2010 Temmuz Anneleri : )

bu sorunu bende yasadım.sol göğsüm fena şişmişti ve kızım sol göğsümü almıyodu sağı emiyodu.aç bıraktım zorla ısrarla sol göğsüm verdim.emmeye başladı bi dönem emdiği sütü dışarı atıyodu:) bu arada pompada aldım ama ucu yara oldu dıye ağlayarak sağdım.bide sıcak suyla masaj yaptım sıcak havlu sardım şimdi cok şükür emiyo ucu hala yara ama katlanıyorum emsin yeter.belli bir dönem sonra düzeliyomuşuz.

Kızlar slm
Oğluşum çok güzel emiyor maşallah ama geri çıkarıyor beş on dakka sonra.
Rengi de hafif krem sarı gibi.
Pazartesi doktora götürücez ama bizimle aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim.

herkese selamlar...

bugün annemler gitti yalnız kaldım oğluma tek başıma nasıl bakacağım bilmiyorum.

hiç eş dost da yok buralarda. bakması bişey değil bir şekilde halledeceğim ama nasıl yıkayabilirim ben onu tek başıma tecrübeli anneler fikir verin bana n olur?

maaşallah benim oğlumda bugün benim yalnız olduğumu anladı galiba ki pek uslu duruyor. inşallah hep böyle olur.

bu arada sütüm bayağı bayağı geliyor. yaklaşık bir yarım saat emip memeyi bırakıyor bebeğim.

doktor gerçi 15 dk emzirsen yeter dedi. fazla meme düşkünü olmasın dedi. ama ben daha uzun süre emzirmee çalışıyorum.

oğlum ağlamadığına göre ve memedeyken kendisi bıraktığına göre doyuyodur herelde. yoksa arada bende mama takviyesi yapsam mı ki?

offf tecrübesizlik çok zormuş.

sezen59 ne güzel emiyorsa bende veriyorum alıyor sonra atıyor aman emiyor sa devam et çok rahat edersin.nasıl yaptın hemen aldımı seninki:ecrin_bebek:

Hemen aldı hatta uyurken bile emmeye devam ediyor.Arada sırada çekiyor.Benim oğlum kusarken burnundan da geliyor.Siz de böyle bir problem var mı?

merhaba kızlar..
meleğim uyanmadan bi merhaba demek istedim.
bi düzen oturtalım sık sık görüşücez inş ama şimdilik hemm eşim evde hem de iki çocuk ve tüm ew işi bana bakıyor.çok zaman olmuyor pc başında olmaya.aklım hep sizde ama.
çok öpüyorum hepinizi.a.s.

Kızlar slm
Oğluşum çok güzel emiyor maşallah ama geri çıkarıyor beş on dakka sonra.
Rengi de hafif krem sarı gibi.
Pazartesi doktora götürücez ama bizimle aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim.

benim oğlumda yapıo canımm
ama o ağzında tutuyo yoruluyo sonrada çıkarıyoo:)

slm kızlar
ben salı gunu aksamı dogurdum
normal dogum nıyetıyle gırdım 4-5 saat sunı sancıdan sora olmayınca epıdural sezeryan oldum bı ara dogum hıkayemı yazarım
suan bebegımle evdeyız
ama goguslerım cok sıs kocaman oldular
bebek emıyor ama gogus uclarım cok acıyor
bısey sorucam
sılıkon uc aldık ama o kuruyucu uc galıba onunla bebek ememıyor cunku meme ucuna yapısmıyor
kenarlardan hava cekıyor oyuzden olmuyor
el pompasıda aldım bebedorun oda hem acıtıyor hemde guzel cekmıyor
sırayla 2 saatte bır emıyor bebek once sag gogsumu verıyorum 2 saat sorada sol gogsumu verıyorum yanı her gogusu 4 saatte bır emzırmıs oluyorum
cok sısıyor ne yapıcam hemde acıyor
lasınoh krem suruyorum ama meme uclarımda cok kucuk
acaba ne zaman hem memelrım ıner hemde meme acım gecer bılen varmı
bıse sezeryan dıkıs acısı tamamne ne zaman yok olur
sımdı 1-2 kılo bıse kaldırsam karnım acıyor

gözün aydın safkan güle güle büyüt bebişini...:1hug:

canım ya lansinohtan iyisi yok inanki ama benim bile 10 günü geçmesine rağmen halen acıyor. dikiş konusuna gelince yapıştırmadır büyük ihtimalle seninkide, iç dikişlerin acıması bir müddet devam ediyor am a1-2 güne kadar geçer. ben 10 günü geçti hala korkudan hapşırıyorum gülmüyorum çünkü hastanede bir hapşırdım patladım sandım korkunçtu. şuan dikişlerim az acıyor sabret canım geçicek olurmu

canım nasılsın? nasıl gıdıyor annelık? opuyorumnanaktan cok şukur yavrularımıza kavuştuk tamda aklımdan sen gecıyordun naptı, nasıl dıye :) bu arada kılolarla aran nasıl? ne kdr kılon gitti?delikafadulden

çok şükür zeymuş iyiyim ben çok kaşıntıya maruz kaldım vücudum kıpkırmızı döküntü yaptı 21 inde alındı bebiş. ikimizde iyiyiz çok şükür alıştım sanki anneliğe.. senin bbeişin nasıl canım iyimisiniz ? ay cnm hiç sorma 50 + 34 = 84 ile doğuma girdim eve geldiğimde sadece 6 kg gitmişti. 78 kg idim. bugün tartıldım 74 üm şuan. yani kaldı 24 kg ne kadar az değilmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğum yaptım ama hala kocamanım sen nasılsın ??

bizde iyiyiz canım.. kızımda iyi hamd olsun.. bazen uyku sorunları oluyor ama dr. normal dedi... benım kızımdan 1 gun sonra geldı kızın.. Resmınıde gordum.. çokkk tatlı MAŞAALLAHH
35 kıloda ben aldım rekor bendeydı malum.. dogumdan eve geldım sadece 4 kılo gitmişti şok oldum... :1shok: heralde karnımdakı gaz vs. vs.. neyse bugun tartıldım tam 12 kg gitmiş...delikafadulden 40 ımız cıkına kdr toplamda 20 kılo gıderse İNŞAALLAH kalan 15 kg.mıda dıyetle verırım artık..

ay inşallah canım benimki şimdi uyandı babasının kucağında bi ilgileneyim uyursa gelcem yine görüşürüz

safkan hadi gözün aydın
çok sevindim kurtulmuşsun sen de
şimdi sıra bana geldi sanırım. pazartesi hastaneye yatırıcak orda takip edicekmiş dr.um

Hayırlı akşamlar kızlar.

Şöyle bir geçmişe baktımda herkesin sorunları aynıymış valla.

Bizdede gaz sancılarımız çok,dün gece çok ağladık,sabaha karşı 4 de uyudu oğlum.Ama her yarım saatte bir ağlayarak geri uyandı.Dün gecemiz çok sıkıntılıydı anlayacağınız.

Benim oğlumda göğsümden emmiyor,çığlık çığlığa ağlıyor,biberonu verince hemen susup homurdana homurdana yiyio sütünü

Birde kusuyor,burnundan bile geliyor arada.DR.biberonla gereğinden fazla yiyordur,fazlalığı atıyordur diyor.

İlk zamanlar sütüm çok boldu.Şu 2 gündür azaldı sanki,önceleri tek göğsümden 150 cc sağarken,bugün anca 100 cc sağdım.İnşallah sütüm azalmazda oğluma mama vermek zorunda kalmak.Gerçi günde 1,2 kez mama veriyorum.Oğlum düşük kilolu doğduğu için mama takviyesi yapın demişti dr.şimdi mamayı kes diyor.Ama ben 4 aylık olana kadar devam edicem mamaya.

offff kıslarrr yaaaaaaaaa çok sıkılıyorum bazen, eşimin biçok hareketi bana fecii şekilde batıyor. bugün arkadaşlarıyla dışarı çıkmışlar biraz. yemek falan yemişler çok sinir oldum. ben haftalardır evden çıkamıyorum paşam geziyor. gece bebek kendini yırtsa uyanmıyor. mama yapıcam ilgilen azıcık diyorum gözümden uyku akıyor diyor. sonrada gönlümü alıcam diye koşturuyor peşimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…