına :CüvCüv:

bizim ve bebişlerimiz için en hayırlısı ne ise o olsun. Allah yardımcımız olsun canım.

bizim ve bebişlerimiz için en hayırlısı ne ise o olsun. Allah yardımcımız olsun canım.

ewet cnm hayırlısı ne ise o olsun rabbim yardımcımız olsun inşallah bizde kavuşalım minik kuzularımıza :Saruboceq:

Selam kızlar

Nasılsınız bakalım,bebişlerle hayat nasıl gidiyor.

Oğlum gününü tamamladıktan sonra,artık geceleri uyumuyor,gaz sancımız var,ağlıyoruz mız mızız birde.

Bugün kontrolümüz vardı.3680 gr.olmuş oğlum.boyumuzda 52 cm.olmuş.

Önceden yedir,gazını çıkar uyuyordu bütün gün.şimdi uyanıklık süresi arttı,ağlamayı öğrendi,edepsiz yani teyzeleri.

Ayşecim maşallah kızına,rabbim nazarlardan korusun.

Son düzenleme:

benimkiler de 3.600 küsur olmuşlar..ne çabuk büyüyorlar de mi boshayallersmile

Arkadaşlar sütü az gelenler ne kadar mama veriyorsunuz?Günde kaç kez?

Kızlar sutunuzun az geldıgını nerden anlıyorsunuz ?

kıslar benim oğlum doymadığı zaman ağlamıyor ama uyumuyorda gözler açık cin gibi bakınıyor etrafa anlıyorum ki aç. mamasını veriyorum mışıl mışıl uykuya dalıyor. valla gerekirse her emzirme sonrası mama veriyorum aç kalmasından iyidir. sonra gelişimi olumsuz etkilenir.

offff canım yaaa benim oğluşum emiyor ama benimde sütüm yetersiz geliyor. ilk günden beri hem emziriyorum hem mama takviyesi yapıyorum. ilk günler babası karşıydı verdirmiyordu güzel bir tartıma sonrası karışmıyor artık. ben nasıl kıyayım yavruma aç kalıryor. ((

maşallah canım kilosu iyi olmuş hayırlısıyla kucağına al inşallah :))

prensesim gülümsüyor :asigim:

maşallahhhh canım fıstığına :))

Artvinlim çok sağolasın :)

ben 40 ı çıkana dek 2 saatte 1 altını alıp emziriyor ya da mama veriyordum..ama 40 ı çıktığından beri geceleri yatarken son kez altını alıp saat sabah 6 ya dek almıyorum..sadece mama veya meme için kalkıyorum uykuda oluyorlar tabi..hiç sallamadım şimdiye dek kendi kendilerine dalıyorlar uykuya..alt bezleri ile duruyorlar hep..ancak dışarı çıkacaksak giydiriyorum..çünkü izmir çok sıcak ve çok terliyorlar..ayrıca aklıma gelmişken pompa ile sağdığımda süt çıkmıyor diyelim ama bebek emdiğinde süt damlacıkları çıkıyor göğsümün ucundan..artık cc ye ,kaç saatte 1 içtiğinde falan kafayı takmamya karar verdim..çünkü bebekler emiyorlar..bebekler pompalardan daha iyi emiyorlar..sanırım asıl sütü getiren bebeklerin emmesi...emzirdikten sonra yetmezse mama vereyim diyorum bu kez biberonun tadını beğenmiyorlar sanırım,yüzlerini buruşturuyorlar...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Selam kizlar

gecmisi cok okuyamadan yaziyorum

27/07 sabah 08.37 de oglusum Ates epidural sezeryanla dunyaya geldi.
3415 gr 49 cm dogdu oglusum. Herkes gibi emme problemimiz var bizim. Oglum oyle baygin uyuyor ki anlatamam. Uyandirmak icin yapmadigimiz kalmiyor ama ne kadar uyandirsak da iki emip tekrar siziyor. Yavas yavas ayilacak herhalde. Bugun daha iyi

sutum geldi cok sukur. Oglum emdikce de artacak insallah

ameliyat yerim kalkarken yururken biraz sizliyor. O da 3-5 gune gecer umarim

safkan ne yapti? O da dogum yapacakti. Nooldu acaba?

Allah herkese bebisini saglikl kucagina almayi nasip etsin insallah.

tubişçimmm sağlıkla yawrunu kucağına almışsın maşallah ikinizede sanada geçmiş olsun dikişlerin 3 günde geçiyor herşey eskisi gibi oluyor normale dönüyor hareketlerin 1 hafta 10 günde yüz üstü bile yatabiliyorsun hiç sıkılma hiç geçmicek eskisi gibi hareketlerin normale dönmüycek gibi geliyor ama çok ilginçtir annelik çok güçlü hemencik iyileşiveriyorsun başka bi ameliyat olsa yatmadan kalkarız herhalde allah böle güzel ameliyatlar yaşatsın hepimize

herkesin farklı sanırım..3 -5 günde falan geçmedi benim dikiş ağrılarım..2 haftada anca...3-4 hafta sonra yüzüstü yatabildim...

ayşe çınarlıcım maşallah bebişlerine çok güzeller diğer tarafada yazdım burayada bi maşallah yazıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…