2010 Temmuz Anneleri : )

canım bence kontrolü ihmal etme ben şimdiye kadar 3 kere götürdüm kontrole, bebekler dışarı çıkınca çok sakinleşiyolar benimki hiç üzmedi beni.
zaten gittiğin yerlerde emzirme odası mutlaka oluyo orda da emzirirsin aç da kalmaz.
kontrolleri ihmal etme birçok kişi sarılık yüzünden üzüldü burda...

aşılar için sağlık ocağına gitmek en doğrusuymuş çünkü oralara herkes aşıya gittiği için aşılar bayatlamıyormuş, sürekli yenileri geliyormuş...

geçmiş olsun canım
evet malt içeceği ve humana acayip artırıyor sütü.

ya nasıl bu hale gelmiş bu insanlar, hiç vicdan insaf kalmamışalsanaalsanasmile
başka dra götürmeseniz boşu boşuna alıcaktı minnacık bebek o ilaçları...
Allah islah etsin...

ii cnmm gaz problemi dışında problemimiz yok çaok şükür gazdan dolayı çok ağlıor kuzum benmm çok canım sıkılıorr o ağladıkçaa kıyamam ben onaa :2:

ay kıyamam nasıl da kıvranıyolar gaz sancısı olunca...
geçen burda biri ayak tabanlarına adaçayı yağı ile masaj yapınca gazını çıkartıyolar bebekler diye yazmıştı ama.
bilemiyorum işe yarar mıbilmiyorumkismile

ay bir onu denedemedim onuda denerim valla ii olsun bebeğimk yeterkii geceleri uymuoruz artık bizz :) gaz sancısındann valla osuruğunun başı bekliyoruzz o gaz çıkarınca dünyalr bizim oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslar. bebeğim öğürüyor ne yapmam lazım? hemen doktora mı götürmeliyim. dün öğleden sonra da öğürüyodu. gece banyo yaptığı mama yediği halde uyumadı normalde deliksiz uyurdu. hatta babası aç diye fazla mama vermiş biraz anne sütü de emdi bir de süt sağmıştım dolaptaydı onu ısıttım onu da içti tabi hepsi üstüste değil sabah 4 e kadar ayaktaydık. gaz mı diye kaka mı diye bayaa uğraştık ama nafile. midesinden sıkıntısı. soğuk bişe de içirmedik hep ısıtıyorum mama olsun süt olsun. ama sabah uyandı gene öğürüyo saat 4ten beri uyuyo. bi ara uyandırdım emzirdim ama 5 dakka emdi gen uyudu. uyanmıyo bitürlü. uyanırken öğürerek uyanıyo. bugün geçmezse doktora götürcem. ama kusmuyo ateşi de yok ölçtüm.

gaz sancısı bebek büyüdükçe artıyomuş dimi. biz en başta ne güzel gazını kendisi çıkarıyo diyoduk hala çıkarıyo ama artık çok daha fazla gaz oluyo çocukta. çıkarıyo çıkarıyo bitmiyo. bir de daha kıvranarak ve ağlayarak çıkarıyo.karnına masaj yapıp ayaklarını karnına doğru bükerek kaldırıp egzersiz yapmak çok iyi geliyo çocuk çıkaramasa bile ağrısı hafifliyo.azcık bi sakinleşiyo.

kızlar selam nasılsınız ben anneme geldim kızımla. yarı kırkını uçurmaya :)
saçını boyatan var mı onu soracaktım. ben aynaya bakınca akan saçımdan sıkıldım arttıık da :)

öğürüor derken
gaz oluncada yapabilirrr o işlemiii canımmm

slm kızlar benım bebeğimde 26 günlük ama emerken ağlayıp sinir oluyor en fazla memeyi 30sn tutuyor ağlamaya başlıyor sizce neden böyle yapıyor ?çok üzülüyorum

slm kızlar benım bebeğimde 26 günlük ama emerken ağlayıp sinir oluyor en fazla memeyi 30sn tutuyor ağlamaya başlıyor sizce neden böyle yapıyor ?çok üzülüyorum

benm bebeğimde yapıorrr gazdan dolayı ama emiyorr sonra kendını sıkıp ağlamaya başlıor ayaklarını karnına doğru çekiorr ellerini sıkıor sonra tekrar emmeye başlıor

off biz türkiye hastanesine çok yakın otoruyoz. bidaha gelirseniz bana gelin beklerim. ben de götürmeyi düşünmüştüm ama götürmiyim hiç valla yazdığın iyi oldu. çok şükür bişiyi yokmuş bebeğinin. insan doktorlara güvenemicek mi yaa.klava:

öğürüor derken
gaz oluncada yapabilirrr o işlemiii canımmm

ağzıyla öğürüyo işte ama kusmuyo ateşi de yok. ama gece çok sıkıntılıydı. gazdı heralde sabah 4 e kadar mızıl mızıl uyumadı hiç.halbuki bidünya mama yiyip banyo yapmıştı mışıl mışıl uyuması lazımdı. ama 4 te uyuyunca 9da zor uyandırdık.

canım muhtemelen gazz mamada biliorsundurr daha fazla gaz yapıorrr benm oğluşumda öylee ığğğğğğğğğğ die ses çıkarıor gazı olunca ayaklarını yukarı çekiorr eller yumru şeklindee gece tutuor genelde nöbetleri

slm kızlar uzun zaman sonra internetin basına oturabildim doğum için memleketteydim yeni geldim kızım 22 günlük oldu bende17 gün önce doğum yaptım normal.sağlık ocagına topuk kanı aldırmaya gittiğimizde sarılık oldugunu öğrendik hemen hastaneye gittik.hastanede yattık ne kadar ağladım bilemezsiniz serumlar iğneler falan.çocugumun topugunda delınmedık yer kalmadı .tam cıkacagız bu defa ıdrar yolu enfeksıyonu var dedıler 3 gun daha yattık.normalde dikişlerim oldugu için oturamıyordum ama oturmak zorunda kaldım kontrol ettırmedım ama dıkıs yerımde sorn var galıba.hastanede üşüttüm.karın agrısı cabası.şükür evime geldim 1000 km yol.şimdi de kızım alerji oldu galiba yüzü gözü her yeri sivilce gibi şeylerle doldu.lanet şehirde doğumevi de yok tek hastane tek doktor var koca il merkezinde.bizde sorun cok sizde ne var ne yok

canım sanrım sen hatayda doğum yaptınnn ... kardeşimde hatayda yaptı ben hatay iskenderunda yaptımm kardeşim çok memnun kaldı neden senle ilgilenmediler anlamadım ve antakyada baya doğum hastanesi var sen tokattanmı bahsediyon...
belkide isilik olmuştur kızın malum hava sıcak yolculukta yaptınızz sakin ol telaş yapma geçmiş olsun

evet hatayda yaptım canım hataydaki hastane güzeldi bizim tayin çıktı bilecik e geldik tokattan burası berbat bır yer bırde kızımın goz kapagında dogdugundan berı kızarıklık var bır de ensesınde ne yapcam bılmıyorun

hayırlı olsun cnm bende bu cumartesi mevlütü yapacağım. ekstra şeker tarzı birşey dağıttınmı gelenlere??

sağol canım..

ben şifon kese içinde el havlusu yaptırdım çok güzel oldu..
tavuklu pilav, un helvası, içecek ve çikolata ikram ettik..

canım o normal benm oğlumdada varr bebk çıkarken dokunuorlar o yüzden taze diee kalıorr ensede ve gözkapağında oluyor zmanla kayboluyor merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…