geçmiş olsun canım.. bende göğüs ucu aldım ama benim kız bana mısın demiyor..
ağzına bile almıyor.. haliyle göğüslerim yara.. özellikle de sol göğsüm..
ben şimdi kızımı emzirmeye otursam yarım saat birini yarım saat birini emiyor..
ikimizde sırılsıklam oluyoruz terden ama nafile bırakmak bilmiyor..
lansiloh kullanıyorum biraz yumuşattı ama sanırım biraz daha sürecek sızıları..
birde benim göğüslerim elle boşaltılabilecek gibi değildi canım..
ilk gelen süt kanallları tıkamıştı ve göğsümden çıkan parçaları görsen şaşardın..
yani biraz daha geç kalsam pompa almakta allah korusun mememi kesip sütü akıtacaklardı..
sezen59 ne güzel emiyorsa bende veriyorum alıyor sonra atıyor aman emiyor sa devam et çok rahat edersin.nasıl yaptın hemen aldımı seninki:ecrin_bebek:
Kızlar slm
Oğluşum çok güzel emiyor maşallah ama geri çıkarıyor beş on dakka sonra.
Rengi de hafif krem sarı gibi.
Pazartesi doktora götürücez ama bizimle aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim.
gözün aydın safkan güle güle büyüt bebişini...:1hug:
canım ya lansinohtan iyisi yok inanki ama benim bile 10 günü geçmesine rağmen halen acıyor. dikiş konusuna gelince yapıştırmadır büyük ihtimalle seninkide, iç dikişlerin acıması bir müddet devam ediyor am a1-2 güne kadar geçer. ben 10 günü geçti hala korkudan hapşırıyorum gülmüyorum çünkü hastanede bir hapşırdım patladım sandım korkunçtu. şuan dikişlerim az acıyor sabret canım geçicek olurmu
canım nasılsın? nasıl gıdıyor annelık? opuyorumnanaktan cok şukur yavrularımıza kavuştuktamda aklımdan sen gecıyordun naptı, nasıl dıye :) bu arada kılolarla aran nasıl? ne kdr kılon gitti?delikafadulden
çok şükür zeymuş iyiyim ben çok kaşıntıya maruz kaldım vücudum kıpkırmızı döküntü yaptı 21 inde alındı bebiş. ikimizde iyiyiz çok şükür alıştım sanki anneliğe.. senin bbeişin nasıl canım iyimisiniz ? ay cnm hiç sorma 50 + 34 = 84 ile doğuma girdim eve geldiğimde sadece 6 kg gitmişti. 78 kg idim. bugün tartıldım 74 üm şuan. yani kaldı 24 kg ne kadar az değilmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doğum yaptım ama hala kocamanım sen nasılsın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?