2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun canım...

biz de 10 günlükken 2 gün hastanede yattık sarılık için..
haklısın çok moral bozucu birşey ama geçti çok şükür

üzülme geçer..

sıcaktan isilik olmuştur kızın..

selam kıslar bnde 30 temmuzda doğum yaptım ama son anda sezeryan oldu..bebeğin kanala girmemiş olmasından dolayı..
henüz 4 günlük ama dertlerimiz de bşladı..
göğüslerim çok acıyor zor emziriyorum
hafif sarılığı var
bide pipisinden bikaç damla kan geldi,bu konuda bişi bilen varmı??

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..

göğüslei için Lonsinoh.

Ben ilk 1 hafta 10 gün her emzirmden sonra sürdüm daha sonra bıraktım şimdi hiç sürmüyorum hiç yara olmadı.

bebişin pipisi için birşey diyemicem ama doktora sor bence.

Mama kullanan anneler hangi mamayı bebişlerinize veriyorsunuz?Memnunmusunuz gaz ve kaka problemleriniz oluyormu?

:gitme:
canım benm oğlumdanda geldii ..
doktora söyledim gayet normal içindeki şeyleri atıyor dedi

Mama kullanan anneler hangi mamayı bebişlerinize veriyorsunuz?Memnunmusunuz gaz ve kaka problemleriniz oluyormu?

milupa aptamil 1 i veriyorum. gaz problemi yeni başladı dünden beri kaka problemi günde 1 kere yapıyor ama ıkına sıkıla. ama diğer mamalar daha kötü. sadece bir de gazlı bebekler için milupanın conformil die bir maması varmış. onu mu alsam 2. kutuyu diye kararsızım. milupa pahalı yanlız 20tl. hastanede bebelac veriyolardı ama ben veridrmedim bebeğime çünkü arkadaşımın bebeği 9 gün kakasını yapmadı ve bebelaca bağladı doktoru sonra milupa conformili yiyince düzeldi.

:gitme:

canım benm oğlumdanda geldii ..
doktora söyledim gayet normal içindeki şeyleri atıyor dedi

ben sünnet yaptırdım ama hiç pipisinde kanaması olmadı. ama sünneti 5. gününde yaptırdım 5. gününe kadar da olmamıştı öyle bişey. göbeğinde kanaması vardı göbek düştükten sonra onun için tekrar k vitamini iğnesi yaptılar düzeldi.

Ben ilk pre Aptamil ile başladım doktor 1 aylık olunca 1 numaraya geçersiniz demişti geçtik ama gaz ve kaka problemi oldu öncedende vardı ama sanki bu kadar acılı ağlamıyordu sonra doktorumuza danıştık aptamil conformil verin dedi şimdi onu kullanıyoruz daha iyi sanki yine var ama daha az ama dün akşamdan beri hafif sulu ve yeşil kaka yaptı mama değişikliinden mi yoksa üşüttüm mü bilemedim ama ateşi yok rahatladıda şimdi takip edicam kakasını bakalım milupanın beslenme uzmanlarıyla görüştüm mamadandır devam edin dedi kafa karıştı anlıcanız hatta yarı yarıya conformil ve aptamil karıştırın verin dedi beslenme uzmanı pre aptamile döneyim dedim doymaz onunla artık dedi.... bakalım conformile devam sanırım başka mamalara bende cesaret edemiyorum parası önemli değil yavum sağlıklı olsun yeter....

Canım sen niye mama veriyorsun mama yapıyor olmasın sütün yetmiyor mu ? Benim de oyle sular seller gibi akmıyor ama yinede anne sütü vermeye calısıyorum .. en sağlıklısı anne sütü işe baslayana kadar bari mama vermesen henuz cok mınık . İçim acıdı valla okuyunca ... Doktoruna sorsan bi eminimım ki emzirebildigin kadar emzır der sana .. Bı kac gun dene ıstersen mamayı verme bi gozlemle bakalım ne olucak ..

sağol canım..
lonsinoh kullanıyorum bende henüz yara yok ama acayip canım yanıyor daha 4. gün bugün napcam bilmem??

bence mamayla anne sutu karısınca bırbırını bozuyor olabılır ayrı ayrı vermeyı dene ıstersen aklıma baska bısey gelmıyor

valla bence dr lara gozu kapalı guvenmeyın
guven duygusunu dr dan aldıysanız ona guvenın derım ben ama yınede 2-3 dra sormak arastırıp öylr hareket etmek lazım 1 tanesıne kapaklanıp kalmamak lazım bence

selammlarr
dün 3 kişilik aile olarak ilk kez gezmeye çıktık
canlı müzik olan bi yerdi çok iyi geldi bana,çok sıkılmışım evde
emzirme saatini ayarlayınca sorun olmuyo açık hava cerene de iyi geldi hep uyudu

herkes iyidir inşallah
ben artık hiç uzun kollu giydirmiyorum kızlar
çok sıcak ya..ancak banyodan sonra giydiriyorum o da kısa bi süre

ay ne güzel gezmeye çıkmışsınız:)
canım ben banyodan sonra bile uzun kollu giydirmiyorum sadece kısa kollu badi ve şapka takıyorum bi kaç saat sonra şapkayı da çıkarıyorum.
ama tabi şu da var benim evim en üst kat olduğu için ekstra sıcak...

bizde dün akşam çıktık aynen canlı müziğe gidelim dedik ama hüsranla sonuçlandı. son tablo bir elinde bebek arabası, bir elinde bebek,kolunda bebek malzeme çantası olan sabırlı bir adam ve yanında hönküre hönküre ağlayan bir kadın.. ben... çok ağladım dün gece sabrım taştı zannettim ama bugün iyiyim çok şükür

canım neden ağladın bahar mı huysuzlandı?

yok sütüm yetmiyor canım. 24 saat nerdeyse memede tutuyorum. uyumuyor mama vermeyince.mızıklanıp duruyor. memeden çektiğim anda elleri ağzında ağlıyor.mecburen mama veriyoruz o zaman uyuyor. günde 1 ya da 2 kere duruma göre. doktor dedi zaten mama verin die. sağdım bi kere sütümü 40cc çıktı. bebeğin ihtiyacı 1 seferde 90cc. sabahları daha çok süt ediyor saat 4e kadar filan sürekli emziriyorum ama 4 gibi bakıyorum olmuyor hala uyumamış sürekli memedeyiz veriyorum mamayı uzun süre uyuyor sonra gece 12 gibi birdaha veriyorum. ben de çok üzülüyorum ama mecburen.yani resmen günde 16 saat filan emziriyorum ben sürekli.herşeyi de yiyorum. ama vitamalt die bişi varmış onu denicem.

canım benim öncelikle geçmiş olsun.

benimde göğüslerim çok yara bebeğim emerken ben ağlıyorum ama yapacak bişey yok sıkıyorum dişimi.

ilk başlarda benim sütüm çok azdı doktora söyledim o da bana eğer pipisinden kana benzer birşey gelirse su ver susuzluktan olabilir demişti. önemli bişey değilmiş sanıyorum. eve geldiğimizin üçüncü günü oldu bizede.

sen yinede doktorunuza danış canım.

canım sanada çok geçmişler olsun.

biz daha hastaneden çıkmadan önce oğlumun yüzünde ve gözünde sivilceler çıktı.

içi beyaz nokta gibi kenarları kırmızı. kendiliğinden dört gün içinde geçti. ama ben yüzüne hep sütümü sağdım onunla sildim. doktor söylemişti banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…