2010 Temmuz Anneleri : )

Benim oglusumun da gaz problemi var. Bugun doktora gittik ve bana dedi ki alttan cikarilan gazin bi onemi yok. Ustten cikmasi lazim dedi. Mantiksiz geldi bana. Ne onemi var ki. Gaz gazdir sonucta oyle degil mi? Oglum bol bol alttan gaz cikariyor ama ustten cikarmiyor bir turlu. Sizce dogru olabilir mi?

valla insan şaşırıyor ne giydirsem diye.bir de çevreden her kafadan bir ses.ben de çıtçıtlı giydiriyorum kolsuz olanlardan.gün içinde gece sürekli vücut ısısını kontrol ediyorum.gece tülbent var oyasız üstüne onu koyuyorum.inşallah hasta olmaz.

sağol canım.

ben de türkiye hastenesine çok yakınım demekki gitmemek lazım.arkadaşıma geçmiş olsun

geçmiş olsun sana da..ben yoğun bakım kapısında 1 gün kaldım ama o acıyı çok iyi biliyorum.yavrunun kokusu burnunda sızlayan göğüsler özlem...çok fena..kendini de ihmal etme lütfen çocuğunun bakımı sende unutma.

Altı nasıl cnm uzun mu yoksa kısa mı ? Ben hep kısa kollu body gıydırıyorum onunla hıc usutmedı ama alttan emın deılım acaba uzun mu olsun kısa mı dıye ..

bize de aynı şeyi söledi doktor. mantığı şu bence. meme emdiği zaman ya da mama gaz midesinde oluşuyor. sen üstten gazı çıkarttığında midesinden direk çıkarıyosun hiç bağırsaklara inmeden . böylece sancı da olmuyor sıkıntı da bebekte. direk sisteme girmeeden geri çıkıyor gaz. ama alttan çıkan gaz bağırsaktan çıkıyor. o da sıkıntı verebiliyor bebeğe. o yüzden olabilir. ama bizimki de alttan daha rahat çıkarıyor.

Altı nasıl cnm uzun mu yoksa kısa mı ? Ben hep kısa kollu body gıydırıyorum onunla hıc usutmedı ama alttan emın deılım acaba uzun mu olsun kısa mı dıye ..

ben geceleri bazen pijama giydiriyorum. sabaha karşı da pencereyi kapatıyorum. üstüne gece penye battaniye örtüyorum ama sıkı sıkı değil sadece bacaklarının üstüne.ama çok sıcaksa ben de altına pijama giydirmiyorum.

Canım benımkının de ellerı agzına gıdıyor ıc gudusel olabılır ama bızımkı ıcerken bırakabılıyor kendını gerı cekıyor yada ıcerken aglıyor ozaman anlıyorum kı baska derdı var demek ki senınkı baya iştahlı cnm ben de humona steel tea diye bısey varmıs sut artırıcı onu denıycem yoksa ıstahım cok yerınde aynı hamılelıgımdekı gıbı ..

Zaten emzırdıkten sonra ustten gaz cıkarmayınca uyumuyorlar bıle cok rahatsız oluyorlar yoksa alttan masallahları var o ses o mınık bebeklerden nasıl cıkıyor anlamıyorum :)))

haklısın cnm gecelerı ne olur ne olmaz uzun gıydırmek altları ..

Ohh ne guzel valla gezmelere basladınız mı ben henuz cıkaramıyorum bebegı dısarıya 40 gun olmadan cıkmaz dıye bılıyorum kendım de cıkmıyorum zorunlu seyler dısında ve cook canım sıkılıyor bı an once saclarımı boyatmak ıstıyorum ve kestırmek ..

merhabaaa
Allah kısmet ederse ağustos anne adayayım bende arada baktım size heyecanınızı paylaştım inş bizde bundan sonra hep bebeklerimizden konuşurz. Rabbim hepinizin,hepimizin yavrularını bağışlasın

ben humana steeli sürekli içiyorum. vitamalt die bişi var çok süt getiriyomuş ama tadı bira gibi irenç ama bulamadık kaldırılmış piyasadan. boza aldırcam o da iyiymiş.

Zaten emzırdıkten sonra ustten gaz cıkarmayınca uyumuyorlar bıle cok rahatsız oluyorlar yoksa alttan masallahları var o ses o mınık bebeklerden nasıl cıkıyor anlamıyorum :)))

ayy evet ya gazman gibi benim baharımda. bide varya kakasını yaparken kendini bir sıkıyor domates gibi kıpkırmızı oluyor. ağlıyor bi pırtt sesi gelince rahatlıyor. meme emince hemen alttan çıkarması lazım yoksa rahat etmiyor.

kızlar ben daha doğuramadım mafoldumben bugün kontrol vardı hiç açıklık yok çok hafif sancım var doktor çarşambaya doğurmazsan müdahale edicem dedi bebek de büyüdü 3600 gr olmuş normal doğum istiyordum ne yapacağım bilmiyorum eğer çarşambaya kadar açıklık olmazsa hiç süni sancı verilmeden direkt sezeryan isteyeceğim. dua edin arkadaşlar bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…