slm kızlar uzun zaman sonra internetin basına oturabildim doğum için memleketteydim yeni geldim kızım 22 günlük oldu bende17 gün önce doğum yaptım normal.sağlık ocagına topuk kanı aldırmaya gittiğimizde sarılık oldugunu öğrendik hemen hastaneye gittik.hastanede yattık ne kadar ağladım bilemezsiniz serumlar iğneler falan.çocugumun topugunda delınmedık yer kalmadı .tam cıkacagız bu defa ıdrar yolu enfeksıyonu var dedıler 3 gun daha yattık.normalde dikişlerim oldugu için oturamıyordum ama oturmak zorunda kaldım kontrol ettırmedım ama dıkıs yerımde sorn var galıba.hastanede üşüttüm.karın agrısı cabası.şükür evime geldim 1000 km yol.şimdi de kızım alerji oldu galiba yüzü gözü her yeri sivilce gibi şeylerle doldu.lanet şehirde doğumevi de yok tek hastane tek doktor var koca il merkezinde.bizde sorun cok sizde ne var ne yok
selam kıslar bnde 30 temmuzda doğum yaptım ama son anda sezeryan oldu..bebeğin kanala girmemiş olmasından dolayı..
henüz 4 günlük ama dertlerimiz de bşladı..
göğüslerim çok acıyor zor emziriyorum
hafif sarılığı var
bide pipisinden bikaç damla kan geldi,bu konuda bişi bilen varmı??
selam kıslar bnde 30 temmuzda doğum yaptım ama son anda sezeryan oldu..bebeğin kanala girmemiş olmasından dolayı..
hafif sarılığı var
Mama kullanan anneler hangi mamayı bebişlerinize veriyorsunuz?Memnunmusunuz gaz ve kaka problemleriniz oluyormu?
:gitme:
canım benm oğlumdanda geldii ..
doktora söyledim gayet normal içindeki şeyleri atıyor dedi
milupa aptamil 1 i veriyorum. gaz problemi yeni başladı dünden beri kaka problemi günde 1 kere yapıyor ama ıkına sıkıla. ama diğer mamalar daha kötü. sadece bir de gazlı bebekler için milupanın conformil die bir maması varmış. onu mu alsam 2. kutuyu diye kararsızım. milupa pahalı yanlız 20tl. hastanede bebelac veriyolardı ama ben veridrmedim bebeğime çünkü arkadaşımın bebeği 9 gün kakasını yapmadı ve bebelaca bağladı doktoru sonra milupa conformili yiyince düzeldi.
:gitme:
canım benm oğlumdanda geldii ..
doktora söyledim gayet normal içindeki şeyleri atıyor dedi
günaydın kıslar. bebeğim öğürüyor ne yapmam lazım? hemen doktora mı götürmeliyim. dün öğleden sonra da öğürüyodu. gece banyo yaptığı mama yediği halde uyumadı normalde deliksiz uyurdu. hatta babası aç diye fazla mama vermiş biraz anne sütü de emdi bir de süt sağmıştım dolaptaydı onu ısıttım onu da içti tabi hepsi üstüste değil sabah 4 e kadar ayaktaydık. gaz mı diye kaka mı diye bayaa uğraştık ama nafile. midesinden sıkıntısı. soğuk bişe de içirmedik hep ısıtıyorum mama olsun süt olsun. ama sabah uyandı gene öğürüyo saat 4ten beri uyuyo. bi ara uyandırdım emzirdim ama 5 dakka emdi gen uyudu. uyanmıyo bitürlü. uyanırken öğürerek uyanıyo. bugün geçmezse doktora götürcem. ama kusmuyo ateşi de yok ölçtüm.
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün..
göğüslei için Lonsinoh.
Ben ilk 1 hafta 10 gün her emzirmden sonra sürdüm daha sonra bıraktım şimdi hiç sürmüyorum hiç yara olmadı.
bebişin pipisi için birşey diyemicem ama doktora sor bence.
günaydın kıslar. bebeğim öğürüyor ne yapmam lazım? hemen doktora mı götürmeliyim. dün öğleden sonra da öğürüyodu. gece banyo yaptığı mama yediği halde uyumadı normalde deliksiz uyurdu. hatta babası aç diye fazla mama vermiş biraz anne sütü de emdi bir de süt sağmıştım dolaptaydı onu ısıttım onu da içti tabi hepsi üstüste değil sabah 4 e kadar ayaktaydık. gaz mı diye kaka mı diye bayaa uğraştık ama nafile. midesinden sıkıntısı. soğuk bişe de içirmedik hep ısıtıyorum mama olsun süt olsun. ama sabah uyandı gene öğürüyo saat 4ten beri uyuyo. bi ara uyandırdım emzirdim ama 5 dakka emdi gen uyudu. uyanmıyo bitürlü. uyanırken öğürerek uyanıyo. bugün geçmezse doktora götürcem. ama kusmuyo ateşi de yok ölçtüm.
off biz türkiye hastanesine çok yakın otoruyoz. bidaha gelirseniz bana gelin beklerim. ben de götürmeyi düşünmüştüm ama götürmiyim hiç valla yazdığın iyi oldu. çok şükür bişiyi yokmuş bebeğinin. insan doktorlara güvenemicek mi yaa.klava:
selammlarr
dün 3 kişilik aile olarak ilk kez gezmeye çıktık
canlı müzik olan bi yerdi çok iyi geldi bana,çok sıkılmışım evde
emzirme saatini ayarlayınca sorun olmuyo açık hava cerene de iyi geldi hep uyudu
herkes iyidir inşallah
ben artık hiç uzun kollu giydirmiyorum kızlar
çok sıcak ya..ancak banyodan sonra giydiriyorum o da kısa bi süre
bizde dün akşam çıktık aynen canlı müziğe gidelim dedik ama hüsranla sonuçlandı. son tablo bir elinde bebek arabası, bir elinde bebek,kolunda bebek malzeme çantası olan sabırlı bir adam ve yanında hönküre hönküre ağlayan bir kadın.. ben... çok ağladım dün gece sabrım taştı zannettim ama bugün iyiyim çok şükürselammlarr
dün 3 kişilik aile olarak ilk kez gezmeye çıktık
canlı müzik olan bi yerdi çok iyi geldi bana,çok sıkılmışım evde
emzirme saatini ayarlayınca sorun olmuyo açık hava cerene de iyi geldi hep uyudu
herkes iyidir inşallah
ben artık hiç uzun kollu giydirmiyorum kızlar
çok sıcak ya..ancak banyodan sonra giydiriyorum o da kısa bi süre
bizde dün akşam çıktık aynen canlı müziğe gidelim dedik ama hüsranla sonuçlandı. son tablo bir elinde bebek arabası, bir elinde bebek,kolunda bebek malzeme çantası olan sabırlı bir adam ve yanında hönküre hönküre ağlayan bir kadın.. ben... çok ağladım dün gece sabrım taştı zannettim ama bugün iyiyim çok şükür
sağol canım..
ben şifon kese içinde el havlusu yaptırdım çok güzel oldu..
tavuklu pilav, un helvası, içecek ve çikolata ikram ettik..
Canım sen niye mama veriyorsun mama yapıyor olmasın sütün yetmiyor mu ? Benim de oyle sular seller gibi akmıyor ama yinede anne sütü vermeye calısıyorum .. en sağlıklısı anne sütü işe baslayana kadar bari mama vermesen henuz cok mınık . İçim acıdı valla okuyunca ... Doktoruna sorsan bi eminimım ki emzirebildigin kadar emzır der sana .. Bı kac gun dene ıstersen mamayı verme bi gozlemle bakalım ne olucak ..
hafif sarılığı var
slm kızlar uzun zaman sonra internetin basına oturabildim doğum için memleketteydim yeni geldim kızım 22 günlük oldu bende17 gün önce doğum yaptım normal.sağlık ocagına topuk kanı aldırmaya gittiğimizde sarılık oldugunu öğrendik hemen hastaneye gittik.hastanede yattık ne kadar ağladım bilemezsiniz serumlar iğneler falan.çocugumun topugunda delınmedık yer kalmadı .tam cıkacagız bu defa ıdrar yolu enfeksıyonu var dedıler 3 gun daha yattık.normalde dikişlerim oldugu için oturamıyordum ama oturmak zorunda kaldım kontrol ettırmedım ama dıkıs yerımde sorn var galıba.hastanede üşüttüm.karın agrısı cabası.şükür evime geldim 1000 km yol.şimdi de kızım alerji oldu galiba yüzü gözü her yeri sivilce gibi şeylerle doldu.lanet şehirde doğumevi de yok tek hastane tek doktor var koca il merkezinde.bizde sorun cok sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?