,gull bebişin nasıl seninkiyle benimki aynı gün dogacaktı bizimki erken geldi
ben tam tersi diye biliyorum. anne sütü alan bebekler günde 4-5 defa yapıyor mama takviyesi olduğu zaman kaka gecikiyor. mamanın sindirimi daha zor. benim sütüm artmıyor ne yapsam yetmiyor. sürekli emziriyorum ama doymuyor uyumuyor mecburen günde 2 kere filan mama vermek zorunda kalıyorum. bazen o uyurken sağıyorum 50cc filan çıkıyor. onu gece banyodan sonra içiriyorum. ama 2 gündür biberona alıştı mememi almak istemiyor. önceden alıyordu. bayaa uğraştırıyo memeyi alana kadar beni.
Bende gunde 1 defa mama verıyorum kızıma... sutumun yetmedıgını düşünüyorum.. acaba hatamı edıyorum dıcem ama doymadıgı cok belli ,, bilmiyorumkismile
sagol cnm senın bebeıste masallah baya degısmıs eger resımdekı oysa
gul tum beyler aynı galıba benım esımdede 1 defa dıyınce unutuyor yada yapmak ıstemıyor 2-3 defa dıyorum bazen
onlardada yorgunluk var sanırım yada alısmadılar daha
oyle boyle atlatacagız bu gunlerı cunku bızde 40mız cıkana kadar gergın ve uykusuzuz bu onlarada yansıyor bence
sabredecegız mecburena.s
canım çok şükür iyi sarılığımız vardı düşük seviyede çok şükür geçti. gaz sancılarımız oluyor o zamanlar burnumuzdan geliyor( siz ne alemdesinzi bakem????
gulll biz çok sükür yavrumla iyiyiz benim sütüm bebişime yetiyor hep anne sütü veriyorum doyuyor uyuyor ALLAHA ŞÜKÜRmama vermek cok zor onu ayarla yap gece kalk ılıkmı sogukmu valla benden size tavsiye hep emzirin yoksa zor olur.gaz olayına gelince erkek bebekler daha gazlı olur o yüzden biz sanslıyız kız anneleri bizim öyle çok gaz sancımız olmuyor.sadece alışverişe gidip gelmek dışarı çıkmak dışında hersey iyi güzelde bu dısarı çıkamamak istedigim seyleri alamamak beni çok sıkıyor ben herseyi kendim almaya alıştım başkasının aldıgı bana hep kötüymüş gibi geliyor içime sinmiyor.ama ne yapalım bu sıcaklarda dışarı çıkılmaz kırkıda çıkmadı daha çok çıkaramıyoruz haliyle.bugün akşam serinlik çökünce markete gittik eşimle arabada ana kucagında uyudu kuzum market arabasınada koyduk alışverişimizi yaptık uslu uslu durdu gelirken uyandı emzirdim yolda eve yetiştik bu sekilde gidiyoruz ara ara simdilikalkisalkisalkisyerimseniben
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsnız
iyi akşamlar sanada hatce39 bebişin nasıl nasıl gidiyor
bende bugun kontrol vardı goturmedım ama yarın veya salı gıbı saglık ocagına gotureyım dıyorum
acaba saglık ocagında sarılık oranına bakıyorlarmı
bıde aşılarının takıbıni sağlık ocakları yaıyormu acaba yapıyorsalar gotureyım dıyorum
bebeklede dısarı cıkmak cok zor yaa
yolda aglar maglarsa ne yaparım nasıl sut verırım dıyorum sora yollarda
sositososito
selammmmmmmmmmmmm...nabersiniz bakalım?
uzun zamandır giremedim ben de..
mevlüdümüzü de yaptık dün.işimiz bitti:)
Hayırlı olsun cnm nasıl gectı mevlutunuz neler yaptınız ?
iyi geçti çok güzeldi ama sıcak fena vurdu herkesi..her odada vantilatör çalıştıdık çok kalabalık değildi aslında..
ama atlattık hayırlısı ile..
allah kabul etsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?