ay bir onu denedemedim onuda denerim valla ii olsun bebeğimk yeterkii geceleri uymuoruz artık bizz :) gaz sancısındann valla osuruğunun başı bekliyoruzz o gaz çıkarınca dünyalr bizim oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet yaa ben ne giydirecegimi şaşırdım bugun butun gun cıt cıtlı body gıydırdım bacaksız olanlardan kısa kollu olanlardan sonra baktım ben oyle dolassam üşürüm bende altına pjama altı gıydırdım . Doktorlar sız ne gıyersenız onu gıydırın dıyor ama ben sasırmıs durumdayım bı sıcak gelır dıyorum bı soguk ..geceleri de pencere acık yatıyoruz ama evımız 30 derece genelde cok sıcak esmıyor bıle ..
canım bence kontrolü ihmal etme ben şimdiye kadar 3 kere götürdüm kontrole, bebekler dışarı çıkınca çok sakinleşiyolar benimki hiç üzmedi beni.
zaten gittiğin yerlerde emzirme odası mutlaka oluyo orda da emzirirsin aç da kalmaz.
kontrolleri ihmal etme birçok kişi sarılık yüzünden üzüldü burda...
aşılar için sağlık ocağına gitmek en doğrusuymuş çünkü oralara herkes aşıya gittiği için aşılar bayatlamıyormuş, sürekli yenileri geliyormuş...
geçmiş olsun canım
evet malt içeceği ve humana acayip artırıyor sütü.
ya nasıl bu hale gelmiş bu insanlar, hiç vicdan insaf kalmamışalsanaalsanasmile
başka dra götürmeseniz boşu boşuna alıcaktı minnacık bebek o ilaçları...
Allah islah etsin...
off biz türkiye hastanesine çok yakın otoruyoz. bidaha gelirseniz bana gelin beklerim. ben de götürmeyi düşünmüştüm ama götürmiyim hiç valla yazdığın iyi oldu. çok şükür bişiyi yokmuş bebeğinin. insan doktorlara güvenemicek mi yaa.klava:
slm kızlar uzun zaman sonra internetin basına oturabildim doğum için memleketteydim yeni geldim kızım 22 günlük oldu bende17 gün önce doğum yaptım normal.sağlık ocagına topuk kanı aldırmaya gittiğimizde sarılık oldugunu öğrendik hemen hastaneye gittik.hastanede yattık ne kadar ağladım bilemezsiniz serumlar iğneler falan.çocugumun topugunda delınmedık yer kalmadı .tam cıkacagız bu defa ıdrar yolu enfeksıyonu var dedıler 3 gun daha yattık.normalde dikişlerim oldugu için oturamıyordum ama oturmak zorunda kaldım kontrol ettırmedım ama dıkıs yerımde sorn var galıba.hastanede üşüttüm.karın agrısı cabası.şükür evime geldim 1000 km yol.şimdi de kızım alerji oldu galiba yüzü gözü her yeri sivilce gibi şeylerle doldu.lanet şehirde doğumevi de yok tek hastane tek doktor var koca il merkezinde.bizde sorun cok sizde ne var ne yok
ben de türkiye hastenesine çok yakınım demekki gitmemek lazım.arkadaşıma geçmiş olsun
valla insan şaşırıyor ne giydirsem diye.bir de çevreden her kafadan bir ses.ben de çıtçıtlı giydiriyorum kolsuz olanlardan.gün içinde gece sürekli vücut ısısını kontrol ediyorum.gece tülbent var oyasız üstüne onu koyuyorum.inşallah hasta olmaz.
Benim oglusumun da gaz problemi var. Bugun doktora gittik ve bana dedi ki alttan cikarilan gazin bi onemi yok. Ustten cikmasi lazim dedi. Mantiksiz geldi bana. Ne onemi var ki. Gaz gazdir sonucta oyle degil mi? Oglum bol bol alttan gaz cikariyor ama ustten cikarmiyor bir turlu. Sizce dogru olabilir mi?
Altı nasıl cnm uzun mu yoksa kısa mı ? Ben hep kısa kollu body gıydırıyorum onunla hıc usutmedı ama alttan emın deılım acaba uzun mu olsun kısa mı dıye ..
yok sütüm yetmiyor canım. 24 saat nerdeyse memede tutuyorum. uyumuyor mama vermeyince.mızıklanıp duruyor. memeden çektiğim anda elleri ağzında ağlıyor.mecburen mama veriyoruz o zaman uyuyor. günde 1 ya da 2 kere duruma göre. doktor dedi zaten mama verin die. sağdım bi kere sütümü 40cc çıktı. bebeğin ihtiyacı 1 seferde 90cc. sabahları daha çok süt ediyor saat 4e kadar filan sürekli emziriyorum ama 4 gibi bakıyorum olmuyor hala uyumamış sürekli memedeyiz veriyorum mamayı uzun süre uyuyor sonra gece 12 gibi birdaha veriyorum. ben de çok üzülüyorum ama mecburen.yani resmen günde 16 saat filan emziriyorum ben sürekli.herşeyi de yiyorum. ama vitamalt die bişi varmış onu denicem.
Benim oglusumun da gaz problemi var. Bugun doktora gittik ve bana dedi ki alttan cikarilan gazin bi onemi yok. Ustten cikmasi lazim dedi. Mantiksiz geldi bana. Ne onemi var ki. Gaz gazdir sonucta oyle degil mi? Oglum bol bol alttan gaz cikariyor ama ustten cikarmiyor bir turlu. Sizce dogru olabilir mi?
ben geceleri bazen pijama giydiriyorum. sabaha karşı da pencereyi kapatıyorum. üstüne gece penye battaniye örtüyorum ama sıkı sıkı değil sadece bacaklarının üstüne.ama çok sıcaksa ben de altına pijama giydirmiyorum.
bizde dün akşam çıktık aynen canlı müziğe gidelim dedik ama hüsranla sonuçlandı. son tablo bir elinde bebek arabası, bir elinde bebek,kolunda bebek malzeme çantası olan sabırlı bir adam ve yanında hönküre hönküre ağlayan bir kadın.. ben... çok ağladım dün gece sabrım taştı zannettim ama bugün iyiyim çok şükür
Canım benımkının de ellerı agzına gıdıyor ıc gudusel olabılır ama bızımkı ıcerken bırakabılıyor kendını gerı cekıyor yada ıcerken aglıyor ozaman anlıyorum kı baska derdı var demek ki senınkı baya iştahlı cnm ben de humona steel tea diye bısey varmıs sut artırıcı onu denıycem yoksa ıstahım cok yerınde aynı hamılelıgımdekı gıbı ..
Zaten emzırdıkten sonra ustten gaz cıkarmayınca uyumuyorlar bıle cok rahatsız oluyorlar yoksa alttan masallahları var o ses o mınık bebeklerden nasıl cıkıyor anlamıyorum :)))
nerde oturuyosun halide edipte mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?